Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kızlar bana akıl verin napcamı şaşırdım..
benım bir eltim var cok sinsi.. bende cok dobrayım ıcımde tutmam hiçbişeyi..
dün eşyalarım eve geldi benim.. nişanlımın babası nişanlım ben yürürken bana dedi hadi bize gidelim..
gitcemiz yerde eltimin evi.. ben gelmem dedim işte.. onlar insan gibi davranmıolar bize die..
kayınbabam da görüşceksiniz öyle şey olmaz fln bende dedim ictim cayı haram eder onlar.. bayramda bile gelmediler dedim..sen yokken bize kötü davranıolar sen varken iyi oluolar. dedi.
kayınbabama eltim demiş.. ben giderim onlara sorun yok benden yana fln ..
delirdim cinnet gecirdim yahu..
bu benle sözlenmeden çöönce cok iidi sonra degişti..
kocasınıda degiştirdi..
abisi nişanlıma kötü davranıoodu eltimde ..
ama kaynanamla kayınbabam gelince cok iyi pozu yapıolar..
kayınbabam o kdr konusmadan sonra bana dedi.. s....(eltim) anlayıslı sen biraz anlayıssızsın dedi..
ben o kdr emek verdim..kayınbabam kırılmasın die ailece evlerıne gittik.. yuzumuze bakmadılar..
nişanlımın iş meselesinde bankaya para yatırlcaktı zamanını gec söylediler.. iş konusunu batırdılar..
eltim kocasının ailesiyle akrabalıgı kesti.. varsa yoksa kendı anası babası..
daha neler neler.
bu ikiyüzlüyle napcam ben ya.. kayınbabam kırılmasın die cok ugrastım ama olmadı..
artık evine gidip o koca gözlerini yerinden sökesim saclarını yolasım gelio ya..
gözümden düstü hepsi artık.. ben haksız duruma düstüm.. dürüst olmak neden kaybettiriyor.

sinoplu57 şu an üzülen sen olsanda haksız gibi görünsende keser döner sap döner gün gelir hesap döner... anlaşılan sendeki görümce saman altından su yürütenlerden... mümkün olduğunca az görüş benim bi sorunum yok imajı çiz sende ... evlenince evinin kapısı ayrı olcak o zaman mesafen daha çok belli olur.. ama şuan madem oyun oynamak istiyor sende oyunu kuralına göre oyna..... kafana takma üzülme... vereliniortak

sinoplu57 şu an üzülen sen olsanda haksız gibi görünsende keser döner sap döner gün gelir hesap döner... anlaşılan sendeki görümce saman altından su yürütenlerden... mümkün olduğunca az görüş benim bi sorunum yok imajı çiz sende ... evlenince evinin kapısı ayrı olcak o zaman mesafen daha çok belli olur.. ama şuan madem oyun oynamak istiyor sende oyunu kuralına göre oyna..... kafana takma üzülme... vereliniortak

ben cok takıyorum ama onların umrunda degiller.. cok sinsi ilerliyorlar napcamı sasırdım ben hayatımda böyle insanlar görmemiştim..
kıskanclıkları yüzünden zehir ettiler nişanlılıgımı.. nişanlımda görüo herseyi takma diyor ama takıyorum..
benım tek hatam icimde tutmamam söylemem herseyi haksızlıga gelemıyorum ama eltim melek imajı ciziyor ama aileler yokken degişiyor..
tutumum nasıl olmalı ki? napcamı şaştım saglıklı dusunemıorum dunden beri

çok saçma. anlatım nedense gerçekçi değil. gerçek bile olsa kaynana topiğinde ne işi var? ve evet, eğer anlatılan bu tutarsız hikaye gerçekse üç ay nasıl kimse hatta polis bile bulamadı,nasıl arkadaşmış bu üç ay sakladı. zavallı kocanın sigaraya başlaması mıdır masumiyet kanıtı...üç ay ayrı alınca çiftler eşit mi kilo verir de 10 kg verdiniz ikiniz de.sempatiksalakcinni hele ki o sondaki çılgınlar gibi sevişme faslı... offfff!kafamçokkarıştı

katılıyorum sana bu ne biçim şey anlamadım düpedüz yalan

sinop 57 AYNI DURUMDAYIM SENLE ELTİM NE YAPTI NE ETTİ KILIFINI KENDİNE UYDURDU 30 YAŞINDAYIM ABLA TAVSİYESİ 4 YILDIRDA EVLİYİM HARAM ETTİ VE ETTİLER EVLENME VALLA BEN PİŞMANIM ONLARLA OYUN OYNAYAMAYIZ BİZ EVLENENE KADAR BENDEN YANA GÖRÜNDÜLER SONRA DÖNDÜLER

atusaprensesim,iyi misin? bebiş nasıl? kendi kendine moral ver tamam mı güzel arkadaşım,iş olacağa varır nasılsa. sen kızçene sahip çık. allaha emanet ol.

gecelik olayına koptummm ya senin görümcenin hormonları pek ii çalışmıyo galibaa

VALLA ÇOK HAKLISIN :ddddddddddGERÇEKTEN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ÇEKEMEYEN KAYNANA ELTİ GÖRÜMCE SAHIBI OLANLARIN ben kayınvalicemle oturuyorum 10 yıl oldu Allah şükür memnunum Allah razı olsun oluyor tabıki benımde bazen kızdıklarım ama onunda vardır elbet dıyorum kızdıkları ona sayıyorum ama görümcelerim uzaktaaaaaaaaaaaaaaa buna hep şükredıyorum :KK70:DD İŞTE

sinop 57 AYNI DURUMDAYIM SENLE ELTİM NE YAPTI NE ETTİ KILIFINI KENDİNE UYDURDU 30 YAŞINDAYIM ABLA TAVSİYESİ 4 YILDIRDA EVLİYİM HARAM ETTİ VE ETTİLER EVLENME VALLA BEN PİŞMANIM ONLARLA OYUN OYNAYAMAYIZ BİZ EVLENENE KADAR BENDEN YANA GÖRÜNDÜLER SONRA DÖNDÜLER

kaynanamla kayınbabam arada kalmıs durumda ikimize de bişey diemiyorlar.. anladıgım şu ki. yarın elden ayaktan dusunce bize muhtac olcaklar o yuzden bişey diyemiyorlar birde kımseyi kırmak istemezler..onlarla sorunum yok tel eltim işte.. benım önceki taktigimi uyguluyor.. benım bir sorunum yok taktigi..dunde ordaydık mecburen gittik..
yuzume bakmadı ama ailemle bir oyuncu edasında ilgilendi.. bende kalkıp ne cay koydum nede ictim.. hizmet etti öyle.. ben calısıyorum o yapsın dedim..öyle konusmadan da cıktık geldim eve.. kayınbabamın gönlü oldu.. ve artık bende oyunu kurlına göre oynucam.. kayınvaldemler varken iyi olcam onlar yokken bakmıcam..bunları kendılerı istediler.
hı birde bunların melek olmasındaki neden şu,eltim kocasını fişekliyor bize ve ailesine karşı.. oda dengesiz oldugu icin kanıyor karısının oyunlarına.. sonra birgün gene doldurmus.. kayınbabam sinopa gitcegi aksam nişanlımın abisi babasına bagırmıs.. bizim evımız 3 .kattan ya tasıncakmıs oda 3. kattan ev alcakmıs.. (kendi evi yere yakın 1.kat)..kayınbabamda evımden cık ben aldım bu evi sana demıs.. evden atılma korkusuna böyle oldular..babasıda kıyamadı affetti.. cunku arkasından sinopa gittiler af dilemek icin ..
ahh ahh:KK70: ne cesit cirkefler var böyle ya.. tanıdıkca hayvanları sever oldum .

Son düzenleme:
atusaprensesim,iyi misin? bebiş nasıl? kendi kendine moral ver tamam mı güzel arkadaşım,iş olacağa varır nasılsa. sen kızçene sahip çık. allaha emanet ol.

canım benim iyiyim işte son bir ayım kaldı. annemle babam olmasa napardım hep yardım ediyolar bana kendine çok iyi bak allaha emanet ol.olumunekankayizsmile

görümcelerim kayınvalidem kayınpederim ....... hepsinden de nefret ediyorum.7 aylık hamileyim 7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. hamileliğimin başlarında kayınpederimle eşim tartıştı, konuyla benim hiç alakam yok, kayıonpederim kocama sen karına karış lan karına bak gibi şeyler söyledi ben bu duruma çok kızmıştım ve konuşmamaya başladım onunla. sonra birgün onların evde kahvaltı yaparken küçük kaynıma git arabayı sat vergisi çoğaldı millet binip ben ödeyemem babalarının evinde mi gördüler(eltim ve beni kasdederek)dedi.evime indim,kaynanam geldi nasıl rol yapıyo ağlıyo falan kusura bakma diyo.aradan bikaç gün geçti eşimle balkonda sabah kahvaltısı yapıyoruz bunu gören kaynanam surat beş karış oldu neymiş biz onu çağırmamışız zaten kocası da babalar gününü kutlamadık diye kızmış hasta olmuş vs vs.. ve bu olaylar o kadar uzadı gitti ki..1,5 yıllık evliyiz düğün yaptık ev yaptırdık o kadar çok borcumuz vardı ki hepsini kendimiz ödemeye çalışıyoruz,kaynanam borçlulara bizi arattırdı para istettirdi,görümcem düğün hediyesi olarak eve çelik kapı yaptırdı onun parasını bile istediler geri. ve son nokta şimdi de evden bizi çıkarmaya çalışıyorlar,daha neler var neler.. Allah belalarını versin inşallah

aynen öyle ama o lafı dedi ya öldüğüm andır annemlerden rahatsız olcaksan alırsın çocuğunu gidersin babanın evine dedi
yazıklar olsun ben annenler gelmesin dememiştim ki onu dedikten sonra attım kendimi duşun altına ağladım. ölüyodum o gece doğuruyorum sandım bütün gece ayaktaydım. doyumsuzlar
eşime dedimki banada haftada 50tl vericeksin dedim dediki kuzum sanada o parayı verirsem tavuk yerine makarna yerim dedi. zıkkım ye diycektim amaaa dedimki adaletli dağıtım yapmıyosun işte dedim. babası 65 tl haftalık alıyo annesi75 tl haftalık alıyo dün işten geldi dediki babama 100tl verdim niye dedim daha 1 gün önce harçlıklarını verdin dedim bana emlakçıda indirim yaptığını parayı hakettiğini söyledi o parayla benzin ve kontor alacakmış arabasına dedi allah harcamayı nasip etmesin harcarsada o arabayla ölümcül taklalar atmayı nasip etsin inşallah. o pisliklere haram zıkkım olsun

75+65+100=240tl haftalık bunun haricinde her ay elektrik,su kapıcı,doğalgaz (ayda 200-300 arası eltimin oğlu her kış orda kalır hasta olmasın diye yakarlar), tel faturası (40tl ve üzeeri) eve kira ödemezler ev eşimin işte beni sormayın ne haftalığım vardır ne aylığım varsa yerim yoksa yemem düzenli market alışverişimiz yoktur. pazarra hiç çıkmam işte
he bide geçen gün bana verdiği 500tl ile herşeyi halletmemi istiyodelikafadulden

