Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Ben seni yanlıs hatırlamıyorsam kayınvalidenle falan aran cok iyiydi yani ben böyle hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam , durum degismis galiba..
bu kaynanamı seviyorum diyenler hep yeni evle olanlar ama ileriye doğru hava raporu gibi değişkenlik gösterebiliyor!

ya benim eltim benden tam 11 yaş büyük ama anlam veremediğim şekilde benimle sorunu var ben bugüne kadar kimseye aa bu beni kıskanıyo dememişimdir ama herkes ööle sölüyo ben yinede kıskanıyo demek istemiyorum çünkü ben kardeşim yaşındaki birini bukadar kıskanmam heralde:97: doğumuma haftalar kaldı ve sırf diycek bişi bulamadığı için gelip bana dana gibi olmuşsun dedi ben de güldüm kocam beni bööle çok beğeniyo ama dedim zor zor zaten şimdi de yine konuşmuyoruz herzamanki gibi :82:

[/B]
Ben seni yanlıs hatırlamıyorsam kayınvalidenle falan aran cok iyiydi yani ben böyle hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam , durum degismis galiba..

kayınvalidemle aram hala iyi.. Bi proBlem yok.. Ama o da insan arada inci saçiyo işte, Biz de gülüyoruz.. hem Bu lafı söylerken içinde art niyet olduğunu sanmıyorum, gaf yapti işte..

oda benim büyük eltim gibiymiş mutlar bulur fesatlık yapıcak bişi bende umursamıyorum ya adam yerine koymuyorum yokmuş gibi davranıyorum hepten deliriyo

[/B]

kayınvalidemle aram hala iyi.. Bi proBlem yok.. Ama o da insan arada inci saçiyo işte, Biz de gülüyoruz.. hem Bu lafı söylerken içinde art niyet olduğunu sanmıyorum, gaf yapti işte..

Arada olur tabii hepimiz insanız..
Bütün kayınvalideler kötü olacak ya da iyi olanla evlenince kötü olacaksın diye birsey yok.

birtanede benden olsun.....birgün esimle tartisdik annemlerde birkac bina ilerde oturuyor ,kaynanamlar türkiyede ,telefonda konusyorum kaynanamla dedim yeter cekemicem artik(20 yyasinda felanim ozaman cahillik iste) biraz kafa dinlemeye annemlere gidicem 1-2 gün dedim,kavgayala ilgili bisey anlatmicami adi gibi biliyorda,demesinmi kizim bosver sen otur evinde yemegini yap,isini gücünü yap yalnizz birakma kocani diye......yillar gecti kizi evlendi daha 1 yil olmadi evlenlei cocuklarida yok,hanfedi skilmis eltilerine kalmaya gidiyor 1 hafta ,kayananama dedim ayseyle konustumda dedimki ona kiz kocan ne yiyor ne pisiriyor hic merak etmiyomusun dedim oda dediki aman bosver ben kafa dinlemeye geldim buraya diyor dedim,iyi yapiyor ,dinlensin diyor be kadin kizin 10 aylik evlyiken 1 hafta 10 gün sende 2-3 kere kaldi birde elsitine gitti,ben 3 yillik evliyken 1-2 gün anneme gitmek istedim,hemen ilk laf eden kendisi olcakti yok erkek yalnz kalmamzmis felan filan

en sinir bozucu olani,evlenmemize 1 hafta var kayinbabam annemlere geldi kizim senin dügün icin istedigin varmi dedi bende ,balayina gitmek isterim dedim,tamam kizim sana söz annenlerde sahit dügünden sonra valla göndercem ,antalyada bir dügün var akrabanin hem otele gidersiniz balayi yaparsiniz bem dügüne gidersiniz dedi....dügün oldu bitti 1 hafta gecti kaynanam sordum anne noldu bizim tatil isi dedim,kizim baban diyor ,onlarin ne isi var orda ben gidicem dügüne deyip duruyor dedi,ne kendisi gitti ne bizi yolladi o dönem beraber oturdugumuz icin,1 yil sonra kendimz türkiyeye tatile geldimi gittik adam bize küstü ,otogardan geri alirken bile konusmadi eve gidene kadar.aileme sikayet gitmis biz tatildeyken ,neymisde senede 1 kere geliyormusuz onuda tatile gitmisiz

oda benim büyük eltim gibiymiş mutlar bulur fesatlık yapıcak bişi bende umursamıyorum ya adam yerine koymuyorum yokmuş gibi davranıyorum hepten deliriyo

eşimin ailesi eskiden sen yine de git sor büyüklük sende kalsın diyolardı ben de hadi diyodum olur ailede bööle şeler gidip o suratını çekiyodum hem onun hem kocasının (biz aynı yerde oturuyoruz bide bööle bi sorun var tabi) neyse ama artık biz koyduk tavrımızı restimizi de ektik biz konuşmuyoruz arkadaş dedik kimsenin nazını çekemeyiz en kısa zamanda da burdan taşınıyoruz dedik . anlatırken çok eğlenceli oluyo ama rahatsız insanla uğraşmak gerçekten çok sinir bozucu bişiy ya

doğru valla elalem deliye biz akıllıya hasret

Son düzenleme:
Arada olur tabii hepimiz insanız..
Bütün kayınvalideler kötü olacak ya da iyi olanla evlenince kötü olacaksın diye birsey yok.

