Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Merhabaa bende 1,5 aylık nişanlıyım ... İnciler tabiki bizdede war ..
Nişanımızı 31 Ekimde yapmak zorounda kaldık salon buladığımız için o güne kadar kayınvalideyle her karşılaşmamızda yağmur yağacak, hatta kar bile yağabilir keşke daha önce yapsayıkk (yapma şansımız olsa yaparız ynii :)) süreklii morelimi bozup bozup durdu ama nişan günün hava güneşliydii şans benden yana gitti :))
Nişanda alışveriş yapıyoruz satıcı kadın bohça listesi yapmış ona göre bizde seçiyoruz ... Tam pijama takımına geldii 50 Tl lik bişi için oturduğu yerden birdenn kalktıı ooo ama bizdee bu yokkkiii zaten herşeyin fazlasını aldık zaten dedi .. Ki herşeyden sadece bir takım aldığımız halde ..
Nişan bohçasını göstermek onlarda adetmiş sorf adet diye iç çamaşırlarımıı göstermek istedi hatta onları kaemraya çektireceğini söyledii bende bunu sözlüme söyleyince aa ben şaka yaptım falan dedi sonrada başladıı ağlamaya tam eve geldik aldığımız herşeyi arabadan aşşağıya atar gibi fırlattı istemiyorum yapmıyorum benn ben sizin için uğraşıyorum ama sen beni çok kırdın diye bağrındı annemede kızdı o senin kızızn sana tavır yapabilir ama ben kayınvalideyim bana yapamaz ben çekemem dedi.. Ben yine özür diledimm ama kendisinden soğudum ..
Nişan öncesi nişanlığımı gece 12.00 de getirdilerr ve hiç bişii yokk yanında ne ayakkabı ne iç çamaşırr nişan günü 3 te geldii ben zaten 11 de giymişim nişanlığı onun iç çamaşırınada ihtiycım olmadıı .. GÖsteriş için almışş .. daha bir sürüü warrr böylee :)))

Bi tane daha geldi aklımaa :))
Daha yeni sözlüyüzz denize gidicez, sabah ben kahvaltıya gittim onlara işte kahvaltı yaptık faşan hadii gidicezz.. Sözlümün babasıı xxxx oğlum böylee olmazz amaa kafamıı bozuyorsunuzz benimm daha evli değilsiniz yok öylee böylee .. Neyse dedim morelim bozulduu benim gitmeyelim, oturduk yiğeniylee oynuyoruzz falan herşey güzell neysee ...
Sonra kayınvalide geldii Esmerr_ gitmediniz diye bütün gün oğlumun kafasınıı yemeyesinnn hee! bide gülerek diyoo sinsii kadın.. Ne diyeceğimii şaşırdııımm... :110::110:

Nişandan 1 hafta sonrada getirdi aldıklarımızı .. Hepsini getirdim bakarsınn eksik bişi yok dedi bide .. ALLAHın 1 tek çorabını bile koymamış .. Gözümde yokk koymasınn aman karışmasında isterse hepsi onun olsun :))
Aynen canım sen nisanlinla anlastiktan sonra hiç önemli degil

İlginç kız anneleri kızları neredeyse temelli veriyor da oglan anneleri neden bu kadar müdahil çözen yoktur Heralde :) hayırlısı..

Merhabalarr taze taze yazıyorum hemen :)

Pazar günü kayınvaldelere gittim grip olmuş kayınpederle kayınvvalidee fenaa yatıyorlarr bende yardımıım olur diye gittim..

Kayınpeder tesisat işiyle uğraşıyor bende erken gittim kayınvalideyle kahvaltı hazırlıyoruz telefonu çaldı işle ilgili bi durum .. Gelemem bugün ''misafir'' var evde .. Dedi. Gelin geldi vs ne bilim başka bişi söyelenebilirdii diye düşünüyorum pat diye misafir denmesi garipsedim açıkçası.

