- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.861
bu kaynanamı seviyorum diyenler hep yeni evle olanlar ama ileriye doğru hava raporu gibi değişkenlik gösterebiliyor!Ben seni yanlıs hatırlamıyorsam kayınvalidenle falan aran cok iyiydi yani ben böyle hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam , durum degismis galiba..
Ben seni yanlıs hatırlamıyorsam kayınvalidenle falan aran cok iyiydi yani ben böyle hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam , durum degismis galiba..
ya benim eltim benden tam 11 yaş büyük ama anlam veremediğim şekilde benimle sorunu var ben bugüne kadar kimseye aa bu beni kıskanıyo dememişimdir ama herkes ööle sölüyo ben yinede kıskanıyo demek istemiyorum çünkü ben kardeşim yaşındaki birini bukadar kıskanmam heralde:97: doğumuma haftalar kaldı ve sırf diycek bişi bulamadığı için gelip bana dana gibi olmuşsun dedi ben de güldüm kocam beni bööle çok beğeniyo ama dedimzor zor zaten şimdi de yine konuşmuyoruz herzamanki gibi :82:
[/B]
kayınvalidemle aram hala iyi.. Bi proBlem yok.. Ama o da insan arada inci saçiyo işte, Biz de gülüyoruz.. hem Bu lafı söylerken içinde art niyet olduğunu sanmıyorum, gaf yapti işte..
oda benim büyük eltim gibiymiş mutlar bulur fesatlık yapıcak bişi bende umursamıyorum ya adam yerine koymuyorum yokmuş gibi davranıyorum hepten deliriyo
eşimin ailesi eskiden sen yine de git sor büyüklük sende kalsın diyolardı ben de hadi diyodum olur ailede bööle şeler gidip o suratını çekiyodum hem onun hem kocasının (biz aynı yerde oturuyoruz bide bööle bi sorun var tabi) neyse ama artık biz koyduk tavrımızı restimizi de ektikbiz konuşmuyoruz arkadaş dedik kimsenin nazını çekemeyiz en kısa zamanda da burdan taşınıyoruz dedik . anlatırken çok eğlenceli oluyo ama rahatsız insanla uğraşmak gerçekten çok sinir bozucu bişiy ya
Arada olur tabii hepimiz insanız..
Bütün kayınvalideler kötü olacak ya da iyi olanla evlenince kötü olacaksın diye birsey yok.
aynen öyle canım yaa.. Bir de Benim çok Büyük Beklentilerim yok kayınvalidemden.. Sözlümle olan sevgimize saygı duysun Bizi desteklesin yeter.. yoksa ufak tefek sözlere falan kırılmıyorum.. o da genel anlamda Bizim hep arkamızdadır, destekler, kötü günümde de hep yanımda olmuştur anne giBi annedir yani.. ama inci saçmıyo desem yalan olur.. gülüp geçiyorum üstünde durmuyorum
5,6 haftalik hamileydim dusuk tehlikem varid doktorum yatmami soyluyordu ialc saatimde esim salonda uzaniyodum tepsiyle yemek getiriyordu kaynanam vah oglum alistir sen alistir ac kalacaksin sonra demisti..
sonra bikeresinde pilav yaptim nasilolduysa dibi tuttu butun aileye bunu iletti..
neyse yurt disina tasindik :) ama telde devam ediyor bi aksam kizimiz ateslenmisti buda telde ogrendi ertesi sabah aradi dediki butungece uyuyamadim sen uyuya kalip cocugu unutmussundur havale falan gecirir diye korktum...:82:
ölenin arkasından konuşulmaz ama demekki onun tohumuna para sayılmamış gebermiş gitmiş yuh yani insan mı bu ben olsaydım saç baş dalardım parayı turayı görürdümezara girsem unutmayacağım bişey söledi kayınvalidem....kızım 7 aylık falandı hastalandı hastaneye yatması gerekti..bebeğimle uğraşırken canlı cenazeye dönmüştüm üzüntüden...annem geldi. eşimle bana "gidin dolaşın biraz kendinize gelin" dedi.eşimle birlikte kayınvalideme gittik kızımın hasta olduğunu haber verelim diye...eşim söledi yarın sabah hastaneye yatıcak falan diye...kayınvalidemin cevabı şu oldu oğluna:tohumuna paramı saydın yine olur dedi... eşimde bende şok şok şok ....kalk gidiyoruz dedi eşim çıktık hemen... çok şükür kızım iyileşti şimdi 17 yaşında ...kayınvalidem öleli de 3yıl oluyo ama ben hala unutamıyorum sözünü
mezara girsem unutmayacağım bişey söledi kayınvalidem....kızım 7 aylık falandı hastalandı hastaneye yatması gerekti..bebeğimle uğraşırken canlı cenazeye dönmüştüm üzüntüden...annem geldi. eşimle bana "gidin dolaşın biraz kendinize gelin" dedi.eşimle birlikte kayınvalideme gittik kızımın hasta olduğunu haber verelim diye...eşim söledi yarın sabah hastaneye yatıcak falan diye...kayınvalidemin cevabı şu oldu oğluna:tohumuna paramı saydın yine olur dedi... eşimde bende şok şok şok ....kalk gidiyoruz dedi eşim çıktık hemen... çok şükür kızım iyileşti şimdi 17 yaşında ...kayınvalidem öleli de 3yıl oluyo ama ben hala unutamıyorum sözünü
mezara girsem unutmayacağım bişey söledi kayınvalidem....kızım 7 aylık falandı hastalandı hastaneye yatması gerekti..bebeğimle uğraşırken canlı cenazeye dönmüştüm üzüntüden...annem geldi. eşimle bana "gidin dolaşın biraz kendinize gelin" dedi.eşimle birlikte kayınvalideme gittik kızımın hasta olduğunu haber verelim diye...eşim söledi yarın sabah hastaneye yatıcak falan diye...kayınvalidemin cevabı şu oldu oğluna:tohumuna paramı saydın yine olur dedi... eşimde bende şok şok şok ....kalk gidiyoruz dedi eşim çıktık hemen... çok şükür kızım iyileşti şimdi 17 yaşında ...kayınvalidem öleli de 3yıl oluyo ama ben hala unutamıyorum sözünü
bitanede kaynatadan inci ama cevabını kötü aldı çocuğum oldu görmeye bile gelmedi hastanede yattık amelyat oldu sünnet oldu yoklar neyse bende inat ettim göstermicem diye çocuk 1 yaşına girmiş bana gelceklermiş eşime deim ara gelmesinler olmaz dedi ben ararsam kötü olur dedim arayamazsın bilmem neler neler annemdeyiz ablamlar falan orda pazar günü bişeyler hazırlayıp biyerlere gidicez aradım kaynatayı gelemezsin şimdiye kadar nerdeydin dedim bana zaten seni düğün günü bıraktırcaktım ama talıları vermedim diye bıraktırcakmış açtım azımı çok meraklıysan al oğlunun bacaklarını sok ...... na sen kimsin ki bıraktırcaksın sakal uzatmakla adam olunmuyo ben mi rezil olcaktım takıları alamadık düğünü bırakıyozmu dicektin diye ben sana gelmiyom torunuma geliyom dedi ulan torununu sanki görmüşte tabi zafer benim oh bi rahatladım gelemedi tabi nereye gekcek eşimde benimle 15 gün konuşmadı neymiş onlar yaşlıymış çene yetiştirirken yaşlı değiller