- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.421
ay cok guldum deseydın ben oglunuz ıcın almıstınız dıye dusunup ona gıydım eskıdı tuh yenısını almak lazım
senin adına çok sevindim canım inşallah hep böyle devam ederherkese merhabalaarrr... bu konuyu açtığımda o kadar çok deşarj oldum ki burada anlatamam :))) uzun süredir girmiyordum,14 aylık bir oğlum var :))) hamileliğim çok kötü geçti,doğumdan sonra kaynanam sayesinde birkaç kere annemin evine gittim,2 hafta kaldım,boşanmanın eşiğine gelmiştik,bu arada bebeğim de 20 günlüktü... ne lohusa olmam bile umurunda değildi kadının.... Neyse ben size şimdilerden bahsedeyim,ipler benim elimde artık .... torununu göstermeyeceğim diye ödü kopuyor,en önemliside büyük oğluna aldığı gelinlede araları bozuk,bana yaptıklarının küçücük bir parçasını yapınca bile işler sarpa sardı onlarda şimdi kaynanam yüzünden şiddetli tartışmalara giriyorlar,e haliyle onlarlada arası bozulunca,ben İYİ GELİN(!) oldum.... vallahi yolunu yordamını öğrendim,tabi psikolojimde düzeliyor,onların bana söyledikleri ufak bişeyler bile cok gücüme gidiyordu,şimdi hiç takmıyor,üstünede lafımı yapıştırıyorum... tabi bana karışamamalarında en önemli etken bebeğime annemin bakması,o kadar heveslenmişlerdi ki bebeğime bakın diye yalvaracağıma,ama annem saolsun(hamileyken felç geçirmişti,bacaklarındanda by pus ameliyatı olmuştu) çok hareketlenememiş olmasına rağmen çocuğuma bakacağını söyledi,tabi bunlar dumur oldu,altlı üstlü olmamıza rağmen ilk 5 ay her sabah kanguruda götürüp getirdim anneme(evi uzak bize,kaynanamlarda nasıl olsa böyle dvm edemez diye düşündüler,mahalledede tabi laf oldu kaynanası altında ama çocuğu annesi bakıyor diye ) ama şimdi taksi tuttum anneme götürüp getiriyor :)tabi bu süreçte cazgırlıkta ettim,akşamları geldiğimde vermedim onlara zaten 2 saat görücem onuda sizinle paaaylaşamam dedim :))))))))))))) sonra tıpış tıpış geri adım attılar,tabi onlar olay yaratmaya çekindiler,bende usul usul ağırlığımı koydum..
Darısı hepimizin başına hanımlaarrrr.......
Düsündüklerini söylememezlik etme canım.
Böyle birseyden rahatsız olacaksan eger söyleyeceksin rahatsız oldugunu ki, dikkat etsinler.
Herkes catkapı misafiri sevmez, istemez ki, bu o kisinin en dogal hakkıdır.
Yalnız senin görümcenin niyeti baska, beklesende, beklemesende geliriz biz sen merak etme demek hic hos degil yani.
evlenme arifesindeyim. düğünümüzü vs. tüm masrafları nişanlım az bucuk maaaşıyla yapmaya çalışıyor. tabi kendi tarafıma düşen şeyleri ben aldım yatak odası ceyiz vs..bu sırada kayınvalidem evdeki eşyalarını yeniliyor. bana bir çöp bile almadı. birde üstüne üstük siz ne yapcaksınız diye soruyor sanki kendisi birşey yapmış mış gibi .sizce normal birşey mi .yani kızmakta haklımıyım acaba. yani benim bildiğim gelinine bir hediye alması gerekmiyor mu. nişanlımın uykuları kaçıyor kiraydı ödemelerdi. benim ailem herşeyin en iyisini aldı . o ise kendi evini düzmekle meşkul
Bu yorumu yazdıgım tarihten 3 gün sonra annem hastalandı ve kaybettim onu, simdi sitede ne zaman önceki yorumlarıma rastlasam icim burkuluyor, annem varmıs o zaman, ölümüne su kadar kalmıs diyorum.. Bu yorumu okurken de meger bizimle sadece 3 günü varmıs diye gecirdim icimden, annemli günleri özledim..
Son incide benden gelsin cok taze :)
cuma gunu bas donmesinden kalkamiyorum drumu aradim dogum yakin diye kanama falan sordu yok dedim aciya dayanikliyimdir ilk defa agliyorum kocam dayanamadi kalk dra gidiyoruz dedi o arada benim terminator (kaynana) geldi
-neyin var
-basim cok donuyo
-kandiriyodur cocuk seni bisey yoktur
- m.. dayanamadi dra goturcekmis
- ne gerek var hadi doguruyo olsan neyse
başınız sağolsun anne acısı hiçbirşeye benzemez. hiçbir söz bu acıyı telafi ettiremez. ama şuda var ki en zor anlarınızda veya en güzel anlarınızda annenizin ruhu gene size kendini yanınızda hissettirecektir. bir işiniz rast gittiğinde sanki o size yardımcı olmuş , moraliniz bozuk olduğunda düşüncelerinizde yardımcı olmaya çalışıyormuş gibi oluyor. yani sanki bu dünyadan değilde başka bir dünyadan size sihirli değnekler gibi oluyor. birşey fark ettim sevdiği ailesini kaybetmiş insanların çoğu birden zengin olmuş birden iyi yerlere gelmiş genellikle hep ani bir yükselişleri oluyor. bilmiyorum ama bu benim fikrim.
evlenme arifesindeyim. düğünümüzü vs. tüm masrafları nişanlım az bucuk maaaşıyla yapmaya çalışıyor. tabi kendi tarafıma düşen şeyleri ben aldım yatak odası ceyiz vs..bu sırada kayınvalidem evdeki eşyalarını yeniliyor. bana bir çöp bile almadı. birde üstüne üstük siz ne yapcaksınız diye soruyor sanki kendisi birşey yapmış mış gibi .sizce normal birşey mi .yani kızmakta haklımıyım acaba. yani benim bildiğim gelinine bir hediye alması gerekmiyor mu. nişanlımın uykuları kaçıyor kiraydı ödemelerdi. benim ailem herşeyin en iyisini aldı . o ise kendi evini düzmekle meşkul
sigara içtiğimi bile bile (yanında hiç içmememe rağmen) sigara içenler b.k içsin der durur kaynanam
ne kadar ayıp içmiyosan bile saygı duy veya yorum yapma
canım ben içiyorum zaten.kaynanam bana diyor.onun yanında sigara içmiyorum ama içtiğimi biliyor.
açık açık bana diyemediği için öyle diyor.
yoksa kimseye bi şey dediğim yok.anlaşılmaz yazmışım demekki