Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben artık düşünmicem kızlar bunları onlarla küsüm zaten tek derdim onlarla karşılaşmamak ama bi gün tabiki karşılaşıcaz eşim hep bnden yana bu konuları kapat düşünme artık dedi sana yapılan bnada yapılmıştır sn ve ben yok bız warız dedi cnm kocam yaa

merhaba kızlar bende bu yolla anne bağımlısı bir eşi yola getirdim valla .iyi yöntem benimki 5 6 yıl sürdü ama sonunda zafer benim .eşim resmen uyuşturucu bağımlısı gibi anne bağımlısıydı bende işe yaradıysa herkeste yarar.annesinin de çok katkısı oldu soğutma çabalarımda sağolsun .ama bu arada bana maliyeti yumuşak doku romatizması

kayıvalıdemi çok severım. çok asıldır.. agırdır.. agır başlıdır.. asla yuksek sesle kızsa bile konuşmaz.. ama ogluna da çok duşkundur.. benım evıme mısafırlerını bile getırmez sız rahatsız olmayın diye.. ve hiç bir kötu sozunu duymadım.. ve asla kırıcı konuşmadı.. ve kayınvalıdemı çooook seevıyorumm......

AMA ÖZ ANNEM BANA HER AŞAMADA VE EVLILIKTEN SONRA NELER YAPTIGINI ANLATSAM BURALARA SIGMAZ GALIBA....

bu yöntem banada mantıklı geliyo aslında. mesela ramazan bayramında 9 gün kaynanamlara gitcez. yine bişiler ima ederse diyorum bükeyim başımı acıtasyon yapayım sonra oğluna ay ben ne yaptım ki onlara çok kırıldım falan. ama benimki yumuşak başlılıktan anlamazki, öyle diyince beni teselli etsin vs. çok mazlum mazlum olmasada annesinin bi iki imasını eşime demiştim sende annemle babanem gibi olmayın, madem bi ima gördün kendin ver cevabını demişti. ki aslın kaynanam bişiler ima edip benim sustuğumu görünce pekte ii olmuyo, sanki bakıyo bu gelin sus pus oturuyo daha da yüz buluyo. napıyım şaşırdım artık bende :bbo:

Madem öyle sende saygını kibarlığını bozmadan
Alttan alttan ver cevabını eşin kızarsa da sen dememişmiydin
Annenle babaannem gibi olmamak için sana söylenmek yerine kendim halletmeye çalıştım dersin aklinialirimsmile

Şaşırdım açıkcası okuyunca,noldu cnm bu kadar kendi öz annenle,özel değilse tabii?

süper ya bende hemen uygulamaya başlayayım ama tabi sabır gelirse sevgili eşim pek annesine toz konduramaz hep yaptıklarından olumlu birşey arar durur..

ilk başlarda sen sustukça suyunu çıkarıyolar tabi sen inceden çaktırmadan ver cevabını ama bir zaman sonra nasıl olsa gelin beni takmıyor susuyum diyolar ama bence sen hanımefendiliğini koru nasıl olsa birgün senin istesede istemesede onun oğlunun karısı olduğunu içine sindirecek ben 11 yılda birkaç kez cevap vermişimdir pişman da değilim en azından eşim beni anladı geç oldu ama mafoldumben

yaaa benim görümcemle kaynanamın en cok uyuz oldugum huylardan bırısı de bız esımle orda kaldıgımız zamanlarda kaynanam kapıyı calar bende hep inadına gec kalkmak ısterım saat 10 yada 10.30 olur cagrır tabı onlarda erken kalkmıyo yada direk kapıyı acmaya calısır sankı kapıyı kıtlemıcez o kapı sesıne oyle sınır olurum kıı ... buyuk gorumcemde oyle sadece ben boyle dusunmuyorum eltımede oyle syler olmuss acayp sınır olurum oyle seylere yaa kaynanam hep baskalarının agzıyla laf carptırır kendı soleyemedıgı seylerı aa bole dedı fılan der bı keresınde bısey olmustu yegenımız war kaynımın kızı daha o zmaanlar 3 aylıktı bana acıkca yapamazsın demıyoda yegenımızın azından dıyoo yengee nah yaparsın dıyo bak dıyoo yaaa kuucucuk bebegı de kattı yaa kendın soylesene delı oluyorum hıc dusunce yok walla madem ogullarınızı cok sevıyosunuz dusunuyosunuz bıraz saygı gostern bıze yaa ben artık kendımden suphe edıyorum ben mı kotuyum abartıyorum dıye ama yok esım dıyo ne kotusu sacmalama fılan gercekten artık psıkolojım bozuldu benım yzuume sen bana laf soylemedın duymadım dıyor ama arkamdan af carptırıyo dıyomus ben anlamadım yaa ama esıme soyledım bu saatten sonra konussak bıle ne onlar benden bısey ısteyebılır ne ben onlardan gercı onlar ıster emınım ama ben olmıycam eskısı gıbı artık guurrumu ayaklar altına almıycam resmen benı ewden kovdu yaaa var mı ötesii çok doldum yınee yaa neyse kı Allaha sukurler olsun esım hep benım yanımda sana yapılan bana yapılmıstır dıyo benı seven senıde sevıcek dıyorr kendı kendıme salak salak dusnuyodum bayramda gıderım dıye ama gıtmıycem aramıycam da yaa bugune kadar gıttımde ne oldu ıyılkten anlamadılar esımede soyledım sana bugune kadar aılenı at sat demedım ama artık dıycem dedım o da tamam askım sen dusunme bunları ben senı bılıyorum nasılsa ben hayatımı senınle paylasmak ıstıyorum dedı bende zaten esımın ablasına dedım buyuk olaylardan sonra abla artık hıc bırının dedgıne bakmycam sadece esım war benım ıcın dedım tabı ablası acıllık oldugumu bılıyodu ne oldu fılan dedı esımde hep snırden stresten dedı sonra dıger gorumcem geldı yavas yavas kapadık konuyu ıste oyle ztn eltım anlatmıs ıyı olan gorumceme o da cok uuzulmus banada bosver sn btanem takma bısey dedı bende oyle yapıyorum bundan sonra esım ne derse o dedım bundan sonra hayatımda onlara yer yok bayramdı dugundu mrb mrb artık yaa cunku ne kdar ıyı olsanda olmuyo mutlakaa bıseyler buluyolar dusunmek ıstemıyorum ama hep onlarla kavga edıyorum kendımce yaa esım de cok kızıyo tabı taktıgım ıcın benım zaten ne kadar ınatcı ve sınırlı oldugumu bılıyolardı madem ben bu kadar kotuydu ınatcıydım kıncıydım sımdı mı aklınıza geldi yaa daha oncede demıstım gorumcemın dguunune gıtmek ıstemıyorum ama esımıde yanlız bırakmak ıstemıyorum onlarla ama cagrırlarsa gıderım BElKİ ama annemı fılan goturmem gıtsemde yabancı gibi dururum fazla durmam hep kendı ıyılıklerını soyluyolar benım hıc mı ıyılıgım olmadı yaa oglun gelmıs barı o gun yapma hadı oglun yokken yaptın ama lafa gelınce emanet oluyoruz dımı emanete boyleler zaten esım varken ne oldugunu gorduk kovdu benı resmen ama kendı kaybettııı Allaha havale edıyorum hakkımı yıyolarsa ne eksık ne fazla ceksınler eltımle bna yaptıklarını kusura bakmayn kızlar uzun oldu bilmiyorumkismile

Kaynanam,eşim ve ben mobilya alışverişine çıkmıştık.Yatak bakıyoruz ama kaynanam benden önce atlıyor yatağın üzerine,test ediyor,yaylarını kontrol ediyor falan.Ben sinirden çatlamış halde öyle izliyorum onu.Neyse,bi ara satıcı kızla gözgöze geldik.Dediki kaynanan sanırım, yatağa üçünüz beraber yatacaksınız heralde,Allah kolaylık versin ...!

bence cok dogru soylemıs hatta ben olsam bende soyleyebılırdım bu lafı cok sınır oluyorum boyle kaynanalara neden hersyee karısıyosunuz kı artık ogullarınız evlendı neden bizle yarıs edıp bıze laf sokuyosunuz kı madem sız buyuksunuz herseyı ıyı bılırsınız bı zahmet kalbımızıde kırmayın ya . . bende küsüm esımın aılesyle sadece evlı olan abısıyle gorusuyodum 1 aya yakındır onlada gorusemedık esım askerde dun abısıyle annesı aramıs tennezzul edıp benı sormuyolar gercı annesı bı ara sormus ama ne kadar ayıp ınsan yalandan da olsa arar napıyosun bı ıhtıyacın var mı der ama bısey demıyorm Allah a havale edıyorum nasıl bı zıhnıyet ben anlamıyorum ama yeter artık ya sen bıze emanetsın bır sorun olunca hemen soyle dıyolardı noldu bu mu emanet anlaysıı yaa cok meraklı degılım ama ınsan uzuluyorda bı yandan ne dıyım her yazın bır KISI vardırr. . .

Acayip sinir oldum . Ancak ; satıcı kız ile sizin aranızda geçen konuşmayı gözümde canlandırınca bir an çok komik geldi kaydirigubbakcemile3

Lütfen yanlış anlamayın . ALLAH yardımcınız olsun .

Siz bide benim büyük görümcek'i görün
Bigün sünnet mevlüdüne gittim
Görümcek ortada bi oraya bi buraya koşturuyor
Anası bi kenarda fazlalık gibi oturuyor
Kadın danışılacak sorulacak herşeyi kaynanasına soruyor
Biri anası biri kaynanası ama sanki kaynana evin söz sahibi gibi herşeye müdahale ediyor
Benim kaygana da kızının evinde bi yabancı sığıntı gibi oturuyor
İşin garip tarafı görümcek bundan memnun
Kaynanasının sözüne daha çok itibar ediyor ona daha yakın davranıyor
Üstelik anasıyla aralarında hiçbi sorun yok
Buna rağmen başrolde annesi değil kaynanası vardı

İşte böyle gelinlerde var :bbo:

bugun eltimle esi aaradı en sevdıgım kaynım cok mutlu oldum yaa dıger kaynımda msj attı aramızda sorun olmayanlardan biri. . ama kontorum yok olsada cevap verecegimi sanmıyorum . .

benimkiler laf sokmaz aslında ama doğumda 2 ay kaldı o zaman bi kaç inci oldu. menepozdan sonra bizimki pek bi alıngan oldu. şöyleki hamileliğimin son ayında gelmişti bana iş yaptırmamak istiyodu sağolsun bende hep o yapmasın diye yardım ediyodum az az. bi gün yemek yapmış bende yanına çorba yapayım dedim yaptım akşam eşim geldi yemeğe oturduk "gelin benim yaptığımı beğenmiyo galiba çorbayı o yaptı" dedi eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…