- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.561
ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden
Şu laf bile ipleri koparmama neden olur kimsede neden konuşmuyorsun diye yargılayamaz beni ...
Eşin ne dedi cidden ya merak etiim wallaha ...
Ben olsam o kayınvalidenin yüzüne bir daha asla bakmamklava:
Ne insanlar var yahu mirmirmirmir
ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden
eşim hiç bir şey demedi ama hareketi herşeyi gösterdi
muzu soydu buyur canım dedi
sen ye canım dedim bende:kedi:
:roflol::roflol:CANIMM KAYNANALAR BÖYLEDİR KISKANIRLAR..SENDE DESEYDİN HERŞEY ORTADA BİZ BİRBİRİMİZE GAYET İYİ BAKIYORUZ DİYE..BEN SENIN YERINDE GIDER 1 KG MUZ ALIR YERDIM ONUN YANINDA VE ONA TEKLIF BILE ETMEZDIM..:roflol::roflol:
afferin iyi yapmışsın yememekle sempatiksalakcinni
bizimkide yaprak sarmıştı yıllar öncesinde :jeyyar: bunu oğlum yesin dedi eve getirdim sarmayı al bunu yiyecen dedimgamyoncuiremsu sen niye yemiyon dedi sana münhasır bu dedim ağzıma bile sokmadım güzelim sarmaları :teytey: :roflol:
eşini takdir ve tebrik ediyorum bravo doğrusu
hahah aynı şeyi bende yaşadım 1 aylık evliyim daha kayınvalidem elinde tencerelerle geldi
ali izmir köfteyi çok sever ona yapıp getiridim dedi bende yememiştim o izmir köfteden
iki kadın yolda karşılaşmışlar
kadının biri diğerine
-oğlun gelinin nasıl demiş...diğer kadın
-nasıl olsunlar gelin hanım rahat oğlumun parasını yiyor har vurup harman savuruyor ...demiş..diğer kadın
-peki kızın nasıl yeri rahatmı demiş...kadında
-çok rahat ,damadım kızım ne derse alıyor yapıyor bir dediğini iki etmiyor gezdirip tozduruyor .Allah razı olsun damadımdan ...demiş....:roflol::roflol:
ayy inanmıyorum yaa kesin gerçek bir olaydır buboshayallersmile
ay ben babaanneme sukredeyım yaa :))
oda arada bı anneme laflar eden bıze cok karısır falan ama
ayrı sehırlerdeyız taa malatyadan ankaraya yiyecek falan gonderır
bayramlarda malatyaya her gıttıgımızde ıkıser kat kıyafetımız hazır olur
dedem ayrı babaannem ayrı para verır
dedem hele Rabbım basmızdan eksık etmesın ehliyetimi bile o aldı
ayy canım benım yaa :)
maşallah diyeyimde iyilermiş bizimkiler bende laf edıyordum
dün akşam eşim trafından bir akrabaya gittik
ev baya kalabalıktı birtanede kadın oğlunu evlendiricekmiş onunla ilgili konuşuluyordu
kayınvalidemin konuşması
-ben kızımı veririken üzülmedimde aliyi verirken çok üzüldüm
-diğer kadında şöle diyor ben üzülmüyorum bir kapım daha oldu diye seviniyorum
-benim kayınvalide ahh onun o evden çıkışı varya üzgün üzgün söylüyor birde
ben yine şok şok ateş bastı beni elim ayağım titredi
yaa bu ne terbiyesizliktir ya oğlunu vermiş bana gelin aldım diye sevinmiyorda oğlunu verdi gözüyle bakıyor nefret ediyorum o kadından