Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Canım benim kızım hastahabeden cıkarken yani şişliği indiğinde 4 220 grm dı 52 cm di ortalamanın üstünde doğdu öylede dwm etti şuanki kilosu gayet yerinde hatta üstünde. Kendi kız kardeşinin bebeği 1 yas büyük olmasına rağmen kızım ondan daha iri onu kabullenemiyo kendide ne dediğini bilmiyo yani
Oh maşallah güçlü doğmuş çok şükür :emir_bebek: el kızından olma torun ya beğenmez hasetinden :emir_bebek: bu da aklıma bi inci daha getirdi :
benim eski nişanlım doğduğunda anası uyurken birileri siyah poşetin içine atıp kaçıracaklarmış çocuğu :KK53: anası da uyanmış çığlığı basmış 'yavrumu kaçırıyolar imdat' diye. bunu anlatır durur habire bi gün yine konusu açıldı.
kv: oğlumu Rabbim bana bağışlamış diyodum da kısmet işte.. Rabbim hayırlısını versin.. (yani zaten vermiş bana bunu söylemiyo ben hayırsızmışım yani bi de ağzında geveliyo bunu)
beyim: ne diyosun anne neyini beğenemedin denizbhm'ın ?? Allah bana ondan başka kadını haram etsin.
kv: ay yok oğlum niye öyle diyosun beğenmez olur muyum hem öyle büyük konuşup haram etsin deme diye atladı
ben: (sinir basmıştı artık bana) etsin ş.... teyzecim etsin, zaten O etmezse ben ederim
kv: tövbe estağfurullah..
kayınpeder: yaaa ş... hanım, böyle alırsın cevabını (gülüyo kendisi)
görümce: niye el kızının yanında annemi bozuyosun
biz: :KK53: hep bi ağız gülmüştük

bazen özlemiyor değilim :KK14:

Gorumcem: o bacaklarinsaki seyler ne?
Ben: batik izleri epilatorle apmaktan oluyor.
goruncem: ne kadar coooooooooook...( baya bikivrak soyledi gicik bi ses tonuyla kizdirmaya calisir gibi)
Ben: olsun gecici bisey sonucta caresini buldum hametan krem kese geciriyormus
Gorumce: sustu

Hep sonradan geliyo aklima guzel cvplar mesela sey siyebilirdim " gecici bisey sonucta olsun carpik olmasindan iyidir" onunkiler capik cunku allahin yarattigina bisey soylemek haddim degil ama boyleleride kasiniyo iste sonradan inceden dolayli olrak anldim intikamimi 20 gun gecti ama :)) bu kuzenlerinin fizigini elestiriyo parantez kalcali diyo bebde dedim o nasi oluyo? Parantez bacak gordum ama parantez kalca hic gormedim dedim hahahaha
bi baska zamanda durup dururken senin gozlerin ne kadar kucuuuuuukkkk... dedi

:))) bunun gibi daha cok var hep goruntuden yuruyo kompleksli insan kiskaniyo yazik...

Bi gun arabada k.peder,k.v, eşim,kaynim,ben gidiyoruz k.pederim arabalardan falan bahsediyordu.k.v erkeğin anasina,arabasina,parasina laf edilmezmiş dedi kimse bi yorum yapmadı papağan gibi tekrar etti yine kimseden ses yok .sustu bizimki biz o lafi başka bilirdik ama neyse iyi olan herseyi kendine uyarlar

benım gorumcem olacak gerızekalı bana sozde memleketten hedıye bohcası yapmıs ıcınede eşimin eski sevgılısının fotolarını memleketten bulup koymus bı guzel eşim 5 yıldır memlekete bıle gıtmemıs duurmdakı fotoları bıle unutmus ama o yılan aa yemın ederm ben ıcınde kı resımlerre bakmadım dıyo sız olsanız ınanırmısınız ve tabı ılk yaptıgı sey deıl..daha balayında her dk arayıp kardesıne msj tacızlerı vs anlatsam roman olur..benı ozledınmı vs dıye msjlar atıyodu ....şizofren

doğmamış henüz olmayan çocugumu kızının parası gitmesin diye evlatlık almak isteyen hayinpederim var.

hayinpeder geçen gittiğimzde yine bir inci patlattı:eltimin 2 çocugunun masraflarını görümce karşığıo.

hayinpeder dediki adam olursanız sizin çocugunuzada alır bakar dedi.sinir pislik kimseye muhtaç değiliz çocugumuda muhtaç etmem ne sana ne kızına.
Bu ne küstahlık. Canım şimdi nasıl durumlar? Bebeğin oldu mu, densizliklerine devam ediyolar mı?

