- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.281
bayramdan sonra kızıma bakmak için bize yerleşecek o zaman bekliyorum ben incileri ama hakkını yemeyeyim menepoza kadar iyiydikaydirigubbakcemile3 özünde görümcemde kaynanamda iyi insanlardır ama tarzlarımız uymuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bı bomba daha mobılyalarımız gelmıs ev yerleştırıyoz esım dedıkı ben araba tuttum benı dıger esyalar gelıcek annemler yengemler herkes bızde oglan ceyızı gelecek guya neyse araba geldı 2 kolı kıtap televızyon bız tabı beklıyoz kaynanam ne koydu ogluna yatak su bu hıc bırşey yok neyse benım saf kocam demıskı anasına anne halımız yok kaynanamda sagolsun eskı 30 senelık halısını göndermıs tabı bız şokkkk annem sınır krızı gecırdı gercı asıl krızı ben gecırdımde pekı ben ne yaptım o halıyı hıc acmadan koydum kenara zaten pislikten gecılmıyo neyse dugunden sonra gıttıgımız ılk hafta koydum arabaya gerısın gerı ıade ettım tabı canım anam o olaya üzüntüsünden gitti taksıtle borclandı butun halılarımı aldı gözlerım doldu yıne ne dıyeyım kızlar kendı kızlarıda var ben görümcemın dugununu beklıyorum allah cok buyuk
Kadın butun eskılerı bana kakalıyo
Kızlar bıde ütü meselesi var sagolsun anam bana alamanyadan ütü getırdıydı ceyısıme o ütde su akıtı neyse yada bız anlamadık ayarından bışey bırgun konusuyoz kaynanamlarda neyse bana gıderken ne verdı dersınız eskı ütüsünü bende bişey dıyemedım aldım neyse gecen annem geldı baktı eskı ütü bu ne dedı bende utancımdan eşimin bekarlık ütüsü dedım demedım kaynanm verdı neyse canım sen gıt bana sıfır ütü al gel şimdi ütülerim eziyet olmaktan cıktı bende ılk fırsatta eskı utuyu göturup verecem gerı
Bu ütü çok eski annem bana kaliteli bi ütü hediye getirdi demeyi de ihmal etme aklinialirimsmile
haa bıde nıkah davıteyesı var kaynanamla gorumcekte yanımda ben bıtane begendım tabı bıraz tuzlu onlarda en ucuzu buldu sonuc ne oldu ben ses cıkaramadım en ucuzunu aldık salak kafam şimdiki aklım olsaaaa