- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.261
banada kızgın olduğu bir anda ben istemeseydim oğlum seni alamazdı dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma gelmişken bir incide k.validemden, aslında onu çok severim bugüne kadar hiç kalbimi kırmadı desem yeridir. Bayramda k.validede oturuyoruz. Görümcem, kızı, küçük eltim birde 5 tane çocuk, yani o sesi düşünün ve k.validem bana masumum sus başım ağrıyor ve bunu bir kaç kez söyledi ama ben ses çıkarmadım, neden bilmem ama o an sanki birşeyler kırıldı içimde ona karşı yanlışmı yaptım bilmiyorum ama eşime bundan sonra hizmetimde birşeyin değişmeyeceğini ama bir dahaki bayrama kadar gitmeyeceğimi söyledim ama gene gitmek zorunda kaldım çünkü hastalandı.
bayramlık incimi yazayım arkadaşlar.....
bayramlaşmaya gittik buda bi yere gidecekti bırakalım dedik..neyse yola çıktık...
teyzenlere neden gelmiyosun dedi...ben sevmiyorum onları dedi eşimde....kendide pek sevmez kardeşini halbuki sürekli anlatıp oğlunu kendi soğutmuştur neyse...
senin bu karın geldiğinden beri akrabalardanda soğudun dedi....
eşim bi saçmalama dedi
ben.....evet hoca hoca geziyorumm işe yaramış demekki dedimm..
sessizlikle yolumuza devam ettik....:97:
bir incide ben yazayım. Bayram için memlekete gittik ramazanları bneim ailemin yanınd akurbanları şuan yaşadığım yerde geçriiyoruz kayınvalidemelrele aynı şehideyiz. Ben çok küçük yaşta evden çıktım üni için geldim 17 yaşındaydım hala geldiğim yerdeyim evlendim kaldım annem bana çok düşkündür hala sanki dönüp geleckemişssin gibi der ve beni her garajdan yolcu ettiğinde mutlaka ağlar söz verir ağlamayacağım diye ama kadın düğüm düğüm olur yutkunamaz ağlarr tek kızım. çok rahatsız etmez ama içli içli sessiz ağlarr gözlerden düşer damlalar. Neyse geldik araba kaynanamların oradaydı servisle oraya indik kaynanam kahvaltı yapalım dedi sizi bekliyoruz dedi eşim bana baktı bende saol anne dedim pk yorgunuz eve gidelim akşam geliriz dedim bayramlarşırızz tekrar tamam ozaman yemeğe gelin dedi akaşm oldu kayınbabam aradı gelmiyomrusunu kızım dedim dedim çıkıyoruz az sonra misafir gelmiş şehir dışından babmın yakın arkadaşı eşi kardeşleri sizi bekliyorlar dedi ozaman hemen çıkıyoruz dedim çıktım 15 dk sonra oradaydık sofra hazırdı oturduk selam kelam kaynanam annemi sordum dünürüm nasıl iimi dedi ii dedim ağladımı yine dedi evet dedim ii dedi ağlasın ağlasın otursun dedi ben kaldım nekadar vicdansızsınızz dedim oğullarınız için ağladığınızda hatırlatırım bunu dedim ben ağlamam dedi söz verdim kendime hiçbirşey için ağlamıcam diye dedi ii dedim. herkeisn içinde söylediği lafa bak yaaa zzzz
okadar çocuk varken sana söylemesi tuhaf olmuş
sanki sen çocukmuşsun gibi
Evet canım aynen bende ona bozuldum zaten, eşimde o yaşlı onun kusuruna mı bakıyorsun diyor, ee o yaşlı, öbürü cahil bizim suçumuz ne değil mi?
bazen çoook uzaklara başka ülkelere gidip yerleşsemmi diyorum. orayada gelirlermiki.
bazen çoook uzaklara başka ülkelere gidip yerleşsemmi diyorum. orayada gelirlermiki.
telefondan bile ara bozmayı becerir onlar cnm istersen alaskaya git
zaten eşlerin cevabı ya yaşlı,ya hasta yada cahil
benimkide hasta o boşver diyor hastalığı da migren
ve benimde migrenim var ama kimse bana hasta demiyor
k.v dem yaylada üşütmüş geldi evine çok hasta diye gittik eltimle yemek çorba fln yaptık, ertesi günde doktora gitti biraz daha iyi oldu hemen kalkmış mevlüt var diye tekrar yaylaya gitmiş daha tam düzelmeden, şimdide aramış beni çok fenayım diyor. ne işin var evinde otursaydın ya madem hastasın, kendin kaşınmışsın dedim. altı üstü üşütmüş ama sızlanmasından sanarsınız ki 3 gün ömrü kalmış tövbe tövbe ya Allah sağlıkla uzun ömür versin.
Ey Türk kadını!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan, kaynatan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir. Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan kaynatan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka karılara göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil türk kadını!
Işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. Ihtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.
Hadi kolay gelsin