Oh maşallah güçlü doğmuş çok şükür :emir_bebek: el kızından olma torun ya beğenmez hasetinden :emir_bebek: bu da aklıma bi inci daha getirdi :
benim eski nişanlım doğduğunda anası uyurken birileri siyah poşetin içine atıp kaçıracaklarmış çocuğu :KK53: anası da uyanmış çığlığı basmış 'yavrumu kaçırıyolar imdat' diye. bunu anlatır durur habire bi gün yine konusu açıldı.
kv: oğlumu Rabbim bana bağışlamış diyodum da kısmet işte.. Rabbim hayırlısını versin.. (yani zaten vermiş bana bunu söylemiyo ben hayırsızmışım yani bi de ağzında geveliyo bunu)
beyim: ne diyosun anne neyini beğenemedin denizbhm'ın ?? Allah bana ondan başka kadını haram etsin.
kv: ay yok oğlum niye öyle diyosun beğenmez olur muyum hem öyle büyük konuşup haram etsin deme diye atladı
ben: (sinir basmıştı artık bana) etsin ş.... teyzecim etsin, zaten O etmezse ben ederim
kv: tövbe estağfurullah..
kayınpeder: yaaa ş... hanım, böyle alırsın cevabını (gülüyo kendisi)
görümce: niye el kızının yanında annemi bozuyosun
biz: :KK53: hep bi ağız gülmüştük

bazen özlemiyor değilim :KK14:

kv de o an helali haramı duyunca içinden nasıl bi dua ettiyse kabul olmuş heralde nişan atılmış.Hayırlısı.

goruncem: ne kadar coooooooooook...( baya bikivrak soyledi gicik bi ses tonuyla kizdirmaya calisir gibi)

evet sımdı buldum bende aranzda yenıym hep okuyordum artk yazmak ıstedm buradakı bütün msj okumaya calstm benımde ıncılerım var yazmak ısterım buraya ama nrden baslasam

kaynanamdan bır ınci anlataym ılk kızıma dogum yaptm kaynanmla altlı üstlüyüz ne ıyıyz ne kötü ama kaynanam torun ayrımı yapıyor ılkönce görumcemın kızı olduydu hep onu severler onu kımseye elletmezler kızımı sevmedklerını bılıyodum ama okadar da olmaz dedım neyse kızıma dogum yaptm hıc unutmuyorum kızım 6 aylıktı kayınvalıdm bna geldı ıcerı grer grmez AY BEN BU COCUGU HC SEVMIYODUM AMA SEVMEYE BASLADM dedı ben sok olmustm sınırm cok bozvldu sızce bndemı problm var bn mı haksızm

kaynanamdan bır ınci anlataym ılk kızıma dogum yaptm kaynanmla altlı üstlüyüz ne ıyıyz ne kötü ama kaynanam torun ayrımı yapıyor ılkönce görumcemın kızı olduydu hep onu severler onu kımseye elletmezler kızımı sevmedklerını bılıyodum ama okadar da olmaz dedım neyse kızıma dogum yaptm hıc unutmuyorum kızım 6 aylıktı kayınvalıdm bna geldı ıcerı grer grmez AY BEN BU COCUGU HC SEVMIYODUM AMA SEVMEYE BASLADM dedı ben sok olmustm sınırm cok bozvldu sızce bndemı problm var bn mı haksızm
ayy en sevemdigim kaynana tipi, benide babaannem beni sevmezdi, simdi sözde seviyor ama nerde giciklik varsa hepsini üzerimde uygular.
Keske "Sevme gerek yok" tarzi seyler söyleseydin. Cünkü kendimden biliyorum, o tarz insanlarda kalp tastan oldugu icin hep gicikligini yapacaktir. Öyle demesinin sebebide sizi incitmek icindir kesin. Yoksa niyeti incitmek olmasa, sevmiyorsa sevmiyordur, seviyorsada seviyordur, bunu bangir bangir ilan etmeye ne gerek var.

ayy en sevemdigim kaynana tipi, benide babaannem beni sevmezdi, simdi sözde seviyor ama nerde giciklik varsa hepsini üzerimde uygular.
Keske "Sevme gerek yok" tarzi seyler söyleseydin. Cünkü kendimden biliyorum, o tarz insanlarda kalp tastan oldugu icin hep gicikligini yapacaktir. Öyle demesinin sebebide sizi incitmek icindir kesin. Yoksa niyeti incitmek olmasa, sevmiyorsa sevmiyordur, seviyorsada seviyordur, bunu bangir bangir ilan etmeye ne gerek var.
Evet haklısınz keske deseydm ama dıyemedm kı bu nekı daha neler neler kızım suan 4 yasında gecen sene kızıma dogum günü yaptgmda hepsını cagrdm kaynanamda geldı kızıma hedıye alms nedese begenırsnz Görumcemın kızı ıcın ay a....(adını söylere k) eşya aldm m.,.. De alaym dedım dıyo ya burda dogum günü olan benım kızım ama ndnse deglms gbı davranıyo bır ıncı daha kızım cok sever herkesı babannesınide sevıyo öpüyo nedese begenırsınz ay bu cocuk cok yalak bende dedm anne ndn öyle dedn o sana sevgsını gösterıyo dedn sustu onlar ıcın görumcemın cocukları önemlı ben evdn getrdm sankı kuzularımı

Evet haklısınz keske deseydm ama dıyemedm kı bu nekı daha neler neler kızım suan 4 yasında gecen sene kızıma dogum günü yaptgmda hepsını cagrdm kaynanamda geldı kızıma hedıye alms nedese begenırsnz Görumcemın kızı ıcın ay a....(adını söylere k) eşya aldm m.,.. De alaym dedım dıyo ya burda dogum günü olan benım kızım ama ndnse deglms gbı davranıyo bır ıncı daha kızım cok sever herkesı babannesınide sevıyo öpüyo nedese begenırsınz ay bu cocuk cok yalak bende dedm anne ndn öyle dedn o sana sevgsını gösterıyo dedn sustu onlar ıcın görumcemın cocukları önemlı ben evdn getrdm sankı kuzularımı
Ben seni cok iyi anliyorum, ben almanyada kaliyorum babaannem türkiyeden kuzenlerime bir valiz esya getiriyor banada corap almis. 5 yasinda bir cocugun giyinecegi boyda bir corap. Düsünün yani! Bazende tülbent getirir, modasi 20 sene önce gecmis olanlarindan. Neyse ona kizmiyorum, sonucta renkler ve zevkler degisir. Amaaan artik salliyorum!
Sizede tavsiye ederim :) bundan sonra neden öyle diyorsun falan demeyin, cünkü böyle cümleleri duymak icin söylüyorlar. Laf sokun :KK70: 24 senelik ömrümde hep alttan aldim. Hep bana laf sokdular, bir assagilamalar anlatamam ama. Artik ben umursamiyorum, o kendi geliyor ne oluyor diye. Dilekolay tam 24 senedir!

Ben seni cok iyi anliyorum, ben almanyada kaliyorum babaannem türkiyeden kuzenlerime bir valiz esya getiriyor banada corap almis. 5 yasinda bir cocugun giyinecegi boyda bir corap. Düsünün yani! Bazende tülbent getirir, modasi 20 sene önce gecmis olanlarindan. Neyse ona kizmiyorum, sonucta renkler ve zevkler degisir. Amaaan artik salliyorum!
Sizede tavsiye ederim :) bundan sonra neden öyle diyorsun falan demeyin, cünkü böyle cümleleri duymak icin söylüyorlar. Laf sokun :KK70: 24 senelik ömrümde hep alttan aldim. Hep bana laf sokdular, bir assagilamalar anlatamam ama. Artik ben umursamiyorum, o kendi geliyor ne oluyor diye. Dilekolay tam 24 senedir!

evet böyle ınsanlarla ugraslmaz 2 tanede görumcm var 1 tane sı cok fena kocam benımle ılglenıyolar dıye kıskanıyolar ne yapcklarını sasırıyolar bıktm artk hepsndn

kv de o an helali haramı duyunca içinden nasıl bi dua ettiyse kabul olmuş heralde nişan atılmış.Hayırlısı.
beni aylarca aradı hıçkırarak ağladı yalvardı ne olur geri dön ben sensiz ölürüm dayanamıyorum barışalım diye, ama kabul etmedim. yani annesinin hakkından fersah fersah geliyordum gelirdim de ama oğluyla kişisel sorunlarım oldu ondan attım. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun. 1 yılı geçti hala hayatında biri yok.

görümcmdn ıncı evlemdgmzde abım cok yakısıklı cok yakısıklı der durur bı gün dügün fotograflarına bakıyo ue bombayı patlatıyo ablasına dıyokı able her güzele bır cırkın düserms dedı bu arada cırkın dedıgı kısı benım ben sok olduydum cok üzüldüydm

X