Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benimkindede yalan almış başını gidiyor...
inkar etmede cabası...
geçen gün telefon etmiş konuşuyoruz tam 4 defa oğlumu öp benim için
bastıra bastıra söyledi...
bi kere söyle yeterli demi....
yaptığı şeyide yapmadım diye inkar eder üstüne bide ağlar
duygu sömürüsü yapar...
kaynanamın kaynanası halen yaşıyor allah var çok iyi bir kadın
sessiz köşesinde oturur....
bu kaynanam olacak kadın yıllrca kaynanasına surat yapmış...
bi güler yüz göstermemiş..
babanne bize dert yandı bu gelinden bi güler yüz görmedim diye
kadın beddua etmiş bana yaptıklarının aynısını gelinlerindende gör diye...
beddua tutmuş olcakki benden yana çok dertli...
yapım gereği cıvık davranamam
gayet resmiyimdir...
çok lafını duydum herşeyime karıştı
bunlarda eklenince zaten sert mizaçlıyım ortaya böyle bir profil çıkıverdi.
şimdide kaynanam anlamış
beddua yerini buldu küçük gelin pek bi resmi demiş...
arkamdan konuşmasın oğluna yalanlare uydurmasın
kocasına bana karşı kışkırtmasın akıllı uslu olsun
samimiyetimi kazansın....

valla canım en güzeli mesafeli olmak sanırım. çünkü insanlar samimiyet ve laubalilik sınırını çok çabuk geçebiliyorlar.

benimki 10 senedir benle yeterince uğraşmıştı. daha önce de dediğim gibi hiç istemedi beni. 10 seneyi anlatsm var ya aklınız şaşar. 6 aydır beraberiz. bu arada umreye gitmek istedi. eşim gönderdi. (belki düzelir umuduyla) yok ama nerdeeeeeeee.

sorana namaz kılıyor kuran okuyor. bana vaaz veriyor namaz kılmayanın yatacak yeri yokmuş. işte kapanmayanın böyle yeri yokmuş vs. kendinde dedikodu, fesat, iftira gırla.

Allah kimin ne olduğunu bliyor.. Sen de gönlünü ferah tut boşver resmi olmak laubali olmaktan iyidir.
:KK54:

Merhaba,
Bende de o kadar çok inci var ki... Balayından döndük evde tekim çamaşır yıkayacağım heryerde çamaşır var dış kapı pat diye açıldı. O anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü evin anahtarı kaynanamda da varmış üstelik altı üstlü oturduğumuz için eşime evlenmeden önce tek şart koştum anahtar sadece ikimizde olacak diye tamam dedi söz verdi. Hiçbirşey yapamadım tabi kaynanam içeri girince eşime izah ettim durumu annesi ben öyle birşey yapmadım dedi eşimde annesi üzülmesin diye anahtarı daha önce isteyemediğini söyledi. Zaten kaynanam her yaptığı şeye ben öyle yapmadım diyor üstüne bir de ağlıyor ben kötülüğünüzü istermiyim diye artık diyorum ki şizofrenim galiba.. Ben artık hiç umursamıyorum laflarını yaptıklarını tek üzüldüğüm nokta eşimin arkamda olmaması utanmasa annesinin eteğinin dibinde oturacak... :KK20::KK5:

Hala devam ediyorsa destursuz gelmeye
Kapının arkasına anahtar koyup hafif çevir
Soranlara evde yalnız korkuyorum hergün haberlerde neler duyuyoruz dersin

sahrud hg. 3 gündür bütün mesajları okuyunca sanki hepinizi senelerdir tanıyormuşum gibi oldu... eşin nasıl oldu canım? umarım daha iyidir??? varmı durumlarınızda bir gelişme??? yoksa hala aynı mı k.peder

valla canım en güzeli mesafeli olmak sanırım. çünkü insanlar samimiyet ve laubalilik sınırını çok çabuk geçebiliyorlar.

benimki 10 senedir benle yeterince uğraşmıştı. daha önce de dediğim gibi hiç istemedi beni. 10 seneyi anlatsm var ya aklınız şaşar. 6 aydır beraberiz. bu arada umreye gitmek istedi. eşim gönderdi. (belki düzelir umuduyla) yok ama nerdeeeeeeee.

sorana namaz kılıyor kuran okuyor. bana vaaz veriyor namaz kılmayanın yatacak yeri yokmuş. işte kapanmayanın böyle yeri yokmuş vs. kendinde dedikodu, fesat, iftira gırla.

