Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benimkide biz 3 aylık evliyken canımlı cicimli konuşurken
sizin aşkınız daha bitmedi mi idye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
bi kerede nişanlıyken kociş bana el sakası yapıyodu annesi geldi şak diye eline bi vurdu

hahahah koptum gulmekten burdan okurken cok komik gorunuyo ama gercekte sinir olur insan ahahahhahaha

Benim kayınvalidem iyidir hoştur aşırı naziktir devamlı pohpohlar ama kesinlikle kendi istediklerini yaptırmak için bu numaraları yaptığına inanıyorum! Herşeyi en iyi kendisinin ve kızlarının bildiğini zanneder! Mesela bir kaç olayı anlatayım, nişanlıyken de böyle iyidi hep ta ki düğün zamanı gelinceye kadar. Kadın baştan sona düğünle ilgili herşeye burnunu soktu! Düğün yapılacağı mekanı biz seçmeden o seçti ( allahtan güzel bir kır bahçesiydi) ama yine de fikrimin sorulmasını isterdim! Benim bildiğim evlenecek çiftler düğün salonlarını gezerler, dekorasyonu seçerler kısacası herşeye onlar karar verirler. Fakat kadın biz daha hiç bişeyi görüp karar vermeden görümcemlerle gidip önceden mekanın süslenmesinden tut çiçeklerin rengine, pastadan tut müziklere herşeye karar vermiş. Bizi sadece oraya götürdü biz bunları beğendik seçtik çok güzel dedi. Ben bir kaç şeyi beğenmediğimi söyledim ama hemen bozuldu bana çok biliyomuş gibi laf soktu!!! Sanki o evleniyo allahım nasıl sinir oldum anlatamam! Hala sinirleniyorum! O gün oarada başka düğün sahibi çiftlerde vardı ve yanlarında kaynanaları yoktu! Çevremde evlenen herkes eşiyle gidip bütün ayrıntıları beraber karar verdiler ama malesef bize söz bile düşmedi! Hatta mekanın sahibi, kadının o kadar çok konuşmasına bile sinirlendi yeter artık biraz da bize bırakın dedi:)))))))) Fotoğrafçıyı bile gidip o beğenip tuttu benim fikir verme aşamam bile olmadı! Gelin çiçeğimi renkli güllerden istedim tabiki çiçekçiye benimle beraber geldi ve ne yazıkki onun istediği beyaz güllerden oldu gelin çiçeğim:KK43:((Hele düğün günü var ya sinirimden düğünü iptal edecektim! Düğün hazırlığı hepimizin aynı yerde oldu. Görümcelerimle kayınvalidem bizim saçlar makyajlar en son yapılacak deyip ön sıraya benim ailemi koydu, nedeni belli önceden saçlar bozulcaksa bizim tarafın bozulsun. Kuaför kaç kere bana telefon ettirdi çağır hadi gelsinler die bunlar türlü bahaneler uydurup gelmediler ta en son geldiler kontesler. Zaten bütün hazırlık fotoğraflarında sinirimden hep asık suratlı çıkmışım. Neyse esas olaylardan biri de ufak görümcemin kızları! Bunun iki tane kızı var biri 5 diğeri 6 yaşında. Benim gelin olacağım düğünü resmen başından sona onun kızları için dizayn ettiler. "Aman x kızım şu şarkıyı seviyo o çalıncak, aman y kızım şu pastayı seviyor o yenicek!!!" "En güzel benim kızlarım olacak herkes onlara bakacak!" Zevksizler bi de çirkin yapmışlar güzelim çocukları. Ayrıca havaya atacağım çiçeğinde onun kızlarına atmam istendi neymiş çiçek onların olacakmış ! oldu canım ya! bend e inadına kardeşime attım ve çiçek kardeşimde:) Esas konuya gelelimmmm hala sinirleniyorummm. Ben gelinliğimin etek uçları danteldendi ve özellikle böyle bir model seçtim salona girerken uzun kuyruğumda danteller çok güzel gözükecekti. Sen gel gör ki görümcen tutturdu eteğinin ucundan benim kızlarım tutacak die. bir kaç kere fikrimi söyledim ama takan olmadı! Salona girme vaktimiz geldi çatti, çok heyecanlıyız baktım bunlar ortada yok oh dedim arkamda yoklar diyip rahatladım. tam müzik başladı bir baktım koştura koştura bizim yanımıza geliyolar görümcem kocası ve iki kızı. napacağımı şaşırdım. Herkes nasılda gülmüş bunlara! hemen görümcem tutturdu bunlara eteğimi. Biz yürümeye başladık önümüzde de fotoğrafçı bizi çekiyor. müzikle salona girdikkk derken biri eteğime bir bastı ben uççççç. kocam zor tuttu ve herkes gülmeye başladı. BEN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM! fotoğrafçı hemen gelip üstümü başımı düzenledi biz devam ettik anam bunlarda hiç utanma yok bir baktım o olaya rağmen hala görümcem aleyna tut tut die bağırıyor. pistin ortasına doğru giderken bu sefer öteki çocuk duvağımdan bir çekti kiiiiiiiiii topuzum neredeyse aiağı indi benim o an halimi düşünebiliyormusunuz? hemen eşime bağırdım bıraksınlar saçımı çekiyolar dedim allahtan eşim döndü de bağırdı hepsine de gittiler!!!!! Tam rezalet düğünümle ilgili tek hatırladığım konu bu hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. tabi havai fişeklerle salona gelirkenki bütün fotoğraflarımızda arkamızda görümcem ve eşininin bol bol resimleri var ve hepsine poz vermişler düşünün sadece ikimize ait tek bir kare yok o güzel manzarada!!!! :KK43:( daha bir sürü olay var ama şimdilik bu kadarını anlatıcam.

