- 19 Mart 2010
- 270
- 0
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.761
slm arkadaşım ben tüm yaşadıklarıma tagmen hep alttan aldım bir kez olsun ters bir cevap vermedim ama kaynanam yine aynı ya soruyorum anne ben sana birşey mi yapıyom diye hayır diyo peki neden böylesin diyom ben kaynanayım mecbur yapacağım oğlumu da mecbur fitlerim arkanızda kaynanayım diyor başka birşey demiyo benim annemde aman kızım sabır aman kızım büyük birşey olmaz diyo ama diğer eltim herşey söylüyo tınlamıyo bile onun üzerine daha çok düşüyo laf söylemiyo daha nişanlı olmasına rağmen herkesi birbirine kattı onun yüzünden herşety ters düz oldu iice söyler misiniz şimdi ne yapayım iilikten anlamayan birine nasıl davranırsın sabır derseniz bir yerde de inanaın sabır falan kalmıyo ama dayanacağım yere kadar dayanacağım ( ZOR OLSADA.........
KADER ARKADAŞIM BENİMM...bendede bir elti var herşeyi pat pat söyler..kaynananın yüzüne geberde kurtulalım bile dedi...ama ne biçim iştir anlamadım?o eltim bir tane bütün herşey ona yapılır herşey...onun içindirki canım benım,iyilik yapmıyacaksın,tabi saygızılıkta yapmıycaz..tek yapcagımız onlar nasıl kaynana gıbı davranıyosa bizde tam bi gelin gibi davrancaz.elinden geldiğince müdahele ettirmemeye çalış canım.saygı çerçevesinde gerekirse kahkahalarla lafını sok..yanlız senın kaynananın söylediği lafta laf..insan utanır biraz..ama bunlarda utanma ne gezer..sabırlı kadınmışsın canım bravo...ama bukadarda sabırlı olma sonu sinir hastalığı oluyor genelde..kendini sıkma takmamaya çalışhihoyyyta.s