- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.061
tekrar döndüm :ecrin_bebek:
Dün eşimin de izin günü ve akşam 4 gibi evden çıktık ve biraz turladık çarşıda,sonra kipaya gittik ve eve döndük,eşim kaynımla binanın girişinde karşılaştı ve konuşmaya başladılar,bende yukarı çıkayım dedim,elimde de bi kaç poşet var,kaynanamla görümcem de merdivenlerden iniyorlar.görümcem saçını boyatmış ve fönletmiş,kaynanamda ay uyyyyyyyy midem diyooo :sinifsinif: napıyonuz dedim güler yüzle,kaynanamda napalım hastayım dr a gidiyoz dedi,baktım görümce tavırlı,kaynanada aynı,görmemezliğe geldiler,bende yaaa iyi dedim çıktım...Sonra eşimden öğrendim dr dan sonra gezmeye gitmişler akannehir eşimde dedi cumadan annem hastayım diyodu dedi,bende ben ne yapayım,haberim bile yoktu,tavır yapmalarını gerektirmiyodu dedim
:roflol::roflol:ah kıyamam hasta olmuş kaynanan..:=)sana neden bişey yokken tavırlı davranıyolar canım..durduk yerde neden suratları asık..bunun nedenini hiç sordunmu?onların yaptığı dağ dağa küsmüş dağın haberi yk hesabı:=)
cnm tahmin ettiğim kadarıyla durum şu; Ben neden hi,ç sormamışımdır,eşimden hasta olduğunu duymamış olsam bile insan bi öldünüz mü kaldınız mı demek için uğrarmış(bunlar bana daha önce böyle bir olayda söylediği cümleler). Yani anlayacağınız kendi öz anammış gibi ilgi bekler ama bana öz kızıymış gibi müdahele atmez Çok üzgünüm çoook
bu aralar bende benimkine çok fena gıcık kapıyorum. arada damarı tutar ve yersiz saçma salak kaprisler yapar,neden olduğununu da anlayana aşkolsun. 30 haftalık hamileyim onların ilk torunu olacak, 1 aydır belki de ne arıyor, ne soruyor...bebeklerim için şimdiye kadar sadece 2 tane body aldı o kadar. bize gelip neler yaptınız bebekler için diye de ilgilenmiyor. hadi beni sevmiyorsun ( benim de sana bayıldığım söylenemez ) insan torunlarını merak etmezmi, bir heves olmaz mı ? bir de bizimkiler tüp bebek, o kadar da uğrastık yani....ilerde bebekleri ona göstermemek gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı ama böyle bir babaanne ne kadar sevilir bilemem artık...
slm bayanlar konuların hemen hepsini okudum kimi zaman üzüldüm: arkadaşların başına gelenlere kimi zaman bak nasılda cevabı yapıştırmış bravo dedim burdaki arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti birbirinize destek olmanız bende aklıma gelince kayınvalidemin incilerinden yazmak isterim benide aranıza alırmısınız
off benımde dunden berı canım sıkkın.
benım 6 ay once kardesımın nısanı oldu dugunu oldu gecen gun oglan kardesımınde sunnet dugunu vardı adı ustunde dugun ınsan bıraz sık gıyınır gelır dımı ama benım kayınvalıdem hıc onemsemıyomus gıbı butun onemlı gunlerde gayet onemsız gayte sıradan gıyınıp geldıcarsıya pazara nasıl gıdıyosa ole geldı anlayın artık ımkanı yokmu varmı dolabında gıysı yokmu doluuuu ama ıste gıyınmedı onemsemedı
buda benı bıra uzdu(bu arada onun teyzesının torunun dugunune evıne gıderken bı gun o bana ha dugune gıdıyoruz soyle temız mıs gıbı gıyınıp gelsen dıye boyle renncıde eder gıbı soylemıstı cok uzulmustum ama bellı etmemıstım)
buda aklıma gelınce dur bende soyleyım dedım dururken dedım gayey ıyı nıyetle anne dedım sende dugunlerde gıyınmek ıcın boyle etek ceket takımlardan alsan ıyı olur gıyınırsın dedm bu bıraz bozouldu bana ne dese amannn kımın ne dgunu varda gıyıncem dedı bende gulmusum bızım dugunlerımız oldu ya dedım ceketımı gıyınıp cıkıyom ıste dedı.
sonra bız 1 saatık yolu olan bıyere gezmeye gıdelım dedık bende dedımkı tek araba gıtmeyelım arkadada 3 kısı sıcakta cok terlerız ıkı araba gıdelım dedım(normalde boyel herseyı soyleyen rahat bı ınsan degılımdır sıkılarak soyledım zaten bunların hepsını sessız bı ınsanımdır)
ertesı sabah erkenden hemen oglunu yanı esımı arayıp tabırı caızse sıkayet etmıs benı neden kıyafetıne karısmısım akıl verır gıbı yok efenedım neden arabaya oe laf etmısım ben degısmısım yok dugun gunu ben bununla ılgılenmemmısım kı bnunları ben oturttum yemek masasına 10 dk sonra geldım ıstedıgınız bısey varmı dıye ılgılendım benı boyleeee anlatmıs esıne okadar uzuldumkı
bunlar sorun degıl mevzu konu bıle degıl okadar canım sıkıldıkı benı bılen bılır gayet sessız hanım hanımcık etlıye sutluye karısmam saygısızlıgım olmamıstır hıcbırzaman ama boyle esıme benı sıkayet etmesı benı cok uzdu allahtan esıme ben hep soylerım dusunduklerımı o bılıyodu o benı ıfade etmıs annesıne ama ben gercekten cok uzuldum hadı esımle bızde tartıssak kavga etsek nıye huzurumuz kacsınkı ne gerek var yarın goruscez mecburı ama hıc ıcımden gelmıyo ben oyle hemen toparlanabılen bı ınsan degılm o benım yuzume nasıl bakcak ınanın okadar kaprıslı bı ınsandırkı bısey soylemeye korkulur hemen bozulur bı gunu bı gununu tutmaz neye bzulacaggı tırıp yapacagı bellı olmaz.
hayır zaten ıletısımımız cok samımı degıl e dedım bende boyle hıcbır fıkrımı soyleyemeyeceksem robotmu olayım tamamen sessız olayım hıc ıletısımımız olmasın dedım.
sasırmıs durumdayım yanı.dunden berı cok canım sıkıldı arayıp kendısıyle konuscaktım esım ızın vermedı yanı ben bu kadar sabahın korunden oglunu arayıp sıkayet edeck ne bı ınsanım nede ortada boyle bı konu vardı zaten neden boyle yapıyo bu kaynanalar anlamıyorum.kıskanıyorlarmı anlamıyorumkı?
slm bayanlar konuların hemen hepsini okudum kimi zaman üzüldüm: arkadaşların başına gelenlere kimi zaman bak nasılda cevabı yapıştırmış bravo dedim burdaki arkadaşlıklarınız çok hoşuma gitti birbirinize destek olmanız bende aklıma gelince kayınvalidemin incilerinden yazmak isterim benide aranıza alırmısınız
off benımde dunden berı canım sıkkın.
benım 6 ay once kardesımın nısanı oldu dugunu oldu gecen gun oglan kardesımınde sunnet dugunu vardı adı ustunde dugun ınsan bıraz sık gıyınır gelır dımı ama benım kayınvalıdem hıc onemsemıyomus gıbı butun onemlı gunlerde gayet onemsız gayte sıradan gıyınıp geldıcarsıya pazara nasıl gıdıyosa ole geldı anlayın artık ımkanı yokmu varmı dolabında gıysı yokmu doluuuu ama ıste gıyınmedı onemsemedı
buda benı bıra uzdu(bu arada onun teyzesının torunun dugunune evıne gıderken bı gun o bana ha dugune gıdıyoruz soyle temız mıs gıbı gıyınıp gelsen dıye boyle renncıde eder gıbı soylemıstı cok uzulmustum ama bellı etmemıstım)
buda aklıma gelınce dur bende soyleyım dedım dururken dedım gayey ıyı nıyetle anne dedım sende dugunlerde gıyınmek ıcın boyle etek ceket takımlardan alsan ıyı olur gıyınırsın dedm bu bıraz bozouldu bana ne dese amannn kımın ne dgunu varda gıyıncem dedı bende gulmusum bızım dugunlerımız oldu ya dedım ceketımı gıyınıp cıkıyom ıste dedı.
Tatlım hiç öyle hanım hanımcık olucam,saygıda kusur etmiycem diye uğraşmayacaksın,ne zamanki çirkefleştin,ağızlarına laflarını teptin işte o zaman değer görüyorsun,ben yapmaya başladım sanada tavsiyemdir...alttan alanı durmadan eziyorlar
kızlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum.demek ki hemen hemen herkesin kaynanası aynı
rengarenk sanada katılıyorum ne kadar alttan alırsan o kadar ezmeye çalışıyorlar.bunu ben geç anladım .şimdi altta kalmıyorum.ben alttan almadığım için onlar alttan almak zorunda kalıyorlar.
evet cnm kural buymuş,bende yeni öğrendim..
Size dün olanları anlatayım,kaynanam bi kaç gündür hastaydı(pazar dr a gittikten sonra gezmeye gittiler) Bizde merak edip sormamışız(ben başıma geleceği biliyorum) Neyse dün hastaneye kaldırmış görümcem tek başına(komsu bırakmış hastaneye) eşime ve babasına tel açmıyor,akşam oldu biz evde yemeğimizi yedik,eşim annesi gile baktı ışık yanmıyor,görümcemi aradı,hastanedelermiş....Ben acayip sinirlendim,bize haber vermiyor ya,neyse hemen hastaneye gittik,kaynanama serum takmışlar(idrar yolları enfeksiyonu) görümcemde yatağın başında oturuyor,kaynanama 'nasıl oldun anne'dedim,oda ağız ucuyla hastayım dedi,görümceme döndüm hemen ve 'sen ne yapmaya çalışıyosun' dedim,şok oldu,neden bize haber vermiyorsun dedim,SİZİN GELMENİZİ GEREKTİRECEK Bİ DURUM YOKTU DEDİ..Bende buna sen mi karar vereceksin dedim,Eve nasıl dönmeyi düşünüyordun dedim NASIL GELDİYSEK ÖYLE DEDİ,İyi o zaman komşuları tekrar arayacaktın yani dedim...(komşu bırakmış hastaneye) ANNEMİN HASTA OLDUĞUNU BİLİYODUN,Bİ GELİP SORMADIN,PAZAR GÜNÜ DR.A GİTTİĞİMİZİDE DEDİ, bende pazar günü merdivenlerde surat yaptınız dedim,görümcemde ANNEM HASTAYKEN SANA GÜLECEK DEĞİLİM DEDİ, bende gülmen tabiki saçma olurdu,görmemezlikten gelmende gerekmezdi dedim,kaldı ki dr.dan sonra gezmeye gittiğinize göre çok hasta olmadığını düşündüm,kim olsa öyle düşünür , zemuszemus Ben senin bu yaptığının altında art niyet ararım dedim.... kaldı öyle(bunlarıda en sinirli halımle söyledim,gözlerim döndü valla :1shok:
canım benım süpersın gelişmeler görüyorum ufukta...iyi yapmışsın iyi sıvazlamışsın..söyledıklerının hepsınde haklısın..demekki arada sinirlenmek iyi geliyo canım sana:)...:sm_cool: