Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

hersey eskıde kaldı. şimdi oglan evı naz evı oldu

demekki ben daha tatlı gelmişim deseydin keşe....

' senin tüp bebeğin önemlimi onların işi görülsün ' böyle düşünürler sonrada o gelinde hayır beklerler işte herşey eşde bitiyo naparsın bunlar bizler için normal şeyler oldu

napayım ama kızlar kadın evledıgım ılk sabahı esımı arayarak (sabahın korunde) uyandınız mı dıye sorunca cıldırmıstım.

seninkiler yine uyandınızmı diye aramışlar benim görümcem ve kocası sabah 7 de nezaman geliyonuz alışverişe çıkacaz diye aradı:26:

demekki ben daha tatlı gelmişim deseydin keşe....

hmm doğru bak bu gelmemişti aklıma. bu arada son durum bilgisi veriyorum. söylediğim gibi holter takılmıştı hani hastayız ya az önce aradı. dr demişki anjiyo istemediğin için bilemiyorum tam olarak ama var bir problem. dedim ritm bozulluğu mu? yok dedi.. o mu değil bu mu hiç değil.. ee dedim raporda yazanı söyle bakayım internetten. raporum da yok dedi ...

yani uzun lafın kısası hiç bir şeyi yok da bişeyim yok diyemeyeceğine göre.. yersek

seninkiler yine uyandınızmı diye aramışlar benim görümcem ve kocası sabah 7 de nezaman geliyonuz alışverişe çıkacaz diye aradı:26:

benimki de sabah 9 da başlamıştı teli çaldırmaya. açmayınca da merak edip gelmişti. kapıyı da açmayınca delirmişti

benim kayınvalidede haftanın 4 günü hastanede
doktorlar artık bişey bulamıyorlar senin sorunun psikolojik demişler
bu seferde onlara kızıyor bişey anlamıyolar diye

ben önceden ne yaparlarsa alttan alıyodum
ama artık mesafemi koydum gerkmedikçe
konuşmuyorum bile
benim kayınvalide tenezzül edip bizle konuşmaz bile
sorduğumuz sorulara cevap alamayız

bunlar yediler bitirdiler ssk yı zaten. milletin hakkını gasp ediyorlar resmen

geçen gün diyor ki (kendini acındırıcak ya) "ayy dedi ki dr alzbilmemne olabilirmişim" (söyleyemiyor da hastalığı kimbilir nerden duyduysa) dedim alzheimer mı? dedi "heh o işte". dedim "anne sakın kimsenin yanında deme. gel ben sana anlatayım nasıl bir hastalık o " dedim anlattım. odadan bir çıkışı var "ay ay ay" diye.. öldüm gülmekten zor attım kendimi üstteki eltime

(bilenler bilir yalan demişti ya nöroloğa gittim diye oysaki kardeşindeydi. kafasından atmış bir şey işte o da tutmadı . allahım sabırrrrrr

Son düzenleme:
evliliğin ilk sabah böle telde ve kapıda bitmek tamamiyle terbiyesizlik.
kız tarafının en küçük bir yanlışına dayanmazken oğulları nasıl böyle şeylere göz yumuyor anlayamıyorum.
herkesin annesi babası kıymetlidir.
şüphen varsa meraklıysan ara oğluna sor.
töbe yarabbim...

gercekten super yapmıssın. hakkından geldım dıyorsun yanı

keske sadece ılk yaptıkları ılk sabahta kalsa.

Bırgun;
esım telefonu sessızde bızde salonda oturuyoruz. Bı tıtreme sesı var hafıf ugultu seklınde sese dogru gıttı baktım kaynanam arıyor. acmadım tabıı telefona bı baktın 25 cevapsız arama. bu sayıyı gorunce cıldırdım. Onemlı bısey olsa benı yada evı arayabılır dıye dusundum basladım kurmaya. gerı salona geldım hıc sesımı cıkarmadım hala o ses gelıyor en sonunda gıttım atım telefonu benımkı benım sesımı duyunca bı sasırdı . "aaaa dıablocum evdemıydınız dedı (saat 00:30) "evet, ne oldu anne " dedım. ya bısy yok oglumu bı arayayım dedım dedı... ben cıldırdım dedımkı " oglun suan dusta , bende gırmek ıcın sıra beklıyorum ( hafıfı guldum) pek musaıt olmadıgımız ıcın telefonu acmadık , dusunu aldıktan sonra soylerın ben aradıgını dedım.
şok oldu kapattı telı bır dahada aksam aramadı.

ayy kaynanadan cekmeyen yok heralde yaa benımkıde tam bı fesatlık abıdesi oğlunu nasıl kıskanıyo bılsenız sevgılısı sankii

benimki de sabah 9 da başlamıştı teli çaldırmaya. açmayınca da merak edip gelmişti. kapıyı da açmayınca delirmişti

tahminim şu yönde: kayınvalideleriniz eşlerinden ilgi, sevgi görmemişler. bu ilgiyi oğullarından beklemişler. bir nevi çocuklarını sevgili yerine koymuşlar. manevi anlamda söylüyorum elbette. oğullar evlenince de elin kızı gelip sevgilisini elinden almış gibi kıskançlık krizine girmişler. bu abuk subuk davranışların psikolojideki açıklaması budur.
hastalık hastası olan kadınlarla ilgili de bir yazı okumuştum. farkında olmadan tamamen dikkat çekmek, ilgi-sevgi görmek için yaptıkları bir şey. kendilerini gerçekten hasta sanıyorlar.

ayy kaynanadan cekmeyen yok heralde yaa benımkıde tam bı fesatlık abıdesi oğlunu nasıl kıskanıyo bılsenız sevgılısı sankii

Aslına bakarsan ben çekmiyorum :86:
Attığı her hamlede duvara tosluyor
İki bayramdır da gitmediğim için görüşemiyoruz
Kısaca çok iyi anlaşıyoruz bile denebilir

en fena yerden vurmuşsun.
önceleri kıymetli olmayan oğullarıyla evlendikten sonra fırsat bulsalar beraber yatacaklar.
Ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…