Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

İnşallah şööyle huyu suyu güzel sağlığı yerinde bi çocuğun olur
Şimdi söylemesi kolay diceksin ama olmasa da dünyanın sonu değil allah sana eşine sağlık huzur versin
Benimde çocuğum yok ama öyle dertlerimiz var ki çocuk düşünemiyoruz bile

kızlar bende bugün itibariyle kayınvaldemle kavga etmiş bulunuyorum zatrn ara ara luyo bu kavgalarımız en önemli sebep benim artık kurnazlığa dayanamamam hatta bugün eşyalarımı topalyıp gitcem dediğimde eşim zor tuttu kayınvaldem ikinci gelinini alıyor yakında düğün var ama haksızlığın biri bin para ve çok kurnaz biri dün oğluyla gezmeye gittik yapmadığını bırakmadı eşime yazılklar olsun sana bana haber vermedin diye ya biz evliyiz ya izin almak mecburiyetindemiyiz mesajları görmelisiniz olum ana gibi yat olmaz akıllı ol falan filan delircem en son o olacak ama genede şükr bu topiği okudumda neler yaşayan arkadaşalrımız var tek sorunum kızlat artık hakazılığa gelemeyip karşılık vermem ve saygısızlaşmAm kendime iananmıyorum ne hale geldim ben

inşallah canım allah bir bebek nasip etsin en kısa zamanda sana..sen hiç üzülme bu dünyada işleri işte öbür dünyada ne yapçaklar nasıl hesap vercekler bilmem..söylediği gerçekten ağır bi laf ama sende güzel cevap vermişsin bravooo:roflol:hihoyyyt

canım benım bende bır zamanlar aynen senın gıbıydım..şimdi ise tam tersiyim kendimi tanıyamaz hale geldım..çünkü bende dayanamıyorum..bi kaç kere sinirden bayılmıştım..ama artık ben bayılmıyorum o bayılıyor:=)oğullarını hala daha dizlerinin dibindemi sanıyolar ney anlam veremıyorum..benımkı fazla sevgidende yapmıyo sırf beni sinir etsin diye oğluna düşkün numaraları yapıyo..ama komik duruma düşüyo...:roflol::roflol:

evet canım bizi bu hale getirip aradan sıyrılıyorlar bende derimki herzamaneşime annen fitili yakıp yakıp ortadan kayboluyor ne yapacağımı şaşırdım saygımla tanınan bi insandın şu zaman kadar ama şimdi ne haldeyim utanıyorum kendimdem ama çenemi tutamıyorum

herkes yaptığının karşılığını alıyor canım sen neden utanıyosunki..onlar bize kızlarııymışız gibi davransaydı baştan biz böylemi olurduk..ama düşman olmayı tercih ettiler..klava:a.s.

canım bende 3 yıl düşünmedim bebek düşündüğümdede sorunlar çıktı karşıma sen fazla bekleme derim gerçi baktım önceki yazıklarına sende birsürü sorunla başetmişsin .allah herkese hayırlı evlat versin...hayırlı evlat olmayı nasip etsin ...canım eşin sağılğına kavuştumu?allah insana taşıyamayacağı yükü vermezmiş demekki biz sevgili kullarıyızki veriyor rabbimden gelen başım üstüne ama kuldan gelene katlanamıyorummmm herkezin kandili kutlu olsun banada dua edin.

sağol canım artık takmıyorum aramıyorumda ama istedikleri zaman yine canımı acıtabiliyorlar...ama varya bana ne dese inan kendisinde çıkıyor ben birşey yapmama bile gerek kalmıyor...aramadığım içn eşim üzülüyor bu sefer iki arada kalıyorum ne yapacagımı da şaşırmış durumdayım sizce ne yapmalıyım? iyi kandiller ...

teşekkürler canım senınde mubarek olsunn...ben kendımden ornek vereyım;ben böyle yapıyorum yani;bana neyaparsa yapsın bazen vicdanım el vermediği için sırf eşimi üzmemek adına arayıp hatrını sorup kapatıyorum.sende öyle yap tatlım..eşin hem üzülmez hemde sen haklı konuma geçersin..bize yaptıkları kabul edilemez şeyler haklıyız sonuna kadar..ama onların yaptığı çirkeflikleri aynen bizde yapsak eşlerimizle evdeki huzurumuzda kaçar..en azından sen ayda 2-3 defada olsa ara bence canım fazla samımıyet kurmadan bır hatrını sorup bile kapasan,bu erkeklerin çok hoşuna gidiyor..en azından kaynanan sana yüklendiğinde ve sana haksızlık yaptığında eşine kendını savunma hakkın doğar..ee elinden geleni yaptığın için ozaman hem eşin üzülmez,hemde sana laf söyleyemez bitanem.kısacası kaynanaların taktiğini kullancan..onlar nasıl oğullarının yanında bize iyi davranıyolarsa gösterişten,bizde öyle yapçaz..:dance::dance:

Allah sabır versin diyim öncelikle meslektaşım,ben de çok üzüldüm sinir krizleri geçirdim bu insanların yüzünden.Ama sanırım onları umursamamayı ve kendimizi savunmayı öğrenmek lazım.Bebek konusunda Allah hayırlısını versin diyorum ama inan bebek olsa da onların lafları bitmez.Ben doğurdum sezeryanla 2 gün sütüm gelmedi daha doğrusu çok azdı ve çok normalmiş sezeryanlılarda,ya kendimi parçalıyorum çocuğu emzirsem diye ağlayıp duruyorum yavrumu aç bırakıyorum diye o boş memeyi çektikçe neler çektiğimi Allah bilir.Geçmiş benim karşıma eltimden için onun nasıl sütü olurdu amaaaan taşardı diye,eltim dalga geçer ben devamlı birşey içiyordum süt artıran ,eline çayı alır ayy sütüm artsın içiiim de diye..neler neler...lohusalık duygusallığımı saymıyorum bile.Çok şükür sonrasında öyle sütüm oldu ki yatağım filan ıslanıyordu gece ve hala devamlı bana psikolojik baskı yapardı sütün var mı yetiyor mu....Gerçi bunlar bana yaptıklarının yanında devede kulakta,demem o ki ben artık görüşmüyorum gerçi de onları hiiiiç kaale almadığını bir şekilde göstereceksin,senin üzüldüğünü gördükçe inadına yapıyorlar.

ablamın eltisi ablamı müthiş kızkanır düğünde ya da normal zamanda da onunla hiç konuşmaz düğünde ablama ne desin :aramıza hoşgeldin-kendisi de 1 yıllık evliydi ;koptuk

ablamın eltisi ablamı müthiş kızkanır düğünde ya da normal zamanda da onunla hiç konuşmaz düğünde ablama ne desin :aramıza hoşgeldin-kendisi de 1 yıllık evliydi ;koptuk

Bana da görümcek dediydi aramıza hoşgeldin
Bende yok ben aranıza gelmedim eşimle yeni bi hayat kurmaya geldim dediydim :roflol:

arkadaşının kızının düğününde özenerek seçip giydiğim kıyafeti beğenmeyip giycek başka şey bulamadınmı dedi....bidaha o arkadaşının yanına en paspal en zevksiz kıyafetlerimle gitmek istiyorum. hava atamasın arkadaşına diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…