Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

okadar çok katılıyorumkii anlatamam .evlilik gerçektende normal hayatta konuşmayacagın iki çift laf etmeyecegin insanlarla bir ömür sürdürmek zorunda olmak demek :KK43:

ben incilerimi dizdim boynuma taktım hiç çıkmayacak ....hep hatırayacağımm..
eden kendine eder.....hakkımı helal etmem olur biter....
en son buharı üzerinde tazecik incim:::.

ilk ayından hamile kalan bi vatandaştan bahsediyorlar (bnm 3 yıl olucak çocuğum olmayalı)...bizimki atladı bana bakarak...iyi bari zorlatmamış hmn hamile kalmışşşş(ama böyle ağzını yaya yaya büke büke)
o kadar cnm sıkıldıki oruç ağzımla eve geldim ağladım....sizce bu gözyaşlarıyla akan iç yangısının ahı yerde kalırmı????

ilk ayından hamile kalan bi vatandaştan bahsediyorlar (bnm 3 yıl olucak çocuğum olmayalı)...bizimki atladı bana bakarak...iyi bari zorlatmamış hmn hamile kalmışşşş(ama böyle ağzını yaya yaya büke büke)
o kadar cnm sıkıldıki oruç ağzımla eve geldim ağladım....sizce bu gözyaşlarıyla akan iç yangısının ahı yerde kalırmı????

tabikide yerde kalmaz...ama sana tavsiyem hakkını helal etmeyip bide ahirette mi ugraşakcaksın bırakne halleri varsa görsünler.zamanla öyle buluyolarki sen bile şaşırıyosun yeri geliyo:KK68:

üzülme canım kimsenin ahı kimse de kalmaz... rabbim bu mübarek gecede bizim gibi anne olma arzusuyla yanıp tutuşan herkese anne olmayı nasip eder.unutma allah sevdiği kullarını imtihan edermiş.bizim imtihanımızda buymuş napalım( belki hatırlamazsın diye yazıyorum ben de 3 yıldır anne olmayı bekliyorum 2 kez dış gebelik geçirdim)herşeyin hayırlısı...

bohça götürmüştük mutfakta laf sokar gibi 2 bilezikle gelin oldum ben demişti bana.dilimin ucuna kadar geldide bazı şeylerde deniz sus dedim kendi kendime.

üzülme canım kimsenin ahı kimse de kalmaz... rabbim bu mübarek gecede bizim gibi anne olma arzusuyla yanıp tutuşan herkese anne olmayı nasip eder.unutma allah sevdiği kullarını imtihan edermiş.bizim imtihanımızda buymuş napalım( belki hatırlamazsın diye yazıyorum ben de 3 yıldır anne olmayı bekliyorum 2 kez dış gebelik geçirdim)herşeyin hayırlısı...

olucak tabi cnm sabırla beklemesini bilelim yeterki isyana düşmeden....
senle daha öncede msjlaşmıştık galiba o zamanda demiştim sana gebe kalıyorsun ne güzel ....bundan sonrasında sorunsuz gebelik yaşarsın inş....
ALLAH razı olsun bu gece iyi dua topladım heeeee....hasılat iyi:KK1:

olucak tabi cnm sabırla beklemesini bilelim yeterki isyana düşmeden....
senle daha öncede msjlaşmıştık galiba o zamanda demiştim sana gebe kalıyorsun ne güzel ....bundan sonrasında sorunsuz gebelik yaşarsın inş....
ALLAH razı olsun bu gece iyi dua topladım heeeee....hasılat iyi:KK1:

:KK1: ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşallah....

o kadar çok varki...
mesela 1 tane anlatayım,düğünden 1 gün önce eşimi aradım kayınvalide çıktı konuşmaya başladık,konu niye aramama geldi.dedim anne yarın sabah mehmet beni şu saatte alsın diycektim,malum saç yapımı,makyaj,resim derken düğüne anca yetişiriz,kaynanamın bana dediği laf;sen otobüse atla gel,evde birsürü misafir var,oğlum onlarla ilgilenecek dedi.şok oldum,bişey demedim,düşünün düğün günü ben evden çıkıcam otobüse atlıycam gelin başı yaptırmaya gidicem:KK53:bu kadını sevmiyorum.

Ay bende boyle kar tanem inci tanem diye yagciliklarini hic sevmiyorum :KK53: fesat miyim neyim nedir :KK66: bana zararlari yok ama kadinlarinin tum sulalesi bana yagcilik yapiyorlar nedense :KK64: tabi bende bu durumda hic hazzetmem. Hem kaynanamdan hem de kayinbabamdan - elimde degil- inanilmaz gicik aliyorum. Sirf onlar sevecekler, surekli evime cocuk sevmeye gelecekler diye hamile bile kalmak istemiyorum yaaa :KK25: durumum bayagi vahim anlayacaginiz dogmamis cocuga don biciyor gibiyim. Nasil cozulur ki bu :KK50: Kendimi seytan gibi goruyorum boyle dusununce de. offfffff.... :KK47:

tatlım benimde kayınvalidem pek yağcıdır canısı,balısı konusur durur.ama gel gör ki fesatın tekiii!!! kadına gıcıkkk oluyorum!! kadın asla nerde ne konustuğunu bilmez. bizim evde çeyizlerimi sererken annecimin bana verdiği pamuk yorganları günlerce koklayıp bunlar pis kokuyo kullanma diyecek kadar densizdir,hem de annemin yanında. zavallı annem gidip hazır yorgan almaya kalktı zor ikna ettim. evin ceyizini serdik,herseyim o kadar 4-4lük ki en kalitelisinden aldım. ama plastik masrapa,askılık gibi ufak tefek ihtiyacları almak için japon pazarı tarzı bi yere gittik,kasaya geldiğimizde eşimin duymayacagı bi yere gecti ''evde de hiç bişey yokmus'' demez mi!! sadece dönüp bakmakla yetindim. gelinliğim için o kadar az para yolladılarki kiralamak bile imkansız o paraya sonra tekrar istedi eşim yine az bişey yolladılar.zar zor buldum gelinliği. ayakkabımı kına elbiselerimi,falan babam aldı.kınaya 2 hafta kala demez mi oğluma kına için takım elbise alınmayacak mı? acıkladım on kere anne bak bana babamlar aldı diye yok anlamadı en sonunda eşime de babamlar aldı. daha neler neler.... sonra gelir yalakalık yapar bana aynı seninkisi gibi.

kayınvalidem eşim için damtlık lacivert seçti. altına beyaz gömlek ve onun üstüne siyah yelek kravat...beğendinmi dediler beğenmedim dedim. ve söyledikleri şunlar
''ayyyy ne kadar basitsinizz çok basit çok... düz siyahmı olsun,çok zevksizsiniz''
senin zevkinide gördük laciverte siyah yelek :KK53:

bir yıl önce ben onun sevmediğim dedikoducu ara bozan kıskanç kuzeniyle görüşmek istemedim diye bana dedikleri::
' arttık gözümde koca bir sıfırsın,sıfır...sen oğlumuda sevmiyorsun 'tabi böyle söyleyince ben ağlamaya başladım.haytımda görmediğim insan tipi bir anda karşıma ç.ıkmştı.ne yapıcamı bilememiştim.şimdi benim canım ne isterse onu yapıyorum. ama sizlere soruyorum, size sıfırsın diyen siz ağlayınca kahkaha atan bir kişiyle ilişkiniz ne olurdu...anne derken sıcak olabilirmiydiniz..

sen oğlumu yönetiyorsun her istediğini yaptırıyorsun demişti..alakası bile yok. kendisi yönetmeye alışmış, bir anda oğlu elini çekince suçu bende aradı.oysa suçlu kendisi.eşimin işi yokken biz nişanlıyken kaç defa evden defol dedi durdu. soğuttu kendinden. oysa eşim çok vicdanlı birisidir.

bayramlık incimi yazayım arkadaşlar.....:KK1:

bayramlaşmaya gittik buda bi yere gidecekti bırakalım dedik..neyse yola çıktık...
teyzenlere neden gelmiyosun dedi...ben sevmiyorum onları dedi eşimde....kendide pek sevmez kardeşini halbuki sürekli anlatıp oğlunu kendi soğutmuştur neyse...
senin bu karın geldiğinden beri akrabalardanda soğudun dedi....
eşim bi saçmalama dedi
ben.....evet hoca hoca geziyorumm işe yaramış demekki dedimm..
sessizlikle yolumuza devam ettik....:97:

nişanlıyken birgün evine gittik her zamanki gibi uyuyo hasta yorgun gibi gözüküyordu. direk eşime dönüp hoşgeldin dedi.başka bi günde yine eşime dönüp aç mısın dedi. ben bostan korkuluğum ya orda :KK53:

Önceleri hiç bu topiklere uğramazdım ne zaman ki eşimin ailesine yaklaştım şimdi sık sık burada olacağım arkadaşlar. Bende elti çok hem de 5 tane daha bugün duyduğum bir inciyi paylaşayım sıcağı sıcağına dün k.valideme gelip evdekilerle kavga ettiğini söyleyip ağlayan eltim, hastalanan k.validemi götürdükleri hastanede görümceme dert yanıyormuş. eşimden için "XXXXX e bak karısının etrafında nasıl dört dönüyor, bir dediğini iki etmiyor hemde karısı bizim kadar hizmet edemediği halde. yıllardır evimde hem çocuklarımın hem kocamın bir dediğini iki etmem gene de onun kadar (Yani ben) yaranamadım o halinde herkesten kıymetli demiş. (O halimde fiziksel engelli olmam) Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum ya sanki benim temizliğimi, yemeğimi başkası yapıyor. Kıskançlığın bu kadarıda fazla değil mi arkadaşlar, demek ki benim mutsuzluğum onların mutluluğu olacak. Çook kızgınım çook.:KK47::KK47:

ay durun bende yazamadan edemiycem :))))

Görümcem doğum yaptığında bebek görmeye gittik ki hamileliğinin 6 ayını annesinin yanında geçirdi kocası asker başka yerde oturuyorlar...

Neyse bizde ozamanlar resmide olsak görüşüyorduk eşimin ailesiyle, haber verdik altınımızı aldık annem kardeşim ve eşimle birlikte gittik...

Bide ne görelim ana kız girmişler odaya bebbek yastığına evdeki altınları takıyorlar (buarada öyle bebeğe altın takacak eş dost akraba bile yok,düşünün bebeğin babası ve ailesi bile uzakta gelip görmemişler), gösteriş yapacaklar ya, aman Allahım bekle bekle yarım saat kimse çıkmadı piyasaya bende küçük kızın peşine takılıp odaya girdiğimde gördüm belki de 50 tane altın var yastıkta...Yuhh dedim içimden sonrada bunlar anladılar gördüğümü ama bizi göndermek için evde takla atmadıkları kaldı...
Kayınvalide ben size ne ikram edeyim çay, kahve, meşrubat, kuru pasta, yaş pasta, bisküvi aynen sayıyor sanki pastane işletiyor...Zahmet etmeyin dedik ve kadın bir kolanya bile ikram etmeden hepimizi gönderdi evden...Eşimde dahil olmak üzere şok olduk hepimiz...Gelde saygı göster bu insanlara şimdi...

X