- 9 Aralık 2009
- 2.799
- 27
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.541
Daha önce anlattıgım konu iyice arap saçına döndü hemde bir laf bile söylenmeden.. maksatları sadece oğullarını paylaşamamak.. ben 2 üniversite okudm kendimi geliştirmiş biriyim ama ona ragmen ogullarının bir çöpü bile yok benden kıskanacakları bir meslegide yok ama istemiyorlar onu oldugu gibi kabul ettim insanlıgını sevdim bağlandım güvendim herşeyimi emanet ettim... ama benim yanımda oldugunu bilmek bile onlar icin dünyanın sonu... bu insanlara ben ne yaptım nişanlımı sevmekten başka... ailemde cok ılımlı yaklaştı bizim hatrımıza sustular... ama onlar bayramda bile arayıp hal hatır etmediler... bizim çagırmamızla geliyorlardı.. son gelmelerinde de kıyamet koptu zaten kaynana namzeti kızımla beni çekmezsen bu iş biter diye tehdit etti be ipler koptu... şimdi babasıda tavırlı karısından ayrı adım atamıyor.. sucları yokkken haklarını yeme cocukların diyemiyor.. en son dün akşam babasıyla nişanlım yemege geleceklerdi herşey hazırdı son anda kavga etmiş babası nişanlımda mesaj atmış beni affet başaramadım cok büyk kavga ettik babamla ben öldürücem kendimi diye ve telini kapatmış halada açmadı... biz karı koca gibiydik... çok güvendim ... şimdi ben ne yapıcam... resmen bir açıklama bile yapılmadı ve ortada kaldım öylece... hayatta kimseye güvenmemek gerekiyormuş bunu anca başına gelince anlıyorsun... asla kötülük gelmez asla yarı yolda bırakmaz diyen nişanlımda bunu yaptıysa hiç bir erkek güvenilir degildir artık.. 25 yaşındayım ama hayat benim icin bitmiş durumda kimseye bişey anlatamıyorum... ailemde ne üzülüyorsun kızım biterse o bilir diyor... Allahım bu nasl bir azaptır.. Bir aile sırf ogullarını paylaşamıyor diye olacak olan yuvayı yıkar mı nasıl vicdandır bu.... nasıl adalet... benim aklım almaz oldu artık...
Canım ailen arkanda bak ne güzel..
sen diyorsun ailesi icin bana bunu yaptı -ki ailesi de arıza insanlar belli.. evlendikten sonra cekip üzülecegine şimdiden dönülmesi en güzeli.. tavrını belli et yumusama sende .. sevgi herseye yetmıyor malesef.. yıpranan üzülen hep sen olursun..
ailene sarıl ,bırak o arızalı insanları..ne halleri varsa görsünler.. sende hayatına devam et bişekilde...