- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.641
Oh maşallah güçlü doğmuş çok şükür el kızından olma torun ya beğenmez hasetinden bu da aklıma bi inci daha getirdi :Canım benim kızım hastahabeden cıkarken yani şişliği indiğinde 4 220 grm dı 52 cm di ortalamanın üstünde doğdu öylede dwm etti şuanki kilosu gayet yerinde hatta üstünde. Kendi kız kardeşinin bebeği 1 yas büyük olmasına rağmen kızım ondan daha iri onu kabullenemiyo kendide ne dediğini bilmiyo yani
benim eski nişanlım doğduğunda anası uyurken birileri siyah poşetin içine atıp kaçıracaklarmış çocuğu anası da uyanmış çığlığı basmış 'yavrumu kaçırıyolar imdat' diye. bunu anlatır durur habire bi gün yine konusu açıldı.
kv: oğlumu Rabbim bana bağışlamış diyodum da kısmet işte.. Rabbim hayırlısını versin.. (yani zaten vermiş bana bunu söylemiyo ben hayırsızmışım yani bi de ağzında geveliyo bunu)
beyim: ne diyosun anne neyini beğenemedin denizbhm'ın ?? Allah bana ondan başka kadını haram etsin.
kv: ay yok oğlum niye öyle diyosun beğenmez olur muyum hem öyle büyük konuşup haram etsin deme diye atladı
ben: (sinir basmıştı artık bana) etsin ş.... teyzecim etsin, zaten O etmezse ben ederim
kv: tövbe estağfurullah..
kayınpeder: yaaa ş... hanım, böyle alırsın cevabını (gülüyo kendisi)
görümce: niye el kızının yanında annemi bozuyosun
biz: hep bi ağız gülmüştük
bazen özlemiyor değilim