Akşama doğru nişanımla atıştık biraz, yüzük çıkarmaya geldii artık diyebilirim. Kayınvalide aa o kadar masraf yapıldıı ne ayrılmasıı saçmalamayın.. Ayy ateşemmiii çıkardınızz sizz benim :))

Ha ha bende Kv denin yanından ayrılalı iki ay oluyor sonra çocukları özledikleri için gidelim dedik elti tarafından kapı önüne koyulmadığımız kaldı bir aylığına gitmiştik bir hafta duramadık :)
Demek ki neymiş sürekli laf yiyip cevap vermeyince iyisin verince kötü bundan sonra susmak yok aga her zaman saygı saygı saygı küçük bile olsam saygı göstereceksinnnnn o kadar !!!

Öts
Ha ha bende Kv denin yanından ayrılalı 3-4 ay oluyor sonra çocukları özledikleri için gidelim dedik elti tarafından kapı önüne koyulmadığımız kaldı birkac haftaligina gitmiştik bir hafta duramadık :)
Demek ki neymiş sürekli laf yiyip cevap vermeyince iyisin verince kötü bundan sonra susmak yok aga her zaman saygı saygı saygı küçük bile olsam saygı göstereceksinnnnn o kadar !!!

Merhabalarr taze taze yazıyorum hemen :)

Pazar günü kayınvaldelere gittim grip olmuş kayınpederle kayınvvalidee fenaa yatıyorlarr bende yardımıım olur diye gittim..

Kayınpeder tesisat işiyle uğraşıyor bende erken gittim kayınvalideyle kahvaltı hazırlıyoruz telefonu çaldı işle ilgili bi durum .. Gelemem bugün ''misafir'' var evde .. Dedi. Gelin geldi vs ne bilim başka bişi söyelenebilirdii diye düşünüyorum pat diye misafir denmesi garipsedim açıkçası.

Akşama doğru nişanımla atıştık biraz, yüzük çıkarmaya geldii artık diyebilirim. Kayınvalide aa o kadar masraf yapıldıı ne ayrılmasıı saçmalamayın.. Ayy ateşemmiii çıkardınızz sizz benim :))
Belki eve baska misafirler gelmesin diye öyle demistir xD

Ha ha bende Kv denin yanından ayrılalı iki ay oluyor sonra çocukları özledikleri için gidelim dedik elti tarafından kapı önüne koyulmadığımız kaldı bir aylığına gitmiştik bir hafta duramadık :)
Canım siz bir aylığına hac programı almışsınız lakin kısa sürmüş, umreye dönmüş iş:KK53:

Canım siz bir aylığına hac programı almışsınız lakin kısa sürmüş, umreye dönmüş iş:KK53:
Ya mesafe uzak çocuklar küçük onca yolu bir haftalığına çekme dedi Kv dem :) ilk torunlar bir de
Sonunda çektik yine :)
Düşünki 7 buçuk saatlik yol iki yaşından küçük iki çocuk zor yani eşim de arabayı kullanıyor çocuklar sürekli oturdukları için ağlıyor sızlıyor
Ben şimdi niye bir haftalığına bu eziyeti çekeyim ki

Kaynanamlara her gittiğimizde kalkarken dediği şey : Daha erken oturun,eve gidip ne yapacaksınız :KK57:, eve gidince hemen yatacakmısınız ki gidiyorsunuz vs vs. bıktım artık, bunlar daha yeni evli falan demiyor düşünmeden konuşuyor:110:
ayıp ya ben utanıyorum böyle şeyler dediğinde. sizinkilerde böyle mi?

Benim kayınvalide Evime gelip oturmuştu. Belli ki evde kurmuş cümlelerini. Ortada hiçbir sebep yokken ben aslında seni değil Nuru istiyodum gelin olarak dedi. (nur eşimin benden önceki sevgilisi ama ayrılmalarına sebep ben değilim) Bende ahh keşke alsaydınız onu ne kadar güzel Oğlun çift boynuzlu gezerdi Bende sizlerle tanışmamış mutlu mesut yaşıyor olurdum dedim. Sonrasında da Oğlun gelince ona da söylersin beni istemediğini dedim bakalım o ne tepki vericek dedim. Aman kızım söleme ona dedi gitti :KK70:
ne yaparsan yap yine kaldiklari yerden devam ederler konusmaya bi kac gün unutur sonra yine baslar yani :KK47:

kiskaniyorlar hep :) lütfen benim paylastigimim konuya da bakarmisiniz yorum yazarmisiniz? cok sevinirim. benim konum da es kaynana cocuk

X