aynen öyle ama o lafı dedi ya öldüğüm andır annemlerden rahatsız olcaksan alırsın çocuğunu gidersin babanın evine dedi
yazıklar olsun ben annenler gelmesin dememiştim ki onu dedikten sonra attım kendimi duşun altına ağladım. ölüyodum o gece doğuruyorum sandım bütün gece ayaktaydım. doyumsuzlar
eşime dedimki banada haftada 50tl vericeksin dedim dediki kuzum sanada o parayı verirsem tavuk yerine makarna yerim dedi. zıkkım ye diycektim amaaa dedimki adaletli dağıtım yapmıyosun işte dedim. babası 65 tl haftalık alıyo annesi75 tl haftalık alıyo dün işten geldi dediki babama 100tl verdim niye dedim daha 1 gün önce harçlıklarını verdin dedim bana emlakçıda indirim yaptığını parayı hakettiğini söyledi o parayla benzin ve kontor alacakmış arabasına dedi allah harcamayı nasip etmesin harcarsada o arabayla ölümcül taklalar atmayı nasip etsin inşallah. o pisliklere haram zıkkım olsun
75+65+100=240tl haftalık bunun haricinde her ay elektrik,su kapıcı,doğalgaz (ayda 200-300 arası eltimin oğlu her kış orda kalır hasta olmasın diye yakarlar), tel faturası (40tl ve üzeeri) eve kira ödemezler ev eşimin işte beni sormayın ne haftalığım vardır ne aylığım varsa yerim yoksa yemem düzenli market alışverişimiz yoktur. pazarra hiç çıkmam işte
he bide geçen gün bana verdiği 500tl ile herşeyi halletmemi istiyodelikafadulden
çocuğun kıyafetleri +benim hamilelik ihtiyaçlarım herşey gecelikti oydu buydu=500tl buyrun hodri meydan :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: