- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.261
merhaba kızlar bende bu yolla anne bağımlısı bir eşi yola getirdim valla .iyi yöntem benimki 5 6 yıl sürdü ama sonunda zafer benim .eşim resmen uyuşturucu bağımlısı gibi anne bağımlısıydı bende işe yaradıysa herkeste yarar.annesinin de çok katkısı oldu soğutma çabalarımda sağolsun .ama bu arada bana maliyeti yumuşak doku romatizmasıBen kurtuluşu buldum kızlar
Kaynana ve saz arkadaşları beni düğünden sonra en fazla bi hafta delirtti
Baktım kibarlıktan anlamıyorlar
Her sorundan sonra biraz dudağımı büzüp biraz üzgün bi ifadeyle
Aşkıııım annen bana böyle dedi ama ben kötü bişey demedim ki çok kırıldım mafoldumben
Aşkıııım bana niye böyle davranıyorlar ben kötü bi kız değilim kiii :1no2:
Aşkıııım bizi bu kadar üzmeye ne hakları var ben onlara naptım kiiii :bbo:
Aşkııııım ama ben gerçekten çok üzülüyorum
Şeklinde bi güzel eşimle paylaşıyordum
Ama boğmadan bunaltmadan ve tamamen dertleşmek babında yerimseniben
Artık beni bile arasalar eşim cevap veriyor ve kesinlikle beni muhatap etmiyor
merhaba kızlar bende bu yolla anne bağımlısı bir eşi yola getirdim valla .iyi yöntem benimki 5 6 yıl sürdü ama sonunda zafer benim .eşim resmen uyuşturucu bağımlısı gibi anne bağımlısıydı bende işe yaradıysa herkeste yarar.annesinin de çok katkısı oldu soğutma çabalarımda sağolsun .ama bu arada bana maliyeti yumuşak doku romatizması
bu yöntem banada mantıklı geliyo aslında. mesela ramazan bayramında 9 gün kaynanamlara gitcez. yine bişiler ima ederse diyorum bükeyim başımı acıtasyon yapayım sonra oğluna ay ben ne yaptım ki onlara çok kırıldım falan. ama benimki yumuşak başlılıktan anlamazki, öyle diyince beni teselli etsin vs. çok mazlum mazlum olmasada annesinin bi iki imasını eşime demiştim sende annemle babanem gibi olmayın, madem bi ima gördün kendin ver cevabını demişti. ki aslın kaynanam bişiler ima edip benim sustuğumu görünce pekte ii olmuyo, sanki bakıyo bu gelin sus pus oturuyo daha da yüz buluyo. napıyım şaşırdım artık bende :bbo:
kayıvalıdemi çok severım. çok asıldır.. agırdır.. agır başlıdır.. asla yuksek sesle kızsa bile konuşmaz.. ama ogluna da çok duşkundur.. benım evıme mısafırlerını bile getırmez sız rahatsız olmayın diye.. ve hiç bir kötu sozunu duymadım.. ve asla kırıcı konuşmadı.. ve kayınvalıdemı çooook seevıyorumm......
AMA ÖZ ANNEM BANA HER AŞAMADA VE EVLILIKTEN SONRA NELER YAPTIGINI ANLATSAM BURALARA SIGMAZ GALIBA....
Ben kurtuluşu buldum kızlar
Kaynana ve saz arkadaşları beni düğünden sonra en fazla bi hafta delirtti
Baktım kibarlıktan anlamıyorlar
Her sorundan sonra biraz dudağımı büzüp biraz üzgün bi ifadeyle
Aşkıııım annen bana böyle dedi ama ben kötü bişey demedim ki çok kırıldım mafoldumben
Aşkıııım bana niye böyle davranıyorlar ben kötü bi kız değilim kiii :1no2:
Aşkıııım bizi bu kadar üzmeye ne hakları var ben onlara naptım kiiii :bbo:
Aşkııııım ama ben gerçekten çok üzülüyorum
Şeklinde bi güzel eşimle paylaşıyordum
Ama boğmadan bunaltmadan ve tamamen dertleşmek babında yerimseniben
Artık beni bile arasalar eşim cevap veriyor ve kesinlikle beni muhatap etmiyor
bu yöntem banada mantıklı geliyo aslında. mesela ramazan bayramında 9 gün kaynanamlara gitcez. yine bişiler ima ederse diyorum bükeyim başımı acıtasyon yapayım sonra oğluna ay ben ne yaptım ki onlara çok kırıldım falan. ama benimki yumuşak başlılıktan anlamazki, öyle diyince beni teselli etsin vs. çok mazlum mazlum olmasada annesinin bi iki imasını eşime demiştim sende annemle babanem gibi olmayın, madem bi ima gördün kendin ver cevabını demişti. ki aslın kaynanam bişiler ima edip benim sustuğumu görünce pekte ii olmuyo, sanki bakıyo bu gelin sus pus oturuyo daha da yüz buluyo. napıyım şaşırdım artık bende :bbo:
Kaynanam,eşim ve ben mobilya alışverişine çıkmıştık.Yatak bakıyoruz ama kaynanam benden önce atlıyor yatağın üzerine,test ediyor,yaylarını kontrol ediyor falan.Ben sinirden çatlamış halde öyle izliyorum onu.Neyse,bi ara satıcı kızla gözgöze geldik.Dediki kaynanan sanırım, yatağa üçünüz beraber yatacaksınız heralde,Allah kolaylık versin ...!