- 19 Ocak 2010
- 425
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.241
ben incilerimi dizdim boynuma taktım hiç çıkmayacak ....hep hatırayacağımm..
eden kendine eder.....hakkımı helal etmem olur biter....
en son buharı üzerinde tazecik incim:::.
ilk ayından hamile kalan bi vatandaştan bahsediyorlar (bnm 3 yıl olucak çocuğum olmayalı)...bizimki atladı bana bakarak...iyi bari zorlatmamış hmn hamile kalmışşşş(ama böyle ağzını yaya yaya büke büke)
o kadar cnm sıkıldıki oruç ağzımla eve geldim ağladım....sizce bu gözyaşlarıyla akan iç yangısının ahı yerde kalırmı????
ben incilerimi dizdim boynuma taktım hiç çıkmayacak ....hep hatırayacağımm..
eden kendine eder.....hakkımı helal etmem olur biter....
en son buharı üzerinde tazecik incim:::.
ilk ayından hamile kalan bi vatandaştan bahsediyorlar (bnm 3 yıl olucak çocuğum olmayalı)...bizimki atladı bana bakarak...iyi bari zorlatmamış hmn hamile kalmışşşş(ama böyle ağzını yaya yaya büke büke)
o kadar cnm sıkıldıki oruç ağzımla eve geldim ağladım....sizce bu gözyaşlarıyla akan iç yangısının ahı yerde kalırmı????
üzülme canım kimsenin ahı kimse de kalmaz... rabbim bu mübarek gecede bizim gibi anne olma arzusuyla yanıp tutuşan herkese anne olmayı nasip eder.unutma allah sevdiği kullarını imtihan edermiş.bizim imtihanımızda buymuş napalım( belki hatırlamazsın diye yazıyorum ben de 3 yıldır anne olmayı bekliyorum 2 kez dış gebelik geçirdim)herşeyin hayırlısı...
olucak tabi cnm sabırla beklemesini bilelim yeterki isyana düşmeden....
senle daha öncede msjlaşmıştık galiba o zamanda demiştim sana gebe kalıyorsun ne güzel ....bundan sonrasında sorunsuz gebelik yaşarsın inş....
ALLAH razı olsun bu gece iyi dua topladım heeeee....hasılat iyi
ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşallah....
bohça götürmüştük mutfakta laf sokar gibi 2 bilezikle gelin oldum ben demişti bana.dilimin ucuna kadar geldide bazı şeylerde deniz sus dedim kendi kendime.
Ay bende boyle kar tanem inci tanem diye yagciliklarini hic sevmiyorumfesat miyim neyim nedir bana zararlari yok ama kadinlarinin tum sulalesi bana yagcilik yapiyorlar nedense tabi bende bu durumda hic hazzetmem. Hem kaynanamdan hem de kayinbabamdan - elimde degil- inanilmaz gicik aliyorum. Sirf onlar sevecekler, surekli evime cocuk sevmeye gelecekler diye hamile bile kalmak istemiyorum yaaa durumum bayagi vahim anlayacaginiz dogmamis cocuga don biciyor gibiyim. Nasil cozulur ki bu Kendimi seytan gibi goruyorum boyle dusununce de. offfffff....