Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

geçen ay ki kayınvalide ziyaretimizde bu arada 1000 km yol var aramızda neyse..
benim aramın açık olduğu eltimi savunmaya başladı bi şekilde imalarla
bende ona imalrla onun ne kadar kıskanç ve fesat birisi olduğunu savundum imalarla :dilcikar:
şaşırdı tabi :dilcikar:
güya aramızı düzeltmeye çalışıyo ayrım yapmamaya çalışıyo ama o eltim gibi yapmacık bi insanı ki ben çok uzağım senede bir kere onu hemen hemen her gün görüyo
yani beni savuncak değildi herhalde dedim kendi kendime saldım bana söylenmez veya şmalarda bulunulmazsa yorum yapıp kendimi yoramam ee tabi haksızlığa gelemiyorum o ayrı alsanaalsanasmile

arkadasım emın umurlarında bıle degıl bırak sahıplenmeyı onlara göre hiçbirşey olmasada olur.Bu arada benımle ılgılı sende garıpsın yazmıssın bence olayın iç yüzünü bilmeden bu tarzda yorumlar yapmasan iyi olur zira burda herkes dertlerini yazıyo kımse bırbırıne yüklenmiyor bu şekilde...

kızlar bu arada bır bomba daha kaynanam dugun pastasına ne gerek var ben helva dagıtıcam dedı bende dedım dugun pastasız olurmu gıttım en alasında yaptırttım tabı o yıne helvasını dagıttırdı zira düğünü yemekli yaptılar tabı borcuda bize yıktılar butun takılanları orda bıraktım cıktım daha ne dıyeyım ben allaha havale ediyorum

arkadasım onlar öyleler ne destek olurlar dilleride bir karıs cıkar bende annemlerın evınde oturuyorum gecen ev alma mevzusu acıldı tabı kaynana benden önce oğlunun aklına girmiş neymiş efendim onların ordan bir arsa alıp yaptırsaymısız kıraya verırmısız bende dedım ben ıstemıyorum oturmuyacagım evı ne yapayım dedım sinir oldum ama tabı bunu duyan kayınpederde atladı lafa bunların bırde arsaları var gelın bızım arsaya yaptırın tapu falanda yok tabı bız yaptırcaz kıralarıda onlar alır zaten malum paraları yok bızde 30 sene kırada otururuz artık allahtan kocamda yanasmadıda yırttık yanı ama bakalım görümcek evlensın ben onu beklıyorum allahın adaletı cıkacak onlardan

hepsini okumaya fırsat bulamadım. ama
Deryo arkadaşım neden kendini bu kadar çok ezdiriyorsun anlamadım.
Sende dişini göster almadılarsa almasınlar. söyle o kadar ewin var kınalık mı almayı çok gördün de.

arkadasım benım sinirimi bozan herşeyı zaten esımle ben karsılıyoruz para onlardan cıkmıyo zaten ama köstekliye devam kızlar hep söle
diyosunuz ama yeni evleniyosunuz daha basından aşagı yukarı düşmek istemedim ben bide bunları bana eşim yokkken diyo bir kerede mobilya alırken oldu kadın tutturmus koyu renk alın en ucuzuna gıdıyo ben de dedım ben kendı ıstedıgımı alıcam ve aldım daaa sagolsun kocacım ezdırmedı benı derya ne ıstıyorsa onu alsın dedı tabı bıraz susmamın nedenıde esımı üzmek ıstemıyorum o da farkında herşeyın ama bırde dıllendırıp kavgamı edeyım kaynanayla kendılerı utansın ne dıyeyım

kusura bakma. size yüklenmek için öyle demedim. sadece.sizde kendi annenize kıymayın demek istedim. maddi olarak onlara yüklenmeyin bence...

kusura bakma. size yüklenmek için öyle demedim. sadece.sizde kendi annenize kıymayın demek istedim. maddi olarak onlara yüklenmeyin bence...

zaten ben anneme al demıyorumkı kadıncagız onların rezıllıklerıne dayanamadıgı ıcın alıyo cok üzülüyo çünkü zaten evlenmemı hıc ıstememıstı bu arada kaynanamları ıftar yemegıne cagırdı esım ben aramadım zaten esım üzülüyo dıye tamam dedım kı ben calışıyorum kaynanam demıs gelemeyız paramız yok ben daha ne dıyeyım bu lafın ustune

eskiden kaynanalar herşeye karışır yönetirdi şimdi gelinler demek istemiş yani

:1shok: buna inanamyorum.

düğünde ne helvası yaa...

adet mi? yoksa gıcıklığına mı yaptı?:uhm:

:1shok: buna inanamyorum.

düğünde ne helvası yaa...

adet mi? yoksa gıcıklığına mı yaptı?:uhm:

adet falan degıl dugun yemeklı oldu tatlı dıye helva yaptırdılar bende dedım helvaya gerek yok pasta olucak olsun olsun dedı kadın helvada olsun nasılsa salaklar ödüyooo diye düşündü herhalde:lepi:

haa bıde bişey daha var davetiyeye düğünün yemekli oldugu yazılacak kadın gıt sen yazdır cemiyetimiz yemeklidir diye benim tepem attı tabı dırek aradım matbayı düzelttirdim nişanlımda benım hışmımdan nasibini aldı tabi

aman kızlar daha neler varda aklıma geldikçe yazıyorum yazdıkçada geriliyorum şimdiki aklım olsa hepsine postayı koymuştumm

haa bu arada 1 sene nişanlı kaldım ne geldiler ne dogru dürüst aradılar bende hergun bızımkılerle papaz tabı bunlar ne bıcım aıle dıyolar bayram oluyo nişanlım yanlız gelıyo dıyorum ya allah cok büyük onunda kızı var inş görücem ben

benim kaynanamda biz yeni evliyken
1 . Ah oğlum ah herkes kendi kazandığını yeseydiii !!! (ki biz düğün borçlarını kendimiz ödedik.Yetmezmiş gibi 3 milyarda takılardan verdik)
2. Kaynıma ''oğlum seni ben evlendircem''
3. Ah ah kız alırsan kendi milletinden alcan diyip duruyodu ... Ben aslen hataylıyım ama kütahyada büyüdüm... Eşim erzurumlu .. Ki tüm akrabaları beni sever ve överler ama bi kaynanama yaranamadım ... OFF daha neler neler var da

kızlar siz yine iyisiniz bence anne diyebiliyorsunuz
ben daha hiç anne demedim
illa onunla konuşmam gerekirse de ortaya konuşuyorum

ben dugun akşamı bıraktım cıktım tum takıları bır tek bılezıkler kalmıstı onlarıda sonradan borcları ödemek ıcın yıne verdım ama sımdı ne yapıyorum ne arıyorum ne soruyorum onlar aradılarmı konusuyom esımın hatrına mumkun oldukcada gıtmıyorum gercı kaynanam her hafta fix arar gelmıyomusunuz paranız varmı bunlar degısmez yaniii bızde gelmıyoruz paramız yokkk dıyoruz bıttıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…