Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım bende başta senın gıbı düşündüm ama..gelip burda anlatması hoş değil sadece onu belırtmek ıstedım..ama tabiki eğerki bunuda art nıyetlı yapmadıysa ben özür dilerim kendisinden..ama eğerki gerçekten yaptıysa fazla söze gerek yok sanırım...

cnm zaten ağırlığımı ilk baştan koyamadığım için bu böyle,benim evlenme hikayem biraz çetrefilliydi,topiğimi açtığım dönemlerde paylaşmıştım.... Zaten benim eşimin önüne ne koysan yiyor,yeterki dolapta hazırda bekleyen pastası olsun kaydirigubbakcemile2 Zaten kaynanamların hep beraber yiyelim mantığı sadece hazıra konmaktan öte,Çünkü ben işten çıkıyom bunlar evde ne yemek var ortada ne bişey üstüne kahvaltı ve öğleden kalma bulaşıklar olduğu bile oluyo,hurra bi de onlara giriş..........İlk başlarda bocalarken eve geldik,çöp atıyoz,dışarı çıkıyoz,işe gidiyoz.vb. haber veriyoduk,vermeden gidelim dediğimizde ya yakalanıyoduk ya da gelince büyük bi olay olmuş gibi 2 gün surat asmalar. Allah a şükür ilk günkü gibi değilim,en azından hakkımı savunmaya başladım,bunu istemiyorum dediğimde diretseler bile dediğimi yapıyorum....Önceden direttikleri zaman kıramıyordum,çok yumuşak yüzlüydüm,şimdi o günleri mumla arıyolar..

Bu konuda ben ,arkadaşın nick inden etkilenip söylediğini düşünmüyorum çünkü nicki görünce söylediği sözü anımsayıp arkadaşa yazmış...Kaldı ki her zaman için toplumda karnını doyurmak için çalışanlara daha farklı bakarım. Akşam eve gidince bile düşündüm ve düşündükçe üzüldüm,böyle vicdansız zihniyetlerin nasıl var olduklarını...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben senın yaşadıklarının hepsini okudum tek tek gerçekten tahammül edilcek gibi değiller...bu yüzdende elmi yaman benmi yaman olayına girip bunların hakkından gelmek gerekıyor bence...onlar senı kırarken ıyıde sen neden kırmıycam diye uğraşıyosunki canım..eşinde senın yanında destek verıyo nasılsa sana...sende söyle lafı gitsin be tatlım...sen düşünceğine,üzülceğine onlar üzülsün...

Tatlım normal bi şekilde evlenseydim,bu kadar ezik durmazdım,ben zaten hakkını savunabilen bir insandım,ama bünyem alışmıştı artık ezilmeye sempatiksalakcinni yeni aklım başıma geliyo,sadece kaynanamlarda psikolojik baskı kurmadı üzerimde komşularda aynı,gelip geçerken tanımadığım insanlar mahallede beni işaret edip konuşuyolar(şimdi takmıyom)e bu durumlar iyice utandırıp,içime kapattıydı beni,
Geçenlerde tansaşa gittim bişiler aldım haftasonu,eve gidiyom,mahallede bi kadın durdu,gel,n gelin diye sesleniyo bana!!Döndüm sen .... gelini değilmisin dedi,ta kendisiyim dedim gülerek..Çalışıyon mu gibi sorular sordu,cvp verdim iyi günler dedim döndüm gidiyom,arkamdan çok alışveriş yapma paranızı biriktirin dedi :1shok: şok oldum,beni aciz fakir sanıyo heralde.. Bende benim 2 dairem var(çok söylemeyi sevmiyorum ama mecbur bıraktılar) yatırım yapmama gerek yok dedim bu sefer kadın :1shok: oturduğunuz ev mi dedi? Bende hayır o benim değilki,eşimin ailesinin dedim.benimkiler ....mahallesinde dedim...Ve kaynanamın millete anlattığı biz eve almasak napardı vb.laflarını çürütmüş oldum.! 1 yılda ilk defa kendimi yüksekten sattım,bunuda ezmek için değil,özgür olmak için yaptım

süpersin helal olsun sana helal olsun...:lepi:

ağzına sağlık canım süper kondurmuşsun lafı...benimkide aynı etraftakılerın ve kendı sülalesinin ağzına laf vermeyi çok sever.halbuki dedikodusunu yaptıkları insanlardan biri öz oğlu,biride öz oğlunun karısı...ama bunları düşüncek zihniyet yok tabiki onlarda..

Ayy nasıl sinirliyim anlatamam dün akşamdan bu yana,sevgili kaynanam artık pantolon giyme dedi nasıl sinir oldum anlatamam,millet öle diyormuş ona.Zayıfım biraz onu der dur,5 kilo alcaksın bak filanca öyle diyo böyle dio.Evlenmeden önce biz bişey demeyiz giyer istediğini diyodu.Daha 1 yıl oldu başladı,ne zaman kayınvaldeme gitsek eşimle hep kavga ediyoruz.

Anammmm akannehir sakın kendinden bu konularda taviz verme.. kilo da alma cnm,doğumdu,hamilelikti derken zaten doğal olarak alınıyo,bu senin için avantaj,kilo alsanda bu sefer zayıfları örnek gösterirler....Ama sakın giyiminden,kuşamından taviz verme,kendi benliğini kaybedersin.....

boşver canım sen o nederse desın..bende zayıfım 42 kıloyum..laf sokar durur(çokta tın)..bende herzaman derim ki zayıfım,sağlıklıyım,mıllet benım gıbı olabılmek için tonla para döküyo..derim susar kalır doğru canımda der...devamını getıremez..sende aynen bunları söyle tatlım...

slm kızlar.... akşam iş çıkışı,pazara gittik,adetim her zamanki gibi gecikmişti...geçen pazar test aldık,o da bozuk çıkmıştı,şakasına falan tekrar alalım dedik ve eve geldik,testi yaptım ve sonuç pozitifti,korktumve şok geçirdim...Hazır değilim gibi hissediyorumaldırmak gibi bir düşünce yok kafamda ama erken diye düşünmektende edemiyorum... başka bir topik açıcam şimdi ama ilk size anlatmak istedim!!!

Bende 4 elti var ama bana göre sadece bir tane eltim var .. Digerlerini muhatap olarak almıyorum büyük eltime gidersem görüyorum zaten .. Büyük eltimde hepimizi sever allah icin digerlerinin ona yamugu olmadı mı sanki? ama uzak duramayan bir insan .. Kardesiyle bile aydan aya görüsürken eltisiyle bir haftada 2-3 kez görüsür evine davet eder sürekli yalnız kalmasın diye ama insanlar iyi niyeti suistimal etmeye cok meraklı.

Herseye maydonoz olurlar ama kendi islerine karıstırmazlar maası alınca 15 gün ugramazlar ama para suyunu cekince neredeyse her aksam eltisine giderler .. Böyle menfatci insanlardan nefret ediyorum o yüzden de uzaaakk duruyorum ..

canımmm hayırlısı olsun..çok sevindim senin adına..kazayla olan bişeymiydi.neden bukadar umutsuz konuştun...bende 2,5 aylık hamileyim ve inan bana onun içinde olması bile bu duyguyu yaşamaya değer...topiğin ismini ve nerde açtığını yaz ordan yorum yapalım...dikkat et kendine....

bende hamileyim bölümünde,başlık fikir verin.... Cnm korktum ya,saçmaladımda biraz :hulya: hazırlıklı olduğumda pek söylenemezdi...

Yok bu konuda asla taviz vermem.Eşimin ailesi biraz kapalı bi aile o yüzden pek hoş karşılanmıyorum ama zamanında söyledim onlara ben böyleyim ben kapanmayı düşünmüyorum,kabul ederseniz böle kabul edin dedim tamam dediler.Şİmdi başladılar pantolon giyme saçını boyatma.Ama onları kaale bile almıyorum konuşsunlar istedikleri kadar.Kiloda nasılsa doğumda alcam :CüvCüv:

yaaa benim kaynanamda da var öyle zayıfsın takıntıları. Ben baya minyon bir kızım zayıfımda ama çocukğumdan beri böyleyim eşim beğebmiş almış bu zamana kadar aöan zayıfsın dememiş yani ye der de rahatsızım bu durumundan demez kaynanam düğünde düğünüm yemekliydi ye deyip durdu yiyemiyorum diyorum heyecan var zaten yok illa ye sinir olmuştum midemde bulanmıştı. Bir günde dışarı çıktık hep beraber laf geçti bende kardeşimi ben büyüttüm dedim o da seni kim büyütsün dedi. güldü nasıl sinirime dokundu ama anlatamam... Çok iltafatta eder tamam makyajımı sever çok.. Bir de ben pek etek elbise giymem tatilde giyerim daha çok yani kaynanam pek öle görmemiştir etekle felan geçen yaz tatilden döndük turla gitmiştik sıcak hava diye elbise giydin dönerken kayınpederim aldı bizi indiğimiz yerden arabamız onların ordayı geçtik oturduk biraz onlara da ayy dedi sen elbise mi giydin şöyle eteğimi de biraz kaldırdı güzel bacakların varmış neden giymiyorsun hiç dedi utandım yahu...

aaaaaaa canım pesakannehirsenınkı kafayı yemiş seninle..onane ne gıyersen gıyersın..başında eşin var sonuçta..ver sende cevabını canım..

bunu kayınpederin mi dedi sana ? akannehir akannehir akannehir
Utanmaz,terbiyesiz
:mymeka:

yuh dıyorum...
utanmaz ahlaksız adam ınsan gelınıne oyle dermı etegını kaldırıp bogarım be oyle kayınpederi ben klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…