- 1 Şubat 2010
- 461
- 0
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.601
canım benim diyorum ama o benim annem diyorr saygıda kusur yok diyor annesini savunuyor ben neyim ozman dedim bana saygın yok dedim sinirlerim çok bozuluyortarif ettiğin kaynana aynı benım kaynana..bende evlendım nerdese beraber yatıp uyucaktı bizimle herşeye ama herşeye müdahele etmeye çalıştı..bi kaç kez eşimle tartıştım bile..çünkü eşim iyi niyetli yaptığını iddia ediyodu..bende kendı kendıme dedımkı..benden günah gitti ben sana söyledim..daha sonra bir süre devam etti yine kaynana ama artık benım aklım başıma geldi,,eve geldiğinde bişeye dokuncağı zaman bile önce ben atladım ben yaparım diye,bütün odalarımın kapısınıda kapadım,yatak odasını kitledim..ve bir kere kaynanamında akrabalarının olduğu bir toplulukta yatak odasından konu açılmıştı,bende dedimki yatak odama ben ve eşimden başka kimse giremez en nefret ettiğimşey,terbiyesizlikten başka bişey değil dedim.oymuş artık yan yana oturmamıza rağmen evime hafta bir kez bile zor gelir,ve geldiğinde nerde oturduysa kaçasaya kadar ordan kalkıp gidiyo(hiç kalkmıyo yerinden)tavırlarınla belli et,gerekirse laf sok,eşine gelince canım..biz artık bir aileyiz,3.kişileri aramıza sokma müdahele ettırtme kimseye,hayat bizim hayatımız gibi laflar söyle..birazda duygu sömürüsü..ve en önemlisi ona deki böyle giderse ben kimsenin kahrını çekmem gerekirse çeker giderim de..ben yuvamı başkaları yıksın diye kurmadım..senide bana acı çektiresin diye beklemedim falan de...,işe yarıcağına eminim.canım..a.s:dance: