Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

evlenecegiz eşyağları araşdırıyoruz ne nerede ucuz uygun 1 ay içinde eşya alımını tamamladık kıralamak için evıde çok zor bulduk bunların hepsini eşimle ben yapıyorum sıra evı temızlemeye geldi kaynanam hemen belıne bişey bağladı hastayım belim tutmuyo dedi sırf bana yardım etmemek için normalde erkek tarafı bı temızlıkcı tutar temızletir o kadar sitresın içinde eşimle ben temızldek ikimiz badanayı hiç bilmediğimiz halde badana yapdık o kadar çok yoruldukkı düşünde kollarımızı kaldıracak halımiz kalmamışdı bide kaynanam pişkin pişkin hiç sevenın yokmuş kımse yardıma gelmedi dedi düğün bitincede bel agrısı geçdi belindekı korseyı çıkardı attı. bıde gelin saçını yapdırmak için kuaförle 200tl anlaşdık kınayla düğün saçı makyajı hepsi bu kadar demediğini bırakamadı yok çok pahalıymış yok çok uzakmış onun bı kuaförü varmışda ona gidecekmişim. takıdada takı torbamı eline aldı ordan oraya gezdi durdu bana vermedi bide duydumkı salonun parasını getirmeyı unutmuşlarmış benden karşılamak istediler takılarımdan salonun parasını ödeyelim dediler bende susdum bişey demedim. insan salonun parasını getirmeyı unutur mu hiç artık içinden ne kadar aldılar bilmıyorum

eşim sonra biyerden bulduk dedi bilmıyorum ama düğün gecemmı en güzel günümü haffettıler gelin arabasında eşimle küs geldik ve sabaha kadar agladım o kadar çok fedakarlıkdan sonra böle yapmaları çok zoruma gitti. ben bılmıyormuydum canımın istediği eşyayı seçmeyı en uygunununa gittim bende ailemde hep olumlu yaklaşdık. halende onalarda ne kadar iyi ailen var dıyo ama hala affedemiyorum bana bole davrandıkları için. nişandada dedilerkı aile arası yapalım tamam dedi annem bende oğlan evlendırdım zor oluyo dedi nişan günü geldi en yakın akrabaglarımızı çağırdık yuzum takıldı akrabaglarım altın takıyolar onlarda bana bizde niaşnda takı olmaz dediler 100 tl koydular ama utanarak bağıttırmadılar bıle utancından. hiç bişey demedim ailemde demedi olumlu karşıladık benden 2 ay sonra eltimin nişanı oldu ve ona kolundakı bılezıgı çıkarıp takdı sebebıde dayıları kodaman onlar bız takmazsak takmazlarmış erkektarafı başatırmış takıyı dediler dedi. o kadar çok zorma gittiki ben başda dedimkı enne bak bana ne yapacaksan oburunede onu yap bana yapacagın şeyı ona yapmamazlık yapma ona yapacagın şeyıde bana yap ayırdım yapma o kadar çok zoruma gitti uzuldukm kı hep ağladım ayırdım yapdıgı için stres hormonum kortızolum yükseldi ve rahatsızlandım o kadar çok üzüldüm ayırdım yapmasına yani. ben altında falan değilim ayırdım yapmamalıydı