Allah kimin ne olduğunu bliyor.. Sen de gönlünü ferah tut boşver resmi olmak laubali olmaktan iyidir.
:KK54:

Haklısın anneciğim bende sizin yaşınıza gelince çocuklarımdan ister umreye gider kapanırım
Malum namaz kılmamak günah hem dedikodu da günahmış duydunuz mu derdim :KK37:
Siz iyi tutuyorsunuz kendinizi

sahrud hg. 3 gündür bütün mesajları okuyunca sanki hepinizi senelerdir tanıyormuşum gibi oldu... eşin nasıl oldu canım? umarım daha iyidir??? varmı durumlarınızda bir gelişme??? yoksa hala aynı mı k.peder

Eşim iyi değil gittikçe ağrıları yayılıyor pazartesi Ankara yüksek ihtisastan randevu aldım
Ama ailesiyle artık onlar aradığında kısa görüşmeler yapıyor
Eşim yüzlerine artık ben yokum kimse bana güvenip evini huzurunu bozmasın dedi
Bu yüzden hayınpeder artık kendi çöplüğünde eşeleniyor

Haklısın anneciğim bende sizin yaşınıza gelince çocuklarımdan ister umreye gider kapanırım
Malum namaz kılmamak günah hem dedikodu da günahmış duydunuz mu derdim :KK37:
Siz iyi tutuyorsunuz kendinizi

vallahi benim artı bişey söylememe gerek kalmıyor. (eşim genel olarak laf söyletmese de ailesine benim arkamdan analarını ağlatıyormuş eltilerimden duyuyorum) en son ramazan da eşim :nazar: içti yanında inadına inadına. pek şimdi din muhabbeti olmuyor evde.

canım susmak zorunda kalıyorum çünkü benimki maalesef kimseninkine benzemiyor (gerçi herkesinki kendine farklı da ) hem cahil hem dikkafalı hem de bencil. en iyiyi en doğruyu o bildiği için sen iyi niytinle bile hatasını düzeltsen kavga çıkıyor. ben de çözümü susmakta buldum (gerçi onu da anlamıyor ya neyse) sonucunu da sağlığımla veriyorum ama olsun onun seviyesine inmiyorum...

Eşim iyi değil gittikçe ağrıları yayılıyor pazartesi Ankara yüksek ihtisastan randevu aldım
Ama ailesiyle artık onlar aradığında kısa görüşmeler yapıyor
Eşim yüzlerine artık ben yokum kimse bana güvenip evini huzurunu bozmasın dedi
Bu yüzden hayınpeder artık kendi çöplüğünde eşeleniyor

çok çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda dermanını versin inşallah. Seni kocişine kocişini de sana bağışlasın.

Bu anne baba müsveddelerini de Allahım ıslah etsin, bize de sabır ihsan eğlesin, onlarla savaşma gücü versin.

Ne geliyorsa başımıza stresten sıkıntıdan geliyor...
:KK43:

vallahi benim artı bişey söylememe gerek kalmıyor. (eşim genel olarak laf söyletmese de ailesine benim arkamdan analarını ağlatıyormuş eltilerimden duyuyorum) en son ramazan da eşim :nazar: içti yanında inadına inadına. pek şimdi din muhabbeti olmuyor evde.

canım susmak zorunda kalıyorum çünkü benimki maalesef kimseninkine benzemiyor (gerçi herkesinki kendine farklı da ) hem cahil hem dikkafalı hem de bencil. en iyiyi en doğruyu o bildiği için sen iyi niytinle bile hatasını düzeltsen kavga çıkıyor. ben de çözümü susmakta buldum (gerçi onu da anlamıyor ya neyse) sonucunu da sağlığımla veriyorum ama olsun onun seviyesine inmiyorum...

Eşin konuşuyorsa yeter
Gülüp geçicen o zaman

Eşin konuşuyorsa yeter
Gülüp geçicen o zaman

valla ben beni koruduğunu hiç görmedim de eltimler öyle diyor. ben kazara bişey desem aldığım cevap belli. "sen yanlış anladın. öyle dememiştir" ben de gitmiyorum ütüne.

gerçi adam da haklı. annesi onun yanında bana melek beni öv öv bitiremiyor. "ayy *** (ben)nasıl yoruluyor kadıncağız işte geliyor yemekti işti yazık ona da elinden anca bu kadar geliyor" diye. eşim odadan çıkıyor. "cts evi dök dip köşe. koltuklar da leş olmuş. camlar da batmış" başlıyor emirleri sıralamaya.

bu arada kendisi bütün gün evde. ayda bir gün tam 15 de bir gün yarım kadın getiriyorum eve. haftanın 5.5 günü (cts yarım gün) işteyim. gece 10dan önce popişim yer görmüyor. (dediğim gibi hafta içi eşim ist da değil. sadece k.kaynım ve valide var evde. ben de inada yemek yemiyorum akşamları ama gene de yemek pişir masa kur-kaldır)cts evi dip köşe temizliyorum. pazar çamaşır ütü. hoppp hafta bittti gene pazartesi.

benim kızım hafta içi annemde kalıyor. annemlerin bir tanesi o, tek torun. hafta sonu bizde. kızımızla bile zaman geçiremiyoruz. gerçi torun sevgisi olmayan kadın ne anlayacak ondan dimi...

ayy gerildim gene....
:83:

Son düzenleme:
bu topigi yeni keşfettim çok güzelmiş ya...tek başıma olmadımı farkettim kaynanalarla ilgili... nası olsa eşime ne anlatırsam anlatıyım bi türlü haklı olmuyorum bari buraya yazıyım bundan sonra olanlarıda stres atmış olurum diye düşündüm...

ben evli değilim ama erkek arkadaşımın ailesiyle tanışalı yaklaşık 2 yıl oldu şuana kadar annesiyle ilgili bi problem yaşamadım benim hatun iyi iyi seviyorum ben:KK69: tabi ilersi için bilmiyorum ama iyi olacağını umuyorum benim kafadan biraz.. herşeyi konuşabiliyoruz oturup tabi araya mesafe koydum ben biraz saygı amaçlı siz diye hitap ediyorum.. inşallah ileride evlenirsek bi problem yaşamayız okuduğum kadarıyla çok haksızlığa uğrayan var ben dilimi tutmayabilirim :KK17: hafiften bi cadılık var tabi haksızlığa uğramassam neden saygı mı bozayım.. uff inşallah güzel olur herşey allah bol bol sabırlar versin kızlar size :44:

Bende eltımle bır ıncı paylaşayım o zaman. kayınvalıdemlerde hep bırlıkte oturuyoruz ve televızyon seyredıyoruz. televızyonda bır dızı vardı ordakı bır kadın o kadar kısa bır mını etek gıymıskı sormayın. kadın o mını etegıyle yerdekı bıseyı almak ıcın egıldı. O arada benım saf eltım kaynımın kayınbederın nısanlısının ve babasının yanında bırden " aaaaaaa altına bısey gıymemıs" dedı :KK1: :KK1: ben o arada muz yıyordum muz elımden dustu ve maalesef kahkahama hıc hakım olamam bır kahkaha patlattım sormayın odada bulunan tum erkekler bır bana bır eltıme bakıp bakıp durdular. ama tabıı eltım soyledıgı lafın yerınde olmadıgını ben kahkaha attıktan sonra anladıgı ıcın yıne kabahat benım oldu :KK9: :KK33:

valla ben beni koruduğunu hiç görmedim de eltimler öyle diyor. ben kazara bişey desem aldığım cevap belli. "sen yanlış anladın. öyle dememiştir" ben de gitmiyorum ütüne.
.
:83:

Bazı erkekler arada denge kurmak amacıyla böyle yapabiliyor
Seni annesinin, annesini senin yanında eleştirmek istemiyordur belki
Aslında bi bakıma doğru olanda budur
Sende böyle durumlarda ben yanlış anlamış olabilirim ama kırıldım üzüldüm diyebilirsin
Şööyle hüzünlü bi yüz ifadesi büzük bi dudakla :78:

bu topigi yeni keşfettim çok güzelmiş ya...tek başıma olmadımı farkettim kaynanalarla ilgili... nası olsa eşime ne anlatırsam anlatıyım bi türlü haklı olmuyorum bari buraya yazıyım bundan sonra olanlarıda stres atmış olurum diye düşündüm...

Merhabalar.. Sen hiç haklı görülmemekten şikayetcisin... en azından çabalıyorsun kendini kanıtlamak icin.. ama benim nişanlım yapılan her haksızlıgı görüyor %100 bana hak veriyor ailesini 1 kere bile savunmadı bana ama elinden de bişey gelmiyor haklısın demekten başka.. bir daha dünyaya gelsem asla girmezdim bu evlilik işlerine... amerikalılar gibi gidip kendi kendine evlencen ya da... aileler işin icine girince biz biz olmaktan cıkıyoruz 2 tarafın arasında top gibi oynanıyorlar... bide şu var kızz tarafı hep alttan alan taraf oluyor herkesin hikayesinde gözlemledigim bu... bizimkilerde böyle... ne var bu oglan tarafında bilmiyorum... :KK19:

Son düzenleme:
X