Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bunlardan herşey beklenir aslında şaşırmamak lazım

benım dugunume yaklasık 1 ay kaldı ve nısanlımla balayı ıcın planlar kuruyoruz bende netten buldugum bı otelı gosterdım ona gorumcemın evındeydık. 5gun kalıcaz falan dıye konusuoduk bende gelcem gorumcelık yapcam benım masrafımı cekersınız artık takı paranızla gıtcenız nasıl olsa dedı hala ınanamıyorum ve kayınvalıdemde ordaydı ben bakarım cocuga gıt dedı... adı uzerınde balayı bu yaa

şok daha neler duyacağız şu kk"de nasıl aileymiş bu böyle çok ayıp!

yaa ne salak insanlar var dünyada

alın size benım kayganadanda bir inci:
ben kaynanama ayrı eve cıkıcam dubleks falanda istemıyorum dıye belırtmiştim.
dun gece sahurda sözde gördüğü rüyayı anlatıyo
evim varmış çatısına halı asmışım falan dıyo.
dedim sen sımdı takmışsın kafana yenge sana çatıya halı astırmadı diye
YOK DİYO sildim ben onları ondan değil benım dublekste merağım var dedi.

birden kafamda bısey dank etti soktugu lafı idrak ettım.
ama buaksam eve gıdınce o nasıl laf sokuyosa laf arasında bende ona aynısını yapıcam.
(dublexte hıç meragım yok vallahi.çatıları alcak oluyo tavanları.
200 mılyardan asagıya dublex yok.kim bıze okadar kredi verecekte 10 sene keredimi ödicem .
zaten calısıyorum didim didim didiniyorum.
ben ilerde çalısmıcam. dur daha koca parası yiyemedik ) dicemmm..
görsün lafın alasını bakalım....

yarın anlatırım size... gelişmeyi...

merhaba kızla bende eltimle ilgili bişe anlatmak istiyorum.şimdi biz bi yerden kovayla tereyağ bastırıyoruz bi gün kaynanamgildeydik eltim dedi 3 kglukmuş onunki benimki 4 kgluk olduğu konuşuldu orada.biz dört kişilik aileyiz bize niye 3 kgluk yaptırıyosun da onların çocukları yok bizden için diyor onlara 4 kgluk yaptırıyosun dedi eşitsizlik var dedi,kaynanamda çünkü o parasını kendi ödedi dedi.öyle deyince eltim bozuldu.enayi durumuna düşen ben oldum çünkü onunkinin paasını kayananam ödemiş neyse artık

Selam Kızlar,

Belki sizin kadar büyük bir sorun değil ama canımı çok acıtıyor.

Kaynanam bana ''Seni oğlumun yanına yakıştıramıyorum,anne oğul gibi duruyorsunuz'' dedi.

Ah ben ölem :)

profil resmindeki sensin değil mi? seni neren anne gibi duruyormuş ya? kendi oğulcuğu 10 yaşında gibi duruyorsa bilemeyeceğim tabi. terbiyesiz kadın ya! hayret bir şey!

Aman Allah ımmmm yok böylee birşeyyyyyyyy

bı ıncıde bendne olsun ramazana 1 gun kala denıze gıdelım dedık son kez neyse gıttık eglendık suda oynuoruz kaynanmda geldı ordan burdan neyse gorumcem calısıyor bu ay kendıme kıyafet almam gerek falan dedı ıyı faln o gıttı acdıda acdı konuları fılanca sole yok bu boyle dedım bende 1 senedır dogru duzgun bısey almıorum(kıyafete falza duskun deılım )demezmı e o calsıyor genc alıcak tabı ben sok oldum dururmuyum verdım cevabını anne ordan ben yaslımı gozukuorum allaha sukur yasım daha 23 30 uma merdıven daha dayamadım dedım sustune dıcenı bılemedı

yok canım daha neler

valla benim ne gorumcem var ne de eltim, kaynanam deseniz kendi soyler kendi dinler, benim kaynanam kendi kocamdir malesef...

Vallahi bunları gördükçe ben korktum ya Bende sözlüyüm ama benim kaynanam iyidir ya, onlara her gittiğimde bana sıkı sıkı sarılır öper, iş yaptırmaz otur der ama birazda oğlunu kıskanır Bende değişir mi diye korkuyorum ama benim kaynanamda kaynanasından çok çekmiş hemde akıllara zarar şekilde İnşallah bu tarz şeylerin ortasına düşmem

canm benden sana tavsiye böle aktivitelerini kimsenn yanında deme hele eşin tarafına sır gibi sakla
ben olsam sakayla karısık tabi gel görümcecigim ortamzda yatarsın der dim ve kahkaha atardım tabi nasıl kişilikleri var bilmiyorum tek bildigim şey nabza göre şerbet verilmesi sorarlarsa daha bişi yok de bence dügünden sona sessz sedasız cık git balayına
saglıkla kal

Valla kızlar bende bir anne var (öz annem), Allah bile bile erkek evlat vermemiş ablamla bana bile neler söylüyor ne inciler patlatıyor bir bilseniz kaynanadan farksız Bide gelini olsaydı ya 2 günde çıldırtırdı ya da kız dayanamayıp kaçardı Gerçi hep kendisi der" erkek olunca noluyor sırtında kabe ye mi taşıyor sanki, ne varsa kız evlatta var" diye ama saolsun bize karşıda kayananadan farksız değil

ŞANSLI OLMALISINZSİZİ OLASI KAYNANA FOBİSİNE KARSI HAZIRLIYORMUS ANNENZ KAYNANAZ OLURSA COK ZORluk çekmessinz

geçmişte kaynanasından çekenler
gelinine daha cok çektiriyorlar...

geçmişte kaynanasından çekenler
gelinine daha cok çektiriyorlar...

Ya bana kendisi söyledi zaten "kaynanamdan çok çektim ama son nefesini benim kollarımda verdi, ben o yüzden gelinimle aynı ev de oturamam karşılıklı bişey söyleriz yanlış anlaşılır huzursuzluk çıkar" demişti ben bütün olanları sözlümden daha önce dinlediğim için yalan söylüyormu söylemiyormu anladım, söylemiyor. kendisi okumuş bilgili, kültürlü, modern bir kadındır bana da gerçekten çok iyi davranır, çalışıyor zaten daha genç emekliliğe de var baya ben o yüzden rahatım kendisi de kaçarak evlenmiş zaten kadın anlayacağınız sizlerin burada yazdığınız gibi aynen çekmiş.. İnşallah değişmez ne diyim o değişirse bende değişirim o kadar

Son düzenleme:

inş söylediğin gibii olur ve değişmez.ama üzülerek söylemek gerekirsede değişeceğine eminim diyebilirim her ne kadar tanımasamda kaynananı.çünkü;benim kaynanamda kaynanasından çok çekmiş zamanında.biir öyle söyler birde çok iyiydi derdi.kaynanamda aynı evde oturmak istemedi huzursuzluk olur diye.ama uzaktan kumanda etmesini bildi.ellerini yuvamızdan birgün olsun çekmedi.benim kaynanadda dışardan baktıgında her ne kadar okumamıs olsada,çok anlayışlıı herseyın en doğrusunu ve mantıklısını konusan,allahtan korkarmıs gıbı gozuken,içinde merhamaet varmı gıbı gozueken,ama gozuktuklerının ve söyledıklerının tam tersı olan.soyledıklerının ve gorundugu kişilikle alakası olmauayan.herseyın anlattıg doğruların tam tersını yapan biri oldu.içine girdiğimde farkettimm tam tersı oldugunu..maksat maalesef ki söylemekte olmuyor.uygulamadada olası gerekıyor.benim kaynanamda senın kaynana gıbı kacark evlenmıs.ben telımle duvagımla cıktım ya ıkıde bır laf carpıp carpıp duruyordu bana.yani cnmm cumleleırnekarsıy cumlelerım.içimden cvp vermek geldi.çünkü yazdıklarını okuyuncaa kaynananmında ılk bastakıı gorunumu geldı gozlerımın onune.ama sonradadnda cok farklı oldugunu.inşş dediğin gibi olur ve de değişmeez.eğer değişirsede inşş eşin sana sahip cıkar.eşin sahip cıkarsada varsada kaynanan degıssınn.gerisi umurundada olmasın zaten...

Seni anlıyorum canım, benim etrafımda da var böyle burda olduğu gibi örnekler gelinine çok çektirenler. Ama dediğin gibi ben bişi görürsem tepkimi koyarım yani öyle düşünüyorum. Açıkcası bana pek karışcağını sanmıyorum, hafta da 6 gün çalışıyor pazar günleri de bütün gün temizlik yapıyor bana karışmaya pek vakit bulamazmış gibi geliyor ama oldu ki eşimi uzaktan kumanda etmeye çalışmaya kalktı ozaman ben onun hal ve hareketlerinden bunu anlarım ve tabi ki tepkimi ortaya koyarım. Ama bana pek öyle bir kadınmış gibi gelmiyor kaynanam ne bilim seviyorum ben onu nese inşallah değişmezde huzurlu bir yuvam olur :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…