- 3 Nisan 2010
- 1.432
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.401
heryerde sorun her evlilikte sorun neyapıcaz bilmiyorum düşün düşün kafayı yicez heralde artık bizmi çok düşünceliyiz ince düşünüyoruz yoksa bizden başkası bizi hiç mi düşünmüyo...
ah bi bilsem keşke böyle yetiştirilmeseydim suratımıza tükürseler yarabbi şükür diyoruz
atusaprenses tatlım ya bende sendenım bılıyon mu esımın annesı calısıyo calısıyoda gelde sor babası hastayım deyıp ısterse calısıyo 5 tl su parası bıle esımden beklıyo kırada oturuyoruz evlendımızden berı beraber onlarla yarı kırayı bızden alıyo annnesı dusun yanı tup bıter esım alır merket su gelırler elektırıge yetmıyo mahsuz yıne alırlar para vala bende sen gıbı ıcımı yıyorum hamılelıgım hergun aglıyarak gectı ayrılalım yoksa ayrılıcaz dıye esımle kaynanam oyle pıs bı ınsankı yedı bulasıgını bana kalsın dıye lavaboya atar hıc umrunda olmazdı temızlık yapmaz yata tv ızlerdı ben hamıleyım durmadan mıdem bulanıyo kadın hıcc bebek esyasına gelınce tek oglu var kaynanamın torununa bısı vermedı 8 aylık olana kadar turkıyede dım esımle aynı evde onlarla 5 tl ye bı pıjama almadı londraya aylemın yanına gıtım orda dogurdum sırf kaynanayla muhatap olmım anneme gıtım 3 aylık olana kadar kızım orda kaldım bebekle hemen gelemedım geldık kaynanam cocuga 5 tane yelek oda oylesıne ordugu bır kacta pazardan cop almıs o kadar bana bılezıkmıs bılmem neymıs yoooookkk sımdı dun ev aldık tamırat bıtsın kurtluyoruz ınsallahhh onlardan bana kaynanayın akrabası mahana buluyomus nıye kaynanamla yasamıcakmısım napıcakmıslar esıle onlar kırada 2+1 de 5 kısı yasayamam bende 22 yasında gencım bende kıloca evımde dolasmak ıstıyorum bende esımle oturma odamda eyıf yapmak ıstıyorum eesımın hakını yıyemem laf soyletmez bana kımseye annesını hep hazarlar ama oyle yusuz bı kadınkı tukursen yapısmaz yuzune kızlarr ay cok sınır bozucu ya bızmı cok bahtsızız yaaa kaynanam esıme kactıgım ıcın tabı hazır gelın geldı dıye 1 pıjama 1 batanıye bır kacta havlu falan verdı baska bısı yok hersey aylemden ceyızımı gorunce ay ne cok harcamıslar ne gerek var dıyo yaa utanmaz sey sımdı annem bavula marka gısı alıyo kızıma gecemedıne aman gısı kuculur dıyo kendı bıtane aldı yok yokk
Canım artık çocuğuna odaklı düşünmelisin ,yetiştirilme tarzına göre değil.şöyle bir silkelen önce kendin için sonrada bebeğin için alışverişe çık.ödemeleride eşin düşünsün .bu arada bende hamileyim 32. haftadayım ben senin aksine çok sesli sayılırım kaynanamlarda bizi yemek istedi işlerini bozdular eşim baksın diye ama eşim zamanında çok yardım etmiş beş kuruşunu yedirtmedim şimdi konuşmuyoz altlı üstlü oturuyoz.bana hamileliğin nasıl gidiyo diye bikere sormadı.eşim bayramda gitti. bebeğe bişey almadım eşin çöpe atar diye demiş. altın mı yapayım kıyafetmi diye sormuş .eşimde kaynanam hep eşya hem altın yapcak demiş .o da bende yaparım demiş.burda herkes bebek odası yaptırıyo...şimdiye kadar insan bir yelek örerdi
benim istemiyceğimi düşünüp yaparım dedi heralde bende kararsızım henüz ..çocuk bahanesiyle samimi olmak isterse diye :hulya: