Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım benim diyorum ama o benim annem diyorr saygıda kusur yok diyor annesini savunuyor ben neyim ozman dedim bana saygın yok dedim sinirlerim çok bozuluyor

canım benim diyorum ama o benim annem diyorr saygıda kusur yok diyor annesini savunuyor ben neyim ozman dedim bana saygın yok dedim sinirlerim çok bozuluyor

o annesiyse sende karısısın canım benim..saygıda zaten kusur etmez kimse çok damarına basılmadıkça..eşini senden iyi kimse tanımaz canım..mutlaka sana karşı zayıf olduğu bir nokta vardır..sende onu o noktadan vur.eşinede ailesinede kendinden nekadar taviz verirsen ve kendını nekadar ezdırırsen üstünde okadar hakımıyet kurarlar..senı sahıpsız sanırlar..eşin hiçmi savunmuyo canım senı haklı tarafında olsa hala annesınden yanamı cıkıyo:uhm:

aynı benım kaynana canım,bana sormaz oğlunu yanlız yakaladığı an gider ne gelıyosa aklına sorar..bende eşime söyledim.annenin yanında artık ben yokken gitmiyosun diye..bu seferde kaynana benle köşebucak sıkıştırmaca oynamaya başladı...ama ben ne yaptım eşim nereye ben oraya artık eşimi yanlız sıkıştırması imkansız...sende öyle yap tatlım..sonrada kaynananın surat ifadesine bi bak gülmektn yerlere yat...sinirden pancar gibi oluyolar:))):sm_cool::lepi:

evet yine ben bir kaç defadır kayınalidemin yaptıklarını yazıyorum buraya ve herkes çok şaşırıyor buyurun size bir inci daha tepkiniz ne olucak bakalım....
_Dün akşam karnım çok ağırdı ve idrarımı yaparken yanma oldu hemen hastaneye gittik (özel hastane)neyse gereken yapıldı serum falan takıldı o sırada kayınvalidem ve kayınpederim geldi geçmiş olsun ne oldu falan filan muhabbet oldu kolumda serum ben yatıyorum...
Kayınvalidem eşime diyorki nekadar masraf oldu
Eşimde diyorki oldu bişeyler niye soruyosun dedi kayınvalideme
Kayınvalidemde diyorki devlet hastanesine gitsedinz hiç para vermezdiniz cümleye bakın yaa
ben orada kolumda serum yatıyorum eşimin içi parçalınıyor bana bakarken kadının düşündüğüne bak devlet hastanesiyle özel hastaneyi kıyaslıyor
yorum sizin arkadaşlar....

aynen öle ben daha nisanlıyım ama alttan alttan laf sokuyorlar banada kaynanacık ve görümcecikler sempatiksalakcinniakannehir

fırsat verme bıtanem sakın..şimdiden nasıl alıştırırsan öyle gidiyolar.ez kafalarını gitsin:)))bende yaşaya yaşaya böyle bi gelın oldum.normalde karıncayı bile incitmezdim,kalp kırmazdım ama..bunlar adamı yoldan cıkarıyorlarklava:a.s.

Üzülme annecim sen hasta olursan devlet hastanesine götürürüz
Masraf etmeyiz üzme o tatlı canını derdim
Ve yüz ifadesiyle bütün dertlerimi unuturdum

vicdansızlar,düşüncesizler ya bacım..kendılerı hasta olsa hiç gıkını cıkartmazlar...herşeyden önce sağlık bu ister ssk ya ıster özele gıdersın..onanekı...para sankı onun cebındenmı cıktı..kaynanalar böyle işte sinir şeyler..önce can sonra canan derler..sen canınla uğraşırsın onlarda giden masrafa bakarlar...sen ne yapsan az bunlara azklava:laelaelaelaelaea.s.

Rabbim elime düşürmesin onları :Saruboceq:

aynen öle bakalım ne yapcaklar bana gerçi uzak olcam ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Epeydir giremiyordum topiğe ne kadar hareketlenmiş:) Baştan takip edenler bilir kaynanamla 1 senedir görüşmüyoruz vefatlar dışında.O zaman bunların art niyetle yapıldığının bile farkında değildim ama ben de biraz açılmak istiyorum size;

Hiçbir zaman oğluna layık görmeyen kaynanam bir bayram günü,ben hamileyim eşim yurtdışındaydı orda kalıyorum.Yukarı komşuya bayramlaşmaya çıkacaklar antrede kayınbabam gelin gelmiyor mu diye sordu,hişşş sus hele gidek biz diye bir yanıt:bbo:Beni evlendiğimden beri hiçbir akraba gezmesine ya da öyle ortama sokmadı zorunlu haller dışında o zaman ben safım birşeyin farkında değilim ama bir kavgada(iyiki olmuş) eltimden duydum herşeyi meğer beni aileye layık görmüypormuş beni bırak ailemi desenağlamaKendimden bahsedeyim iyi bir üniversitenin mimarlık bölümünden mezunuyum ve resmi bir kurumda iyi bir konumdayım.Ve hala evli olduğumu bilmeyen birçok kişiden evlilik teklifi alıyorum dolaylı olarak.Neyimi beğenmeyip saraylı ailelerine layık görmediler bir türlü anlamıyorum yaaa,işin kötsü ben ilk yıllarda o kadar çok seviyordum ki onları annemi karşıma almıştım onlar için düşünebiliyor musunuzmafoldumben

Genelde herkes çok içli dışlı olmaktan ve müdehalelerinden şikayetçi ya sırf eşim istedi diye evliliğimin ilk yılında onlarla oturdum ve hiç şikayetçi değildim bu durumdan hoşuma bile gidiyordu.Ben bir ailem de onlar olsun canım ciğerim olsunlar istedim (eşimi çok seviyorum onla ilgili herşeyi de) suç mu yaa.Psikolojim o kadar bozuldu ki bu kadar sevilmediğimi,çekmecelerimin karıştığı kirli külotlarıma kadar laf edildiği,aileme dil uzatıldığı parmak kadar bebeğime bile dil uzatıldığını öğrenince...ben başımı hangi taşlara vursam bilmem ki:bbo:Herkesin sıkıntısı kendine yeter biliyorum ama yazdıklarınızı okudum inanın devede kulak kalır anlatsam hepsini....basit şeylere çok takılıp hem kendizi hem eşini üzmeyin bence

bacım senin bilgini,kültürünü,konuşma şeklini,davranışlarını çekemedikleri için yapıyolardır dışlamayı.fesat insanlar..hiç bir zaman kaynana ile gelin can ciğer olamaz..eminim 1 mılyonda bır tane cıkar bu durum..herzaman mesafeyi korumak lazım onlarla..ayrıca canım ev ev üstüne olmaz..mecburıyetlerı olabılır bır ınsanın maddı ımkalar gıbı ama...evlenırken en bastan düşünmek lazım ilerde cıkabılcek sorunları..ve yanlış anlama sakın ama erkeklere bu rahatlığı vermemek lazım...elini ayağını,eşini,çocuğunu çekeceksinki onlardan misafir gibi gelip misafir gibi gidebilsinler ve sana saygı duysunlar..içli dışlı olmak isterken yapılan bu hatalar daha sonra büyüyo büyüyo bizlerede evliliklerede zarar veriyo aslında..sende bana kalırsa çek elini ayağını..a.s.

slm kızlar bende zamanında çok çektim. 4.5 yıllık evliyim evliliyimin ilk 2 yılında kaynanamla kayınpederim yapmadığını bırakmadılar. ama daha fazla dayanamadım. o sıra birliktik evimiz ayrı ama yeme içme birdi. herşeyimi ayırdım resmen komşu gibi oldum alt katımda oturur çok az gidip gelmeye başladım. kaynanamı geçtim kayınpederim bi surat yapıyo küsüyo insanın sinirleri bozuluyo sana ne oluyo sanki be adam. ama çok şükür şimdi çok rahat huzurluyum bişey söylemeye kalkarlarsada lafımı esirgemiyorum.böyle olunca emin olun.daha iyi oluyosunuz...klava:

Son düzenleme:

evet canım aynen katılıyorum söyledıklerıne..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ağustos ayı kaynanamdayız doğuma 2 hafta var yanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum eşim anne yatak verde balkonda yatalım sıcaktan yatamıyor eşim dedi kaynanam YATAKLARIM KIYMETLİDİR VEREMEM demez mi ve eşim sesini çıkarmadı daha neler neler eğer benden önce ölsün o kadın ahtım var o kıymetli yataklarını ayakkabılarımla çiğnicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…