Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

siz bunu bi doktora götürün bacım:tomatona neki başında kocan varken hasta bu karılar hastaCADIARZU

haydar dümene beraber gidelim belki sana da bi çözüm bulur diyceksin ama olmuyor işte
insanlık bizde kalsın...

yanlış soru sormuşsun canım o zaman o kötü sen oluyorsun galiba senin eşin çok iyi diyecektinaklinialirimsmile

o zaman bekardı evli de olsa diyemezdim heralde
hiçbir şey diyemiyorum hep bu sefer susmak yok söyliycem diyorum ama bir türlü yapamıyorum insanları kıramıyorum
eyvahedigeldismile

tabiki susma politikacı ol kendini ezdirme benimde genç kızım var allah böyle zalim kaynanalardan korusun kızımıklava:

böyle görgüsüz insan görmedim ben
yol yakınken dön derim
ewlenince inan huzur vermezz

eşimin memleketinden dün döndüm,incilerle doldu boynum kolum..D az yiyorum kilo vermeye çalışıyorum bu sıra ordada hep az yedim. 1-Sevgili eltim havalı gıcık bir şekilde hiç alakası yokken benim kızımda bana çekmiş yiyor yiyor kilo almıyor dedi.2-Evlenirken beğendiğimiz koltukları almaya gücümüz yetmeti yaptırdık bizde eşimin ailesinin gönderdiği kuş kadar parayı yettirmek için, hep ucuzuna kaçtık,4 senelik evliyim herşeyim tamirden geçti,koltuklarımın ayakları kırık dökük vs.memlekette ütü yaparken kaynananam yanaştı istanbulda o kadar ucuz eşya varken niye pahalısını aldınız demezmi tepemden kaynar sular boşaldı dedim daha ucuzunu alsaydık hiç kullanamazdık herhalde.Eşim duymuş annesinin söylediklerini oda bozuldu..Daha neler nelerrr...

canım sendede çok bilmiş bi elti ve bi kaynana mevcut..allah sabır versin..hem yardımcı olmaya çalışırlar hemde laf sokarlar.benim kaynanada bana bi halı almıştı,,ki daha ne düğün tarihimiz belliydi nede mobilyalar,perdeler alınıktı,herşeyi bırak ev bile yoktu ortada.neymiş halılar kampanyadaymış.ne bana sordu alırken nede eşime.sankı alcagım mobılyayı,tutçağım evi biliyomuş gibi..ama ben ne yaptım çeyize bir hafta kala gittim,kaynanın aldığı halıları geri verip üstünede (daha 300 lira)verilmesi gereken halıyı aldım..neoldu olan yine ona oldu çatır çatır ödedi.nezman muhabbet açılsa söyler..e önce bişeyleri bana sorcak ondan sonra hareket edecek..bazı arkadaşlar iyi niyetınden gitmişte almış diyebilir ama inanın değil kızlar.sırf onun dediği olsun.mobılyalar halıya uygun renkte olsun diye aldı ama zararlı çıktı..diceğim sende karıştırma bişeyine bacım..a.s

Ahhh ben evime alıp serdiğim halımı bile beğenmeyim kaynanamla, görümcem götürüp değiştirttiler. Neden buna izin verdim hala yanarım. Tabii arkası geldi. İç çamaşır çekmecemi tekrar düzenlemiş görümcem, düzenini beğenmemiş. Ve maalesef ben hala onlarla yaşıyorum. Baştan dizginleri ele vermemeliydim.

Ayrı yatak bir kenara benim kayınvalidem "siz çok banyo yapıyorsunuz, o yüzden çok su faturası geliyor, ben haftada bir yapıyorum" dedi. Şoktayım. Saymış mı, takip mi etmiş. Üst katımda oturuyor. Ahhh ne diyeceğimi şaşırdım.

Şeytan görsün eltimin yüzünüü..kötükedihüso
aman düşman başınaa..
ya insanlar neden yüzsüz olurlar bikere de olsun utanırlarmı yaptıklarından??.şöyle dank edermi kafasına ben bukadar konuşuyorum allah bir gün cezamı vericek diyomuduur.çoook merak ediyoruum..????
SANKİ KOCASINA ORTAK GELMİŞİM hep bir kıskançlık,hep bir hasetlik ,fesatlık..
Anlatmaya yazmaya değmez ki zaten yazmakla da anlatılmaz tam bir FERHUNDE MODELİ PİŞKİN YAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKAN BİRİ TAHMİN EDİN İŞTE GERİSİNİ..oysa ablam yaşında bana yol gösterici olması lazımkeen :umursamaz:..Beni kayınvaldem tutuyo diye seviyo diye kadın deliricek kurdeşen dökecek yaa..oda iyi olsaydıda değerli olsaydı gözümüzde.hep kuyu kazdı arkamızdan malesef.AMA HERŞEYE RAĞMEN EŞİMİN HATRI İÇİN GENEDE KALKTIM GİTTİM DOĞUM YAPTI.MİDEM ALT ÜST AĞLADIM AMA HİÇ BELLİ ETMEDİM .HERKEZ TAKTİR ETTİ BENİ.E AİLEMDEN DE ÖYLE GÖRDÜM BOŞVER DEDİM ALLAH BİLSİN DEDİM..ama sizce ona göre ben alçaldımmı bak gene ayağıma getirtim düşünmüşmüdür içim içimi yiğorum:umursamaz:
hiç yazmazdım ben böyle şeyleri hep okurdum şaşkınlıkla.hatta evlnmeden önce eltimle iyi oluruz kayınvaldeyi çekiştiririz derm ammaa yok tersi oldu.. ÇOK İMRENİORUM ELTİSİYLE KARDEŞ GİBİ OLANLARII:1no2:

Kesin takip etmiştir elinde bardakla zemini dinlemiştir kesinlikle sempatiksalakcinni

Ben düğün gecesi evde kaldım. 2 gün sonra çıktık balayına. Düğün gecem dahil bu 2 günde hem kayınvalidem hemde 2 görümcem çocuklarıyla birlikte bizde kaldılar. Üstelik görümcemin evi 1 sokak aşağıdaydı. Biz balayına gidince onlarda gezmeye gitti. Biz balayından dönünce onlarda hep beraber geri döndüler. Ve 10 aydır bir yalnız kalamadık.

evet tatlım kendınde soylemıssın keşke fırsat vermeseydın.artık bu saatten sonra kendını ezdırme barı..bunlara fırsat verdıkçe tepene çıkıyolar :dance:saygısız gelin olcan gerekirse ama en azından kendını hasta etmıcena.s

terbiyesiz yaaa yuh yani..sende deseydin canım keşke ah annecim bizde buara biraz işler sıkışık diye:roflol::dance:

canım bendede bi elti var düşman başına.kaynanamda aynı şekilde.senin aranın kaynananla iyi olması çok güzel allah nazarlardan korusun..ama dediğin gibi kul kendi görmese allah görüyoa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…