evlenecegiz eşyağları araşdırıyoruz ne nerede ucuz uygun 1 ay içinde eşya alımını tamamladık kıralamak için evıde çok zor bulduk bunların hepsini eşimle ben yapıyorum sıra evı temızlemeye geldi kaynanam hemen belıne bişey bağladı hastayım belim tutmuyo dedi sırf bana yardım etmemek için normalde erkek tarafı bı temızlıkcı tutar temızletir o kadar sitresın içinde eşimle ben temızldek ikimiz badanayı hiç bilmediğimiz halde badana yapdık o kadar çok yoruldukkı düşünde kollarımızı kaldıracak halımiz kalmamışdı bide kaynanam pişkin pişkin hiç sevenın yokmuş kımse yardıma gelmedi dedi düğün bitincede bel agrısı geçdi belindekı korseyı çıkardı attı. bıde gelin saçını yapdırmak için kuaförle 200tl anlaşdık kınayla düğün saçı makyajı hepsi bu kadar demediğini bırakamadı yok çok pahalıymış yok çok uzakmış onun bı kuaförü varmışda ona gidecekmişim. takıdada takı torbamı eline aldı ordan oraya gezdi durdu bana vermedi bide duydumkı salonun parasını getirmeyı unutmuşlarmış benden karşılamak istediler takılarımdan salonun parasını ödeyelim dediler bende susdum bişey demedim. insan salonun parasını getirmeyı unutur mu hiç artık içinden ne kadar aldılar bilmıyorum

bacım kendini hiç üzmeye değmez bunlar için.eşin veriyosa herşeyin parasını kımseye laf soylemek düşmez.yaşadıklarının aynısını bende yaşadım..sen bana kalırsa susup sinir olmakla hata yapmışın..onlar sana takılan taıkılar onları senden almaya kımsenın hakkı yok..salonun parasınıda sen düşünmüceksin ya..işgüzarlık yapmış bence bunlar..insan salonun parasını unuturmu ya..eşya konusuna gelincede keşke içine sinen şeyleri alsaydın inan bana bu günler hayatta bir kere yaşanıyo ve asla geri dönüş olmuyor.evlenirken ne yaptırttın yaptırttın yoksa bıdaha zaten yapmıyolar..keşkecanlarını çıkarsaydınn..bunlara az bile canımm:eek:klava::eek:klava:

mucizem--canım senı merak ettım ne yaptın düzeltebildinizmi durumları..hiç yazmıyosun..düzelmediysede moralını yüksek tut kendıne ii bak:)))opuyorumnanaktan

son iki görüşmemizde kayınvalidem hiç laf sokmadı
ne oldu kadına anlmadım
hayırdır inşallahbilmiyorumkismile

Araba kullanmasını seven iki arkadaş sohbet ederlerken
“Ben en çok sevgilimle dağların arasındaki virajlı yollarda araba kullanırken zevk alıyorum...” demiş,
“Ya sen?..”
Öteki “Ben..” diye cevap vermiş,
“En çok kayınvalideyi şehirlerarası otobüs terminaline bırakırken mest oluyorum!..”

eşim sonra biyerden bulduk dedi bilmıyorum ama düğün gecemmı en güzel günümü haffettıler gelin arabasında eşimle küs geldik ve sabaha kadar agladım o kadar çok fedakarlıkdan sonra böle yapmaları çok zoruma gitti. ben bılmıyormuydum canımın istediği eşyayı seçmeyı en uygunununa gittim bende ailemde hep olumlu yaklaşdık. halende onalarda ne kadar iyi ailen var dıyo ama hala affedemiyorum bana bole davrandıkları için. nişandada dedilerkı aile arası yapalım tamam dedi annem bende oğlan evlendırdım zor oluyo dedi nişan günü geldi en yakın akrabaglarımızı çağırdık yuzum takıldı akrabaglarım altın takıyolar onlarda bana bizde niaşnda takı olmaz dediler 100 tl koydular ama utanarak bağıttırmadılar bıle utancından. hiç bişey demedim ailemde demedi olumlu karşıladık benden 2 ay sonra eltimin nişanı oldu ve ona kolundakı bılezıgı çıkarıp takdı sebebıde dayıları kodaman onlar bız takmazsak takmazlarmış erkektarafı başatırmış takıyı dediler dedi. o kadar çok zorma gittiki ben başda dedimkı enne bak bana ne yapacaksan oburunede onu yap bana yapacagın şeyı ona yapmamazlık yapma ona yapacagın şeyıde bana yap ayırdım yapma o kadar çok zoruma gitti uzuldukm kı hep ağladım ayırdım yapdıgı için stres hormonum kortızolum yükseldi ve rahatsızlandım o kadar çok üzüldüm ayırdım yapmasına yani. ben altında falan değilim ayırdım yapmamalıydı

Offf canım yaa benzer şeyleri ben de yaşadım;aman huzursuzluk çıkmasın diye, hiçbirşey almadılar laf etmedim düğünümde bir küçük altın bile takılmadığı gibi benden altın bile istediler borç diye.Ve eltim 10 senelik evli inan onun altınları benden çoktu.Ve zamanında neler neler yapılmış ona.Ama ben de ailemde o zamanlar aman 2 tane bez parçasının altının peşine düşüp huzursuzluk çıkarmayalım dediler.Ama anladım ki büyük hata etmişiz.Sonradan öğrendim ki benim bu yaptıklarımı takdir edeceği yerde aman oğluma varmak için herşeyi kabul etti,görmemiş ki istesin demiş.Şaka gibi yaaa:uhm:

evlendikten sonra hatıra bir kaç parça dahil eşim tüm düğün takılarımı zorla sattı. üstelik ikimizde çalışıyoruz ve çalışarak ödenebilecek borçlarımız vardı ama o onları satıp kapatmak istedi. bunu bile kaynanam beni komşularına götürürken kollarım boş olduğu için "şu kolumdaki bileziği versemde taksan" dedi. siz olsanız napasınız bu kadını.

cnm ya valla hikayelerimiz çok benzeşiyo. benim kaynanamlar başka şehirde. ev temizliğine falan zaten gelmediler herşeyi biz yaptık. sonrada geldiler düğüne bi hafta kala o kadar uğraştığım evde benden önce kaldılar herşeyimi ilk onlar kullandı. hep tanıdık falan dedikleri yerlerden bişiler beyenmek zorunda kaldım. çeyizimi bile almaya gelmediler. araba gönderip işim var dedi benim herif daha neler neler anlatsam cilt cilt ansiklopedi olur.

seni çok iyi anlıyorum şimdi gelde sev bu kaynanayı. kötü olsan eşinle aran açılıyo iyi olmak istesen içinden gelmıyo ha bire laf sokuşdurup duruyo durduk yere :KK43:

üstelik eşim annesini aramam için baskı yapıyo. ben zaten bi iki haftada bir arıyodum. sonra bi baktım sürekli soruyo annemi aradın mı arasana diyo. gel beraber arayalım sen konuş bana ver diyorum yok sen aradiyo aramıyo. bu arada onların telefonda görüştüklerinide hiç görmüyorum ama belli oluyo arada onlarla ilgili yeni şeyleri bildiğini duyunca anlıyorum ki gün içinde görüşüyorlar. artık akşamları evdeyken niye aramıyolarsa, ne konuşuyolar bilmem ama ben hiç iyi niyet sezmiyorum bu işten. bizimkiler gün içi ben işteykende arar akşam eşimin yanındaykende, onların hiç akşam aradığını bilmem. iki yıldır evliyim telefon konuşmalarına şahit olduğum bi elin parmaklarını geçmez

üstelik eşim annesini aramam için baskı yapıyo. ben zaten bi iki haftada bir arıyodum. sonra bi baktım sürekli soruyo annemi aradın mı arasana diyo. gel beraber arayalım sen konuş bana ver diyorum yok sen aradiyo aramıyo. bu arada onların telefonda görüştüklerinide hiç görmüyorum ama belli oluyo arada onlarla ilgili yeni şeyleri bildiğini duyunca anlıyorum ki gün içinde görüşüyorlar. artık akşamları evdeyken niye aramıyolarsa, ne konuşuyolar bilmem ama ben hiç iyi niyet sezmiyorum bu işten. bizimkiler gün içi ben işteykende arar akşam eşimin yanındaykende, onların hiç akşam aradığını bilmem. iki yıldır evliyim telefon konuşmalarına şahit olduğum bi elin parmaklarını geçmez

canım benım aynı benım kaynana..gündüz çağrı yapar oğluna,eşim onu arasın diye..eşimde aramaz:)akşam eve geldikten sonra benden arıyo:)çünkü eşimin hattı şirket hattı sadece benı ve patronunu arayabılıyo..tabı heralde kaynana bunu bılmıyo zavallı kadın çağrı yapıp duruyo..:=)bir bu gündüz ben yokken arama huyuna,birde eşimi yanlız sıkıştırma çabalarına deli oluyorum kadının.ama benden fırsat bulamıyo..kızlar sizde müsade etmeyın..telefon olayı için demıyorum(sonuçta her dakıka eşlerimizin yanında olamayız gündüzleri)ama kaynana evınıze geldıgınde yada sız ona gıttıgınızde oğluyla yanlız bırakmayın.eşinizin yanından hiç ayrılmayın..ben çok yaptım ve çok işe yaradı şimdi ne yanlız sıkıştırıyo nede eşimi arayabılıyo,direk beni arıyo,ve bişey sorcaksada bende eşimin yanındayken soruyo..bunlara böylesi yaralınır bacılar:dance::lepi:

canım bende senin gibi yapıyorum eşimimle gezerim hep biyere gitsekte yanına oturum...
geçen gün kayınvalidemler geldi kayınpederim eşim ben üçlü koltukta oturuyoruz kayınvalidem girdi solana oda geldi yanıma oturdu daha önce geldiklerinde eşimin yanına oturmuştu hemen bu sefer ben oturunca yine geldi yanımıza oturdu sonra sıkıştık koltukda diğer koltukar boş geçti tekli koltuğa bu seferde koltuğu bize doğru çevirdi çevirmesine gerk yoktu gayette yakındı
kendi kendine bi şeyler yapıyor işte banide güldürüyor...
Birde en çok neye sinir oluyorum biliyormusunuz esela eşimle bakışıyoruz yanyana otururken eşim bana çok sataşır arkadan omuzuma vurur kolumu dürter bende bakıyorum kayınvalidemde hemen bakıyor bişey konuşuyoruz hemen bakıcak yaa seni ilgilendiren bişey olsa sanada söyleriz yanii :umursamaz:

canım bende senin gibi yapıyorum eşimimle gezerim hep biyere gitsekte yanına oturum...
geçen gün kayınvalidemler geldi kayınpederim eşim ben üçlü koltukta oturuyoruz kayınvalidem girdi solana oda geldi yanıma oturdu daha önce geldiklerinde eşimin yanına oturmuştu hemen bu sefer ben oturunca yine geldi yanımıza oturdu sonra sıkıştık koltukda diğer koltukar boş geçti tekli koltuğa bu seferde koltuğu bize doğru çevirdi çevirmesine gerk yoktu gayette yakındı
Birde en çok neye sinir oluyorum biliyormusunuz esela eşimle bakışıyoruz yanyana otururken eşim bana çok sataşır arkadan omuzuma vurur kolumu dürter bende bakıyorum kayınvalidemde hemen bakıyor bişey konuşuyoruz hemen bakıcak yaa seni ilgilendiren bişey olsa sanada söyleriz yanii :umursamaz:

:roflol:benımkıde aynı..ama ben taktik değiştirince yanı yukarda yazdıklarımı yapınca,gerçekten benım kaynanada gülünç duruma düşüyo..:roflol:

buarada senınkının durumu gözümün önüne geldıde..fitil gibi oluyodur,eşin senle uğraşınca,yada senle ilgilenince..benımkıde aynı..oğulları hala kendilerinin sanıyolar,ve BİZ GELİNLER ONLARIN YERİNE GEÇTİĞİMİZ İÇİN HIRSLARINDAN ÇATLIYOLAR..OHHHHH SEFAMIZ OLSUN ÇATIR ÇATIR ÇATLAYINNNNNNN:roflol:

X