- 2 Eylül 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.621
Ağustos ayı kaynanamdayız doğuma 2 hafta var yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum eşim anne yatak verde balkonda yatalım sıcaktan yatamıyor eşim dedi kaynanam YATAKLARIM KIYMETLİDİR VEREMEM demez mi ve eşim sesini çıkarmadı daha neler neler eğer benden önce ölsün o kadın ahtım var o kıymetli yataklarını ayakkabılarımla çiğnicem
bacım senin bilgini,kültürünü,konuşma şeklini,davranışlarını çekemedikleri için yapıyolardır dışlamayı.fesat insanlar..hiç bir zaman kaynana ile gelin can ciğer olamaz..eminim 1 mılyonda bır tane cıkar bu durum..herzaman mesafeyi korumak lazım onlarla..ayrıca canım ev ev üstüne olmaz..mecburıyetlerı olabılır bır ınsanın maddı ımkalar gıbı ama...evlenırken en bastan düşünmek lazım ilerde cıkabılcek sorunları..ve yanlış anlama sakın ama erkeklere bu rahatlığı vermemek lazım...elini ayağını,eşini,çocuğunu çekeceksinki onlardan misafir gibi gelip misafir gibi gidebilsinler ve sana saygı duysunlar..içli dışlı olmak isterken yapılan bu hatalar daha sonra büyüyo büyüyo bizlerede evliliklerede zarar veriyo aslında..sende bana kalırsa çek elini ayağını..a.s.
Ağustos ayı kaynanamdayız doğuma 2 hafta var yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum eşim anne yatak verde balkonda yatalım sıcaktan yatamıyor eşim dedi kaynanam YATAKLARIM KIYMETLİDİR VEREMEM demez mi ve eşim sesini çıkarmadı daha neler neler eğer benden önce ölsün o kadın ahtım var o kıymetli yataklarını ayakkabılarımla çiğnicem
benim eltimde gecen gün bi toplantıda kıskanmadan konu acılınca dediki ay özgenin evi kendinin arabası var her hafta bi yere gidiyolar otellerden cıkmıyolar ben gidemiyorum die kıskanayımmı yani dedi herkeste pis bir gülümseme
slm kızlar valla kaynanadan şikayetçi olmayan gelin görmedim. benim anlamadığım bekarken oğullarını hiçe sayarlar önemsemezler ama evlenince oğulları kıymate biner. benim kaynanamda ben evlenince kıskançlık krizlerine girdi. bigün hastayım yatıyorum çok fena öksürüyom eşim başımda fervane. nane limon getiriyo.süt meyva falan neyse en son gitmiş bana şurup alıp getirmiş sağolsun içirdi.ben akşama doğru biraz iyi olmaya başladım. kayınpederim eve geldi bi baktım kaynanam kendini yatağa attı hastayım bey ölüyorum dedi. kayınpeder iyiydinya ne oldu birden bire dedi oda demezmi bak oğlum karısına fervane gibi dönüyo sende bana git ilaç al. kıymetimi bil azcık. ben şokkafamçokkarıştı eşimde alttan alttan gülmeye başladı ogün anladımki bu kadından çekeceğim var.bilmiyorumkismile
Ben de elticiğimden bir inci paylaşayım.
Kayıvalidemler başka bir şehirde, eltim başka, biz başka.
Bir bayramdı eltim hamile olduğu için kayınvalidemler onların yanındaydı. Biz de bayram için oraya gittik. Giderken de adettendir bir kutu tatlı yaptırdım; gelen giden olur, yenir filan diye.
Teşekkür beklemedim bir kutu tatlı için ama ne dese beğenirsin, "Neden aldın ki? Tatlı yiyen yok, atılacak."
Gene de Allah selamet versin, ne diyeyim?
kaynana deilmi illa bi uyuzluk yapıcaklar işte illa bi huzursuzluk yapıyolar canım boşver biz gelinlerin her yaptığı onlara batıyo çünkü biricik oğullarını aldık ellerinden kaldıramıyolar
slm kızlar valla kaynanadan şikayetçi olmayan gelin görmedim. benim anlamadığım bekarken oğullarını hiçe sayarlar önemsemezler ama evlenince oğulları kıymate biner. benim kaynanamda ben evlenince kıskançlık krizlerine girdi. bigün hastayım yatıyorum çok fena öksürüyom eşim başımda fervane. nane limon getiriyo.süt meyva falan neyse en son gitmiş bana şurup alıp getirmiş sağolsun içirdi.ben akşama doğru biraz iyi olmaya başladım. kayınpederim eve geldi bi baktım kaynanam kendini yatağa attı hastayım bey ölüyorum dedi. kayınpeder iyiydinya ne oldu birden bire dedi oda demezmi bak oğlum karısına fervane gibi dönüyo sende bana git ilaç al. kıymetimi bil azcık. ben şokkafamçokkarıştı eşimde alttan alttan gülmeye başladı ogün anladımki bu kadından çekeceğim var.bilmiyorumkismile
neden öyle diyosun ben kaynanamdan hiiiç şikayetci diildim melek gibiydi ogluna kızar beni korurdu ama öldü malesef keske yaşasaydı onu çok özlüyorum