- 19 Mart 2010
- 14.169
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.181
Doğumumda misafir gibi 10 dakikalık hastane ziyaretinden fazlasına gerek görmeyen, eve beni ve bebeğimi görmeye bile gelmeyen k.validem bugün aradı..
ve sıkı durun...
dedi ki "sana pek yardımcı olamadık İpekcim, ama lohusanın mezarı 40 gün açık kalır derler, iyileştim sanıpta ortada fazla dolanma bence" dedi...
evet..
dedi bunu..
şoktayım Allahım..:18:
benım dugunume yaklasık 1 ay kaldı ve nısanlımla balayı ıcın planlar kuruyoruz bende netten buldugum bı otelı gosterdım ona gorumcemın evındeydık. 5gun kalıcaz falan dıye konusuoduk bende gelcem gorumcelık yapcam benım masrafımı cekersınız artık takı paranızla gıtcenız nasıl olsa dedı hala ınanamıyorum ve kayınvalıdemde ordaydı ben bakarım cocuga gıt dedı... adı uzerınde balayı bu yaa
benım dugunume yaklasık 1 ay kaldı ve nısanlımla balayı ıcın planlar kuruyoruz bende netten buldugum bı otelı gosterdım ona gorumcemın evındeydık. 5gun kalıcaz falan dıye konusuoduk bende gelcem gorumcelık yapcam benım masrafımı cekersınız artık takı paranızla gıtcenız nasıl olsa dedı hala ınanamıyorum ve kayınvalıdemde ordaydı ben bakarım cocuga gıt dedı... adı uzerınde balayı bu yaa
Selam Kızlar,
Belki sizin kadar büyük bir sorun değil ama canımı çok acıtıyor.
Kaynanam bana ''Seni oğlumun yanına yakıştıramıyorum,anne oğul gibi duruyorsunuz'' dedi.
Ah ben ölem :)
Valla kızlar bende bir anne var (öz annem), Allah bile bile erkek evlat vermemişablamla bana bile neler söylüyor ne inciler patlatıyor bir bilseniz kaynanadan farksız Bide gelini olsaydı ya 2 günde çıldırtırdı ya da kız dayanamayıp kaçardı Gerçi hep kendisi der" erkek olunca noluyor sırtında kabe ye mi taşıyor sanki, ne varsa kız evlatta var" diye ama saolsun bize karşıda kayananadan farksız değil
ŞANSLI OLMALISINZSİZİ OLASI KAYNANA FOBİSİNE KARSI HAZIRLIYORMUS ANNENZ KAYNANAZ OLURSA COK ZORluk çekmessinz
Vallahi bunları gördükçe ben korktum yaBende sözlüyüm ama benim kaynanam iyidir ya, onlara her gittiğimde bana sıkı sıkı sarılır öper, iş yaptırmaz otur der ama birazda oğlunu kıskanır Bende değişir mi diye korkuyorum ama benim kaynanamda kaynanasından çok çekmiş hemde akıllara zarar şekilde İnşallah bu tarz şeylerin ortasına düşmem
geçmişte kaynanasından çekenler
gelinine daha cok çektiriyorlar...
Ya bana kendisi söyledi zaten "kaynanamdan çok çektim ama son nefesini benim kollarımda verdi, ben o yüzden gelinimle aynı ev de oturamam karşılıklı bişey söyleriz yanlış anlaşılır huzursuzluk çıkar" demiştiben bütün olanları sözlümden daha önce dinlediğim için yalan söylüyormu söylemiyormu anladım, söylemiyor. kendisi okumuş bilgili, kültürlü, modern bir kadındır bana da gerçekten çok iyi davranır, çalışıyor zaten daha genç emekliliğe de var baya ben o yüzden rahatım kendisi de kaçarak evlenmiş zaten kadın anlayacağınız sizlerin burada yazdığınız gibi aynen çekmiş.. İnşallah değişmez ne diyim o değişirse bende değişirim o kadar
inş söylediğin gibii olur ve değişmez.ama üzülerek söylemek gerekirsede değişeceğine eminim diyebilirim her ne kadar tanımasamda kaynananı.çünkü;benim kaynanamda kaynanasından çok çekmiş zamanında.biir öyle söyler birde çok iyiydi derdi.kaynanamda aynı evde oturmak istemedi huzursuzluk olur diye.ama uzaktan kumanda etmesini bildi.ellerini yuvamızdan birgün olsun çekmedi.benim kaynanadda dışardan baktıgında her ne kadar okumamıs olsada,çok anlayışlıı herseyın en doğrusunu ve mantıklısını konusan,allahtan korkarmıs gıbı gozuken,içinde merhamaet varmı gıbı gozueken,ama gozuktuklerının ve söyledıklerının tam tersı olan.soyledıklerının ve gorundugu kişilikle alakası olmauayan.herseyın anlattıg doğruların tam tersını yapan biri oldu.içine girdiğimde farkettimm tam tersı oldugunu..maksat maalesef ki söylemekte olmuyor.uygulamadada olası gerekıyor.benim kaynanamda senın kaynana gıbı kacark evlenmıs.ben telımle duvagımla cıktım ya ıkıde bır laf carpıp carpıp duruyordu bana.yani cnmm cumleleırnekarsıy cumlelerım.içimden cvp vermek geldi.çünkü yazdıklarını okuyuncaa kaynananmında ılk bastakıı gorunumu geldı gozlerımın onune.ama sonradadnda cok farklı oldugunu.inşş dediğin gibi olur ve de değişmeez.eğer değişirsede inşş eşin sana sahip cıkar.eşin sahip cıkarsada varsada kaynanan degıssınn.gerisi umurundada olmasın zaten...