terbıyesızler gormemısler :KK19::KK47:

Allahımmmmmmmmm bunların hepsi mi aynı yaaaa :KK43:(((hayret bişeyy genlerinde mi vardır nedir anlayamıyorum ya.benimki de aynı.eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik ve 2 yıl oldu evleneli ama ilk bir yılı burnumdan getirdiler,hala zaman zaman getirmeye de çalışıyorlar.arayıp arayıp nerdesin,bizi adam yerine koymuyorsunuz,misafir gibi gelip misafir gibi gidiyorsunuz(buarada ne gibi gelip gideceğimiz belli değil evsahibi gibi herhalde),bilmem kimin gelini pek iyi çıktı sabah bir geliyor gece yatmaya gidiyor,ben çalışmıyorum eşime diyordu bunu!!!!da koy işe(ben bu'yumm adsızz) ona soracağız yaaa..onların bi işine yaramıyorum bari bi işe gireyim dimi ama:))bekar görümcem var o pamuk prenses.bana hoşgeldin bile demez..ben mutfaktan çıkamayım bir allahın kulu da demez kalk yardım etsene. çay taşır dururum bir bardağı da ben doldurayım demez.eşime içecek yiyecek götürür bana gelmez ben kendim kalkıp alırım kimse farketmez eşim bile...üstelik ben de kendim alayım bari dediğim haldeee... Hanımlar bir de istiyorlar ki gidip evlerini paklayacakmışım.çay, bulaşık ve yemek yapmadılarsa yemeğe yardım dışında hiçbişeye elimi sürmüyorum deliriyorlar.bana onca laf sayıp döktükten sonra onlar bile fazla aslında ama ben gelinim yaaa =)))))))görevim yapmak zorundayım onlar için...görümcem evlenmiyor ve diyor ki evlenmiyormusun diye soran oldumu elin kahrıyla uğraşamam....ben evlendiğim için ama bana rahatlıkla kahır yapılabilir tabi..geçen gün eteklerindeki taşları döktüler direk diyemiyorlardı iş beklediklerini.yok oram ağrıyor buram ağrıyor.neyse söylediler de rahatladılar..komşularından birisi sormuş beni napıyor diye k.validem demiş iyi. Bebek yokmu demiş kadın.o da demiş yok daha. Zaten içleri yanıp tutuşuyor bu konuda.iyice çekiştirmişlerdir beni=))))kadın ne dese iyi sonra o size alışamadı biliyomusunuz=))))))) ne alaka dedim başladı sıralamayaaaaa işte seni benim yanımda fazla görmüyorlar ya,halı yıkıyoruz gelin nerde diyorlar evinde diyorum ondan diyor.mübarek desene herkesin işi gücü var diye hem ben babamın evinde birkez yıkamamışım halı seninkileri mi yıkayacağım ya..sonra devamı geldi k.pederimden işte seni cam silerken :)))kapı önü süpürürken:))görmüyorlar bi de geç geliyorsun ondan...o kadar öfkelendim ki yanlış birşeyler çıkacak diye kendimi zor tuttumm baba ben kendi evimin işini zor yapıyorumm diyebildim aslında demeliydim siz beni hizmetçi olarak mı aldınız yoksa oğlunuza eş mi....hepsi oğlanlarını kıskanıyor işte yok ötesi

