Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben koydum mesafeyi arkadaşlar
rahatım
zor bir hamilelik geçiriyorum
oğlunuda para için arayan kadın zaten

kendi annesini bile öldüğünde aglamayan bir kadın
bunu kendi anlattı.
nebekleyebilirimki ondan.

beklentim yok ondan.arasıra oğluyla gizli konuşmalarını yakalıyorum
onada alışacagım inş.aile meseleleri var
benden saklamaya çalışıyorlar.

mesafe çok iyi hiç dertleşmem özelime inmem
zaten oğlu anlatıyordur herşeyi annesineee.
neyapayım benim kocamda böyleee

Kaynanalarimizi yarisa soksak hangimizinki 1.gelir bilemem ama benimki ipi gögüslemek icin canini disine takar eminim:KK55:

keşke benmkocamda arkamda olsada bnde restı cekıp görüşmesem yada daha az göruşsem
ayy bışe anlatma ıstıorum yoksa cıldırıcam gecen gun kaynanamdayım ısı bırakmıştı kendısı kocasıda gecıcı ıs buldu para pek gecmıyo elerıne.bnde borclardan bahsettım ele para kalmıyo bu ay falan dedım
demezmi ee ben ısı bıraktım herkes dağıldı dıye.sankı 5 kuruş verdığı var ablası oğlunun kırasını elektrığını herşeyını oder her ay.kendısı odemedığı halde bıde sankı para verıyomuş gbı sızı ben tutuodum ayakta ısı bırakınca dağıldnz dıo
evlendığımn ertesı gunu 130 ceyrek 12 bılezığımın ustune yatan sen odıcem dedın odemedın habıre bızden borc ısteyen sen,,kırk yılda bı ceyrek altın verdın gerı ısteyen sen ama nasıl oluyosa sen bıze bakıyosun ne gusel yaaa gelde snırlenme..

Son düzenleme:
keşke benmkocamda arkamda olsada bnde restı cekıp görüşmesem yada daha az göruşsem
ayy bışe anlatma ıstıorum yoksa cıldırıcam gecen gun kaynanamdayım ısı bırakmıştı kendısı kocasıda gecıcı ıs buldu para pek gecmıyo elerıne.bnde borclardan bahsettım ele para kalmıyo bu ay falan dedım
demezmi ee ben ısı bıraktım herkes dağıldı dıye.sankı 5 kuruş verdığı var ablası oğlunun kırasını elektrığını herşeyını oder her ay.kendısı odemedığı halde bıde sankı para verıyomuş gbı sızı ben tutuodum ayakta ısı bırakınca dağıldnz dıo
evlendığımn ertesı gunu 130 ceyrek 12 bılezığımın ustune yatan sen

canımm yaa 130 çeyrekle 12 bilezikmii aldımı hepsini.ben anlamıom bunları ya kendi tarafından gelenleri alsa bari sadece.cıkcıkcık insafsızlıkk

bizde iyiyiz aslında kayınvaldemle ama geçenlerde olan bir durumö beni ondan soğuttu.biz hep şakalaşırız ama şaka kaka oluyor bunu yeni anladım fazla içli dışlı olmamak lazım.biraz resmiyet her zaman daha iyiymiş bundan sonra böyle olucak.durum da şu.eve aylık alışveriş için oda parfümü aldım.işte birlikte olduğumuz bir ara dedim böyle böyle anne güzel kokuyor alcaksan sende ondan al dedim.o da oğluna ' bana neden almadınız ' dedi.sanki nerden bilelim istediğini istesek alırız.bende şakayla amannn anne sende her aldığımızdan istiyorsun dedim.valla kötü bi niyetim yoktu.ki biz çok şakalaşırız.ama gerçektende her aldığımızdan istr her seferinde söyler bana neden almadınız diye.neyse dediki ben zaten oğlumdan istedim senden istemedim dedi.şaka gibi söyledi ama ciddydi.neyse bişey demedim o an.sonra birgün eşimin dayısına gttiğimiz bir gün laf biryere geldi.bizden bahsediyor ' aaa katiyyen de bişey istemem onlardan ' dedi beniişaret ederek baya bana baka baka söyledi.ordaki herkes bana baktı.gülerek söyledi ama gücüme gitti neyse yine bişey demedim.geçen günlerde de eşimin halasının yanında söyledi aynı şekilde bana baka baka.katiyyen isteemem sizden bişey dedi.hatta halam döndü baktı.ne oluyor diye.orda gücüme gitti dışardan görende araalarında problem var zannetcek ki kendisi bu konuda çok hassastır bi problemimiz olursa kmselere duyurmadan kendimiz konuşalım der.ama ben anladımki benim şakamı ciddi anlamış ve çok bozuldum bundan sonra da şaka yapmamaya karar verdim.eşime de dedim .ikidir başkalarıının yanında beni rencide ediyor sanki bişey istedi de biz almadık izlenimi veriyor duyanda bişey zannetcek gücendim başkasının yanında böyle demesine.sizce ne tür bişey söylemeliyimki gücendiğimi anlasın ???

amaan çokda fifi senin bişi istemen :KK9:diyeceksin bak nasıl tuyleri diken diken oluyor

ben kaynanayı tek lafıyla sildim o yuzden incimiz yok döktüm ben onunkileri:KK23: k.pederle görüşüyorum ayrılar zati, eşimde pek anaç değildir arada bir mutlak bişi bulur oğluna der ki uğra bana napıosun der(miş) bende ne isteyecek acabada öpuyo derim..o istiyorsa gider anacına ben allahın selamını dahi getirmeyeceksin dedim... benım ona borcum varmış bu yaz onu sölüyor eşime kartaq taksit yapıldıydı akşam eşim parasını toptan verdi sen al ister taksit ver ister bi kerede yatır dedi bu olaydan soora bi sebebten kavga çıktı küstük sora demiş acilin bana borcu var versin oda patladı sen ne diorsun ben sana toptan vermedim mi ne parası istiyorsun diye... duydum tabi telde bana bak para falan vermeyeceksin yalan yere borc var diyo ayıp dedim yani çok sinirlendim açıp bana desin bakeem dedim varmışta buna zaman neden demem işte şimdi diyo dedim. konu kapandı para falanda vermedik verirsen duyarsam açar geri isterim dedim ki yaparım
hakkaten ben KKya konu olabilecek kötü gelinim be

en fena yerden vurmuşsun.
önceleri kıymetli olmayan oğullarıyla evlendikten sonra fırsat bulsalar beraber yatacaklar.
Ağzına sağlık

Napayım bacım , kadın bızı aynı evde kardes gıbı yasadıgımızı falan sanıyor. dusunmuyorkı bunlar karı koca dıye. ararda arar. açmayız ısrarla arar. sankı adam benım koynumdan cıkacakta senı arayacak :KK9:

iyi haftalar kızlar. benimki bu hafta sonu formundaydı gene. olağan laf sokma kendini üste çıkarma seanslarını saymıyorum onlara alıştık da dün gece saat 12de bombayı patlattı :KK19:

1) Bayramda tatile gideceğiz. Hanımefendi son kez izin veriyormuşş. Bundan sonra bir bayram evde bir bayram tatilde olacakmışız. hmmm dedik hangi bayram evde olalım sence? Dedi ki şekerde gidin kurbanda burdasınız... yok dedim olmaz öyle .. hangi bayram kısa, burdayız ; hangi bayram uzun, tatildeyiz. eşim dudaklarını ısıra ısıra güldü bu gık diyemedi:13:

