Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

çok afadersin ama yuhhh diyorum da benim başıda geldi, öyle bişey
bizde ev almaya daha doğrusu bakmaya gidiyoruz bir ev bulduk sonra baktık ev bana küçük geldi biraz kaynanam aaaaaa çok güzel işte burayı alın felan dedi zaten eşiminde alası vardı tuz biber oldu bişey diyemedim kafamçokkarıştı şimdi o evde oturuyoruz

bumuyani kullanıcısından alıntı
2yıl once Çok Şukur kendı evımızı aldık benyerlere lamınant İstıyorum dedİm tabı butcemız heryere lamınant İÇİn yetmİyodu madem dedım bÖyle kalsın bız İlerde yaptırız dedım
aldıgımz evdeydık bu konuŞma geÇtİĞİnde kaynana ayagını yere vurdu ahmet ahmett burası karo taŞ olcak ona gÖre okadr dedİ hala ona cvp vermedıme ŞaŞıyorumya sadece dedİm kı sİz bılırsınz boŞa masraf etmİŞ olurmusunz ben nasılsa İlerde taŞın ustunede lamınat yaptırırmkı dedİm ...

ay allaha şükür ki kaynanam ne istediysem onu aldı ve bi orta sehpa yı çok beyenmiştim fiyatı oldukca pahalıydı peder bey pahalı gerek varmı almayalım dedi .. kaynanam alalım diyip ikna etti allah var bazı konularda çok anlayışlıdır saolsun :KK42:

valla benimde durumum çok kötü.aslında ibreniyorum kocası sahip çıkan eşlere.benim kaynanam görümcem tehditleri hakaretleri iftiraları aşağılamaları yetmezmiş gibi,eşimde annesi ve kardeşinin dolduruşlarına gelip aynı şeyleri yapıyor bana.kızlığıma dil uzattılar.istedikleri gibi olmadı.taşıyıcı annelikle hakaret ettiler.çocugumu düşürmek için herşeyi yaptılar.sütümü kestiler.tehditler ettiler.eşimde beni azıcık olsun savunacağı yerde.arkamdan kuyumu kazarken yüzüme güldü.beni arkamdan vurdu.adımı kötü kadına cıkartmaya kalkıstılar.çıkartamadan allah yardım etti ve durdurttum.eşim ise onlara uyuppp o da bana o damgayı vurmaya kalkıstı.2 senedir evliyim ama ömrümden 40 yıl gitmiş gibi oldum.hergün kan kustum nerdeyse.inanın insanın eşi sahib cıksaa,kaynanaymıs gorumceymıs eltymıs kımseyı takmaz.insan haklının yanında olmalı.annesi haklıysa annesini,eşi haklıysa eşini tutmalı.her zaman bir yere hep sen haksızsın diye yüklenmemeli.insannın eşi arkasında olduktan sonra aynı evde bile yaşasanız kım ugrasırsa ugrassın orası cennet olur.(ev ev üstüne kurulmaz ama genede cennet olur)ama insanın eşi arkasında olmassa farklı kutuplarda bile yasasanız kaynana görümceyle.yılda 1 gorusmenızde bile problem olur.yeter ki insan insan olsun.haklıyı hakksızı bılerek yola cıksın.ben kaynanamı kocamı ve gorumcemı allaha havale edıyorum.allah bıldıgı gıbı yapsın.benim yuvamı yıktılar.23 yasında hayatımı kararttılar.kucagımdakı cocukla kapı dısarı attılar.napıyorsun dıye hıc sormuyorlar bıle.herseyımı aldılar.gelecegımı karartılar.allahımda onların hayatını karartsın ıns.burda sadece ufak seyler yazıyor.bırde olayın ıcerıgını anlatmaya kalksam heralde 2 senelık evlılıgımden bir ansiklopedi oluşurdu.

zamanla onlardan bunu hesabı cıkar canım allah yar ve yardımcın olsun :KK14::KK14:

Kaynanama yenı gelın gelıyor poposu havalarda,pas vermıyor bana:)..:KK36:

ne güzel iste yeni gelene sardirir , sende kafayi dinlersin.

benim kaynanamin incileri argoya kacan cinsten , herkesin icinde kadin erkek farketmez kadin erkek cinsel uzuvlarini en argo haliyle telaffuz eder :KK53::KK53:
ilk duydugumda kayinpederim esim ben vardim babaannemin deyimiyle "ehlim zehlim kacti" :26:

erkek kadin ayip nedir bilmiyor kadin, herkesin icinde sorar cocuk gece meme emyor mu meme emdi mi ? ne lüzümü var de mi ? yani kayinpederimin yaninda güya cocugu seviyor " memuslerini emdin mi guzummm" :KK53::KK53:

ne güzel iste yeni gelene sardirir , sende kafayi dinlersin.

