- 9 Aralık 2009
- 2.799
- 27
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.521
kızlar bana akıl verin napcamı şaşırdım..
benım bir eltim var cok sinsi.. bende cok dobrayım ıcımde tutmam hiçbişeyi..
dün eşyalarım eve geldi benim.. nişanlımın babası nişanlım ben yürürken bana dedi hadi bize gidelim..
gitcemiz yerde eltimin evi.. ben gelmem dedim işte.. onlar insan gibi davranmıolar bize die..
kayınbabam da görüşceksiniz öyle şey olmaz fln bende dedim ictim cayı haram eder onlar.. bayramda bile gelmediler dedim..sen yokken bize kötü davranıolar sen varken iyi oluolar. dedi.
kayınbabama eltim demiş.. ben giderim onlara sorun yok benden yana fln ..
delirdim cinnet gecirdim yahu..
bu benle sözlenmeden çöönce cok iidi sonra degişti..
kocasınıda degiştirdi..
abisi nişanlıma kötü davranıoodu eltimde ..
ama kaynanamla kayınbabam gelince cok iyi pozu yapıolar..
kayınbabam o kdr konusmadan sonra bana dedi.. s....(eltim) anlayıslı sen biraz anlayıssızsın dedi..
ben o kdr emek verdim..kayınbabam kırılmasın die ailece evlerıne gittik.. yuzumuze bakmadılar..
nişanlımın iş meselesinde bankaya para yatırlcaktı zamanını gec söylediler.. iş konusunu batırdılar..
eltim kocasının ailesiyle akrabalıgı kesti.. varsa yoksa kendı anası babası..
daha neler neler.
bu ikiyüzlüyle napcam ben ya.. kayınbabam kırılmasın die cok ugrastım ama olmadı..
artık evine gidip o koca gözlerini yerinden sökesim saclarını yolasım gelio ya..
gözümden düstü hepsi artık.. ben haksız duruma düstüm.. dürüst olmak neden kaybettiriyor.
benım bir eltim var cok sinsi.. bende cok dobrayım ıcımde tutmam hiçbişeyi..
dün eşyalarım eve geldi benim.. nişanlımın babası nişanlım ben yürürken bana dedi hadi bize gidelim..
gitcemiz yerde eltimin evi.. ben gelmem dedim işte.. onlar insan gibi davranmıolar bize die..
kayınbabam da görüşceksiniz öyle şey olmaz fln bende dedim ictim cayı haram eder onlar.. bayramda bile gelmediler dedim..sen yokken bize kötü davranıolar sen varken iyi oluolar. dedi.
kayınbabama eltim demiş.. ben giderim onlara sorun yok benden yana fln ..
delirdim cinnet gecirdim yahu..
bu benle sözlenmeden çöönce cok iidi sonra degişti..
kocasınıda degiştirdi..
abisi nişanlıma kötü davranıoodu eltimde ..
ama kaynanamla kayınbabam gelince cok iyi pozu yapıolar..
kayınbabam o kdr konusmadan sonra bana dedi.. s....(eltim) anlayıslı sen biraz anlayıssızsın dedi..
ben o kdr emek verdim..kayınbabam kırılmasın die ailece evlerıne gittik.. yuzumuze bakmadılar..
nişanlımın iş meselesinde bankaya para yatırlcaktı zamanını gec söylediler.. iş konusunu batırdılar..
eltim kocasının ailesiyle akrabalıgı kesti.. varsa yoksa kendı anası babası..
daha neler neler.
bu ikiyüzlüyle napcam ben ya.. kayınbabam kırılmasın die cok ugrastım ama olmadı..
artık evine gidip o koca gözlerini yerinden sökesim saclarını yolasım gelio ya..
gözümden düstü hepsi artık.. ben haksız duruma düstüm.. dürüst olmak neden kaybettiriyor.