-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.121
Ben bu ara nefret ediyorum ya gözüme batıyor hep laf sokmaları ve yalanları yüzünden bu ara yine başladı yalanlara ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Ben bu ara nefret ediyorum ya gözüme batıyor hep laf sokmaları ve yalanları yüzünden bu ara yine başladı yalanlara ne yapacağım hiç bilmiyorum..
oh ıyı olmus..valla korktugum cıkmadı.sevındım senın adına.huzursuzluk olmamıs sızdeee.gorumcenede oohhh olsunnnnn.bu tip insanlarıııııııııııııı var yaaa kaynar kazana atmallıııııı.odunuda hiç eksik etmemeli..
evt cm cıkartabılırım ama bunu cıkartmaya madden gucum yok suand.cunku baba evıne donerek onları yeterı kadar sıkıntıya dusurdum.bu sıkıntının ıcınde onu cıkartaamam.inş naafakam tez vakıtte baglanırda o zaman cıkartabılırım.
Kızlar hepinize daha doğrusu çekenlere Allah sabır versin. Yazılanları okudukça ağzım açık kalıyor ve daha çok şükrediyorum. Eşimler 3 kardeş 1 görümcem bir de kaynım ve haliyle eltim var. görümcem avukat kaynım ve eşi öğretmen ben ve eşim de çalışıyoruz neyse şuna bağlayacam. Okumuş olmaktan mı kaynaklanıyor bilemem ama süper bir aileye sahipler görümcem, kaynım, eltim diğer akrabaları teyze falan hepsi iyiler. Mumla arasam böylesi denk gelmezdi inanın. Benim ailem de işimize karışmaz. Eşimin tarafı ucundan dokunsa da genelde iyiliğimizi düşünürler bilirim ama geliniz ya zorumuza gider . Allah herkese nasip etsin derim, Allah nazarlardan esirgesin evliliğimizi, ailemizi, sadece tüm bu güzelliklere rağmen kendi ailem yanımda değil evlenince eşimin olduğu yere geldim 1 saatlik mesafe ama çok özlüyorum ailemi ve üzülüyorum,1 saat ama her zaman ha deyine gidilmiyor maalesef..
Bu arada söylemeden geçemicem bazı yazılarda eşim doğulu vs cümleler geçiyor, kötülüğü yada cahilliği doğulu olmaya bağlamamak gerekir. Ben de eşim de doğuluyuz birbirine çok yakın iki ildeniz ve inanın her iki tarafta karışmaz hayatımıza.
Herkese hayatında mutlu mesut günler dilerim
okumakla alakası yok görgü birazda benim eşim 3 kardeşler 3 üce mühendis görümcemin kocasıda mühendis elti adayımda mühendis bir ben işletmeciyım velasıl hepimiz okumuşuz ama eşimin kardeşleri saolsunlar bekardı ıkısıde evlendıgımde ıkısıde segilisyle gezer 1 aylık evlı demezlerdi gecenin 11 de bize damlarlardı. aile düşkünlüğü bahneleri ama deil tamamen düşünce ve görgü ile alakalı
valla okumuşlukla olmuyor benim görümce öğretmen kayın mühendis ben avukatım ama görümcem öğretmenken benim avukat olmam problem mesela hanımefendi kompleks yapıyor tabi anası da
valla ebn dellendim sonunda zaten hasta demediler zor durumda demediler halen beni üzmeye devam ediyorlardı en sonunda hayatımda ilk defa kayınvalideme bağırdım çarptım kapıyı çıktım hanımefendi eşimin yıllarca onlara döktüğü paraları inkar etti
ben de eşime anlattım özür dilerim annene bağırdığım için ama sadece senden özür dilerim dedim o da bana sen de insansın hayatım normal dedi o zamandan beri kayınvalidem arayıp kaç kere yemeğe çağırdı gelin konuşalım diye ben gitmem daha kötü olur sinirim geçmedi dedim eşim de ben de istemiyorum dedi kestirdi attı bi babalar gününde uğradı babası yokmuş annesi ben kızımı çok seviyorum onu kırmak istemem falan demiş eşim de ben halen çok sinirliyim seninle konuşmaya değil babamı görmeye geldim demiş o zamandanberi sürekli peşimdeler en son yazlığa gideceklermiş kayınvalide bizi ziyarete geldi atamam oldu hanımefendi mecburen aradı görümcem de annesine bağırdığım için bana küstü o da mecburen arayıp hayırlı olsun dei
bundan sonra böyle valla adam gibi davranmayı öğrenecekler davranmazlarsa kendileri katlanır
ama işte gerçekten iş kocada bitiyor eğer eşim sağlam durmasaydı benim onlarla görüşmememi umursamazlardı hatta canlarına minnet olurdu çünkü ben onların yalanlarını kolayca yakalayıp arada yüzlerine vuruyorum istedikleri gibi at koşturamıyorlar ama baktılar eşim çok kararlı yelkenler suya indi
eşim de çok kararlı daha az görüşeceğim diyor ona yapılan ayıp bana yapılandan büyük zaten adamın maddi manevi yaptığı herşeyi inlar etti annesi benim yaptığımı mı görecek
bir de beni çok sevdiğini söylüyor ki kendisini suçsuz göstersin eşim bana bunu söylediğinde tek lafım ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz oldu o kadar sevse ben hastayken benle uğraşmaz 15 günlük ameliyatlıyken eşime gel bizim yanımızda sigara iç demezdi
bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:
Onları evime istemiyorum diye "evinde yılan var sanki uğursuzun" demiş..
Yeni duydum..
İntihar etmeyi düşünüyorum..
Allahu Teala bir ayetinde "yer yüzünde basi bos kalacaginizimi düsünüyorsunuz,elbette imtihan edileceksiniz buyruyor"
kendinizi üzmeyin
kötü söz her zaman sahibinindir,bazende sustukca insanin üzerine gelip sanki bu zaten susuyor istedigimizi yapabiliriz gibi birseyler oluyor...hakkinizi iyilikle güzellikle savunmayi deneyebilirsiniz ve size karsi yapilan olumsuzluklari yapanlara,o anda neler hissettiginizi bagirmadan cagirmadan güzellikle anlatmaya ve empati kurmalarini saglayabilirsiniz...
benimde evliligim süresince duymadigim laf kalmadi,önceleri hep sustum..artik iyilikle güzellikle bana karsi laflar saydiklarinda susmayip neler hissettigimi anlatmaya calisiyorum... hem icime atmamis oluyorum hemde karsi taraf bir nebze olsun degismeye basliyor..
birde onlar benimle ugrastikca inadina daha da iyilikle karsilik veriyorum..denemeye deger bence inanin kisa bir süre icinde
karsi tarafin degistigini göreceksiniz..