Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Seni anlıyorum canım, benim etrafımda da var böyle burda olduğu gibi örnekler gelinine çok çektirenler. Ama dediğin gibi ben bişi görürsem tepkimi koyarım yani öyle düşünüyorum. Açıkcası bana pek karışcağını sanmıyorum, hafta da 6 gün çalışıyor pazar günleri de bütün gün temizlik yapıyor bana karışmaya pek vakit bulamazmış gibi geliyor ama oldu ki eşimi uzaktan kumanda etmeye çalışmaya kalktı ozaman ben onun hal ve hareketlerinden bunu anlarım ve tabi ki tepkimi ortaya koyarım. Ama bana pek öyle bir kadınmış gibi gelmiyor kaynanam ne bilim seviyorum ben onu :KK61: nese inşallah değişmezde huzurlu bir yuvam olur :87:

inşaallah herşey gönlünce olurr.inşş yuvan bozulmas.ve inş kimseninde yuvasi bozulmaz.benimm cnm yandı.başkasınında iş yanmaz.

3 senelik evliyim, haftada 2 3 kere görüşüyoruz eşimin ailesiyle, kayınpederimin dün sorduğu soru '' senin kardeşinin adı neydi?''
Ya hiç önemsemiyor benim ailemi ondan unutuyor ki insan bole bişeyi nası unutur yaşlıda değil yada o herzamanki biz seni aldık artık sen bizim ailenin malısın edalarından hatırlamamazdan geliyor, çok içime oturdu.

benim kayınvalidem düşük ilacı kullandığım dönemde bana ağır bisürüşey taşıttı.
Aslında kötü kadın değildir ama niye yaptı anlamadım.

kızlar sizleri hep okuyorum bende bi inci paylaşayım 5yıllık evliyim tüp bebek tedavisine başladım kaynımda 15 gündür nişanlı eltimlede telefonda 2.kez konuşuyorum işte dedim tedaviye başladım iğne kullanıyorum direk dediki kayınbabamın ismi ali aaa alimi gelecek yoksa ben tabii şok daha tedaviye yeni başlamışım olcakmı olmayacakmı erkekmi olur çok bozuldum hayırlısı deyip geçiştirdim tüp bebek olmadı şimdi kendi hamile aynı şeyleri ben ona söylesemmi yoksa insanlık bendemi kalsa

kızlar sizleri hep okuyorum bende bi inci paylaşayım 5yıllık evliyim tüp bebek tedavisine başladım kaynımda 15 gündür nişanlı eltimlede telefonda 2.kez konuşuyorum işte dedim tedaviye başladım iğne kullanıyorum direk dediki kayınbabamın ismi ali aaa alimi gelecek yoksa ben tabii şok daha tedaviye yeni başlamışım olcakmı olmayacakmı erkekmi olur çok bozuldum hayırlısı deyip geçiştirdim tüp bebek olmadı şimdi kendi hamile aynı şeyleri ben ona söylesemmi yoksa insanlık bendemi kalsa

bırak insanlık sende kalmasın..
kısasa kısas cnm..:KK64:

Ay bende boyle kar tanem inci tanem diye yagciliklarini hic sevmiyorum :KK53: fesat miyim neyim nedir :KK66: bana zararlari yok ama kadinlarinin tum sulalesi bana yagcilik yapiyorlar nedense :KK64: tabi bende bu durumda hic hazzetmem. Hem kaynanamdan hem de kayinbabamdan - elimde degil- inanilmaz gicik aliyorum. Sirf onlar sevecekler, surekli evime cocuk sevmeye gelecekler diye hamile bile kalmak istemiyorum yaaa :KK25: durumum bayagi vahim anlayacaginiz dogmamis cocuga don biciyor gibiyim. Nasil cozulur ki bu :KK50: Kendimi seytan gibi goruyorum boyle dusununce de. offfffff.... :KK47:

Ay bende boyle kar tanem inci tanem diye yagciliklarini hic sevmiyorum :KK53: fesat miyim neyim nedir :KK66: bana zararlari yok ama kadinlarinin tum sulalesi bana yagcilik yapiyorlar nedense :KK64: tabi bende bu durumda hic hazzetmem. Hem kaynanamdan hem de kayinbabamdan - elimde degil- inanilmaz gicik aliyorum. Sirf onlar sevecekler, surekli evime cocuk sevmeye gelecekler diye hamile bile kalmak istemiyorum yaaa :KK25: durumum bayagi vahim anlayacaginiz dogmamis cocuga don biciyor gibiyim. Nasil cozulur ki bu :KK50: Kendimi seytan gibi goruyorum boyle dusununce de. offfffff.... :KK47:

bence sana zararı dokunmayan kaynananın kıymetini bil derimmm.yağcılığı geçtimm.bana zararı dokunmayan kaynanam olsaydı eğer onun hergün ayaklarını yıkardımm.ayağının altına paspas olurdummm.çocuk doğurmak mı hemde seve seve yaparr birdee onun ellerine gönül rahatlığıyla bırakırdım.eeee inşşş istediğim gibi birr kaynanammm olurrrr da.birincisinin çektirdiklerini unuttuur bana.hoşş ne kadar unutmaya çalışsamdaaa onun yaptığı sinsilikleri şeytanlıklarııı unutamıyorumm.gündüzlerii yetmıyormus gıbı bırde rüyalarımda uğraşıyorummm.alllahım allahım diyorumm başka birşey demiyorum artık.canımmm benden sana tavsıye.sen daha iyisini bilirisn ama kıymetini bil kaynannaın.tabi anlattıgın gıbı zararı dokunmuyorsa saana.

gerçekten çok kötü kaynanalar varmış.eşim annesi için melek derdi bende melek gibi bir annem olacak sanırdım.o bile öyle düşüncesizlikler yaptıki nefret ettirdi kendinden.kendi ayaklarımızın üstünde durmalı maddi manevi muhtaç olmamalıyız bence.bir de köy hayatını,gelin kaynana birlikte içi içe yaşama düzenini görmüş öyle öğrenmiş kayınvalideler bir türlü daha seviyeli bir yaklaşıma giremiyor.tencere aynı ev aynı cüzdan aynı mantığında devam etmek istiyorlar.eşlerinden iltifat görememiş tüm sevgisini oğluna vermiş kadınlar da da çok sorun çıkıyor.sevgi yarışına giriyorlar.çocuklarımızı evlendirmeden önce maddi manevi tüm sorunlarımızı çözmeli,kanaatkar olmayı öğrenmeli,olaylara daha mantıklı bakar hale gelmeliyiz.bizim gelinlerimiz de çok daha rahat olacaklar.belki bizim katlandıklarımıza katlanmayacaklar.ama yuvaların huzurunu genç insanların psikolojisini bozmamak için şimdiden güçlü bir duruş sergilemeliyiz hanımlar.

gerçekten çok kötü kaynanalar varmış.eşim annesi için melek derdi bende melek gibi bir annem olacak sanırdım.o bile öyle düşüncesizlikler yaptıki nefret ettirdi kendinden.kendi ayaklarımızın üstünde durmalı maddi manevi muhtaç olmamalıyız bence.bir de köy hayatını,gelin kaynana birlikte içi içe yaşama düzenini görmüş öyle öğrenmiş kayınvalideler bir türlü daha seviyeli bir yaklaşıma giremiyor.tencere aynı ev aynı cüzdan aynı mantığında devam etmek istiyorlar.eşlerinden iltifat görememiş tüm sevgisini oğluna vermiş kadınlar da da çok sorun çıkıyor.sevgi yarışına giriyorlar.çocuklarımızı evlendirmeden önce maddi manevi tüm sorunlarımızı çözmeli,kanaatkar olmayı öğrenmeli,olaylara daha mantıklı bakar hale gelmeliyiz.bizim gelinlerimiz de çok daha rahat olacaklar.belki bizim katlandıklarımıza katlanmayacaklar.ama yuvaların huzurunu genç insanların psikolojisini bozmamak için şimdiden güçlü bir duruş sergilemeliyiz hanımlar.

çok haklısın canım...benim eşimde annesini melek olarak tabir ediyordu...

gördük meleği.... kadın resmen şeytan çıktı....

oğlundan beni kıskandı saçlarımı kıskandı benim boyumun ondan uzun olmasını bile kıskandı....

aman allahım daha neler neler... kocası ilgisiz

sevgi görmemiş oda kendini oğullarına adamış bir kadın...

benim oğlum bana gelmazse sütümü haram ederim süürünsün mutlu olamasın diyen bir kadın....

ince askılı giyenlere kısa etek giyenlere hiç utanmadan or..... diyen bir kadın....

kendide kapalı namaz kılıyo bu arada ama bunlarıda yapıyor....

modellik yaptım diye adımı o.... çıkaran bir kadın ...

iftiralar atan bir kadın....

çünkü o köyde büyümüş camdan bakamazmış...

bizler şimdiki nasil fazla geldik kadına....

ona buna bakıp tanımadan şunun suratına bak şeytan gibi diyor...

dedim anne nerden anladın hem hangimiz meleğiz ki neden böyle diyorsun günaha giriyorsun dedim

kadında afralar tafralar offf o hep haklı yani asla değişmiyor...

güzellikler anlatsam olmuyor tartışsam olmuyor....

komşularıyla sohbetleri hep dedi kodu kimin gelini şöyle yapmış onun kocası aldatmış....

bir kere dedim bu yaptığınız ayıp büyük konuşmayın başınıza gelir resmen taşladılar beni....

hep arkamdan konuşur başkalarından duyarım yüzümede güler iki yüzlü yani...

uzak duracaksın allah rızası içinde saygı duyup yılda bi iki yılda bi avine gidicem okadar....

ben allaha havale ettim....

Doğumumda misafir gibi 10 dakikalık hastane ziyaretinden fazlasına gerek görmeyen, eve beni ve bebeğimi görmeye bile gelmeyen k.validem bugün aradı..

ve sıkı durun...

dedi ki "sana pek yardımcı olamadık İpekcim, ama lohusanın mezarı 40 gün açık kalır derler, iyileştim sanıpta ortada fazla dolanma bence" dedi...:KK53:

evet..
dedi bunu..
şoktayım Allahım..:18:

senin de bir ayağın çukurda ama bak kaç senedir yaşıyosun bişey olmaz deseydin, bunlar bundan anlar ancakkk:KK47:

benim kaynanada problem yok çok şükür :nazar: görümcem dede yok şükür :nazar:

amaaaaaaaaaaaaaa Allah öyle bir elti verdikiiiiiiiii anammmmmmmmmmmmmmm Allah düşmanıma vermesin :KK52::KK52::KK52:

kaynanamıın 40 yıllık evliliğini bitiriyordu az daha karı kocanın arasını açtı düşünün artık gerisini :KK53::KK53:

Allah akıl fikir versin insanlara...

benim kaynana görümce iyi diorum ama başlarda bnde az sıkıntılar yaşamadım...

mesela benim nişanda salona geldiler kaynanamın elinde çiçeğim uzattı teyzem aldı..alırken de ayy dikkat et mermer o çok değerli :KK70: dedi vazosu için..

Son düzenleme:
benim kaynanada problem yok çok şükür :nazar: görümcem dede yok şükür :nazar:

amaaaaaaaaaaaaaa Allah öyle bir elti verdikiiiiiiiii anammmmmmmmmmmmmmm Allah düşmanıma vermesin :KK52::KK52::KK52:

kaynanamıın 40 yıllık evliliğini bitiriyordu az daha karı kocanın arasını açtı düşünün artık gerisini :KK53::KK53:

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bizimki de her gidişimizde 4 yaşındaki oğluma bir tek senin için yaptım bu yemekleri diyip yediriyor.kimse gücenmesin diyor bide.aaaa çok ayıp biz evimize gelen herkes için yemek yaparız dedim .yok aynı söze devam.birdaha gidişimde yemeğini yemesem mi ne yapsam kızlar?

X