Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Nişanlınla sakin bi zamanda konuş
Annesi ve kardeşi sana bu kadar hakaret ederken mutlu olamicağını söyle
Evliliğinizde ya seni muhatap etmesin yada sana saygı duymalarını sağlasın
Veee kesinlikle askerlik bitene kadar bekle
Sen askerden dönene kadar böyle sürerse seninle evlenemem diye de azcık gözünü korkut
Madem ölüyor bitiyor sensiz yaşayamıyor
O zaman seni sorunlardan uzak tutmayı bilecek

helal olsun sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

aslında bunuda düşündüm ama birincisi ben ayrılalım dedigimde nişanlım ölürüm anca o gun ayrılırız diyor ailesi asla beni çekemiyor anneme resmen ogluma büyümü yaptırdınız demeye getirdi asla anlaşamayız. daha askerlik var uzun dönem ne yapıcam bu insanlarla bilmiyorum... :1no2:

allah yar ve yardımcın olsun.

... off ya var ya birkaç gün uzak kaldım, neler olmuşyine.
şahrud ne kadar mantıklısın ya! idolümsün!

Son düzenleme:
Nişanlınla sakin bi zamanda konuş
Annesi ve kardeşi sana bu kadar hakaret ederken mutlu olamicağını söyle
Evliliğinizde ya seni muhatap etmesin yada sana saygı duymalarını sağlasın
Veee kesinlikle askerlik bitene kadar bekle
Sen askerden dönene kadar böyle sürerse seninle evlenemem diye de azcık gözünü korkut
Madem ölüyor bitiyor sensiz yaşayamıyor
O zaman seni sorunlardan uzak tutmayı bilecek

evet haklısın ki zaten öyle yapmasa illa ailemle iyi ol dese coktan bitmişti. o sadece ailesi özür dilesin onlar arayı toplasın istemişti babası iyimser biri ben herşeylerini yapıcam dedi ama dün geceki olaylar oldu annesi ne yapar bilmem. adam gibi yola gelecekler sen merak etme gelmezlersede kendileri bilir ben senin arkandayım diyor beni delirten kızını masum gösterip bana iftira atmasıydı nişanlımda annesine cevabını verdi özür diletti ama göstermelik....yasakkelime

aynısını ben dedim istemem problem değil zaten istemiş olsaydım zamanında şimdi içime etmezlerdi. aynı kafada gidiyodum ta düne kadar oh hiç bişey yapmasınlar çocuğumada karışmasınlar diye çooook seviniyordum.

ama çocuk olunca gelicekler yayılcaklar eve ne ala memleket hadi gönder gönderebilirrsen.

eşin için katlanaaksın canım. biz kadınlar ne çok şeye katlanıyoruz sırf üzülmesinler diye. onlar bizi bu kadr düşünmez valla.

zaten düşünmüyolar
ben bide çıtımı çıkarmadığım halde neler oldu. bide konuşsam nolur diyodum ama biraz çenem açıldı bakalım nolcak

Tabi canım el kadar bebeyle olacak şey mi
Hem bebek evine alışmalı göçebe gibi olur mu hiç
Annen bi süre onları püskürtene kadar sizde kalabilir
Yada kardeşin kuzenin falan varsa onları ayartabilirsin -tatlicadiarzu-
Bebek görme bahanesiyle gelir sana yardımcı olmak için eccük kalırlar
Bundan doğal ne var dimi aklinialirimsmile

aynen öyle ama o lafı dedi ya öldüğüm andır annemlerden rahatsız olcaksan alırsın çocuğunu gidersin babanın evine dedi
yazıklar olsun ben annenler gelmesin dememiştim ki onu dedikten sonra attım kendimi duşun altına ağladım. ölüyodum o gece doğuruyorum sandım bütün gece ayaktaydım. doyumsuzlar
eşime dedimki banada haftada 50tl vericeksin dedim dediki kuzum sanada o parayı verirsem tavuk yerine makarna yerim dedi. zıkkım ye diycektim amaaa dedimki adaletli dağıtım yapmıyosun işte dedim. babası 65 tl haftalık alıyo annesi75 tl haftalık alıyo dün işten geldi dediki babama 100tl verdim niye dedim daha 1 gün önce harçlıklarını verdin dedim bana emlakçıda indirim yaptığını parayı hakettiğini söyledi o parayla benzin ve kontor alacakmış arabasına dedi allah harcamayı nasip etmesin harcarsada o arabayla ölümcül taklalar atmayı nasip etsin inşallah. o pisliklere haram zıkkım olsun

75+65+100=240tl haftalık bunun haricinde her ay elektrik,su kapıcı,doğalgaz (ayda 200-300 arası eltimin oğlu her kış orda kalır hasta olmasın diye yakarlar), tel faturası (40tl ve üzeeri) eve kira ödemezler ev eşimin işte beni sormayın ne haftalığım vardır ne aylığım varsa yerim yoksa yemem düzenli market alışverişimiz yoktur. pazarra hiç çıkmam işte
he bide geçen gün bana verdiği 500tl ile herşeyi halletmemi istiyodelikafadulden

çocuğun kıyafetleri +benim hamilelik ihtiyaçlarım herşey gecelikti oydu buydu=500tl buyrun hodri meydan :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

.........

çocuğun kıyafetleri +benim hamilelik ihtiyaçlarım herşey gecelikti oydu buydu=500tl buyrun hodri meydan :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

nasıl vicdandır bu anlamıyorum kiCADIARZU. cocugunun eşinin nafakasıdır o dagıttıgın. anne baba basş tacıdır diyelimde evladından almayacak evine harca mutlu olun der. tabi gelinle inatlaşıp bizim emek verdigimiz evladımız bize yedirecek el kızı yerine derse olan sana olur. hiç mi korkmazlar Allahtan 3 gunluk dünyada kötülük edince ne oluyorki?? Allah adaletsizlerin kalbine adalet duygusunu versin...:Saruboceq:

ayy öldüm gülmekten alemsiniz kızlar bendede çok inci var anlatsam bitmez doğumum ramazana denk gelmişti ramazanın 10 uncu günü doğurdum kaynanam hastaneye geldi ben ölüyorum ağrıdan bana dediki ramazanda geçseydi bayramdan sonra doğursaydın yani 10 aylık doğuracakmışım herkes saşırdı en çokta kocacımbenneyaptımki

inanamıyorum yaa şuna bakarmısınız bazıları artık fesatlıktan ne diyeceğini şaşırmış durumda şaka gibi ya yüz vermeyin böylelerine kendinizi ezdirmeyin saygı göstermek ve kendini savunmak arasında çok fark var unutmayın lütfen!!!!!!!!!!!!

aynen öyle ama o lafı dedi ya öldüğüm andır annemlerden rahatsız olcaksan alırsın çocuğunu gidersin babanın evine dedi
yazıklar olsun ben annenler gelmesin dememiştim ki onu dedikten sonra attım kendimi duşun altına ağladım. ölüyodum o gece doğuruyorum sandım bütün gece ayaktaydım. doyumsuzlar
eşime dedimki banada haftada 50tl vericeksin dedim dediki kuzum sanada o parayı verirsem tavuk yerine makarna yerim dedi. zıkkım ye diycektim amaaa dedimki adaletli dağıtım yapmıyosun işte dedim. babası 65 tl haftalık alıyo annesi75 tl haftalık alıyo dün işten geldi dediki babama 100tl verdim niye dedim daha 1 gün önce harçlıklarını verdin dedim bana emlakçıda indirim yaptığını parayı hakettiğini söyledi o parayla benzin ve kontor alacakmış arabasına dedi allah harcamayı nasip etmesin harcarsada o arabayla ölümcül taklalar atmayı nasip etsin inşallah. o pisliklere haram zıkkım olsun

75+65+100=240tl haftalık bunun haricinde her ay elektrik,su kapıcı,doğalgaz (ayda 200-300 arası eltimin oğlu her kış orda kalır hasta olmasın diye yakarlar), tel faturası (40tl ve üzeeri) eve kira ödemezler ev eşimin işte beni sormayın ne haftalığım vardır ne aylığım varsa yerim yoksa yemem düzenli market alışverişimiz yoktur. pazarra hiç çıkmam işte
he bide geçen gün bana verdiği 500tl ile herşeyi halletmemi istiyodelikafadulden

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Neden böyleler bu kayınvalide,görümce,elti vs.anlamıyorum.Bende malesef ki üc tane elti var.Kafayı yememek icten degil.Allah hepinize sabır versin ne deyim.:nazar:

benimde 2. evliliğim 5 yaşında oğlum var eşimin ilk evliliği 3 aylık evliyiz, kaynanam bebek

düşünmüyomusunuz dedi inşallah olur dedim hayırlısı olsun dedim, tedavi görsen artık iyi olur dedi hamile

kalsaymışım ilk geldiğim zaman hamile kalırmışım ara verince olmuyomuş...akannehir..

ne olduğumu şaşırdım ya daha 3 aylık evliyim bana tedaviye başla dedi kötükedihüso

tamam belki tedaviye ihtiyacım olacaktır ama daha 3 aylığız yani... böyle mi söylenir..

Son düzenleme:
benimde 2. evliliğim 5 yaşında oğlum var eşimin ilk evliliği 3 aylık evliyiz, kaynanam bebek

düşünmüyomusunuz dedi inşallah olur dedim hayırlısı olsun dedim, tedavi görsen artık iyi olur dedi hamile

kalsaymışım ilk geldiğim zaman hamile kalırmışım ara verince olmuyomuş...akannehir..

ne olduğumu şaşırdım ya daha 3 aylık evliyim bana tedaviye başla dedi kötükedihüso

Bosver duyma arkadasım ya ne düsünürse düsünsün. Hayat sizin hayatınız onun istemesiyle olmuyor bazı seyler. Eger bu konuda cok fazla üstüne gelirse de yapıstırırsın cevabını .:nazar:

tamam belki tedaviye ihtiyacım olacaktır ama daha 3 aylığız yani... böyle mi söylenir..

ne yapaarsan yap ne olursan ol iğneleniyorsun sen duyma arkadaşım geçen gün aklıma ne geldi biliyomusun. o onu dedi bu bunu dedi diye diye kendimi bitirdim bu lanetler yüzünden artık bi çizgim olucak ondan ne iyi ne kötü olıyım diyorum ama yapabilirsem tabii pek becerebileceğimi zannetmiyorum ama bakalım belki başarılı olurum:gitme:

:1shok::1shok::1shok::1shok:

ne güzel bekar ve öğrenci yazıyor süper. allah seni çok iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
hayatının her döneminde sadece evlilikte değil. benim kızım olucak şimdiden umarım evlenmez diyorum onun üzülmesine dayanamam :emir_bebek: bizi anamız babamız bir fiske vurmadan kendileri yemeyip içmeyip giymeyip bizi doyuran giydiren pamuklara sarıp prenses gibi büyüten babalarımızın evinden çıkıyoruz 2-3 cani hayatımızı mahvediyolar canımıza okuyolar kimin hakkı var allah aşkına mafoldumben

X