çocuğun kıyafetleri +benim hamilelik ihtiyaçlarım herşey gecelikti oydu buydu=500tl buyrun hodri meydan :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ayy ne diyorsunuz siz inanamıyorum yani doğrusu inanmak istemiyorum. Nasıl iştir bu yaa.. Oh çocuk baksın onlar yan gel yat eşinize mi güvenmişler bunca zaman. Harçlığını bile oğlunda alıuyor utanmıyorlar mı. Bir de hamilesiniz siz hiç mi kayınpederinizin eli iş tutmamış emekli aylığı felan yokmu yanii. Ne demek ya 50 tll harçlık isticeksin kocan terslicek sen dilenci misin istemeden vermesi lazım beş kuruşsuz hamile halinle evde onu mu bekliyorusn ne yiyip ne içiyorsun pazara markete çıkmadan şaşılacak şey acil birşey olsa ne olacak. O eş size bakmakla yükümlü birde çocuk niye yaptın canım yaa.. Ona da yazık. Bu zamanda 500 tl ile ne yapılır ki. Siz çocuk yapmadan önce bu sorunları çözmeliydiniz ama bence tepkinizi koyun artık geç bile kalmışsınız o kadar kuzuydu madem evlenmeseydi yani.. Ailesine para var hamile karısına yok Hey Allah'ım yaa.. Allah sabır versin ne diyim..

görümcelerim kayınvalidem kayınpederim ....... hepsinden de nefret ediyorum.7 aylık hamileyim 7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. hamileliğimin başlarında kayınpederimle eşim tartıştı, konuyla benim hiç alakam yok, kayıonpederim kocama sen karına karış lan karına bak gibi şeyler söyledi ben bu duruma çok kızmıştım ve konuşmamaya başladım onunla. sonra birgün onların evde kahvaltı yaparken küçük kaynıma git arabayı sat vergisi çoğaldı millet binip ben ödeyemem babalarının evinde mi gördüler(eltim ve beni kasdederek)dedi.evime indim,kaynanam geldi nasıl rol yapıyo ağlıyo falan kusura bakma diyo.aradan bikaç gün geçti eşimle balkonda sabah kahvaltısı yapıyoruz bunu gören kaynanam surat beş karış oldu neymiş biz onu çağırmamışız zaten kocası da babalar gününü kutlamadık diye kızmış hasta olmuş vs vs.. ve bu olaylar o kadar uzadı gitti ki..1,5 yıllık evliyiz düğün yaptık ev yaptırdık o kadar çok borcumuz vardı ki hepsini kendimiz ödemeye çalışıyoruz,kaynanam borçlulara bizi arattırdı para istettirdi,görümcem düğün hediyesi olarak eve çelik kapı yaptırdı onun parasını bile istediler geri. ve son nokta şimdi de evden bizi çıkarmaya çalışıyorlar,daha neler var neler.. Allah belalarını versin inşallah
amin inşallah benimkilerinde:enbuyukkk:

ayy ne diyorsunuz siz inanamıyorum yani doğrusu inanmak istemiyorum. Nasıl iştir bu yaa.. Oh çocuk baksın onlar yan gel yat eşinize mi güvenmişler bunca zaman. Harçlığını bile oğlunda alıuyor utanmıyorlar mı. Bir de hamilesiniz siz hiç mi kayınpederinizin eli iş tutmamış emekli aylığı felan yokmu yanii. Ne demek ya 50 tll harçlık isticeksin kocan terslicek sen dilenci misin istemeden vermesi lazım beş kuruşsuz hamile halinle evde onu mu bekliyorusn ne yiyip ne içiyorsun pazara markete çıkmadan şaşılacak şey acil birşey olsa ne olacak. O eş size bakmakla yükümlü birde çocuk niye yaptın canım yaa.. Ona da yazık. Bu zamanda 500 tl ile ne yapılır ki. Siz çocuk yapmadan önce bu sorunları çözmeliydiniz ama bence tepkinizi koyun artık geç bile kalmışsınız o kadar kuzuydu madem evlenmeseydi yani.. Ailesine para var hamile karısına yok Hey Allah'ım yaa.. Allah sabır versin ne diyim..

ne kadar güzel yazmışsın böyle bir aile olduğunu anladığım için bakın neler yaptım bu arada evliliğimin 5. senesindeyim ilk günden bu yana çocuk diye tutturdular. önce okulumu bitiricem dedim bitirdim aldım elime kapı gibi lisans diplomamı sonra o kadar evi varken kiracılara ayıp olur diye kiracıları çıkartmayarak bizi kiracı yaptılar (YANLIŞ ANLAŞILMASIN 4 DAİRESİ VARKEN KİRADA OTURMAKTAN BAHSEDİYORUM OLMASA AMENNA)kendi evime geçene kadar çocuk yapmıycam diye tutturdum işte 1 yıl oldu kendi evimize geçeli tutturdular hadi okul bitti evine geçtin sırada çocuk var diye. ben dedim kendi kendime korundum ya daha çocuk olmaz aman yarabbi ilk ayımda hamile kaldım kendimde beklemiyodum açıkçası. birde hep borç yaptırdılar borçlarda bitmişti ne güzel evi 60 tlye sattırdı gitti 80 milyarlık ev beğendi eşim aldı 25tl kredi çekti evin içini yaptır dedi (hani ben yaptırdım ya eksik kalmasınlar) eşim yaptırıyo şimdi sempatiksalakcinni şimdi ne yapıcaklar biliyomusun EVİN BÜTÜN EŞYALARINI ATIP KÖY DEDİKLERİ YAZLIK YER VAR ORAYA YERLEŞİYOLAR gelde yeme kafayı kiralık ev tutturdu kayınpederim hayatlarını yaşıyolar . daha evi bile toplayamıyo 8aylık hamileyim onu bile benden bekliyo ama kılımı kıpırdatmıyorum E YANİ OLSUN O KADAR DİMİ AKILLANIYORUM GALİBAbilmiyorumkismile

sevgili kayınvalidemle aslında aram kötü asla değil ama insan ille takıyor mesela geçen oturmaya gittiğimizde çok zayıflamış çirkinleşmişsin daha kilo vermeye çalışma dedi tamam belki kötü niyetle değil ama hani çok zayıfta değilim ki çok zayıf bile olsam çirkinleşmişsin dememeliydi:eek:lmaz: ve birde çay doldurma muhabbeti var görümcem kayınvalidemin bardağına giderken anne neden söylemedin doldurayım dedi bende o sırada içerden yeni gelip tam oturmuştum bardağı fark edemedim birden ve ben ne söyleyeyim kızlarım var gelinim var görüp kendileri doldursun hiiiç umursamadım bayanssulusmile

sevgili kayınvalidemle aslında aram kötü asla değil ama insan ille takıyor mesela geçen oturmaya gittiğimizde çok zayıflamış çirkinleşmişsin daha kilo vermeye çalışma dedi tamam belki kötü niyetle değil ama hani çok zayıfta değilim ki çok zayıf bile olsam çirkinleşmişsin dememeliydi:eek:lmaz: ve birde çay doldurma muhabbeti var görümcem kayınvalidemin bardağına giderken anne neden söylemedin doldurayım dedi bende o sırada içerden yeni gelip tam oturmuştum bardağı fark edemedim birden ve ben ne söyleyeyim kızlarım var gelinim var görüp kendileri doldursun hiiiç umursamadım bayanssulusmile

ben çirkinim kendimi seviyorum deseydin ya :)

Gelinler kendine güvenmeyi öğrendikleri gün. çekmeyi bırakacaklar ama daha çoook var sanırım.

ben çirkinim kendimi seviyorum deseydin ya :)

Gelinler kendine güvenmeyi öğrendikleri gün. çekmeyi bırakacaklar ama daha çoook var sanırım.

ah işte ben o ara servis yapıyodum tam anlamadım bana ne söylediğini sonradan kuzenim söyledi böyle dedi sen duymadınmı diye yoksa cevap verirdimde ya birde şu aman saygısızlık yapmayayım derdi yokmu frenliyor insanı yoksaaaa:eek:klava: hani şu koca bir yalan kendi annem gibi seviyorum falan karşınızdaki ne kadar iyi olsada söylediği en ufak bir ima söz batar batmıyor diyen yalan söyler kendi annem bana çok dağınıksın ne buralar böyle dese bağırınsa asla koymaz ama kayınvalidemin ay burasıda dağılmış demesi bana gizli bir mesaj gibi gelir zor işler zor bu yaşa kadar hayatımda hiç olmayan biri bir anda anne sıfatıyla giriyor ve baş köşeye yerleşiyor YİNEDE KAYINVALİDEMİ SEVİYORUMkaydirigubbakcemile3

ah işte ben o ara servis yapıyodum tam anlamadım bana ne söylediğini sonradan kuzenim söyledi böyle dedi sen duymadınmı diye yoksa cevap verirdimde ya birde şu aman saygısızlık yapmayayım derdi yokmu frenliyor insanı yoksaaaa:eek:klava: hani şu koca bir yalan kendi annem gibi seviyorum falan karşınızdaki ne kadar iyi olsada söylediği en ufak bir ima söz batar batmıyor diyen yalan söyler kendi annem bana çok dağınıksın ne buralar böyle dese bağırınsa asla koymaz ama kayınvalidemin ay burasıda dağılmış demesi bana gizli bir mesaj gibi gelir zor işler zor bu yaşa kadar hayatımda hiç olmayan biri bir anda anne sıfatıyla giriyor ve baş köşeye yerleşiyor YİNEDE KAYINVALİDEMİ SEVİYORUMkaydirigubbakcemile3

iyide güzelim ben çok gördüm kendi torununa laf söyleyemeyen. geline söylüyor gelin de evin pasaklı hizmetçisi mi. ben saygı göstereceksem. o da göstermek zorunda. kusura bakmasın yani. nasıl oğluna kızına torununa sesi çıkmıyorsa bir zahmet bana da sesini çıkartmasın. bu saygısızlık değil bence. herşey karşılıklı.

iyide güzelim ben çok gördüm kendi torununa laf söyleyemeyen. geline söylüyor gelin de evin pasaklı hizmetçisi mi. ben saygı göstereceksem. o da göstermek zorunda. kusura bakmasın yani. nasıl oğluna kızına torununa sesi çıkmıyorsa bir zahmet bana da sesini çıkartmasın. bu saygısızlık değil bence. herşey karşılıklı.

kesinlikle haklısın saygı karşılıklı ben daha yeni nişanlıyım sözlülük döneminde çok fazla içli dışlı olmamaya özen gösterdim işte gidip gelmelerim sınırlı oldu aramda bir mesafe olmasına özen gösteriyorumki ilerde samimiyete dayanarak bana laf söyleme hakkını kendinde görmesin yüz göz olmamak lazım bakalım bu durumu koruyabilecekmiyim:nazar:

Son düzenleme:
ne kadar güzel yazmışsın böyle bir aile olduğunu anladığım için bakın neler yaptım bu arada evliliğimin 5. senesindeyim ilk günden bu yana çocuk diye tutturdular. önce okulumu bitiricem dedim bitirdim aldım elime kapı gibi lisans diplomamı sonra o kadar evi varken kiracılara ayıp olur diye kiracıları çıkartmayarak bizi kiracı yaptılar (YANLIŞ ANLAŞILMASIN 4 DAİRESİ VARKEN KİRADA OTURMAKTAN BAHSEDİYORUM OLMASA AMENNA)kendi evime geçene kadar çocuk yapmıycam diye tutturdum işte 1 yıl oldu kendi evimize geçeli tutturdular hadi okul bitti evine geçtin sırada çocuk var diye. ben dedim kendi kendime korundum ya daha çocuk olmaz aman yarabbi ilk ayımda hamile kaldım kendimde beklemiyodum açıkçası. birde hep borç yaptırdılar borçlarda bitmişti ne güzel evi 60 tlye sattırdı gitti 80 milyarlık ev beğendi eşim aldı 25tl kredi çekti evin içini yaptır dedi (hani ben yaptırdım ya eksik kalmasınlar) eşim yaptırıyo şimdi sempatiksalakcinni şimdi ne yapıcaklar biliyomusun EVİN BÜTÜN EŞYALARINI ATIP KÖY DEDİKLERİ YAZLIK YER VAR ORAYA YERLEŞİYOLAR gelde yeme kafayı kiralık ev tutturdu kayınpederim hayatlarını yaşıyolar . daha evi bile toplayamıyo 8aylık hamileyim onu bile benden bekliyo ama kılımı kıpırdatmıyorum E YANİ OLSUN O KADAR DİMİ AKILLANIYORUM GALİBAbilmiyorumkismile

valla cnm nasıl alıştırırsam öyle gider kendini ezdirme hakkını koru. Sen eşine çocuk onlarda torun vereceksin seni el üstünde tutacakları zamanda bunları yapıyorlarsa sonra neler yapmazlar. Bende sesini çıkaran biri değilim vur ağzına al ekmeğini gibiyim maalesef ama beni koruyan, kendinden çok düşünene bir eşim var. Kayınvalidem iyi gibi görünür ama laf sokmasını çok iyi bilir altında yatan anlamları ben anlarım bir tek ama kayınpederim mükemmel biridir kendi babamla görüşmüyorum ama onu öz babam gibi seviyorum hiç hesap kitabı yoktur. Onların evinde oturuyoruz kira vermediğimiz gibi aidatımız da kayınpederim ödüyor zaten boşkende ödüyordum diyor çünkü merkezi sistem. Ben şehir dışına evlendim aynen bende okuyorum açıöğretim 4. sınıftayım. Önce bana oku çalış diyen kaynanam aman annem gelir bakar çocuğa diye çalışma diyor şimdi bana. Çalışsamda aldığım bakıcıya gitcek aa kızım sen okudun çalış bakıcıyı biz karşılarız demiyor durumları gayet iyi kayınpederim rektörlükten emekli kaynanam bir süre çalışmış sonra dışardan ödemişler o da ayrı alıyor kendi evleri var. Ama bana çalşma imasında bulunuyor ben boşuna mı okudum ama ben çalışırsam ona kim bakcak aman her başta var önemli olan eşinin senin yanında olması bunu sağlayacak olanda sensin bak doğum yapmak üzeresin canının kıymetini bil bu gençlik bir daha ele gelmez..

Daha önce anlattıgım konu iyice arap saçına döndü hemde bir laf bile söylenmeden.. maksatları sadece oğullarını paylaşamamak.. ben 2 üniversite okudm kendimi geliştirmiş biriyim ama ona ragmen ogullarının bir çöpü bile yok benden kıskanacakları bir meslegide yok ama istemiyorlar onu oldugu gibi kabul ettim insanlıgını sevdim bağlandım güvendim herşeyimi emanet ettim... ama benim yanımda oldugunu bilmek bile onlar icin dünyanın sonu... bu insanlara ben ne yaptım nişanlımı sevmekten başka... ailemde cok ılımlı yaklaştı bizim hatrımıza sustular... ama onlar bayramda bile arayıp hal hatır etmediler... bizim çagırmamızla geliyorlardı.. son gelmelerinde de kıyamet koptu zaten kaynana namzeti kızımla beni çekmezsen bu iş biter diye tehdit etti be ipler koptu... şimdi babasıda tavırlı karısından ayrı adım atamıyor.. sucları yokkken haklarını yeme cocukların diyemiyor.. en son dün akşam babasıyla nişanlım yemege geleceklerdi herşey hazırdı son anda kavga etmiş babası nişanlımda mesaj atmış beni affet başaramadım cok büyk kavga ettik babamla ben öldürücem kendimi diye ve telini kapatmış halada açmadı... biz karı koca gibiydik... çok güvendim ... şimdi ben ne yapıcam... resmen bir açıklama bile yapılmadı ve ortada kaldım öylece... hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş bunu anca başına gelince anlıyorsun... asla kötülük gelmez asla yarı yolda bırakmaz diyen nişanlımda bunu yaptıysa hiç bir erkek güvenilir degildir artık.. 25 yaşındayım ama hayat benim icin bitmiş durumda kimseye bişey anlatamıyorum... ailemde ne üzülüyorsun kızım biterse o bilir diyor... Allahım bu nasl bir azaptır.. Bir aile sırf ogullarını paylaşamıyor diye olacak olan yuvayı yıkar mı nasıl vicdandır bu.... nasıl adalet... benim aklım almaz oldu artık...

X