2) Hanımefendi artık yaşlanmış bir ayağı çukurdaymı. (62 yaşında ve turp gibi) bundan sonra pohpoh istiyormuş. Sevgi görmek istiyormuş. Eşim dedi ki ben zaten haftanın 5 günü evde değilim karımla kızımla ilgilenemiyorum. Ve ayın incisi geliyor: Dedi ki o karındır "yatağa girince unutur" ama ben anayım dedi. Ben de dedim ki: YANLIŞSIN.. ESAS SEN ANASIN SENİN EVLADIN NAMUSSUZ DA OLSA HIRSIZ DA ARSIZ DA OLSA EVLADINDIR OLDUĞU GİBİ KABUL EDERSİN AMA EŞ ÇEKMEZ EHH DER VURUR KAPIYI GİDER BİR GÜN DEDİM. ONDANDIR Kİ EŞ DAHA ÇOK İLGİ BEKLER DEDİM. Gene sustu :KK9:

aboo senınkıde fenaymış benımkıde ole ama benm yanımda demıo onları arayıp eşıme yapıo duygu sömurulerını benmkıde ana kuzusu zaten erıyo hemen :KK23:

canımm yaa 130 çeyrekle 12 bilezikmii aldımı hepsini.ben anlamıom bunları ya kendi tarafından gelenleri alsa bari sadece.cıkcıkcık insafsızlıkk

aldı alırkende ağlayarak dediki kızım bunlar senın bılıorum amaen kısa zamnda odıcem borcum var dedı bnde ınsanlık yaaa verdm aradan 2.5 sene gectı lafı bıle acılmıyo gecen gun dedıkı ayy emeklıolaym sana beşbılezık borcum var odıyımde dıle duşmıyım dıohey yarabbım dedım kadına bakya haram zıkkım olsun
bıde gecen eşımı arıyo duğune gtcekmış 2 altın takması lazmmş onlarr bızetaktı dıe bebeğime takılanlardan ıstıo bnde yok kalmadı dedım b.. verırım bı daha

iyi haftalar kızlar. benimki bu hafta sonu formundaydı gene. olağan laf sokma kendini üste çıkarma seanslarını saymıyorum onlara alıştık da dün gece saat 12de bombayı patlattı :KK19:

1) Bayramda tatile gideceğiz. Hanımefendi son kez izin veriyormuşş. Bundan sonra bir bayram evde bir bayram tatilde olacakmışız. hmmm dedik hangi bayram evde olalım sence? Dedi ki şekerde gidin kurbanda burdasınız... yok dedim olmaz öyle .. hangi bayram kısa, burdayız ; hangi bayram uzun, tatildeyiz. eşim dudaklarını ısıra ısıra güldü bu gık diyemedi:13:

2) Hanımefendi artık yaşlanmış bir ayağı çukurdaymı. (62 yaşında ve turp gibi) bundan sonra pohpoh istiyormuş. Sevgi görmek istiyormuş. Eşim dedi ki ben zaten haftanın 5 günü evde değilim karımla kızımla ilgilenemiyorum. Ve ayın incisi geliyor: Dedi ki o karındır "yatağa girince unutur" ama ben anayım dedi. Ben de dedim ki: YANLIŞSIN.. ESAS SEN ANASIN SENİN EVLADIN NAMUSSUZ DA OLSA HIRSIZ DA ARSIZ DA OLSA EVLADINDIR OLDUĞU GİBİ KABUL EDERSİN AMA EŞ ÇEKMEZ EHH DER VURUR KAPIYI GİDER BİR GÜN DEDİM. ONDANDIR Kİ EŞ DAHA ÇOK İLGİ BEKLER DEDİM. Gene sustu :KK9:

Supermıs , su kayınvalıdelerın gelınlerının yanında belden asagı konusma tarzları benı delı eder. allahtan benımkı ole yatak matak dıye laf sokmuyor valla kendımı kaybederdım :KK9:

aboo senınkıde fenaymış benımkıde ole ama benm yanımda demıo onları arayıp eşıme yapıo duygu sömurulerını benmkıde ana kuzusu zaten erıyo hemen :KK23:

biz annelerimizden yana bişi konuştuk mu, yada annelerimizi savunduk mu topa tutuluyoruz. ama erkekler daha anneci bunu çok iyi anladım.
kayınvalidem sağolsun arar oğlunu ağlar sızlar, eşimde hemen inanır elde avuçta ne var gönderir. utanmıyorlar da..
neyse dedim hep sessiz kaldım, ama artık tahammülüm kalmadı. :KK19:

Supermıs , su kayınvalıdelerın gelınlerının yanında belden asagı konusma tarzları benı delı eder. allahtan benımkı ole yatak matak dıye laf sokmuyor valla kendımı kaybederdım :KK9:

valla bizimki de eskiden demezdi de (belki ayrı olduğumuz için daha resmiydik bilemiyorum) bu aralar formunda coşmuş durumda :KK20:

aldı alırkende ağlayarak dediki kızım bunlar senın bılıorum amaen kısa zamnda odıcem borcum var dedı bnde ınsanlık yaaa verdm aradan 2.5 sene gectı lafı bıle acılmıyo gecen gun dedıkı ayy emeklıolaym sana beşbılezık borcum var odıyımde dıle duşmıyım dıohey yarabbım dedım kadına bakya haram zıkkım olsun
bıde gecen eşımı arıyo duğune gtcekmış 2 altın takması lazmmş onlarr bızetaktı dıe bebeğime takılanlardan ıstıo bnde yok kalmadı dedım b.. verırım bı daha

iyi yapmışsın ohhh.. benim kayınvaldemde yeni doğum borçlanması mı ne çıktı ya.onu ödiyeyim dedi.1 sene sonra emekli olcak öderse.siz çeyrekleri verirsiniz artık dedi.eşimde olur dedi.bizde araba alsakmı almasakmı diye düşünüyoduk.bende büttüüün çeyrekleri sattırdım üzerine de koyduk biraz apar topar araba aldırdım :KK1::KK1::KK1: banane canım emekli olunca ben mi çekcem parasını sanki

ben 9 aylık hamileyken taşındım kaynanacığım zahmet etmedi gelmeye
ama dün kızına gitmiş... kızı bayram temizliği yapmış ta

ben 9 aylık hamileyken taşındım kaynanacığım zahmet etmedi gelmeye
ama dün kızına gitmiş... kızı bayram temizliği yapmış ta

Bende gecen gun yazlıkları kıslıkları artık ayırayım dedım (iş guc derken hep kaldı) annemı aradım. o ara kaynanamda aradı . haftasonu napıyorsun bıze gel ıstersen dedı. bende yok anne annemı cagrıdım temızlık yapacgız ıstersen sen gel oturmaya dedım. dıyorkı " yooookkkkk o zaman ben gelmeyeyım sız temızlık yapcaksınız ayak altında dolanmayayım "
temızlık hayatta kaynanama yaptırmam. ben onun evıne karısmam o da benım evıme karısmasın ama ben oyle deyın bır yooookkkkk demesı vardı valla kayda alıp face e yuklesem yerıdır. :KK66: :KK66:

benim kayınvalide de süper emrivakici biz ne zaman onlara gitsek mutlaka kızını da çağırır ki bir arada olalım ama kızı beni sevmez üstelik bana insan gibi de davranmıyor o yüzden eşim de tavırlı kardeşine enn son kanser olduğumu duyup üç gün aramadı geçmiş olsun demeye kayınvalidem de öğrendikten iki gün sonra geldi ziyarete size gelecekler dedi ben de zahmet etmesin arasa da olur dedim aramadığını ayıp ettiğini söyledim de öyle aradı haspa eşim de tamamen sildi artık

dün bizi yemeğe çağırmış kayınvalide eşim de kim gelcek başka demiş kayınvalide de kimse yok demiş eşim de bakalım demiş ben de yemek yapıyordum çaya çıkarız dedim eşim yukarı çıktı çaya geliriz demeye bakmış kızkardeşi ve kocası da orda tepesi attı gitmiyoruz dedi dedim annen hep yapıyor dert etme ama bütün gece suratını astı kuzum

annesinin ne mal olduğunu anlamakta zorlanıyor halen çok üzülüyorum yaa kadın da çocuk mu kandırıyor anlamıyorum ki hayır bişi değil ihale gene bana kalcak ben istemedim sanacak kadın neyse gördüğümde direk söylicem siz böyle böyle demişsiniz ev kalabalık gitmeyelim dedi diye bilsin yediği haltı

X