- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.641
evlenecegiz eşyağları araşdırıyoruz ne nerede ucuz uygun 1 ay içinde eşya alımını tamamladık kıralamak için evıde çok zor bulduk bunların hepsini eşimle ben yapıyorum sıra evı temızlemeye geldi kaynanam hemen belıne bişey bağladı hastayım belim tutmuyo dedi sırf bana yardım etmemek için normalde erkek tarafı bı temızlıkcı tutar temızletir o kadar sitresın içinde eşimle ben temızldek ikimiz badanayı hiç bilmediğimiz halde badana yapdık o kadar çok yoruldukkı düşünde kollarımızı kaldıracak halımiz kalmamışdı bide kaynanam pişkin pişkin hiç sevenın yokmuş kımse yardıma gelmedi dedi düğün bitincede bel agrısı geçdi belindekı korseyı çıkardı attı. bıde gelin saçını yapdırmak için kuaförle 200tl anlaşdık kınayla düğün saçı makyajı hepsi bu kadar demediğini bırakamadı yok çok pahalıymış yok çok uzakmış onun bı kuaförü varmışda ona gidecekmişim. takıdada takı torbamı eline aldı ordan oraya gezdi durdu bana vermedi bide duydumkı salonun parasını getirmeyı unutmuşlarmış benden karşılamak istediler takılarımdan salonun parasını ödeyelim dediler bende susdum bişey demedim. insan salonun parasını getirmeyı unutur mu hiç artık içinden ne kadar aldılar bilmıyorum