benim kaynanamin incileri argoya kacan cinsten , herkesin icinde kadin erkek farketmez kadin erkek cinsel uzuvlarini en argo haliyle telaffuz eder :KK53::KK53:
ilk duydugumda kayinpederim esim ben vardim babaannemin deyimiyle "ehlim zehlim kacti" :26:

erkek kadin ayip nedir bilmiyor kadin, herkesin icinde sorar cocuk gece meme emyor mu meme emdi mi ? ne lüzümü var de mi ? yani kayinpederimin yaninda güya cocugu seviyor " memuslerini emdin mi guzummm" :KK53::KK53:

benımkı patavatsızın onde gıdenı,dusunsenıze esımın eskı sevgılısıyle zoorla tanıstırdı benı bır dugunde...yuzunu bıle gormek ıstemıyorum..ne onu ne kayınpederımı...gercı kaynanamı gormek mucıze atom karınca gıbı,bı o evde bı bu evde,ancaa gezer ..

geçen gün görümcemle kayınvalidem kavga ediyor, benle nişanlım da seyrediyoruz =)) neyse kayınvalidem dedi ki " bu kız 3 gün dışarı çıkmasın böyle agresif oluyor, küçükken de böyleydi evde durmazdi, tutamazdım hiç hep gezmek isterdi" dedi, nişanlım da beni övecek ya " benim aşkım hiç öyle değimiş anne çocukken hep evde evcilik oynarmış, sokağa çıkmak istemezmiş" dedi, kayınvalidem döndü "belli değil mi oturdu mu kalkmayı bilmiyor !!! " koptuk hepimiz, nasıl gülüyoruz ama.. övdün mü yerdin mi anlamadım dedim güldü =)) kadının iltifatlari bile bomba yaa =)))

ayy Allah var benim düğünde altınlar bendeydi kayınvalidem ellemedi zaten kesem vardı eşiminkileride salondan ayrılırken içine doldurduk nikah gündüz olduğu için akşama yemek vardı önce kayınvalidemlere gittik altınlarımızı saydık kağıda yazdık yanımıza bile girmedi kayınvalidem görümcem vardı yanımızda balayına gidecektik altınlar onlarda kalacaktı görümcemde sakladığı yeri gösterdi bize balayından döndüğümde de hemen verdiler..
AYY ne kaynanalar ne gözü doymazlar varmış şaştım valla çok sukur benım dügünümde hiç öyle şeyler olmadılar her ıkı tarafta karışmadı lafı bile edilmedii takılar takıldı eltimle görümcem üzerimizden çıkardılarr paralarla dügün salonu masrafı ödendi digerleri öylece durdu aldık keseyı evımıze geldık eşimle kendımız saydık takılarımızı sonra ben kendım kayınvalıdeme teslım ettım yenı evlıyız herkes bılır evımde altın olacagını en ıyısı sizde dursun dedim aman sayy sonra kaybolur fln üstüme kalmasın dedı şaştım kaldım hatta ..Allah razı olsun kayınvalıdemle ve aılesıyle o konularda hiç sorun yaşamadık ......En Büyük TÜRKİYE

geçen gün görümcemle kayınvalidem kavga ediyor, benle nişanlım da seyrediyoruz =)) neyse kayınvalidem dedi ki " bu kız 3 gün dışarı çıkmasın böyle agresif oluyor, küçükken de böyleydi evde durmazdi, tutamazdım hiç hep gezmek isterdi" dedi, nişanlım da beni övecek ya " benim aşkım hiç öyle değimiş anne çocukken hep evde evcilik oynarmış, sokağa çıkmak istemezmiş" dedi, kayınvalidem döndü "belli değil mi oturdu mu kalkmayı bilmiyor !!! " koptuk hepimiz, nasıl gülüyoruz ama.. övdün mü yerdin mi anlamadım dedim güldü =)) kadının iltifatlari bile bomba yaa =)))

canım orada iltifat etmemiş bence oturdumu kalmak bilmıyor lafını hizmet etmıyor işe güce bakmıyor anlamında söylemiş

İnci midir bilmem yeni evliyim 6 aylık 3 tane eltim var aynı binada oturuyoruz ben sonuncu küçük gelinim onlar bırazda benden sessiz kendı hallerınde bırazda sankı kaynana kayınpederden çekinirler ben ise tam tersi çekınmem herseyı dırek söylerım o yüzden benden bırz çekınırler kaynanam sessiz biridir ben ise sesli konuşan biriyim kaynanam bişey sorcak oluyor sessiz böyle çekingen bir şekilde baya bir şaşırıyordum sessizce şunu yapsak mı acaba nasıl olur şimarikcadi derdi bende sesli olarak ayyy anne o öyle olurmu olmaz bak böyle olur dıye hep çıkagelırım .. eşim evlendıgımızden berı hep der kım kaynana kım gelın anlamadım mubarek san kı annem gelınde sen kaynanasın der hep beraber gülerizz..:)

kızımın doğumunda mevlit yaptık ,eşimin tarafının adetlerine göre lohusa anne saten gecelik giyip yatak odasında oturur ,kuran okuma bitene kadar çıkmaz ,eltim bunu çok iyi bildiği halde ona geldiğinde çıkıp hoşgeldin demedim diye 1 yıldır neredeyse benimle konuşmuyor,herkese de ben ona ne yaptım ki bana böyle yaptı diye anlatıyo .1 yıldır herkesten duyuyorum artık bişey demiyorum ,boşverin deyip geçiyorum..
çekemiyordur seni buda bahanedirrr saçma sapan şeylerden tavır yapan ınsnlara sinir oluyorum yaa yenı gelınız dıye herseyı bızden beklerler kendılerı acaba yenı gelın olduklarından nasıldı heyy allahım yaa gelde sınırlenmeee lean dengesiz eltiii önce sen adam olda gıt yatak odasına yenı dogum yapmıs eltının yanına selam verr ne dıye lohusa kadını ayagına beklıyon lohusa kımsenın ayagına gıdecek degıl yatagında yatıyorr bu nasıl bır dusunce tarzıdır yaa

canım orada iltifat etmemiş bence oturdumu kalmak bilmıyor lafını hizmet etmıyor işe güce bakmıyor anlamında söylemiş

valla canım hizmet bekliyorsa çok bekler üzgünüm.. benim kendi annem kahvemi yapar önüme getirir ben yıllardır anca ders çalişirim, yaşım olmuş 25 hala ders hala ders, nişanlımın evine de gittim mi misafir gibi otururum, yemek yedik mi sofrayı toplar görümcemle bulaşıkları hallederiz daha fazlasını beklemeye kimsenin hakkı yok.. senede bir evlerini taşırlar bi o zaman yardım ederim, o da kayınvalidem için değil görümcemi çok sevdiğim için, kız tek başına altından kalkamıyor.. napalım bizim kayınvalidelerimiz kısmetsiz şanssız istedikleri gibi gelinleri yok =)))

eskı sevgılımın annesı geldı aklıma
bıgün hastanedeyım çalışıyorum onunda abısı yatıyor bızım bölümde kadın geldı zıyarete..
ılk defa görüyorum bende annesını sadece resımlerde görmüştüm.
şöyleee bı baştan aşarıya süzdü benı hııh dedı gırdı ıçerıye :KK53:
ben sesımı çıkaramadım tabı..
bı bayan çalışıyordu yemeklerı felan dağıtıyor hastaların
yemeğını götürmüş abısının ama yanlışlıkla yanlış yemek gıtmış adamın önüne domuz etı koymuş :26:
adam son lokmaya kadar anlamamış sonra erkek arkadaşımın annesı geldı yanıma
çabuk odaya gel dıye ama nasıl çemkırıyor :KK53:
bende hastaya bırşey oldu sandım
bana demez mı: yazıklar olsun sana utanmıyor musun abıme domuz etı yedırmeye dıye :KK53:
bızde senı gelın olarak görüyorduk felan hem ağlıyor hem bağrıyor

ben ne yapabılırım benım suçum değıl kı dıyorum
yok dıkkat etceksın dıyor :KK53:
sankı yemeklerı ben dağıtıyorum :44: ağladı ağladı sevgılımı aradı çabuk gel dıye
ama benıde odadan salmıyor burda beklıceksın oğlum gelcek anlatcaksın yaptıklarını dıyor :KK76:

o gün ne sınır olmuştum anlatamam!!! :KK47:
şımdı olsa kadının saçını başını yolardım galıba ama ozaman neden tepkı vermedım acaba dıye merak etmıyorda değılım

sevgılım gelıp kurtarmıştı benı onun suçu değıl dıye
ama sonrada ben aklına gırmışım benden korkusuna öyle demış öyle dıyordu :KK4:
ne manyak ınsanlardı yaa ıyıkı kurtulmuşum En Büyük TÜRKİYE

benim kaynanam, set mizacıma takmış durumda. kızkardeşim de benim tam tersim gözlerinin içi güler.
bigün akşam onlarda oturuyoruz, ordan burdan sohbet işte... kızkardeşim ne kadar iyi, güleç vs vs. yani öyle bi övdüki,
tövbe tövbe, dicektim keşke onu alsaydınız diye, oraya geldi yani laf. sonra kendi farketti patavatsızda sustu. hala yapıyor konu açıldıkça. ne desm ki.... :)))

ha bide umreye gitti geldi. bizde eltimler falan hep ordayız malum. çocuklarım için bol bol dua ettim dedi. eltimle gözgöze geldik. yani....

Bi mevlüt incisi de ben yazayım...kızım için mevlüt okutacaktık ,tarih belli , detayları konuşuyoruz k. validem annem yengem fln..Bizim burdada,:saten gecelik giyip yatak odasında oturma adeti vardır ,tabi yavaş yavaş kalkıyor bu adet, ben zaten hiç hoşlanmazdım bu durumdan hep normal bir kıyafet giyerim diye düşünüyordum...Kaynanam demez mi " o geceliği neden aldık biz ? " ( bohçaya koymuşlardı, böle bol dekolteli derin yırtmaçlı fln.. ) :KK52:

Bir incide benden nişanlımlar beni istemeye geldiler tabi nişanlımın elinde çiçek neyse geçtiler içeri ben çiçeği suya vazoya koydum.Sonra kahve için mutfağa gittim eltim geldi konuşuyorduk çiçekler güzelmiş dedim, sorma o çiçek muhabbetini dedi hayırdır dedim meğer benim nişanlım çiçek işini eltiye bırakmış benim elti gidip bana tek bir dal gül almış:KK20:
sonra bu çiçeği eve gidince aileden görmüşler olmaz diye geri gidip çiçek yapılmış.
hay allahım yaa böyle bişey olabilirmi yaa tek çiçekle kız istemeye gelecek bide anlatıyor pişkin pişkin yaptın yaptın bari suuuuss:KK19:
sebep olarak ta ben gülü kuruturum diye düşünmüş ne düşünceli elti görüyonuz mu :KK37:

Bi mevlüt incisi de ben yazayım...kızım için mevlüt okutacaktık ,tarih belli , detayları konuşuyoruz k. validem annem yengem fln..Bizim burdada,:saten gecelik giyip yatak odasında oturma adeti vardır ,tabi yavaş yavaş kalkıyor bu adet, ben zaten hiç hoşlanmazdım bu durumdan hep normal bir kıyafet giyerim diye düşünüyordum...Kaynanam demez mi " o geceliği neden aldık biz ? " ( bohçaya koymuşlardı, böle bol dekolteli derin yırtmaçlı fln.. ) :KK52:

mevlüt ve dekolte çok pekişti:KK53:

eskı sevgılımın annesı geldı aklıma
bıgün hastanedeyım çalışıyorum onunda abısı yatıyor bızım bölümde kadın geldı zıyarete..
ılk defa görüyorum bende annesını sadece resımlerde görmüştüm.
şöyleee bı baştan aşarıya süzdü benı hııh dedı gırdı ıçerıye :KK53:
ben sesımı çıkaramadım tabı..
bı bayan çalışıyordu yemeklerı felan dağıtıyor hastaların
yemeğını götürmüş abısının ama yanlışlıkla yanlış yemek gıtmış adamın önüne domuz etı koymuş :26:
adam son lokmaya kadar anlamamış sonra erkek arkadaşımın annesı geldı yanıma
çabuk odaya gel dıye ama nasıl çemkırıyor :KK53:
bende hastaya bırşey oldu sandım
bana demez mı: yazıklar olsun sana utanmıyor musun abıme domuz etı yedırmeye dıye :KK53:
bızde senı gelın olarak görüyorduk felan hem ağlıyor hem bağrıyor

ben ne yapabılırım benım suçum değıl kı dıyorum
yok dıkkat etceksın dıyor :KK53:
sankı yemeklerı ben dağıtıyorum :44: ağladı ağladı sevgılımı aradı çabuk gel dıye
ama benıde odadan salmıyor burda beklıceksın oğlum gelcek anlatcaksın yaptıklarını dıyor :KK76:

o gün ne sınır olmuştum anlatamam!!! :KK47:
şımdı olsa kadının saçını başını yolardım galıba ama ozaman neden tepkı vermedım acaba dıye merak etmıyorda değılım

sevgılım gelıp kurtarmıştı benı onun suçu değıl dıye
ama sonrada ben aklına gırmışım benden korkusuna öyle demış öyle dıyordu :KK4:
ne manyak ınsanlardı yaa ıyıkı kurtulmuşum En Büyük TÜRKİYE

aa ne ilginç insanlarmış
merak ettiğim bişey oldu hastaya neden domuz eti verilmişti?

ay cok guldum deseydın ben oglunuz ıcın almıstınız dıye dusunup ona gıydım eskıdı tuh yenısını almak lazım :KK52:

ablam 7 aylık hamile kayınvalidesini aradı konuşuyorlar ablama sen ne zaman doğuracaksın bu çocuk 10 aylık oldu sen bizimi kandırmaya çalışıyosun diyor biz şok:KK37:
ablam doğurdu haber vermek için ararlar müjde vermek için kayınvalide ee yeter artık doğursun 1 yıldır hamileydi der 2. şok:KK37:

X