- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.821
Öyle imkan varsa hic görüşmemek daha iyi.kafa rahat olur. Eşiniz görüşmemek durumuna nasıl tepkisiz kaldıki? Anlatır mısınızSelam.3 aydır kimse yazmamış artık herkes kaynanalarıyla görümceleriyle eltileriyle iyi anlaşıyor galiba. inşallah öyledir.Topiğin nerdeyse yarısını okudum neler yaşamış arkadaşlar var.Kimine üzüldüm kimine güldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Biz artık görüşmüyoruz ve kafalarımız rahat.
Doğumuma geldi ama geldiği akşam trip yapmaya başladı.Zaten ertesi günde doğum yapacaktım o son akşam geldi.Hastanedede yapmadığını bırakmadı hatta hemşireler onu odadan çıkardılar kızdılar.Hastaneden 3 gun sonra çıktım evime geldim.Yanımda kendi annemde var tabii.Logusayım ama 7.gun babam rahatsızlandı annem evine döndü.Daha annem kapıdan çıkar çıkmaz bu bana ne laflar şok oldum ama alttan aldım.akşam eşim işten geldi hastayım tansiyonumu ölçtü 15 olmuş gözlerim kanlanmış.hamilelikte bile tansiyonum hiç çıkmadı.ki benim normal tansiyonum 10 dur.eşim anladı zaten noldu dedi anlattım.kovucam bu kadını dedi. hayır dedim sakın yapma ayıp. neyse o akşamı öyle atlattık.ertesi gun bişey yok normal geçirdik konuşuyoruz falan.ben sorun yok sanıyordum ta kii eşim gelene kadar.akşam eşim geldi bu başladı beni şikayet etmeye ve hiç olmayacak bir iftira attı bana.bu defa bende çok sinirlendim artık.Bende ağzımı açtım yetti yani.Ama kadın burası benim oğlumun evi sen kimsin diye 8 günlük çocuğumla beni evden kovdu.ki bizim dugunumuz falan olmadı.evimdeki herşeyi eşimle ikimiz aldık.sonradan bana 1 milyonculardan alınmış çatal ve kaşık verdi başka bişey yok.hoş herşeyi yapmış olsada burası onun oğlunun evi değil.kızım ben ve eşimin evi.neyse bu beni kovunca ben bu kadınla aynı evde kalmam dedim eşyalarımı toplamaya başladım eşim çıldırdı.ben kızı aldım komşuma gittim.eşimde bunun netten biletini alıp gönderdi.zaten kendisi diyordu annemi çağırmayalım huzurumuzu bozar diye.ama ben ilk doğum ilk torunları babaanne olucak ayıp olur diye kendim çağırdım başıma bela almışım.o günden sonra eşimi sadece 1 kez aradı sebebide şubesiz bankacılık yapan bir bankada parası vardı onu çekemediği için ve netten de anlamadığı için o paranın normal bir şubesi olan bankaya parasını göndermesi için eşimi aradı.daha ne olaylarımız var(( aslında durumları çok çok çok iyi.kendi babasının iki fabrikası var ama gözü aç.hiç doymaz.para onun allahı olmuş tövbe yarabbim.beni en başından istemedi.eşim bizi ilk tanıştırdığında bu sonradan benim evime geldi ve sen çok akıllı bir kızsın bende akıllıyım biz anlaşamayız o yüzden ben seni istemiyorum diye yüzüme söylemişti. :))) offf daha neler var yaaa.
eşim annesinin nasıl biri olduğunu bildiği için hiç istemedi.deli gibi sutum var ama kızım bir turlu memeyi tutamıyordu daha hastanede başladı bunun sutu yok demeye :) hemşirede kızdı bunu odadan kovdu.hastanede yatıyorum özellikle kol çantasını ayağıma duşurdu :) bebeğim kucağımdaydı tek kolumla tutuyorum yattığım yerde o kolumdada serum bağlı elini serum hortumlarının altından sokup kızımı almak istedi ama öyle bir çektiki serum kolumdan çıktı.hemşireler geldi tekrar damar yolu açtılar.pardon bile demedi ve kıs kıs guluyor göstere göstere.zaten bu son olaydan sonrada üzüntüden sütüm kesildiaman Yarabbim nasıl bır kadınmış bu ya eşinizin zaten çağırmayalım demesınden anlamalıymıssınız zaten ne gelırse basımıza buıyı nıyetten gelıyor halbukı ıyı olmasan aa sen annenııstemezsen sen bılırsın desen basına gelmıcek lohusa halınle bunlar neyse cok gecmıs olsun
neysekı esınız durumun farkındaymıs
siz haftasonu birlikte olacaksınız ya kavga ondan etmiştir kp ile.maksat huzursuzluk vermek kavga bahane :) eminim eşiniz bekarken bu kadar aramıyordur.madem bekar 2 çocuğu daha var niye onları çağırmıyor.tabii sizin eşinizi arar çünkü amaç haftasonu tatilinizi zehir etmek.çok can sıkıyorlar çokkkkk.bizimkide geçen yaz tatilimizi bozdurup illa onların yanına gelmemiz için ısrar etmişti.tatilin son 3 gununu onların yanında geçirmiştik.hamileydim ve doğru duzgun ne yemek ne kahvaltılık vardı evde.birde bulaşıklarını eğil kalk bana dizdirdi bulaşık makinasına insafsız.dogumdan sonra bana söyledikleri allahım artık gülüyorum yaaa :)benim annem tek yaşıyor ve farklı illerdeyiz.
bir bayramda anneme gideriz , diğer bayram evimizde kalırız annem gelir, kv lerle birlikte geçiririz.
yani hep bunu konuşuruz ama ne zaman anneme gidecek olsak hep bir olay çıkar
örneğin 2 ay önce falan izmire gidecektik. ben eşimden bir kaç gün önce gittim . o da cuma akşam gelecek uçakla. pazar akşam döneceğiz.
cuma günü mesai bitimine yakın aradı eşim benim biletimi pazar günü için erkene çeker misin dedi . annemle babam tartışmışlar. annem gel diye tutturdu diyor. gideceğimiz de biliyorlardı ..
eşimde pazar sabah gelirim demiş.
bu arada 2 kardeşi daha var bekar ve küçük değiller aynı yaştayız.
neyse ben de tamam dedim önce. aradan bir saat geçti, eşime istersen akşam uğra annenlere ben cuartesi sabahına bilet bakayım pazar birlikte dönelim dedim vs.. sonra bileti değiştirmemeye karar verdi.ve cuma akşam geldi eşim. ama suratı düşmüş baya üzülmüş. doğal olarak biz de üzüldük.
annesi meğer ne mesajlar atmış , hani gelecektin, hep böyle yapıyorsun , babandan da senden de bıktım vs.
çok mu önemi izmire gitmek , gezmek falan ..
şok oldum resmen. burda bana söylenen bişey yok ama insanı etkiliyor işte.
ben de mesajları okuduğumu söylemedim kv ye ama pazartesi gecesi gitiğimizde izmirde çok önemli işlerimiz vardı ancak gelebildik dedim . :)) mesaj yerine ulaştı zaten ..
Doğumuma geldi ama geldiği akşam trip yapmaya başladı.Zaten ertesi günde doğum yapacaktım o son akşam geldi.Hastanedede yapmadığını bırakmadı hatta hemşireler onu odadan çıkardılar kızdılar.Hastaneden 3 gun sonra çıktım evime geldim.Yanımda kendi annemde var tabii.Logusayım ama 7.gun babam rahatsızlandı annem evine döndü.Daha annem kapıdan çıkar çıkmaz bu bana ne laflar şok oldum ama alttan aldım.akşam eşim işten geldi hastayım tansiyonumu ölçtü 15 olmuş gözlerim kanlanmış.hamilelikte bile tansiyonum hiç çıkmadı.ki benim normal tansiyonum 10 dur.eşim anladı zaten noldu dedi anlattım.kovucam bu kadını dedi. hayır dedim sakın yapma ayıp. neyse o akşamı öyle atlattık.ertesi gun bişey yok normal geçirdik konuşuyoruz falan.ben sorun yok sanıyordum ta kii eşim gelene kadar.akşam eşim geldi bu başladı beni şikayet etmeye ve hiç olmayacak bir iftira attı bana.bu defa bende çok sinirlendim artık.Bende ağzımı açtım yetti yani.Ama kadın burası benim oğlumun evi sen kimsin diye 8 günlük çocuğumla beni evden kovdu.ki bizim dugunumuz falan olmadı.evimdeki herşeyi eşimle ikimiz aldık.sonradan bana 1 milyonculardan alınmış çatal ve kaşık verdi başka bişey yok.hoş herşeyi yapmış olsada burası onun oğlunun evi değil.kızım ben ve eşimin evi.neyse bu beni kovunca ben bu kadınla aynı evde kalmam dedim eşyalarımı toplamaya başladım eşim çıldırdı.ben kızı aldım komşuma gittim.eşimde bunun netten biletini alıp gönderdi.zaten kendisi diyordu annemi çağırmayalım huzurumuzu bozar diye.ama ben ilk doğum ilk torunları babaanne olucak ayıp olur diye kendim çağırdım başıma bela almışım.o günden sonra eşimi sadece 1 kez aradı sebebide şubesiz bankacılık yapan bir bankada parası vardı onu çekemediği için ve netten de anlamadığı için o paranın normal bir şubesi olan bankaya parasını göndermesi için eşimi aradı.daha ne olaylarımız var(( aslında durumları çok çok çok iyi.kendi babasının iki fabrikası var ama gözü aç.hiç doymaz.para onun allahı olmuş tövbe yarabbim.beni en başından istemedi.eşim bizi ilk tanıştırdığında bu sonradan benim evime geldi ve sen çok akıllı bir kızsın bende akıllıyım biz anlaşamayız o yüzden ben seni istemiyorum diye yüzüme söylemişti. :))) offf daha neler var yaaa.
aynen dediğiniz gibi. amaç bizi huzursuz etmek :)siz haftasonu birlikte olacaksınız ya kavga ondan etmiştir kp ile.maksat huzursuzluk vermek kavga bahane :) eminim eşiniz bekarken bu kadar aramıyordur.madem bekar 2 çocuğu daha var niye onları çağırmıyor.tabii sizin eşinizi arar çünkü amaç haftasonu tatilinizi zehir etmek.çok can sıkıyorlar çokkkkk.bizimkide geçen yaz tatilimizi bozdurup illa onların yanına gelmemiz için ısrar etmişti.tatilin son 3 gununu onların yanında geçirmiştik.hamileydim ve doğru duzgun ne yemek ne kahvaltılık vardı evde.birde bulaşıklarını eğil kalk bana dizdirdi bulaşık makinasına insafsız.dogumdan sonra bana söyledikleri allahım artık gülüyorum yaaa :)