- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.761
ayy kızlar çok tatlısınız yaa oku oku gülmekten kırıldım zaman zaman sinir oldum çok gzl bir başlıkmış bu.. evlilik yolundayım ama vazgeçsem mi ne hahaha :)) allah bütün türk gelinlerine sabır versin cidden bizim kaynanalar bir başka oluyor sanırım :))
sana katılıyorum bende gülmekten öldüm bende adayım kızlar haha marrta düğün var :) benim kayıvalide adayımda hep maddiyat yonunden bişeler sölüyo ediyo parasıda var yıllarca biriktirmiş etmiş allah razı olsun .ama ona göre herşey pahalı diyoo bende bişe anlamadım söylüyoruz fiyatları görünce de hakveriyor yapıyor ,alıyor hep biizm dediğimize geliyor artık sinir oluyomu bilmem ama biz her dediğimizi yaptırdık nişanlımla ,nişanlım saolsun bana laf bırakmıyor.allaha şükür he deyip geçiyoz 4/4 lük 4/3 lük kaynana zor zaten, olamaybilrde tabi .ama sevdiğimin annesi sonuçta idre ediyom daha kötüde olaiblirdi diyom geçiyom bişe diyo evet yaaprız diyoruz ama yapmıyoruz yıne nişanlımla kafamıza göre yapıyoruz oda soradan beğenio. nese allah tüm gelin adaylarının yardımcısı olsun