aynen öyle canım yaa.. Bir de Benim çok Büyük Beklentilerim yok kayınvalidemden.. Sözlümle olan sevgimize saygı duysun Bizi desteklesin yeter.. yoksa ufak tefek sözlere falan kırılmıyorum.. o da genel anlamda Bizim hep arkamızdadır, destekler, kötü günümde de hep yanımda olmuştur anne giBi annedir yani.. ama inci saçmıyo desem yalan olur.. gülüp geçiyorum üstünde durmuyorum

Sana zararı dokunmuyorsa görmezden gelmek , gülüp gecmek en güzeli.
Farkında degildir belkide sactıgı incilerin..

Son düzenleme:
5,6 haftalik hamileydim dusuk tehlikem varid doktorum yatmami soyluyordu ialc saatimde esim salonda uzaniyodum tepsiyle yemek getiriyordu kaynanam vah oglum alistir sen alistir ac kalacaksin sonra demisti..

sonra bikeresinde pilav yaptim nasilolduysa dibi tuttu butun aileye bunu iletti..

neyse yurt disina tasindik :) ama telde devam ediyor bi aksam kizimiz ateslenmisti buda telde ogrendi ertesi sabah aradi dediki butungece uyuyamadim sen uyuya kalip cocugu unutmussundur havale falan gecirir diye korktum...:82:

ay son cümlende kendi kaynanamı gördüm.geçen kızım hastalanmıştı.bana 'şimdi siz gece uyursunuz çocuk ateşlenir havale geçirir' demişti yaaaaaaaaaa sanki ben çocuğun bakıcısıyım da yavrumu düşünemiyorum iyi o zaman sana verelim de sen bak dedim.artık oturupta açıklama yapmıyorum anladığı dilden konuşuyorum

mezara girsem unutmayacağım bişey söledi kayınvalidem....kızım 7 aylık falandı hastalandı hastaneye yatması gerekti..bebeğimle uğraşırken canlı cenazeye dönmüştüm üzüntüden...annem geldi. eşimle bana "gidin dolaşın biraz kendinize gelin" dedi.eşimle birlikte kayınvalideme gittik kızımın hasta olduğunu haber verelim diye...eşim söledi yarın sabah hastaneye yatıcak falan diye...kayınvalidemin cevabı şu oldu oğluna:tohumuna paramı saydın yine olur dedi... eşimde bende şok şok şok ....kalk gidiyoruz dedi eşim çıktık hemen... çok şükür kızım iyileşti şimdi 17 yaşında ...kayınvalidem öleli de 3yıl oluyo ama ben hala unutamıyorum sözünü

ölenin arkasından konuşulmaz ama demekki onun tohumuna para sayılmamış gebermiş gitmiş yuh yani insan mı bu ben olsaydım saç baş dalardım parayı turayı görürdü

yuhhh.....ben olsam sen geber pıslıkkkk derdımmmmmm özur haddım değıl ılk defa ölenın arkasından dıyorum ama mekanı cehennem olsun böle iğrenç ınsanların......

Bu nasıl bir cümledir ya.Gözlerim fal taşı gibi açıldı okurken..

Neyse ölmüş gitmiş.bişey diyemicem Allah rahmet eylesin..

benimkide çeğiz alış verişine çıkılacak hep erteliyolar yokşu gün yok bu gün ev tutulacak yok erken ne gerk varmış bilmem neler neler telefon açtık az kaldı 1 hafta falan var nasıl olcak ne zaman geleceksiniz diye cevap koyunlar var şimdi koyunlara kim bakcak bende dellendim sen koyunlara bakmaya devam et ilerde koyunlarda sana bakar diye en iyisinin köküne kibrit suyu

bitanede kaynatadan inci ama cevabını kötü aldı çocuğum oldu görmeye bile gelmedi hastanede yattık amelyat oldu sünnet oldu yoklar neyse bende inat ettim göstermicem diye çocuk 1 yaşına girmiş bana gelceklermiş eşime deim ara gelmesinler olmaz dedi ben ararsam kötü olur dedim arayamazsın bilmem neler neler annemdeyiz ablamlar falan orda pazar günü bişeyler hazırlayıp biyerlere gidicez aradım kaynatayı gelemezsin şimdiye kadar nerdeydin dedim bana zaten seni düğün günü bıraktırcaktım ama talıları vermedim diye bıraktırcakmış açtım azımı çok meraklıysan al oğlunun bacaklarını sok ...... na sen kimsin ki bıraktırcaksın sakal uzatmakla adam olunmuyo ben mi rezil olcaktım takıları alamadık düğünü bırakıyozmu dicektin diye ben sana gelmiyom torunuma geliyom dedi ulan torununu sanki görmüşte tabi zafer benim oh bi rahatladım gelemedi tabi nereye gekcek eşimde benimle 15 gün konuşmadı neymiş onlar yaşlıymış çene yetiştirirken yaşlı değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…