Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Nedi,r bu milletle kıyaslamalar...Ona ne,belki daha hassassın,suç mu yani

rengarenk seni tebrik ederim vereliniortak alkisalkisalkisalkisalkisalkis

buyrunnnnnnnnn

bundan sonra yatarken,kalkerken sana sorarım deseydın canım..artı bukadar akılsızmı bu kadın..sen sonuçta ciddi bir ameliyat geçirmiş bir hastasın o günün şartıyla...senden harıl harıl hizmet falanmı beklıyodu acaba..nasipse bende 7 ay sonra doğum yapıcam canım..bende neolursa olsun kendı annemı hiç yanımdan ayırmamayı düşünüyorum..çünkü kaynanalara kalırsak inan vay halimizeee....

tatlım ben napıcam ya
annemle doğru düzgün görüşmüyok,eşimlede araları kötü mafoldumben
anne gibisi yok bunu da bliyorum...İnşallah her şey düzelir,bebiş bizi birleştirir :ecrin_bebek:

üzülme canım herşeyde vardır bi hayır annen bi torununu olucağını duysun bak nası sevinecektir hiç merak etme herşey düzelir inşallah hiç kimse durmazsa eşin kalır bakarsın normal doğum yaparsın zaten normal olunca 1 gece yatırıyolar eşin sana yardımcı olur ama annen yalnız bırakmaz öyle bidurumda dayanamaz kızının tek başına kalmasınaboshayallersmile

kızlar ben doğum yaptım. bana doğumuna 10 gün kalan kardeşim baktı.kayınvalidem alt katımda oturmasına rağmen.bu arada kardeşimle eltiyiz.
o doğum yaptı benim oğlum 10 günlük oldu bu seferde ben ona baktım.yani anlıcanız biz iki kardeş birbirimize baktık.valla sabır diyorum başkada birşey demiyorum

canımm bpşver zaten onlardan yardım bekleyen yok ama..insan yinede yardım olmasa bile ilgi bekliyor..dünyaya getirdiğimiz çocuklar sonuçta onlarında bir parçası...ama sanki düşman kesiliyolarlar,yardım etçeklerine...en güzel kendi kardeşin yada kendi annen..onlara en güzel cevap budur tatlım hiç üzülme sen..

yanii en yanında olması gereken zamanda bunu söyleyebiliyorlar sen yatarsın bir hafta o kalkar iki gün de ona ne herkes bir mi yani... Ama kıyaslamaya bayılıyorlar iştee her zaman.. Amaaan boşver herşeyi taksak dert sahibi oluruz ben daha hamile değilim ama kaynanam daha baştan dedi ay ben çok rahat geçirdim, mide bulantım felan olmadı yok güzelleştim iyice diye aman şimdi hamile olunca midem bulanacak diye korkuyorum laf sokar diye.. Hele bakmaya hiç gelemez tansiyon, şeker var kayınpederim de hep hizmet eder biraz da işine gelmiyor yanii suyunu kocası getirir her işine kadın gelir yemeğini kocası hazırlar nerede bana bakacak hayır yok yaniii sevmeye gelir ancak.. Bakıcam başımın çaresine annem de çalılşıyor şehir dışında ayrıca ne kadar kalabilir yanımda.. Allah razı olsun eşimden hiç muhtaç etmez kimseye... sen de eşindne memnunsan gerisini boşverrr...

kızlar yaa benimde içim şişti kaç gündür..... 22 aylık kızım var . Annem bakıyo normalde. ama yazları 15-20 gün memlekete gittigi için k.validemi çagırıyoruz.geçen sene burnumdan getirdi.annem gittigi gün bi basladı ne zaman gelicek diye off off ... neyse bu yıl yine geldi 3 gündür bizde.. ama mahvetti beni ya..

kızım çok hareketli .. daha dogrusu hareketli olmaları gereken zaman zaten bebek büyütenler bilir. Anne bu çocuk cok hareketli seni bıktırır falan diye espri yapıyoduk o gelmeden önce. herhalde o zamandan aklında biseyler biriktirdi artık düşüncesini bilmiyorum ama geldigi günden beri ona sorsanız kızım melek oldu.. aksam işten gelince başlıyo " benim kızım bugun hiç masa koltuk üstüne cıkmadı balkon istemedi " nasıl yani anne diyorum bu cocuk aksama kadar naptı nasıl oyalandı " oyuncaklarıyla oynadı " diyo !!!! iyide bu cocuk oyuncak seven bi cocuk değil gezme tozma haylazlık peşinde ama yok diyo bana bisey yapmıyo hiç bisey istemiyo . oh dedim iyi bari düzeliyo heralde .. neyse yemek yemeyi sevmez kızım ama ona sorsanız aksama kadar 4-5 ögün yiyo meyve yiyo hemde hiç zorluk cıkarmadan hiç hayır demeden ne versem yiyo diyo !!!!! normalde uykuyu sevmez hatta ayakta sallayarak uyuturuz zorla, ama cocuk 3 gündür öglen kendi kendine uyuyomus sallamıyomuş. bide bana söyleyis tarzı var " siz öğlen ayakta sallıyomusunuz " evet anne sallıyoruz " aa ben 2 gündür hiç sallamadım kendi kendine uyuyo " nasıl yani anne nasıl uyuyo " yere yorgan seriyorum orda uyuya kalıyo "

ya delirmek üzereyim kızlar sizce bu kadar değişim normalmi pazar gününden bu yana yani değişirde ona anlattıgımız şikayetçi olduğumuz davranışları düzeldi bi anda. abartıyomuyum nolur bi yardım edin ya.. bendemi var bi problem kafam cok karıstı.yani bu cocuk bi tek bana yapsa dicemki bana naz yapıyo ama annemdede böyleydi.Aksam annemin evine bi giderdim heryer heryerde oyuncakları çekmeceler koltuk minderleri yerlerde bizimki koltuk tepelerinde zıplıyo .. şimdide aksamları öyle ama gündüz bunları yapmıyo diyo neden olabilr sizce??

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava: geri kadın ya boşver canım salla..Anlamam böyle insanları ya hey Güzel Allah'IMMM sabır ihsan et bizlere..

Hımmm valla seni huylandırmak istemem ama eğer kızıyor ise korkudan yapıyor olabilir mi yani daha çok küçük dur demekten anlayacak yaşta değil ya da seni kızdırmak için yalan da söylüyor olabilir..

senın annenede yapmasa tamam dicem sadece sıze naz yapıyo ama..annenede yapıyomuş..bılmıyorumkı canım ilginç..akşam davranışları nasıl kızının kayınvaldene ve size

sakinleştirici verio olsa akşamda etkisi olur öyle bişi olduğunu sanmıorum
bence sizi sevmioda yapıo beni sevio beni üzmüo modlarında kaynanan benim oğlumada 2 gün baktı kaynanam saolsun çok yiyo bu çocuk die sürekli söylendi durdu ne kadar yedi anne dedim 1,5 biberon mama vermiş gün boyu çocuğa sürekli uyutmuş akşamda çok ii bişi yapmış gibi anlatıo bence sana gıcıklık verio kaynanan

bir tane de benden olsun,kaynanam değil ama kendini kaynanam sanan aile büyüğü yakın akraba,Eşler birbirine benzermiş öyle yaratılırmış bakk bunlarda birbirine benziyo ikisininde burnu uzun demesin mi lmaz: iyi bişi mi dedi anlayamadımm bile :)) şimdi gülüorum sanki kendi dünya güzelii Yarabbim
Bir kere de daha evlenmeden bir yere gidiyoruz bi dön de bakıyım nasıl olmuşsun yakışmış mı demişti lmaz:
Akıllanma zamanı geldii hııııııııı alsanaalsanasmile

kızlar aksam aynı huysuzluğa devam .. hatta iki gecedir aglıyo sürekli uyanıyo.uyumuyo yemiyo hiç durmuyo işte o zaman k.validem diyoki " ay bu çocuk gündüz hiç böyle değil sizi görünce bisey oluyo" normale dönüyo aslında farkında değil. Sakinleştirici gibi bisey yapmaz o kadarını anlarım ama beni gıcık etme modunda olabilir gerçekten çünkü yüzünde çok saçma bi gülümseme beliriyo anlatırken .. ya yeterki öyle olsun çocuga bağırıp etmesinde.Çünkü çok duygusal oluyolar bu zamanlarda biliyosunuz.Bi içine kapanırsa bidaha açamayız ondan korkuyorum sadece ((

Selam canim,
anladigim kadariyla calisiyosun
Peki denetleme imkanin hicmi yok burada 25 euroya filan kamera tesisati var evi izleyebiliyosun, ya vurup bagiriyosa?? belkide bütün gün televizyonun karsisinda birakiyo
bilirsin cocuklar karismayinca neredeyse 24 izleyebilecek gibi yapisiyolar..

katılıyorum arkadaşım sana...

pufffff :S bence dediğim gibi sadece sinir etmek amaçlı da yapabilir ya da çocuğu korkutuyor..Kamera konusunda eşininin tavrı düşüncesi çok çok önemli..Eşin çocuğunuzun değişimi ile ilgili ne düşüyor..

eşime göre herşey çok güzel iyi yönde gelişmeler var ee sorun ne ?? neden surat asıyosun ?? tavrında... kamerayı asla teklif bile edemem...... tv konusu benimde aklımı karıstırıyo çünkü normalde bizde ve annemde tv asla acık değil. Aksam ben 1 dizi bile izlemem çok nadir açıktır. Ama sanırım tv olayı başlıyo artık . çünkü düşünüyorum başka oyalancak biseyi yok. Çocuklar sabahtan aksama kadar sadece oyuncakla oynamazlar bu çok saçma. dışarı da çıkamıyolar park yok bisey yok. ee geriye başka bi ihtimal kalmıyo gibi.... bu çalışmak ne zor şeymiş ya oturup kızıma bakamıyorum çok sıkılıyorum ................. EVDE OTURAN BAYANLAR KISKANIYORUM SİZİ .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…