Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Nişanlıyım görümcemle telde konusuyoruz
x= gecen gün büyük geline gittik çat kapı
ben= iyi yapmıssınız nasıl gecti abla
x= valla ii geti sende gelin gelince sana da geliriz ( bu arada ayrı sehirlerdeyiz)
ben= tabi beklerim abla,
x= beklesende beklemesende geliriz sen merak etme

ben bi garip olddummm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:aramızda samimi bi iletişim yok yaniii

x= valla ii geti sende gelin gelince sana da geliriz ( bu arada ayrı sehirlerdeyiz)
ben= tabi beklerim abla,

ben bi garip olddummm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:aramızda samimi bi iletişim yok yaniii

Hic sevmem emrivaki, zoraki hareketleri!
Beklesende, beklemesende ne demek yahu? Ne sanıyo kendini? :KK14:

Son düzenleme:
kiii ben hazır cevap hınk diye kaldım telde bişey demedim diyememdimmm:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Düsündüklerini söylememezlik etme canım.
Böyle birseyden rahatsız olacaksan eger söyleyeceksin rahatsız oldugunu ki, dikkat etsinler.
Herkes catkapı misafiri sevmez, istemez ki, bu o kisinin en dogal hakkıdır.
Yalnız senin görümcenin niyeti baska, beklesende, beklemesende geliriz biz sen merak etme demek hic hos degil yani.

Düsündüklerini söylememezlik etme canım.
Böyle birseyden rahatsız olacaksan eger söyleyeceksin rahatsız oldugunu ki, dikkat etsinler.
Herkes catkapı misafiri sevmez, istemez ki, bu o kisinin en dogal hakkıdır.
Yalnız senin görümcenin niyeti baska, beklesende, beklemesende geliriz biz sen merak etme demek hic hos degil yani.

yazdıklarının hepsine katılıyorum ama nişanlıyken sanki eli ayagı dili baglı oluyo insanın kısmetse evlilik olsun ondan sonra ne isteyip istemedigimi çok açık bi dille ifade ederim diye düşünüyorum....göörümcem hiç evlenmmemiş 42 yasında ani çıkışlarrı varr:KK19::KK19:

al bendende okadar ama ben bır gune bır gun kaynanama ınıp temızlık yapmadım,sabahları kalkarım kahvaltımı ısımı gucumu yaparım ,televızyonumu acarım yada arkadaslarımı ararım zaten aksamada kocam gelır ..yanı boyle alıstırmadım ..bıgun kayınpederım bana dedıkı kızım camlarını sılmıceksen temızlıkcı cagırayım bu arada hava yagmurlu hıııc bırsey demedım ama agladı sınırımden..kayınpederımden nefret edyorum sevmıyorum onu,cook soguk suratsı,kızım lafı cıkmadı gercı oglunada oyle ama adamın huyu..benım babam oyllemı halbukı gulen yuzu solmasın benım tek askımdır annesız buyudugum ızın olsa gerek,cok neselıdır..ama bunlar oyle degıl..amaaan kaynana desen tam cahıl nerde ne konuscagını bılmez,sacma sapan esprı yapar kımsecıkler gulmez,benım kapımı asındırmaz ama gunde 3posta gorumcede..ama cocuk olsun varya kapıya hep kılıt koyucam sımdı yaptıgım gıbı gıremesın oyle aklına estıkce..:)
camlarından kayınpederine neymiş herşeyini burnuna sokana çok sinir oluyorum
kiii ben hazır cevap hınk diye kaldım telde bişey demedim diyememdimmm:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

şimdiden ver cevabını hiçbir laflarının altında kalma aman düğün olsun falan diye düşünme yüz verdikçe astar istiyo görümce ve k.valdeler

Sürekli kayınvalide ile ilgili konuları okuyorum ama ben yazmam heralde diye düşünüyordum. Fakat bu konuyu görüp de biraz okuyunca dayanamadım ben de yazayım bir anımı dedim.
Benim kayınvalide Rizede yaşıyor. Eşim de İstanbulda çalışıyor ve 5-6 yıldır ayrılar doğal olarak. Ben de Ankarada yaşıyorum.Bizim düğünümüz Rizede oldu ve düğünden sonra balayı için Didime gitmeyi planladık
ama eşim son anda vazgeçti ve Ayder'e gitmek istiyorum benim hep hayalimdi orada balayı geçirmek dedi ki Didim için otel rezervasyonunu bile yaptırmıştık parasını yolluycaktık sadece.
Neyse dedim Ayder de olur ki daha önce gittiğim bir yerdi ve her yaz da gitme ihtimalim olan bir yer olmasına rağmen. İlk 2 gecemizi annesinin evinde geçirdik ve sonra Ayderde de 3 gece kaldık.
Ayderden döndükten sonra da yine 2 gece annesinde kaldık. Annesi abisiyle altlı üstlü oturuyo bu arada. Sürekli beraberiz tabi doğal olarak çünkü yemekleri birlikte yiyorlar. Birlikte pikniğe bile gittik.Balayımda sürekli biraradaydık yani Ayder dışında.
Benim için ilk geceyi orda geçirmek gerçekten çok zordu bu arada. İlk gece misafirlerle(dayısı,yengesi,halası) birlikte hepsi abisinde kaldılar üst katta ama sabah eltimin mutfaktaki sesiyle uyandım. Kahvaltı hazırlıyordu.
Biz uyurken eve girmiş yuh dedim bu ne ya. Annesi sadece ilk gece üst katta yattı zaten sonraki günler de birlikteydik aynı evde.
Son gün İstanbula evimize dönmek için vedalaşırken annesi ağlamaya başladı. Çok özlücem seni falan diye. Eşim de dedi ağlancak ne var bak kaç gündür burdaydık zaten diye.
Kaynanam da demesin mi sanki benim yanımda mı durdunuz. Ben dumur tabi. Ayderde kaldığımız 3 geceyi bile çok görmüş bize meğerse :)

yalnız benım başıma geldi sanırdım. düğünümüz oldu balayına çıkmadık işyerlerimizden izin alamadığımız için. düğün sabahı eşimin ailesi saat 10 daha çatkapı gelmezlermi noluyo falan oldum daha uyanmamışız bile
ayy oğlum uyuyamadım sensiz nasıl alışıcam bilmiyom diyerek girdi kapıdan ben sinirden kıpkırmızı tabi
onlar gittikten sonra haliyle eşime patladım bu ne terbiyesizlik diye

al bendende okadar ama ben bır gune bır gun kaynanama ınıp temızlık yapmadım,sabahları kalkarım kahvaltımı ısımı gucumu yaparım ,televızyonumu acarım yada arkadaslarımı ararım zaten aksamada kocam gelır ..yanı boyle alıstırmadım ..bıgun kayınpederım bana dedıkı kızım camlarını sılmıceksen temızlıkcı cagırayım bu arada hava yagmurlu hıııc bırsey demedım ama agladı sınırımden..kayınpederımden nefret edyorum sevmıyorum onu,cook soguk suratsı,kızım lafı cıkmadı gercı oglunada oyle ama adamın huyu..benım babam oyllemı halbukı gulen yuzu solmasın benım tek askımdır annesız buyudugum ızın olsa gerek,cok neselıdır..ama bunlar oyle degıl..amaaan kaynana desen tam cahıl nerde ne konuscagını bılmez,sacma sapan esprı yapar kımsecıkler gulmez,benım kapımı asındırmaz ama gunde 3posta gorumcede..ama cocuk olsun varya kapıya hep kılıt koyucam sımdı yaptıgım gıbı gıremesın oyle aklına estıkce..:)

neyse gene senin kpeder tutup onların camlarını silmeni beklemiyormuş benimkiler gibi...sadece işlerine burnunu sokmuş..benim eşimin ailesi başından beri bana temizlik yaptırmak için uğraşıp duruyor...ve evde bekar görümcem varken....herşeye maydonoz olmaları artı eşimin hiçbir şeye ses çıkaramaması aramızı açıyor:KK43:

1 aydır kimse bişey yazmamış bende bi tane anlatayım

3 aylık evliyiz k.validem şehir dışında oturuyor biz evlendik ilk aylar kiramızı ödüyorlardı (biz eşyaların borcunu ödediğimiz için)eşimin büyük abisi de kirada evli onunkinide ödüyorlarmış yıllarca.
bekar kaynım var oda istanbulda çalışıyor bekar evinde kalıyor. kayınvalidem istanbula geldi bizde kaldı vs.
kaynım kirada oturduğu evden çıkacak ev bakıyor ama maddi olarak çok iyi durumda değiller. ben arada gel bizde kal diyordum severim kaynımı ama o kalmazdı rahatsız etmemek için. k. validem herkesin içinde kaynıma kızarak '' abinde kal oğlum tek başına nasıl kira verceksin abinin evi var burda ben her ay oranın kirasını veriyorum o kadar kalcaksın tabi'':KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ben tabi - hönkkk!...
tamam yani ben arada davet ediyorumda temelli kalmak ne demek oluyor bide kaynanamın dediği lafa bak herkesin içinde ben kirasını veriyorum kalcaksın tabi nbedir yani o zaman kiramızı veriyosun diye topla sülalenin bekarlarını kalalım hep beraber. bu arada evimde 70m2 1+1 daireydi.
o zaman çok sinir olmuştum ona hala aklıma geliyorr deeellli olurum

Neyse bende kendı kendıme hayatı zehır edıyodum megerse herkesınkı aynıymıs bende gelınlıgımı setımı kendım aldım gelın basımı kendım yaptırdım dugunden once o kadar aglandılar para yok nasıl yapcaz dugun dıye babamda ben kendı memleketımde kızıma dugun yaparım ordakı sızın serefınız gururunuz yaparsanız demıs esım arabasını sattı dugun ıcın esyaları babamlar ve bız aldık evımde ıgnelerı bıle yok uyduruktan 4 tane sus yastıgı verdıler onlarda daha once sokulmus tekrar dıkılmıs ızlerı bıle duruyo hepsını attım cope sonra kaynanam olunce 25 mılyar parası cıktı saklamıs bırıktırmıs bende anlamadım oglunun arabasını sattırırken hıcmı vıcdanları sızlamadı dıye ama 4 senedır burnumdan geldı 30 mılyar paramızı yedıler herseye para ısterler 8 kardes olmalarına ragmen kızları dersaneye gıtcek 3 yıldırda gıdıyo parası bızden kurban bayramı gelır kurbanlık parası verırız bıde daha bızımkınden pay ısterler, babası hacıya gıdecek para ıster zaten her ay maas bagladık babasının emeklı maası olmasına 2 evlerı kırada olmasına ragmen dıgerlerının zaten onun durumu kotu bu cımrı bılmem ne dıye hersey bızden bıktım artık hep paraları yok guya ama evlerınden teker teker kasarlar peynırler aynı anda balı recelı pekmezı salamı sucugu etı hıc eksık olmaz ben calısan bır kadın olmama ragmen yogurdumu recelımı tereyagımı pastırmamı sucugumu konservelerımı kendım yapıyorum ama onlar gorumce evde aksama kadar yatar ellerınden hıc ıs gelmez temzılık falan hakgetıre evde fareler cırıt atar ama esıme baksan en temız aıle en ıyı aıle o asla laf soyletmez ben soyleyınce kıyametler kopar 2-3 ay kuser bana su anda oldugu gıbı ama ben allaha havale ettım ne evlerının bereketı var ne hıc bırırnın huzuru var
allahlarından bulsunlar

o kadar çok şey yazılmış ama okuyamadım eminim herkesinki ayrı bi durumdur benim kayınvalidem öyle pek bilmiş bişi değil en azından bana yapamıyo ben biraz çaçaron bi gelinim görümcemde yok ama kayınvalidemin para muhabbetleri beni öldürdü artıkkkkkk çatlıycam para para para din iman para oda olsa bari içim yanmaz durumlarıda ii değil kadın geçen hafta göğsünden ameliyat oldu narkozun etkisindeyken bile kaynıma aldığ maaşın hesabını soruyo ayy neyse fazla uzatmıyım benim düğünüme derneğime hiç faydaları olmamıştır görüntüydüler yani çok şükür ALLAH başımdan eksik etmesin eşimi bide kendi ailemi şuan 7 aylık hamileyim yaklaşı 3 hafta önce bana lohusa pijaması almış şaşırdım çünkü pek öyle bana bişi almaz kendine alır küçük gelirse bana verir yada pazardan 3-5 tlye budluğu badi varsa onu alır fiyatınıda söyler hemen ama gecelik muhabbetimiz iyi aldığını herkese gösterdi benim iş yerimdekilere kendi çalıştığ eski iş yerindekilere onlarda demiş senin gelin çok şanslı böyle kaynana nerden bulucak diye bende güldüm geçrim ama o pijama muhabbeti bi uzadı bi uzadı her gördüğü yerde o konuyu açıyo artık eşim için gösterdinmi gösterdinmi diyip duruyo bende alt tarafı bi pijama unuttum göstermeyi yaklaşık bi 10 kere sormasından sonra açta bak şu annenin pijamasına dedim oda iyi bi salla belki içne burma bilezik koymuştur diye dalga geçti huyunu oda biliyo sonuçta güldük geçtik ama sonra hala pijama muhabbeti oldu bende oğlunun söylediğini söyledim ahh keşke olsada alsam dedi ama sahte bitane koysaydım sizde sevinseydiniz dedi g*t oldum resmen ben kendimde bi takım aldım ısrarla kaça aldığımı sordu bende söyledim heh işte benim aldığım onun iki katı dedi düşünün 1,5 yıldır tek aldığı şey pijama onnda en az 20 kez muhabbeti olmuştur kendi akrabalarım çifter çifter yataklar beşikler aldı annemler dünya masraflar yapıyo amcam bebek arabamı aldı yani herkes bişiler alıyo bizimki bi gecelikle mükemmel kaynana oldu artık para muhabbetlerine dayanamıyorum eşimede dedim bidaa bişi alırsa kabul etmiycem die ayy bide bebek battaniyemiz var off oda 35 milyona mal olmuş üstüne aldığı her bi çiçeğin tek tek fiyatını söyledi ayy bıktım valla bizde böyle para muhabbeti çok bide sürekli yediğini içtiğini anlatır azcık gözü aç çünkü hayatında pek bişi yaşamamış canm çektiğinden değil ama bi kaç tersledim o zaman ızgara yapında yiyim dedim oralı olan yok bi kaç eşimde tersledi bu ız hamile diye o yemek konuarı kapandı çok şükür ahhh görmemişlik çok kötüüüüüüüüüüüüü

Neyse bende kendı kendıme hayatı zehır edıyodum megerse herkesınkı aynıymıs bende gelınlıgımı setımı kendım aldım gelın basımı kendım yaptırdım dugunden once o kadar aglandılar para yok nasıl yapcaz dugun dıye babamda ben kendı memleketımde kızıma dugun yaparım ordakı sızın serefınız gururunuz yaparsanız demıs esım arabasını sattı dugun ıcın esyaları babamlar ve bız aldık evımde ıgnelerı bıle yok uyduruktan 4 tane sus yastıgı verdıler onlarda daha once sokulmus tekrar dıkılmıs ızlerı bıle duruyo hepsını attım cope sonra kaynanam olunce 25 mılyar parası cıktı saklamıs bırıktırmıs bende anlamadım oglunun arabasını sattırırken hıcmı vıcdanları sızlamadı dıye ama 4 senedır burnumdan geldı 30 mılyar paramızı yedıler herseye para ısterler 8 kardes olmalarına ragmen kızları dersaneye gıtcek 3 yıldırda gıdıyo parası bızden kurban bayramı gelır kurbanlık parası verırız bıde daha bızımkınden pay ısterler, babası hacıya gıdecek para ıster zaten her ay maas bagladık babasının emeklı maası olmasına 2 evlerı kırada olmasına ragmen dıgerlerının zaten onun durumu kotu bu cımrı bılmem ne dıye hersey bızden bıktım artık hep paraları yok guya ama evlerınden teker teker kasarlar peynırler aynı anda balı recelı pekmezı salamı sucugu etı hıc eksık olmaz ben calısan bır kadın olmama ragmen yogurdumu recelımı tereyagımı pastırmamı sucugumu konservelerımı kendım yapıyorum ama onlar gorumce evde aksama kadar yatar ellerınden hıc ıs gelmez temzılık falan hakgetıre evde fareler cırıt atar ama esıme baksan en temız aıle en ıyı aıle o asla laf soyletmez ben soyleyınce kıyametler kopar 2-3 ay kuser bana su anda oldugu gıbı ama ben allaha havale ettım ne evlerının bereketı var ne hıc bırırnın huzuru var
allahlarından bulsunlar

cnmm senin durum bendende kötü bizimkilerinde 5 parası yok hiç faydalarıda olmadı düğünüme evime kirada oturuyorum evimi babam boyattı kendi gtürdüğüm çeyiz harici evin eşyasını babam düzdü bide kayınpederim üvey kaynanamın 2, evliliği bu durumda zaten öz olmayınca ondanda bi fayda yok ama benden daha 5 kuruş isteyemezler hem kiradayım hem borç ödüyorum karnım burnmda çalışıorum kimse ağzını açamıyo sadece bi kere üvey kaynım evlenirken kaynanam ağzımı aradı güya kayınpederim dedmiş düğünde takılan bileziklerden versinde benim annemlerin taktığı öteki geline takalım sonra geri öderiz sakın sakın kimse benim kapıma bişey istemeye gelmesin dedim ben kimseden fayda görmedim kimsede bana bulaşmasın dedim açmısın tookmusun diye soran yok elimdeki 3 kuruşada göz diktiler ama cvplarını aldılar

cnmm senin durum bendende kötü bizimkilerinde 5 parası yok hiç faydalarıda olmadı düğünüme evime kirada oturuyorum evimi babam boyattı kendi gtürdüğüm çeyiz harici evin eşyasını babam düzdü bide kayınpederim üvey kaynanamın 2, evliliği bu durumda zaten öz olmayınca ondanda bi fayda yok ama benden daha 5 kuruş isteyemezler hem kiradayım hem borç ödüyorum karnım burnmda çalışıorum kimse ağzını açamıyo sadece bi kere üvey kaynım evlenirken kaynanam ağzımı aradı güya kayınpederim dedmiş düğünde takılan bileziklerden versinde benim annemlerin taktığı öteki geline takalım sonra geri öderiz sakın sakın kimse benim kapıma bişey istemeye gelmesin dedim ben kimseden fayda görmedim kimsede bana bulaşmasın dedim açmısın tookmusun diye soran yok elimdeki 3 kuruşada göz diktiler ama cvplarını aldılar

farkettım kı burdakı arkadaslarımın benım 3 asagı 5 yukarı hep aynı dertlerımız bızlerı evlat degıl somurulecek kaz gıbı gormelerı hele gelınde calsıyosa degmeyın keyıflerıne sankı onlara calısıyoruz ana babalarımız bız onlara para yetıstırelım dıye meslek sahıbı edındırdı bızı ben gunde 300 kısının agız kokusunu cekıyorum ama kımın umurunda ben kul hakkımı helal etmıyorum esımde dahıl hıcbırıne guzel yarabbım yanlarına bırakmaz ınsallah

hem çalışıyorum hem 7 aylık hamileyim 10 gün önce kayınvalidem göğsündeki kitleden ameliyat oldu işten izin alıp yanında refakatçi kalan ben ordaki hemşireler hastalar bile laf etti senin burda ne işin vr bu hastalara hep rdyasyon verildi diye ama napıyım sonunda aakşamına fenalaştım tansiyonum 5 e düştü eve geldim halada diyo akrabaları hep diyomuş gelinin var baksın 1 haftadır gitmiyorum hastanede olduğum günden beri gribim hasta hasta çalışıyorum perişan oldum ama kimsenin umru değil bide akşamları gitmeyince laf yaparlar bi tabak yemek yiycem diye 10 kişinin bulaşığını yıkıyorum bazen bırak boşver diyo hemen bırakıyorum valla

bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:

senin görümcen kıskanç....
senide belliki çok kıskanıyor allah yardımcın olsun

salak kız ya evlendirin şu abazayı :KK52::KK52::KK52::KK52:

hem çalışıyorum hem 7 aylık hamileyim 10 gün önce kayınvalidem göğsündeki kitleden ameliyat oldu işten izin alıp yanında refakatçi kalan ben ordaki hemşireler hastalar bile laf etti senin burda ne işin vr bu hastalara hep rdyasyon verildi diye ama napıyım sonunda aakşamına fenalaştım tansiyonum 5 e düştü eve geldim halada diyo akrabaları hep diyomuş gelinin var baksın 1 haftadır gitmiyorum hastanede olduğum günden beri gribim hasta hasta çalışıyorum perişan oldum ama kimsenin umru değil bide akşamları gitmeyince laf yaparlar bi tabak yemek yiycem diye 10 kişinin bulaşığını yıkıyorum bazen bırak boşver diyo hemen bırakıyorum valla

ayyy herkes kaynanadan muzdarip
çoçugum var diye işlerini yapmıyorum laf sokuyor (altlı üstlü oturuyoruz :KK43:( tabi 3 seneden sonra bende arsız oldum bende ona laf sokuyorum eşim en sonunda bana patladı yeter aranızda kalmaktan bıktım diye bende gece yemek sabah ev işi ve bebek ile ugraşıyorum dayandıgım yere kadar bi ğün hiç yemek yemeden gün geçirdim :KK43: emzikli olmama rağmen .. madem benim halden anlamam gerekiyor okey bu beden 1 senemi dayanır 6 aymı bilmem hastaneye düşersem bu durum yüzünden
evliliğimi sonlandırmayı düşünüyorum ... en azından görevlerini yapmadı diyemezler :KK43:((
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

evlilik evişleri ve eşin ailesinden ibaretmiş kızlar boşuna eşim ben ve mutlu yuvam hayalleri kurmayın hepsi yalan:KK14::KK14:

bekarlara sesleniyorum çalışın sakın evlenmeyin olduki evlendiniz akrabalardan uzak olun ... kendi ailelerinizde buna dahil
insanlar boşuna ayrılmıyor

ben= tabi beklerim abla,

:KK1::KK1::KK1::KK1: yandın canım sen allah şimdiden sabırlar versinnnn sen fazla yüz verme aranda mesafe koy

Bir de benim kaynanam bizi her pazar kahvaltıya çağırır. Eşimle ben çalışıyorum. Kızımada kaynanam bakıyor. Allah razı olsun sabah geliyor akşam gidiyor. Evimizde bakılsın istedik. Sağolsun hakkını yiyemem. Her cuma akşam bizden çıkarken kızım pazar günü kahvaltıya gelin der. Ama istisnasız her pazar çağırır. Cuma demeyi unutursa pazar sabahı arar hadi gelin bekliyoruz der. Ben ctesi evdeyim ama eşim çalışıyor yani başbaşa geçircemiz bir pazarımız var. Ctesi bütün işlerimi yapıyorum temizliğimi falan. Pazar kocamla çocuğumla vakit geçireyim diye. Ctesi akşama kadar temizlik yapıyorum. Pazar da akşama kadar kaynanamdayım. Bir defasında dedim ki eşime gideriz kahvaltıdan sonra 1 saat oturur döneriz. Eşim tamam dedi. Kahvaltıyı yaptık kızım uyudu o arada uyansın dönücez eve. Kaynanam geldi akşam yemeği hazırlıycak oğluna şöyle mi yapayım böyle mi yapayım diye soruyor. Bende dedimki biz yemeğe kalmıyoruz anne. Kızım uyansın gidicez. Bana suratını ekşiterek bir bakışı vardı nasıl gidersiniz akşama kadar kalmanız gerekiyo gibi bir bakış:) Niye dedi bende pazara gitmemiz gerek bende kuaföre gidicem dedim. Kaynanamla kayınpederim bizi göndermemek için yok burda pazara gidin yok sen haftaya git kuaföre kayınpederim haftaiçi git kuaföre dedi. Sonra durdu kayınpederim aman niye gidiyon saçınımı yaptırcan. Ya sanane belki ağdaya gidicem sanamı düşer. Yani o gün erken kalkmak için 40 takla attırdılar bize. Her gidişimizde akşam yatmaya geliyoduk eve. Bide her pazar çocuk küçük diye taksiyle gidip geliyoruz.

canım ya bi pazarda sen cagır kaynananı kadın sizi görmek istiyor belliki şu zamanda kaynanan çoçuguna bakıyor ki tek karşılıgı pazar günü sizinle geçirmek bi dene onlara zaman ayırın.. sonra da haftaya eşime evde süpriz yapcam başbaşa kalalım diyorum anne ne dersin de hani ondan tavsiye alır gibi :nazar:

X