- 29 Ocak 2010
- 681
- 1
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.521
evet tatlım kendınde soylemıssın keşke fırsat vermeseydın.artık bu saatten sonra kendını ezdırme barı..bunlara fırsat verdıkçe tepene çıkıyolar :dance:saygısız gelin olcan gerekirse ama en azından kendını hasta etmıcena.s
çok katılıyorum bu sözüne canım saygısız olucaksın ama kimsenin de sözünü işitmiceksin kimse için gözyaşı dökmiceksinvereliniortak
canım nasılsın..bende senı merak ettım..neoldu kaynananla en son konusmanızdan sonra..bi değişme gelişme varmı..nişanlın duydumu..sen nasılsın a.s
canım herseyden hevesım kactı ınan nasıl kosusturuyodum heyecanla evımı düzmek ıcın ama bana verılen değere bakınca hıcbırsey yapasım gelmıyo bugun ısteyken lavaboya kapattım kendımı agladım ,korkuyorum ılerıde sureklı bu ınsanlarla ugrasıcam dıye bugun geldı aklıma aslında herseyı bıtırsemmı dıyee:a015::a015:
benim görümcem yok ama eltim var. gerçi günahını almayayım duruldu artık bir şey yaptığı yok. 2.5 yıllık evliyim ilk 1, 1.5 yıl çektim kayınvalidemin iğneleyici laflarını ama artık bitti. oturdum düşündüm bu kadını nasıl yola getiririm diye baktım bana sürekli laf sokuyor şaka yollu. ben de ona şaka yollu yapmadığımı bırakmadım. tabi kocanıza da bakar. kocam beni kollar, annesi haksızsa haddini bildirir. gerekirse de küstüm. küsünce de suratım hiç çekilmiyor o yüzden artık üstüme gelmiyor. kardeş kardeş geçiniyoruz. arada canımı sıkınca ben de onun canını sıkıyorum. hayat süper olmasa da güzel.
ama başka bir diyeceğim de var. ben de görümceyim. biz 3 görümceyiz bir yengem var. yengem ukraynalı. sürekli görmediğim için çok seviyorum kendisini. sürekli iç içe dış dışa olsak belki gıcık kapardım bir süre sonra. yani bu insanlık hali ben en yakın arkadaşlarımdan bile zaman zaman gıcık kapabilirim. acaba sürekli görsem edepsizlik yapar mıydım bilmiyorum ama yengem süper bir kadındır. kimseyi kırmaz. çat pat türkçe konuşur böyle içime sokasım gelir.
biz 3 görümce olarak türkiye'ye geldiğinde ne yapacağımızı şaşırır kendisini hediyelere boğarız. hergün birimiz alır dışarı götürür gezdiririz. evde kesinlikle çalıştırmayız. şimdi hamile 20 gün içinde gelecek. ona güzel altın bir kolye aldım çocuk doğuruyor diye. bebeğine de bir sürü elbise aldım koydum. annem de ayrı aldı hediyelerini.
diyeceğim şu ki her görümce bizim gibi olabilir. yeter ki insanların işine karışmamayı düstur edinmeyi öğrenelim. kıskançlık varsa onu yenelim yenemiyorsak da mesafeyi açalım. madem kıskanıyorsun, madem sevmiyorsun, madem yengenle bir problemin var o zaman yakın olmanın bir anlamı yok. sevmiyorsan zorlama, elalemin işine de karışıp kimseyi boş yere üzme. eli maşalı görümcelere arz ederim.
korkma tatlım korkma,kendini ezdirmedinmi hiç bi problem olmaza.s
canım herseyden hevesım kactı ınan nasıl kosusturuyodum heyecanla evımı düzmek ıcın ama bana verılen değere bakınca hıcbırsey yapasım gelmıyo bugun ısteyken lavaboya kapattım kendımı agladım ,korkuyorum ılerıde sureklı bu ınsanlarla ugrasıcam dıye bugun geldı aklıma aslında herseyı bıtırsemmı dıyee:a015::a015:
söylediklerimi yanlış anlama canım..ukalalık yapmış olmayım.sadece edindiğim tecrübeler sonucu söyledim bu tavsiyeleri..KENDİNİ YIPRATMA,KENDİNDEN ÖDÜN VERME,VE KENDİNİ HASTA ETME.SEN SİNİR VE HASTALIK SAHİBİ OLUNCA ONLAR DUYMUYO BİLE DUYSALAR BİLE HERŞEYE YİNE KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDİYOLAR..BAZI İNSANLARI MALESEFKİ DEĞİŞTİREMİYORUZ AMA FRENLEYEBİLİYORUZkaydirigubbakcemile:roflol:
canım bendede bi elti var düşman başına.kaynanamda aynı şekilde.senin aranın kaynananla iyi olması çok güzel allah nazarlardan korusun..ama dediğin gibi kul kendi görmese allah görüyoa.s
hayır canım yanlıs anlamadım asla hatta benı dıkkate aldıgın ıcın sevındım anlattım rahatlıyorum da anlattıkca ama nıye boyle bır aıle ıle muhatap oluyorum uzuluyorum:çok üzgünüm:
benim görümcem yok ama eltim var. gerçi günahını almayayım duruldu artık bir şey yaptığı yok. 2.5 yıllık evliyim ilk 1, 1.5 yıl çektim kayınvalidemin iğneleyici laflarını ama artık bitti. oturdum düşündüm bu kadını nasıl yola getiririm diye baktım bana sürekli laf sokuyor şaka yollu. ben de ona şaka yollu yapmadığımı bırakmadım. tabi kocanıza da bakar. kocam beni kollar, annesi haksızsa haddini bildirir. gerekirse de küstüm. küsünce de suratım hiç çekilmiyor o yüzden artık üstüme gelmiyor. kardeş kardeş geçiniyoruz. arada canımı sıkınca ben de onun canını sıkıyorum. hayat süper olmasa da güzel.
ama başka bir diyeceğim de var. ben de görümceyim. biz 3 görümceyiz bir yengem var. yengem ukraynalı. sürekli görmediğim için çok seviyorum kendisini. sürekli iç içe dış dışa olsak belki gıcık kapardım bir süre sonra. yani bu insanlık hali ben en yakın arkadaşlarımdan bile zaman zaman gıcık kapabilirim. acaba sürekli görsem edepsizlik yapar mıydım bilmiyorum ama yengem süper bir kadındır. kimseyi kırmaz. çat pat türkçe konuşur böyle içime sokasım gelir.
biz 3 görümce olarak türkiye'ye geldiğinde ne yapacağımızı şaşırır kendisini hediyelere boğarız. hergün birimiz alır dışarı götürür gezdiririz. evde kesinlikle çalıştırmayız. şimdi hamile 20 gün içinde gelecek. ona güzel altın bir kolye aldım çocuk doğuruyor diye. bebeğine de bir sürü elbise aldım koydum. annem de ayrı aldı hediyelerini.
diyeceğim şu ki her görümce bizim gibi olabilir. yeter ki insanların işine karışmamayı düstur edinmeyi öğrenelim. kıskançlık varsa onu yenelim yenemiyorsak da mesafeyi açalım. madem kıskanıyorsun, madem sevmiyorsun, madem yengenle bir problemin var o zaman yakın olmanın bir anlamı yok. sevmiyorsan zorlama, elalemin işine de karışıp kimseyi boş yere üzme. eli maşalı görümcelere arz ederim.
hayır canım yanlıs anlamadım asla hatta benı dıkkate aldıgın ıcın sevındım anlattım rahatlıyorum da anlattıkca ama nıye boyle bır aıle ıle muhatap oluyorum uzuluyorum:çok üzgünüm:
mucizem üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. ben kendi adıma senin en sağlıklısını yaptığını düşünüyorum ama işin başka bir yanında da aşk var. bakalım bu aşk aranızdaki tüm sorunları çözebilecek kadar büyük ve tutkulu muymuş. öyle olmasını canı gönülden dilerim. sonuçta nişanlınla ilgili bir problemin yok ve sırf ailesi için aranız bozuluyor. bence nişanlın artık durup düşünecek problemlerinizi. kendi ailenin görüşlerini de dikkatle dinle ve değerlendirmeni tavsiye ediyorum
meaningless tşk ederim canım öncelikle,mesleğim eczacı değilim memurum değiştirmedim onu unnutum ,dün grştm kızlar inanın psikolojim bozuldu ne güzel herşeyin hazırlığını yapıyodum heyecanlı şimdi kendimi bitmiş bir şekilde hissediyorum ,nişahlıma ben şimdiden bu şekilde olaylar yaşıyorum ve sen beni ezdiriyosun dedim beni korumuyosun hiç ben gerektiği yerde kendi aileme seni sürekli koruyorum dedim, biraz düşünmek istiyorum sonuçta bir ömür geçicek yanlış karar vermememliym dedim ve yüzüğü çıkarıp verdim ,huzur sevgi de yazmış dene bakalım diye bunları şuan okudum kızlr yüzüğümü ise dün akşam çıkarıp verdim ,sizlere sonuna kadar katılıyorum, aile ömür boyu işin içinde olacak ve çocuğum olursa onlara babaanne hala dicek inanamıyorum sinirleniyorum bunlar aklıma geldikçe hayırlı bir karar veririm inşaaallah dua edin benim için :Saruboceq: