Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bize bakarken suratı hep asık zaten
sen onun düğünümüzdeki suratı görseydin hiç gülmedi inanırmısın
düğün kasetini seyrederken şok oldum insan hiçmi gülmez ya surat beş karış
benim annem ondan daha güler yüzlüydü
eee naparsın oğlunu verirken daha çok üzülmüş ya
kızını verirken okadra üzülmemiş:umursamaz:

Kadının elinden oğlunu almışsın :roflol:
Göbek atacak hali yoktu garibanın

:sm_cool:canım benım kaynanayla senın kaynana ruh ikizi:roflol::roflol:bizim düğünde kaynanamda gülmedi sanki kız evlendiriyo...ama ben ne yaptım sırf kendi sülalemle,ailemle ve eşimle gecenin 2 sine kadar hayatımın en mutlu anlarını yaşadım..kadın hırsından oynamadı bile..bide benimki düğün akşamı tam bi semra özal gıbı olmuş..(tipide benziyoda)gözünün içine baka baka döltüm kurtlarımı...eeee ben 8,5 sene bekledim az beklemedim...şimdi siz söyleyin kızlar,bu kadar beklemenın sonunda en mutlu günümü mahvetmesine nasıl izin vereyim..eğerki kafama taksaydım düğün akşamı onun halini herşeyim zehir olurdu...ohhhh iyi yaptık canım çatır çatır oynadık...çatlasın onlar...bizimki hala kasedi izlerken ağlar hüngür hüngür...genelde biz eşimle sarılarak izlediğimiz için dahada bi ağlar:roflol::roflol:

Acil yardım lütfen Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar size birşey soracağım eşimle beraber memleketimizden uzakta öğretmenlik yapıyoruz,ikimizinde memleketi aynı.ne zaman gitsek onun ailesi yüzünden tartışırız veya ben sinirleri bozulmuş bir şekilde geri dönerim.gelecek hafta tayin isteme durumumuz var sizce yazayım mı memleketimi? ne dersiniz.Aslında orayı çok seviyorum ve kendi ailemde orda ama eşimin ailesinden korkuyorum.çok beklentileri var gelin,işimizi görün bazen para ve en çokta kaynananın çenesi.ne yapayım sizce nolur yardım edin bi akıl verinn

Acil yardım lütfen Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar size birşey soracağım eşimle beraber memleketimizden uzakta öğretmenlik yapıyoruz,ikimizinde memleketi aynı.ne zaman gitsek onun ailesi yüzünden tartışırız veya ben sinirleri bozulmuş bir şekilde geri dönerim.gelecek hafta tayin isteme durumumuz var sizce yazayım mı memleketimi? ne dersiniz.Aslında orayı çok seviyorum ve kendi ailemde orda ama eşimin ailesinden korkuyorum.çok beklentileri var gelin,işimizi görün bazen para ve en çokta kaynananın çenesi.ne yapayım sizce nolur yardım edin bi akıl verinn

arkadaşım eşimle bende aynı memleketteniz ve memleketimize gitmek için yanıp tutuşuyoruz, yanlızlık o kadar zorki bunuda sende çok iyi bilirsin. tabiki gittiğin zaman avantajlarıda dezavantajlarıda bize avantajları daha fazla geliyor, en basitinden çocuk olunca büyük kolaylık, geçmişimiz, eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız orda, başımıza bişey gelse arkamızda çok insan var. ama dediğim gibi dezavantajıda var, ben eşimin ailesiyle sorun yaşamayacağımı düşünüyorum zaten 3 yıldır eşimle koca şehirde yanlız olduğumuz için birbirimize iyice bağlandık artık gitmenin vakti geldi. sende eşinin ailesine uzakta bir ev tutabilirsin, sınırlarını çizersin, ailelerimizden, sevdiklerimizden uzakta dünyanın parasını kazansak ne faydası varki???:KK43:

bugün eltime gittik evleri bahceli sofrayı oraya hazırlamıslar arabayı da ben kullanıyodum bahceye girdim nişanlım frene basmamı beklemeden el frenını cektı indik arabadan birisi nasıl durus öyle aniden dedi elticim de ne yapsın adam öğretivermeyince diyo sanki kendileri ilk günden usta söfor bilmişlik taslıyolar sinir oluyorum bunların araba sürme konusundaki laflarınaa ıyyyyy

bugün eltime gittik evleri bahceli sofrayı oraya hazırlamıslar arabayı da ben kullanıyodum bahceye girdim nişanlım frene basmamı beklemeden el frenını cektı indik arabadan birisi nasıl durus öyle aniden dedi elticim de ne yapsın adam öğretivermeyince diyo sanki kendileri ilk günden usta söfor bilmişlik taslıyolar sinir oluyorum bunların araba sürme konusundaki laflarınaa ıyyyyy

illa bi cevap vermek zorundamı o durumda ya :eek:klava:

dün eşimin halasındaydık ev baya kalabalıktı eşimle ben yan yana oturmuşuz
eşim sigara içmeye gitti yanımada biri oturdu eşim kalkınca
eşim geldi salona kayınvalidemin yanı boş oturdu oraya ayy bu zevkten bir dört köşe görmelisinizkaydirigubbakcemile3 oğlun o senin ya oğlun yanına oturur tabiki bunu bana niye nispet yapma gereği duyuyor anlayamıyorum
ama o surstı hala gözümün önünde çok komikti eşim onun yanına oturduğunda kaydirigubbakcemile3

Başlığı okuyunca hangi birini yazsam acaba diye düşündüm o kadar çok var ki kaydirigubbakcemile3

dun gelmiş kayınvalıdem kapıdan gırdı merhaba demedı ne dedı tahmın edın???
bu camların halı neeeeee:umursamaz:
aman allahım dedım söleyene bak,3o dk önce markete cıktık ve ugradık yerde bır ben eksıgım hafta 1 ev süpüren bı kadın her yer ip,cocugu yere koyma daha süprmedim dedi
dahamııııı o ev 1 hatdar süpürülmıyo da yagmur yagarken camlaım pis kadına batıyo napim yagmur altında cam mı sılıyım?????????
çıldrcam valla daha yazsam destan olur ama basıma agrı gırdı valla su anda
bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dun gelmiş kayınvalıdem kapıdan gırdı merhaba demedı ne dedı tahmın edın???
bu camların halı neeeeee:umursamaz:
aman allahım dedım söleyene bak,3o dk önce markete cıktık ve ugradık yerde bır ben eksıgım hafta 1 ev süpüren bı kadın her yer ip,cocugu yere koyma daha süprmedom dedi
dahamııııı o ev 1 hatdar süpürülmıyo da yagmur yagarken camlaım pis kadına baıtyo napim yagmur altında cam mı sılıyım?????????
çıldrcam valla daha yazsam detan olur ama basıma agrı gırdı valla su anda
bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya okuyorum da yazılanları hep kayınvalideler yakın, sorun yakın olmaktan kaynaklanıyor gibi gözüküyor.. ya benim ki 20 saatlik yoldan buralara yetiyor ben ne yapayım yaaa :eek:klava:

dün eşimin halasındaydık ev baya kalabalıktı eşimle ben yan yana oturmuşuz
eşim sigara içmeye gitti yanımada biri oturdu eşim kalkınca
eşim geldi salona kayınvalidemin yanı boş oturdu oraya ayy bu zevkten bir dört köşe görmelisinizkaydirigubbakcemile3 oğlun o senin ya oğlun yanına oturur tabiki bunu bana niye nispet yapma gereği duyuyor anlayamıyorum
ama o surstı hala gözümün önünde çok komikti eşim onun yanına oturduğunda kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:benımkıde dün yorulmuş oturdu,eşime dediki bana azcık masaj yapıver,bende bi büktüm boynumu bi baktım eşim 2 dk sonra yanımda omuzuma attı elini sarmaş dolaş oturduk.kaynananın surat oldu beş karış ben kime söylüyomki dedi.barışta git babam ovalasın dedi.bi baktım mosmor....:dance::roflol:

X