Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bu saatte ayakta ne işin var diyceksiniz uyuyamadım SEBEP: elimizde nakit 60.000tl var buldukları ev 80.000tl eve gittik eşimle döküntü kayınvalidem içinin 20.000tl ile düzeleceğini söylüyo oldumu 40000tl kredi borcu bu kadar borcu ne kadar zaman da öderiz allah bilir şu anda artık avaz avaz ağlamak istiyorum

1000 tl bana verdi bebek mobilyası için bende anlaştım geçen gün mobilyacıyla eğer anlaşmasaydık alamazdım mobilya diyo bende dedimki eşime bende artık çıngar çıkartırdım dedim. tabi canım haklısın diyo yuh be yuh ayıptır söylemesi 700tl kalıyo altın paramdan onlada kıyafetlerini alırım dedim şu sıra ne iyi olur çok iyi yaparsın diyo bende dedimki 2.500liramı geri ödiyceksin dedim o kadar harcamış olcam çünkü bana verdiği 1000 tl yide alıyo alınca altın paramın hepsi olan 2500tl bitiyo tabi geri istedim utanmadım bu sefer borcun bitince bankaya koyucaksın dedim yeter be ben ben boğazımdan kesip adamı ev sahibi yapıyorum çocuğumundamı boğazından kesicem

20.000tlye ne yapılcak bakın doğalgaz kombi, kapılar amerikan istiyo, pimapen yerler parke banyo fayans var ama o istiyo mutfak fayans , mutfak dolabı, banyo dolabı dış kapı çelik kapı badana

neyse önceki konuya döniyim eltimdeyim bana ogünü gelmem için yalvaran görümcem ortada yok kayınvalidem gitti dediki gel boşver iş yapmayı sana anlatıcaklarım var bizi bidaha yanlız bırakmazlar dedi ben gerizekalısıda dedimki hem iş yapalım hem konuşalım yenge dedim olmaz otur dedi mutfaktaki masaya oturduk önce beni aşağılamaya başladı ki doğru söylüyomuş sen çook çocuksusun her söylediklerine evet diyosun cart curt konuştu konuştu ve bomba.... EŞİM İÇİN DEDİKİ ..... BANA ÇIKMA TEKLİF ETTİ ABİSİYLE ÇIKARKEN DEDİ.BEN BİR FIRLADIM AYAĞA NEYSE DEMESİN Mİ Bİ GÜNLÜK BİŞEYDİ TAKMA KAFANA AĞLAYARAK YÜZÜĞÜMÜ çıkardım vurdum kapıyı çıktım velasılı olayı yalanladı ben öyle demedim falan diye kabak benim başıma patladımı eşimle ayrıldık annesi babası artık evimizi aşındırdılar o ne lanettir bilemezsiniz beni bayılttı şöyle böyle 5 kere geldiler bu iş bozulursa onların yuvasınıda bozucam dedi kayınvalidem babamda bana sordu ne dersin diye bende sevdiğim ve eşime inandığım için kabul ettim ve bu zamana kadar geldik ondan beri o kadınla konuşmuyoruz evlendiğimden beri kayınvalidem ve kayınpederim nasıl baskı git özür dile büyüktür ben 2nizede inanamam ama ailemin karşısında öyle demiyolardı

biz sana inanıyoruz kızım o bizim canımıza okudu ben sana inanmasam ayağına gelirmiyim of neler neler ne nişanımı, ne düğünümü ne de şu özel durumumu bile doyasıya yaşayamadım arkadaşlar artık ensem uyuşuyo tek isteğim bebeğimin sağlıklı doğması

inanın 4yıllık evliyim 3 yıl inadına çocuk istemedim inadına derken böyle durumlar yüzünden hep borç o malları nereye götürceksek bi gün babamlara gittik 1 yıllık evliyim kaynana kayınpederde babamlarda annem yemeğe çağırmıştı.
.... hanım ben senin baban saylırım dedi dalga geçer gibi bi problemin varsa çocuğun olmuyosa dr götüriyim dedi ben noldum biliyomusunuz kıpkırmızı bunlar hep uyuyo bişey yapmıyolar dedi babama babamda biz böyle şeylere karışamayız dedide kıpkırmızıda kesildi
çok afedersiniz o günden sonra adımı kısıra çıkardılar al şimdi çocuk olcak biride demiyoki bebek gelicek masraf artıcak bilmem ne yok kayınvalidem burdayken annem geldi elleri dolu kadir hastan bebeğe almadığı kalmamış kıyafetler battaniyeler nasıl ama aldım önünde gıcıklığına açtım bi güzel demesinmi seninki ilk tabi yaparsın annemde ay yaparım onlar benim canlarım dedi. o hiç tv izlemeye başladı.bu kadar azıcaklarını bilseydim bi 3 sene daha beklerdim bebek için günahına girdiğimi düşünüyorum üzülüyorum çalışmayı düşünüyodum bunlara yedirmek için çalışıcam belli çalışmıycam be

ben dr bulamıyorum ona pahalı buna pahalı şeytan diyo hepsini bi kuş başı gir hapse allahım sen koru sen yrdım et nolur. allahımdan bulsunlar yarabbim nolur yardım et nolur sıyırıcam ay aklımdan ne geçerse yazıyorum ama deliricem uyuyamıyorum ay bide 3 sokak arkama taşınıyolar nolur bana dua edin nolur ya bana etmeyin bebeğime edin nolur

nasıl konuşmıyım arkadaşım eşim ben onların karşılarında sesimi bile yükseltmiyorum susuyorum yani hep sustum sustukça da tepeme çıktılar

kocamın borcuda 3.ye kandırıyolar eşimi bizde yardımcı oluruz tutarız boğazımızı diyolar sonra eşimden haftalıklarını alırken 2 katına çıkarıyolar noluyo biz mutfağımızdan kesiyoruz özel ihtiyaçlarımı hiiiiç saymıyorum inan doğalgazı yakmıyorum diyorumki bizimki bunalıma giriyo ya tabiki ben evin işini yapınca giriyorum battaniyenin altına ısınmaya çalışıyorum yok bütün hata benim yazdıkça dank ediyo bu kadarda yapılırmı dimi onlara doğalgaz 250 300 geliyo biz 1 de yakıyoruz eltimin küçük oğlu gelip kalıyo aman üşür 2 de yakıyoruz diyip kandırıyolar işte

bu sene ben şimdi yakıcam doğalgazımı allah biliyo ya banane onlar zaten çocuklar dert sahibi olur diye düşünmüyolar.

bebek için harcanan paraya gelince onada cevap veriyim artık yarın 32. haftama giricem dün ve ondan önceki gün ananesinin getirdiklerinden başka hiçbir eşyası yok bebeğimin bi mobilya beğendim herşeyiyle 2milyar bunu veremiycek durumda değiliz burdaki arkadaşlar bilir yedi beni yedi al o eşyalar için kudurdu istediği zaman 40000 tl kredi çekebiliyo ama dimi çok gücüme gidiyo ben çeyizimde getirmedim ya kuzumu

eşim o borca girerken bile bana güveniyo ben evlendiğimden beri 4 senede 6 kere pazara çıkmışım çıkmamışımdır. kıyafet kuaför gezmekten 1 taneside bende yok bbende 30 tane ev alırım ama malesef hamile kıyafetlerimi annemin teyzesinin kızı verdi. çok kilo almadığım için çok afedersin eski iç çamaşırlarımı kullanıyorum anla yani ben fazla tutuyorum kıyamıyorum ama hepsi bana kıyıyolar allah bilsin

bunları gece kadınlar kulübündeki bir sitede arkadaşlarımla paylaştım baıları cevap olduğu için saçma gelebilir 3:38 den itibaren yazdım dün olanlarda var kısaca anlattıklarımda bebeğime bişey olucak diye üzzülüyorum allahaşkına gelde sinirlenme ben napıcam bilmiyorum ŞU ANDA SAĞ GÖZÜM SAAT 12DEN BERİ ATIYO SİNİR HASTASI OLDUM GALİBA YADA FELÇ OLUCAM DALGA GEÇMİYORUM ENSEM UYUŞUYO KARINCALANIYO ALLAH ONLARI ALSIN İNŞALLAH RTABBİM NOLUR

heryerde sorun her evlilikte sorun neyapıcaz bilmiyorum düşün düşün kafayı yicez heralde artık bizmi çok düşünceliyiz ince düşünüyoruz yoksa bizden başkası bizi hiç mi düşünmüyo...

ah bi bilsem keşke böyle yetiştirilmeseydim suratımıza tükürseler yarabbi şükür diyoruz

Canım artık çocuğuna odaklı düşünmelisin ,yetiştirilme tarzına göre değil.şöyle bir silkelen önce kendin için sonrada bebeğin için alışverişe çık.ödemeleride eşin düşünsün .bu arada bende hamileyim 32. haftadayım ben senin aksine çok sesli sayılırım kaynanamlarda bizi yemek istedi işlerini bozdular eşim baksın diye ama eşim zamanında çok yardım etmiş beş kuruşunu yedirtmedim şimdi konuşmuyoz altlı üstlü oturuyoz.bana hamileliğin nasıl gidiyo diye bikere sormadı.eşim bayramda gitti. bebeğe bişey almadım eşin çöpe atar diye demiş. altın mı yapayım kıyafetmi diye sormuş .eşimde kaynanam hep eşya hem altın yapcak demiş .o da bende yaparım demiş.burda herkes bebek odası yaptırıyo...şimdiye kadar insan bir yelek örerdi
benim istemiyceğimi düşünüp yaparım dedi heralde bende kararsızım henüz ..çocuk bahanesiyle samimi olmak isterse diye :hulya:

atusaprenses tatlım ya bende sendenım bılıyon mu esımın annesı calısıyo calısıyoda gelde sor babası hastayım deyıp ısterse calısıyo 5 tl su parası bıle esımden beklıyo kırada oturuyoruz evlendımızden berı beraber onlarla yarı kırayı bızden alıyo annnesı dusun yanı tup bıter esım alır merket su gelırler elektırıge yetmıyo mahsuz yıne alırlar para vala bende sen gıbı ıcımı yıyorum hamılelıgım hergun aglıyarak gectı ayrılalım yoksa ayrılıcaz dıye esımle kaynanam oyle pıs bı ınsankı yedı bulasıgını bana kalsın dıye lavaboya atar hıc umrunda olmazdı temızlık yapmaz yata tv ızlerdı ben hamıleyım durmadan mıdem bulanıyo kadın hıcc bebek esyasına gelınce tek oglu var kaynanamın torununa bısı vermedı 8 aylık olana kadar turkıyede dım esımle aynı evde onlarla 5 tl ye bı pıjama almadı londraya aylemın yanına gıtım orda dogurdum sırf kaynanayla muhatap olmım anneme gıtım 3 aylık olana kadar kızım orda kaldım bebekle hemen gelemedım geldık kaynanam cocuga 5 tane yelek oda oylesıne ordugu bır kacta pazardan cop almıs o kadar bana bılezıkmıs bılmem neymıs yoooookkk sımdı dun ev aldık tamırat bıtsın kurtluyoruz ınsallahhh onlardan bana kaynanayın akrabası mahana buluyomus nıye kaynanamla yasamıcakmısım napıcakmıslar esıle onlar kırada 2+1 de 5 kısı yasayamam bende 22 yasında gencım bende kıloca evımde dolasmak ıstıyorum bende esımle oturma odamda eyıf yapmak ıstıyorum eesımın hakını yıyemem laf soyletmez bana kımseye annesını hep hazarlar ama oyle yusuz bı kadınkı tukursen yapısmaz yuzune kızlarr ay cok sınır bozucu ya bızmı cok bahtsızız yaaa kaynanam esıme kactıgım ıcın tabı hazır gelın geldı dıye 1 pıjama 1 batanıye bır kacta havlu falan verdı baska bısı yok hersey aylemden ceyızımı gorunce ay ne cok harcamıslar ne gerek var dıyo yaa utanmaz sey sımdı annem bavula marka gısı alıyo kızıma gecemedıne aman gısı kuculur dıyo kendı bıtane aldı yok yokk

ah be arkadaşım canları cehenneme ddün yaşadıklarımı yazıyım bak

SON BOMBA eşim diyoki doğumdan sonra takılan altınlar benim olsun
biliyo benim aile tarafım çok takıcak vermicem düğündede bi bilezikleri bıraktı bana küçük altınlarla paraları onlar almışlardı onlarda öyleymiş soyguncular 5 10 milyon yaktı çok afedersiniz nişanla birlikte 14 bileziğim vardı uf neyse boşverin 3. sayfalara çıkmaya hazırım testere kamil gibi anlarsınız ya çıldırıcam be vermiycem işte bankadan 2500tlde gidiyo oh canım benim sokakta peydahlamadım bu çocuğu hay ciğerleri çıksın inşallah o koca karıyla koca herifin

5 10 milyon yaktı demişim aile tarafı 5 10tl taktı küçük altın bile toplasan 2 3 altın ama şimdi ne altınlarımı vericem bankada harcadığım paranın hepsinide geri alıcam o kadar 30 yaşındayım 6 göbek istanbulluyum bi çivim yok şu memlekette onu bırak bankadaki parama güveniyodum yeminle bi dayanağımdı az da olsa elalemi ev sahibi yaptım sıfırladım var mı böyle bişey deyse bari bizimmiş efendim mal istemiyorum borçsuz bir hayat istiyorum artık gençken yapmak gerekirmiş daha napcak uf be onlar zıkkımlanmalarına yemelerine gezmelerine devam edicek evde yok diyen devamlı hesap yapan bi koca bıktım artık bıktııım

bende tam 31 haftalık oldum bugün zavallı bebeğim yk be yavrum onlardan ne altın gelir ne de hiç bişey bana yakın oturmak için münasip yerlerini yırtıyolar bir kere gelmediler evin ağır temizliğini bitirdim bu halimle

afedersiniz benim aslında 4.500tl vardı düğün bileziklerimin parası bi ev almışlardı eşime ödetiyolardı krediyi bu aradada bi masaj yatakları var 4000 tlye satılıyo bedavadan hizmet veriyo halka belki anlamışsındır. tutturdu ondan istiyorum diye borç var 4000 tl nerden bulcaz teyzemin görümcesi bu işleri yapıyodu 1 ay kullanılmış yatağı 2500 e satıyodu. 2000tl ye bıraktırıp aldım kendi bilezik paramdan kayınvalideme (bebeğimizin odası için eşimin veremediği para) evde yokken getirttim kurdurduk geldi alışverişten eşim dediki anne bak fatoş sana süpriz yaptın dedi. o gitti oğlum ay allah senden razı olsun diyip eşimi öptü sevdi ah oğlum ne gerek vardı da aldın dedi (hep öyle yapar) ben aptalım çocuğu nasıl sıkıştırdığını bilmiyorum ya) anne ben almadım fatoş altın parasından aldı dedi. oda ay sağol kızım dedi öptü ama gidene kadar inanmadı heralde oğlum sağol diyip durdu herkezede metin aldı demiş önemlide hadi önemli değil yattığıda yok şimdi. haram zıkkım olsun helal etmiyorum işte etmiyorum. bi elektrik çarpsa onu oh içimin yağları erir

hayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. :1no2: :1no2: :1no2:
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı :çok üzgünüm:

ak cok kotu ya lalah yardımcısı olsun eısnı kaynanasını bıldıgı yapsın rabım yazık dogacak yavruya ah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…