benim kayınvalidem çok tatlı yaaa: )
geçen bizdeydi,yengemler,annemler hepimiz varız.kayınvalidecim biraz eski ağız konuşur :KK53:
beni tembihlemeye başladı: ''bak guzum bu sözümü hadis gibi belle,herifini evde öyle bi yoracaksınki dışarıya bakmaya mecali kalmayacak :KK23: '' tabi ben saf :86: anlamadım ilk önce :KK17:
dedimki:''nası yani anne,iş mi yaptıracağım bitaneme :KK30: ''
kaınvalide yüzüme garip garip baktı :110: :'neyse sürmelim senin yaşın daha küçük evlenince anlarsın hayırlısıynan :112: '
bende aynen böyle :101:
sonra anladım tabi e demek istediğini :89:

Ayy süpermiş bu! :))))

ayy kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum size Allah sabır versin . .
%95 i nerdeyse düşüncesiz.insan yerini bilmeli bence.oğlunu kıskanıyorsan kıyamıyorsan evlendirme.ne kadar mantıksız hareket ediyorlar.Allah korusun ya. .

hangisini anlatayım ki dıştan bakınca çok iyiler ama gel birde bana sor....

biz van da görev yapıyoruz eşimin ailesi ise egede yaşıyor doğal olarak gidip gelemk mesafa açısından sıkıntı olabiliyor üstelik yol parası ve gidince orada yapılacak masraf çok fazla sarsıyor bizi neyse sömestir tatilinde memlkete gitmeme kararı aldık eşimle hem mesafe çok fazlaydı hemde hamile olma ihtimalim vardı yolculuk zarar vermesin istedik üstelik kayınvalidemlerin evi sobalı eltimde onlarla yaşıyor biz gidince sobalı evde kalmak sorun olacak diye dedik siz buraya gelin hem gezmiş olursunuz hem ev kaloriferli rahat edersiniz ha bu arada ikimizde öğretmeniz eşimle doğal olarak geçen yıl hem ramazan hemde kurban bayramında okul sezonu olduğuna gidemedik eltimin dediği de direk kocamdan için """abim normalde gelirdi şimdi el kızı göndertmiyor"""
maddi olarak kayınvalidemlerin durumu zaman zaman sıkışabiliyor eşimden de bazen para isterler eşim evin en küçüğü diğer kardeşleride üniversite okumuş ve çalışıyorlar durumları gayet iyi bizse geçen yaz düğün yaptık kimseden tek kuruş görmedik yol paralarına kadar bizden çıktı o yüzden ödemelerimiz çok fazla neyse kayınpederim arada sıkışınca ister bizde asla geri çevirmez göndermeye çalışırız bi keresinde ayın 13ünde istediler eşimde 15inde maaş yatınca göndereyim dedi 15i cts olunca para gönderme işi17 pzt siye kaldı elitim direk kesin karısı göndertmiyordur demiş birde bunu eltim kendisi söylüyo bana hemde ben pzt gönderdim parayı diye aradığımda söylüyo marifetmiş gibiii

Allah nasip etti hamile kaldım ama çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ilk 5 ay hergün kanamam oldu ve hiç kımıldamamdan yattım görev yapamadığım için okuldan da raporlu oldum 10 kez aşırı kanamadan düşük tehlikesini sınırdan atlattım son 2 seferinde kendi hayati tehlikemde vardı kan kaybından bayılırsan ayılamazsın dediler en son saydığımda 45den fazla iğne vurundum sonrasını saymadım bir sürü serum yedim sadece bir ay da 23lt serum verdiler sonra onuda saymadım bu arada memlketten annem başımın tacı gözümün nuru annem geldi bize 5 ay o baktı tuvalete gitmek için sadece yerimden kalkıyordum yatakla tuvalet arasıtoplasan 10 adım ama ben 3-4 kez mola vererek zor yürüyordum herşey yasaktı telefonla konuşmakta radyasyon yaydığı için işte böyle zor bir süreçteyken eşimin ailesinden pek arayan soran olmadığı gibi aramalarını eşime moral vermeleri için istiyordum çünkü bana yasaktı konuşmak bi kere eltim ısrarla telfona eşimden beni istemiş oda yasak desede çok önemli illa ver deyince eltimde pek laftan anlyan biri olmayınca kocamından canına tak edip tamam diyip telelfonu verdi efendim dedim dediği tek şey senin bu kocan aramızı açacak konuşturmuyo çok önemli diyip istemesem telefona vereceği yoktu bende dedim ne yapsın doktor yasak dediği için tedbirli davranıyor dedim iyi öylemi dedi şak telefonu suratıma kapattı çok sinirlendi eşimde bıkmıştı çünkü eltimin patavatsızca hareketlerinde arkasında 2 kez ısrarla aradı ama açmadılar kayınvalidemlerle aynı evde yaşadıkları için eşimde annesini arayıp tepki verdi zavllı kayınvalidem ne yapsın idare etmeye çelışıyor...

bu arada biz mecburi olarak ev taşımak zorunda kaldık kayınvalidemde memlkette kargo gönderecekti eşim dedi evi taşıyacağız bu aralar göndermeyin yeni adrese taşınınca gönderisiniz dedi ama eltim nasıl ayarladıysa tam nakliyecilerin eşyaları taşıdıgı güne denk getirip göndermiş ve o arada çok büyük aksaklığa neden oldu üsteik benim hamileliğimin 6ayına girmiştik ve herşey sıkıntılıydı doktorlar erken doğum olabilecceğini ve bebeğimi kaybedebilme ihtimalim olduğu söylediklerini bildiği halde kendi çocukların kalmış kullanılmış üstünde süt kusmuğu lekesi olan ve çok ucuz üç beş milyonluk pazar malı bebek kıyafetleri göndermiş başkasından kalma bebek yatak örtüsü göndermiş ben 6 aylık hamileyim karnım kocaman çıkmış bana tutmuş hediye diye 38 beden kullanılmış ama ona göre yeni olan pantolonu giyerim diye göndermiş nasıl giyeceksem açıklaması da normalde kendisi 70kilo olmasına rağmen 38 bedeni kendi almış olmayınca bana göndermiş giyersem giyermişim giymezsem birine verirmişim neyse ben bebek kıyafetlerini görünce çok ağladım öyle paçavra tarzı şeyler göndermiş hemde ya bebeğime bişey olursa acelesi neydi daha kaç ay öncesin den gönderdi diye çok kızdım üstelik ben aldığım herşeyi çok şık ve kaliteli alrım herzaman özenli ve bakımlıyımdır ....

eltimin gönderdiği bebek kıyafetlerinden br hafta sonra bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik üstelik 3 gün olmuş öleli ve normal doğum yaparaka bebeğimi ayırdılar bende ve biz mahvolduk eşimle bu kısmını yazmayım hepniz tahmin edersiniz gurbette bir başımıza neler yaşadığımızı o ana şdi yazmaya devam edersem ağlarım çünkü bu olay olalı daha 20 gün oldu acımın tarifi hiç yok....

onu bunu bahane edip zırt pırt mesaj yazan üsüt üste çağrı atıp kendini aratan eltim hiç aramadı mesaj dahi atmadı üstelik kayınvalidem ararken ver birde ben konuşayım bile demedi bi allahın kuluda maddi manevi bir ihtiyacınız var mı diye bile sormadı usülen bile olsa yanınıza gelelim mi destek olalım mı demediler benim eşim ben doğum yaptığımda tansiyonum sıfırlanmış öldüm sanmışlar çığlıklar atarken sesim kesilmiiş çok korkmuş kimse bişey dememiş sonra hasta bezinin içinde sarılı olrak oğlumuzu vermişler gömmesi için düşünün eşimin oana nasıl ayakta durabildiğini ama kimsesi yok yanında :KK43:( :KK43:( :KK43:(

sonra eşimin bir tane ablası var aramız çok iyiydi ama o kadar zorlu süreçler geçirdik bi kez olsun nasılsınız demedi sonra bebeğimi kaybedincede aramayıncada canıma tak etti geçenlerde aradım dedim sana çok kırgınım aramanı çok isterdim seni abla olarak görüp benimsediysem bu zor zamanımda sen de annesin bi arayıp destek olabilirdin dedim sen bebeğini beş dakika gözünü önünden ayırmaya dayanamazsın bizse kaybettik bebeğimiz öldü dedim dediği sadece şuydu amacın üzüldüğümü merak emteksemerak etme bizde gülüp eğlenmedik üzüldük dedi acının geçmesini bekledim acın geçince arayacaktım dedi bende dedim ki evlat acısı geçermi dedim tamam sen ne zaman geçeceğini düşünüyorsan o zaman ararsın dedim bu son konuşmamız oldu sonra aradan bi kaç saat geçince eşimi aramış üzülmüş dediklerime........

çok doldum çok doldum ama başımı dayayıp gögsünde ağlayacak kimsem yok bu gurbette
okuduklarımdan çok etkilenerek ağladım hele hasta beziinin içine bebeğini koyup eşine vermeleri inan gözümde canlandırdım ,çok zor.ALLAH KOLAYLIK VERSİN ACINIZI DİNDİRSİN.BUDA SİZİN SINAVINIZ.

benim kayınvalidem çok tatlı yaaa: )
geçen bizdeydi,yengemler,annemler hepimiz varız.kayınvalidecim biraz eski ağız konuşur :KK53:
Beni tembihlemeye başladı: ''bak guzum bu sözümü hadis gibi belle,herifini evde öyle bi yoracaksınki dışarıya bakmaya mecali kalmayacak :KK23: '' tabi ben saf :86: Anlamadım ilk önce :KK17:
Dedimki:''nası yani anne,iş mi yaptıracağım bitaneme :KK30: ''
kaınvalide yüzüme garip garip baktı :110: :'neyse sürmelim senin yaşın daha küçük evlenince anlarsın hayırlısıynan :112: '
bende aynen böyle :101:
Sonra anladım tabi e demek istediğini :89:

:KK9: Bi cinsel hayatımıza karışmadıkları kalmıştı oda olmuş sonunda.
Sizede çok güldüm vallaha halada gülüyorum :KK9:

:KK9: Bi cinsel hayatımıza karışmadıkları kalmıştı oda olmuş sonunda.
Sizede çok güldüm vallaha halada gülüyorum :KK9:

Genele bakarsak kayınvalidem çok iyidir aslında,heleki burdaki arkadaşlarımın durumlarını gördükten sonra bin kez şükretsem az.. :KK9:
ya ben bayağı safım galiba bu konularda :KK17: :KK53: :86:
ama kayınvalidem sayesinde aşacağım bunlarıda :KK53: :86: :KK52: :89:

profil resmindeki sensin değil mi? seni neren anne gibi duruyormuş ya? kendi oğulcuğu 10 yaşında gibi duruyorsa bilemeyeceğim tabi. terbiyesiz kadın ya! hayret bir şey!

resimdeki benim canım,ben teşhisi koydum benim kaynanamın gözlerinde problem var,hala diyor çünkü :)

Genele bakarsak kayınvalidem çok iyidir aslında,heleki burdaki arkadaşlarımın durumlarını gördükten sonra bin kez şükretsem az.. :KK9:
ya ben bayağı safım galiba bu konularda :KK17: :KK53: :86:
ama kayınvalidem sayesinde aşacağım bunlarıda :KK53: :86: :KK52: :89:

evet biraz safsın bu konularda ama zamanla aşarsın diye tahmin ediyorum. benimkide iyidir bazı konularda görümcemle aramda yapılan ayrımcılık dışında.aklıma geldikçe kin duyuyorum fakat kendi kendimede geçti borr'un pazarı ,sür eşeğini niğdeye diyorum.zamanında gözümü açmam gerekirdi artık çok geç. ALLAHA HAVALE ETTİM.:KK49:

evet biraz safsın bu konularda ama zamanla aşarsın diye tahmin ediyorum. benimkide iyidir bazı konularda görümcemle aramda yapılan ayrımcılık dışında.aklıma geldikçe kin duyuyorum fakat kendi kendimede geçti borr'un pazarı ,sür eşeğini niğdeye diyorum.zamanında gözümü açmam gerekirdi artık çok geç. ALLAHA HAVALE ETTİM.:KK49:

boşver canım takma kafana,eşinle iyi olduktan sonra gerisi boş.
kayınvalidenin iyi özelliklerine odaklanki güzellikleri gör,canın sıkılmasın.böylece kendini de yıpratmamış olursun: )

elti: sen ikizler burcuydun dimi? ay ben ikizler burcundakileri sevmem ki, anlaşamam ki...

elti: ayy ne kadar zayıfsın 50 kiloo çok zayıff
sevgilim: o her haliyle güzel, ben onun lise1 deki 55 kilo halini biliyorum o zaman da çok güzeldi
elti: ayy o zaman da çok şişmaannn
sevgilim: arada sadece 5 kilo var yenge

elti: seni x (sevgilimin annesi) sevmicek mi, beni sevmiyo seni de sevmicek..

sevgilim: sedef deneme sınavından 80 puan almış
elti: ben atandığımda da 80 puanı almıştım ama geçen senenin 80 i bu senenin 90 ı bi kere

elti: bu elbisenin aynısı bende de var. ama benimki x mağazasından, seninki sanki pazardan gibi duruyo

elti: onur sen üzgünsün sanki, noldu sedefle mi ayrıldınız, sedefle ayrıldınız dimi

elti: sen zaten oruç da tutmadın dimi, ben kapandım bilemiyorum yaniii..

elti: onur ben abine hep markalı giysiler alıyorum, görenler onu doktor sanıyo, sedef sana almıyosa söyle sana da alayım.

elti: x (sevgilimin annesi) bana bi kolye almış, altın ama incecik, koptu artık ne kadar dandikse. sen de görcen, sana da öyle yapcaklar.

elti: y (sevgilimin babası) her şeyde beni suçluyo, o ne biçim bi adam bi bilsen. bi de bayramlarda bizi çağırıyolar, ayy ne varsa edirnede, asıl onlar buraya gelmeli, sedef sen de gitme bayramlarda boşver

haa bi de son olarak bunu ekler

elti: bunlardan onurun haberi olmasın tamam mı canım

:KK14::KK14::KK14:

bu arada evli değilim,eltimle de sadece 1 kere görüştük. beni nelerin beklediğini şimdiden kestirebiliyorum

Son düzenleme:
Kayınvalide : x sen de kilo alcaksın sen de böyle kalmıcaksın
(ben de biliyorum herhalde kilo alacağımı sonsuza kadar böyle kalıcak değilim. hem ben bunu kabul ediyorum sen ne ısrarla söylüyorsun anlamıyorum hayret birşey)

bitanede kaynatadan inci ama cevabını kötü aldı çocuğum oldu görmeye bile gelmedi hastanede yattık amelyat oldu sünnet oldu yoklar neyse bende inat ettim göstermicem diye çocuk 1 yaşına girmiş bana gelceklermiş eşime deim ara gelmesinler olmaz dedi ben ararsam kötü olur dedim arayamazsın bilmem neler neler annemdeyiz ablamlar falan orda pazar günü bişeyler hazırlayıp biyerlere gidicez aradım kaynatayı gelemezsin şimdiye kadar nerdeydin dedim bana zaten seni düğün günü bıraktırcaktım ama talıları vermedim diye bıraktırcakmış açtım azımı çok meraklıysan al oğlunun bacaklarını sok ...... na sen kimsin ki bıraktırcaksın sakal uzatmakla adam olunmuyo ben mi rezil olcaktım takıları alamadık düğünü bırakıyozmu dicektin diye ben sana gelmiyom torunuma geliyom dedi ulan torununu sanki görmüşte tabi zafer benim oh bi rahatladım gelemedi tabi nereye gekcek eşimde benimle 15 gün konuşmadı neymiş onlar yaşlıymış çene yetiştirirken yaşlı değiller

nilüş ohh ne guzel yapmıssın aferın ablacık:KK9::KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kaynanam iyidir hoştur da biraz ağzı bozuktur. geçen gün kaynanam onun kız kardeşi ve yeni evli yeğeni oturuyoruz. yeğeninin 3 aylık oğlu var altını değiştiriyorudu bebeğin pipsini görünce dediki ' özge bunun pipisi ne kadar büyükmüş böyle dedi. benim ilk iki oğlumun ki küçüktü, muratın ki büyük alininkde büyüktü dedi. :KK53: murat benim eşim oluyor. ben kıpkırmızı oldum bide bana bakarak dedi benim utandığımı görüncede ' ayıp değil yani kadın kadınayız ' dedi ayyyyyyyy sinir oldum eve gelince de kocama söyledim abilerinin kardeşlerinin pipilerinin boyunu annen herkesin içinde söyledi dedim.

:KK1::KK1::KK1:

Afedersiniz ama inanın çok güldüm okurken.

Densizliğin Nirvanası ....

Kayınvalidemi çok seviyorum ama ara ara şaşırtıyor beni..Dün evdeydik aradı beni çaya geleyim sana dedi.Buyur beklerim dedim.Neyse geldi.Karşı binamızda eşimin bi akrabası var o kadına da bayılırım,"dur onu da çağırayım 3ümüz sohbet ordan burdan dedikodu takılırız"dedim.

O da 2 üst komşusundaydı bana komşusunun balkonundan el salladı geliyorum dedi.Kayınvalidem başladı"Komşuyu da çağır çok iyi kadındır o da gelsin"dedi:KK53:

Tanımam etmem akrabanın komşusu.Ben de tel.i kapadım "amaan boşver anne bizbize olalım 3 ümüz takılırız işte"dedim.Ve bomba geldi:"Hiç misafirperver değilsin"dedi:KK53:

"Ben sadece bizbize olmak istedim,herkes benim ne kadar misafirperver olduğumu bilir içim rahat o yüzden"dedim.O zaman sen kendi evine çağır demedim,diyemediiiimmmm....:KK37:

Haksız mıyım sizce tanımıyorum etmiyorum rahat rahat konuşamam tanımadığım insanların yanında..

bI İNCİDE BENDEN GELSIN Kayınvalıdecugum hasta olmsu maglum havalar neyse bu 1 ayda kendıen gelmedı doktora gıtmez takmsı bı bala basp bal yıyıro sıcak su ıcıor ıyı gelrımsı ne alakaysa neyse cumartesı gunu esım ısten geldı kaynanma demıkı bzıe gel sobalı benım evım onunkıde dogal gazlı ıyı dedım bı gece kalırkı evıde armızda bı ev var uzaklık okadr anam bu geldımı yayıldımı eve ılk gun neyse deım kı evım benım uc odalı ama kısın kızımı oturma odasında yatıorum ama koltuklarım acılmadı ıcın tek kıslık yatakda yatıorum bıgund edım ıdare ederız ucumuz yatalım ama ne mumkun yatılmıyor ertesı gun oldu allahım ev nasıl ter kokuyor orayı acma burayı acma usuorum dondum dun en sonudna ınat ustuen kalkdım temzılıge :KK70: camı acma usuorum deıd deıdm anne ıyı olmsun cenen acılmsı hasta olan yatar yerınden kımıldamaz sesı cıkmadı evımı guzelce temzıledım aksamda esım kaynım gorumcem geldı deıdm annem ıyı olmsu bakın cenesı acılmsı dıasrdada kar yagıyor ayy cokk sogukk ben yaza kadr burdayım dedı bend egulerek ıcımden konsudum surat ıfademden anlarlar benım baksım yeter hesabı gorumcem hadı gdıoruz bız dedı ıyı dıro kadın hala esıme bakıs attım sonra bakdım kalkmsı ustunu topluor gıdor neyse gdıım havalr sogudu cocukla ucunzu yataga sıgmazsıız falan dıerek gıtı Allahım deıdm ıcımden hemen camlrı acdım evı havalndırdım sınır oldum mubaerk geldın bı gun kal gıt gozun goryor evımı yatıcak yer yok anam babm bıle gelırken on kere dusnuorlar zor tutuorum kalsınalr dıey babm az temzı hava alsın dıye adam ıkıncı gunu gıdor kızm sız gencsınzı olmaz boyle dıye az dusun demı aman dıor naprsanzı yapınben uyuyorum sapsuz kadın

X