Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

dualarım senınle canım allahım hakkınızda en hayırlı kararı verır inşallah..doğru bir karar almışsın bana kalırsa..inşallah en kısa zamanda herşey düzelir ve yoluna girer..artık güzel haberlerini beklıyoruz..zemuszemus

inşallah canım hayırlı olsun bakalım :Saruboceq: çok güzel bir konu açılmış buraya okudukça hem gülüyorum hem de üzülüyorum biz bayanlar nelere katlanıyomuş neleree kıymetimizi bilen yok

tek diyecegim şey,ezdirmeyin kendinizi..
bende çektim bir kısımlarını nişanlı olmama ragmen ne asla sustum ne de sindirildim.
içinizden geceni dökün onlara karşı,güclü ve dik durun ki korkulsun sizden..
ah vah edip aglamayın..aglamak onların karşısında gücsüzlüktür.. mutlu olurlar..
olan yine size olur.. önce siz sonra başkaları..
bu can size emanet hesabını kolay vermek istiyorsanız takmayacaksınız..
cokta tıın diceksiniz..
tecrübelerime dayanarak söylüyorum..

inşallah canım hayırlı olsun bakalım :Saruboceq: çok güzel bir konu açılmış buraya okudukça hem gülüyorum hem de üzülüyorum biz bayanlar nelere katlanıyomuş neleree kıymetimizi bilen yok

valla canım aynen tam cennetlik insanlarız..işte kaynanalarda biraz insan olsa bu topic bukadar tavan yapmazdı ama nerdeee..gün gelir devran döner o kaynanalar sevmediği gelinlerinin(yani bizlerin)eline düşerler ama allah düşürtmesin...:roflol:

valla canım aynen tam cennetlik insanlarız..işte kaynanalarda biraz insan olsa bu topic bukadar tavan yapmazdı ama nerdeee..gün gelir devran döner o kaynanalar sevmediği gelinlerinin(yani bizlerin)eline düşerler ama allah düşürtmesin...:roflol:

allah yakın bizlere uzak dursunlar canım yazık günah ya evlilikten aşktan sevgiden hayallerimizden herşeyden soğutuyolar insanı allah bildiği gibi yapsın böylelerini benim annemde çoook çekmiş zamanında aç kalmış dayak yemiş sonrada bunu yapanlar hacıya gittik hacı hocayız diye geçiniyolar 100 defa gitseler hacıya yürekleri temizlenmedikçe hiçbir faydası olmaz buradan duyurulur kendilerine:hulya:

söyledikelrinde çok haklısın canım. sen merak etme çok geçmeden muhtaç oluyorlar. ben her zaman dua ediyorum allahım bizi onlara muhtaç etme diye şükür çok zor günelr geçirdik ama muhtaç olmadık onlar bize defalarca muhtaç oldular. mevlam gösteriyor ama anlamıyorlar maalesef. sen kendini üzme ne olur hiçkimse için üzülmeye değmez.

allah yakın bizlere uzak dursunlar canım yazık günah ya evlilikten aşktan sevgiden hayallerimizden herşeyden soğutuyolar insanı allah bildiği gibi yapsın böylelerini benim annemde çoook çekmiş zamanında aç kalmış dayak yemiş sonrada bunu yapanlar hacıya gittik hacı hocayız diye geçiniyolar 100 defa gitseler hacıya yürekleri temizlenmedikçe hiçbir faydası olmaz buradan duyurulur kendilerine:hulya:

en çokta buna kızıyorum ya..namaz kılmak oruç tutmak ibadet etmek vesaire...bunlar için önce kalbinin temiz olması lazım..bunlar gösterişmi yapıyo ne yapıyo anlamadım..dediğin doğru canım önce o kalplerini arındıracaklar pisliklerden kötü-fesat düşüncelerden...a.s

söyledikelrinde çok haklısın canım. sen merak etme çok geçmeden muhtaç oluyorlar. ben her zaman dua ediyorum allahım bizi onlara muhtaç etme diye şükür çok zor günelr geçirdik ama muhtaç olmadık onlar bize defalarca muhtaç oldular. mevlam gösteriyor ama anlamıyorlar maalesef. sen kendini üzme ne olur hiçkimse için üzülmeye değmez.

canım benim..eskiden üzülüyodum ama şimdi sadece gülebiliyorum olanlara artık sen düşün nekadar gerilmişim bişey oldumu deli gibi gülüyorum:roflol:dediğin gibi allah çok şükür düğünümüzüde,eşyalarımızıda,evimizede onlardan beş kuruş almayarak kendimiz yaptık..ama onlar varlık içinde yokluk çekiyolar şuan.hala evlatlarından medet umuyo..allaha tek duam elden ayaktan düşmesin kayınpederde kayınvalidede..allah düşürmesin yoksa katil olurum heralde.şuan tahammülüm yok herşeyim ayrı olduğu halde ozaman neyaparım bilemiyorum yani:1no2:

tek diyecegim şey,ezdirmeyin kendinizi..
bende çektim bir kısımlarını nişanlı olmama ragmen ne asla sustum ne de sindirildim.
içinizden geceni dökün onlara karşı,güclü ve dik durun ki korkulsun sizden..
ah vah edip aglamayın..aglamak onların karşısında gücsüzlüktür.. mutlu olurlar..
olan yine size olur.. önce siz sonra başkaları..
bu can size emanet hesabını kolay vermek istiyorsanız takmayacaksınız..
cokta tıın diceksiniz..
tecrübelerime dayanarak söylüyorum..

vereliniortak

canım benim..eskiden üzülüyodum ama şimdi sadece gülebiliyorum olanlara artık sen düşün nekadar gerilmişim bişey oldumu deli gibi gülüyorum:roflol:dediğin gibi allah çok şükür düğünümüzüde,eşyalarımızıda,evimizede onlardan beş kuruş almayarak kendimiz yaptık..ama onlar varlık içinde yokluk çekiyolar şuan.hala evlatlarından medet umuyo..allaha tek duam elden ayaktan düşmesin kayınpederde kayınvalidede..allah düşürmesin yoksa katil olurum heralde.şuan tahammülüm yok herşeyim ayrı olduğu halde ozaman neyaparım bilemiyorum yani:1no2:

aynen katılıyorum canım olumunekankayizsmile

en çokta buna kızıyorum ya..namaz kılmak oruç tutmak ibadet etmek vesaire...bunlar için önce kalbinin temiz olması lazım..bunlar gösterişmi yapıyo ne yapıyo anlamadım..dediğin doğru canım önce o kalplerini arındıracaklar pisliklerden kötü-fesat düşüncelerden...a.s

aynen katılıyorum kaynana sürekli beni şikayet eder dururdu artık küsüm ya

tüh zavallı onuda yapamıyor eşimde yüz vermiyor göt... üstüne oturdu !!! oh canıma

morelim iyi kızlar kaynana uslanmıyorsa küssün bilişyorum ki kendi kaynatamdan

arsız olanla baş etmek kolya değil !!

aynen katılıyorum kaynana sürekli beni şikayet eder dururdu artık küsüm ya

tüh zavallı onuda yapamıyor eşimde yüz vermiyor göt... üstüne oturdu !!! oh canıma

morelim iyi kızlar kaynana uslanmıyorsa küssün bilişyorum ki kendi kaynatamdan

arsız olanla baş etmek kolya değil !!

:roflol::roflol:vereliniortakvereliniortak

daha bu cumartesi evlerine gitmiyorum diye (surat asıp laf sokuyolar çünkü) benm eve cıkıp hesap sordu neymiş ben gitmiyom diye oğluda az geliyomuş ne yılan çıkmışım ben,yanlış tahtaya basmışlar... böle bi sürü konu bende dedim ki bundan sonra beklemeyın beni evinize oglunuda sana hergün yollıcam,sırf gelın aramıza gırdı demeyın dıye dedım.... eşime bir hassas davranıyolar sormayın,bunu bi topikte paylaşmıştım ondan kısa tuttum... şimdi gelinler nasıl sevsin kaynanayı mafoldumben
sevmek zorunda oldugunu kim dediki bosver kaynanalar hep konusur duymaaa kendini uzme esinle iyi ol :teselli:

biz hafta sonu denize gittik görümcem bu yaz canı sıkılmış çok bizle gelmek istedi ne gerek varsa bizde götürmedik geldiğimizde illa benide bi yere götürün dedi zaten 2 hafta vardı ramazana geçen hafta regl oldum bu hafta sonuda (bizde araba yok) abimler bizi denize götürdü Allaaahhh dün resimleri gördü makinede beni de alsaydınız antika ya abimle bi samimiyeti yok üstelik biz 2 kişi abimler çocukla 4 kişi kıç kadar arabaya nasıl sığacaktı acaba?? gaiba arabanın tepesinde gelirdi..
Üstelik koçiş ondan enteresan neymiş efendim denize girmek değilmiş derdi hava değişikliği istiyomuş sanki bakıcısıyım ben onun, çocuk yapmayıp görümceme annelik yapacağım kızlarrr

yazik degilmi abisi gotursen ne olurdu sanki valla kizdim sana biz kaynimin oglunu bile goturuyozda senin esinin kardesi yazik benimsemese dmez zaten kusura bakma canim cok ayip etmissin yasi kac sevap olurdu:Saruboceq:

benım eşimin yanında bana pek bişey demıyolar o yokken gelıp tartısma cıkarıp gıdıyolar:KK43: alah tan eşim bana destek oluyorda teselli buluyorum
cok sukur benim esimde her konuda destek oluyor Allah ondan razi olsun dunyaya yine yeniden gelsem tekrar onunla evlenirdim hayalim ölene dek beraber olmak:asigim::eek::eek:

ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden

ahhh ahhh hangi incisini paylaşsam sevgili kayınvalidemin
geçen hafta sonu oraya gittiğimizde yemek yemekten açıldı konu eşimde bende evlediğimizde bayağı zayıftık eşim diyorki evlendiğimizden beri ikimizde 5 kilo aldık kayınvalidem bana bakarak diyorki yiyen belli ediyor sen kilo almadın ali:1shok:
dünde dışarda karşılaştık kayınvalidem muz almış eşime birtane verdi mazota vermiyormusun dedi eşim
kayınvalidemin dediği aynen şu ''herkez canını düşünür'' ben şok şokdelikafadulden

Şu laf bile ipleri koparmama neden olur kimsede neden konuşmuyorsun diye yargılayamaz beni ...

Eşin ne dedi cidden ya merak etiim wallaha ...

X