Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaynanada bana ''hiç umdugumuz gibi çıkmadın'' demişti...
yeni evliydim..
bişi diemedim..
sdc odayı terk ettim...

terbiyesiz ya bide yüzünemı soyluyo ah be canım ne susarsın sende verseydın ağzının payını..aynı şeyi bende sizin için düşünüyorum ne tesadüf kalbimiz birmiş deseydin keşke:=)):roflol:

:roflol::roflol:

keşke şey deseydin..sizemi sordum sanki de kendi kendinize plan yapıyonuz diye...gıcıklar:tomato:klava:

Çayın aLt demLiği kaynanadır sürekLi kaynar durur .. Hatta dikkat ediLmezse taşabiLir de ..

Üst demLik geLindir .. ALt demLik kaynadıkça onun da hareketi artar ama aynı zamanda oLgunLaşır ve demLenir ..

GeLinin kocası bardaktır .. Her iki çaydanLıktan da yeterince nasibini aLır .. Biraz kaynana doLdurur onu biraz da geLin .. Bu nedenLe de denge unsurudur .. Açık ya da demLi çayın hoşa gitmemesi bundandır ..

ÇocukLar çayın şekeridir tat verir .. Çok şeker çayın Lezzetini bozar .. Şekersiz çaya aLışanLar için ise bir tanesi biLe fazLadır ..

Görümce çay kaşığıdır .. Arada bir geLir karıştırıp gider ..

Kayınpeder de çay bardağıdır .. Çayın demine suyuna karışmaz bir kenarda Lök gibi oturur .. Sadece döküLenLeri topLar ve çavreye zarar vermesini engeLLer .. Ancak ara sıra boşaLtıLması gerekir .. Yoksa taşıp her şeyi berbat edebiLir ..

Çay süzgeci aiLenin sahip oLduğu değerLerdir .. AiLeyi dış müdahaLeLerden korur .. DeLikLer büyük oLursa çayın tadı kaçar ..

Suyu ısıtan ateş ise hoşgörüdür .. O oLmadan çay da oLmaz ..

Kısacası bir bardak çay aiLedir .. Ve ağız tadıyLa içiLen bir bardak çayın üstüne yoktur ..

Bir çok insan mutLuLuğu burnunun üstünde unuttuğu gözLük gibi etrafta arar...a.s

boshayallersmileboshayallersmilecok begendim bu yaziyialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

terbiyesiz ya bide yüzünemı soyluyo ah be canım ne susarsın sende verseydın ağzının payını..aynı şeyi bende sizin için düşünüyorum ne tesadüf kalbimiz birmiş deseydin keşke:=)):roflol:

ayy nebilim canım yaaa yeni gelindim biş diemedim..
kendimi yedim durdum..
bak şimdi 2 yıllık olucam nerdeyse..
hele şimdi bi sölesinde göriim...
insan zamanla kaşarlanıomu ne??

ayy nebilim canım yaaa yeni gelindim biş diemedim..
kendimi yedim durdum..
bak şimdi 2 yıllık olucam nerdeyse..
hele şimdi bi sölesinde göriim...
insan zamanla kaşarlanıomu ne??

:roflol:aynen canım bende senın gıbı ağzımı açmadım ıkı sene boyunca baktım karı durmuyo,çenesini kapamıyo,yapçak bişey kalmadı banadasırnaşık şey:roflol:

ya valla aglanacak halimizemi guluorum bilmiorum da cok komik cok eglenceli bu konu. hepinizi ayriii ayri tebrik ediyorummm verin cevabi altta kalmayin ben yapamiyorum hic cesaretim yok ama dediginiz gibi belki zamanla kasarlanirim ogrenirim cevap vermeyii... amannn daha iyi bi dilek dilicemm allah daha kotu cevaplar vermeyi geretirecek seyler yasatmasinn kimseye... mesafeyi koruyup uzak tutsun tanrim bizi onlardan zemuszemus

:roflol:aslında biraz öyle tatlım ağlancak halimize gülüyoruz.ama böyle gırgıra vurmasak zaman geçmez daha beter oluruz sıkıntıdan..sende umarım zamanla aşarsın susma eylemini.ama bak bi kardeş tavsiyesi susma canım sustukça onlar çenesini kapamıyo,bi kere bi cevap ver bak arkası gelır zaten en azından korkut bır kere..ben yaptım çok işe yaradı.:)))))eşime demişki annesi karına bişey söylemeye korkuyorum..:roflol::icecream:

kızlar nısanlıyım sabah yazmıstım ıncılerımden:)) oglen kaynanam geldı bıze döktü ıncılerını
* maaslısın sen kendı bılezıklerını kendın al dıyo
*ben normal gelın ısterım sen bıze gore degılsın dıyo
*bır oda ayarlayın evde ben kalıcam dıyo
*benım sıgortam yok oglum sıgortamı odıcek bana bakıcak dedı ben ne yaptım bunu uzerıne kızlar yaka paça evden dışarı attım annemler sakınlestırdı benı acıle kaldırıyolardı yuzugude kafasına fırlattım

yuhhhh dıyorum yanı nutkum tutuldu..herşey bi yana nişanlın nediyo canım..haberi varmı olanlardan..akannehir

hazir degilim henuz icime atip duruorum surekli ama bi gunn ole patlicam kii... oh rahatlicam valla. ben de aslinda aynen senin gibiydimm herkese cevabini verir asla altta kalmazdim hatta annem hep azicik altta kal altta derdii opuyorumnanaktan caniim benim ama bunlara gelince tik yok ancak odama cekil agla kedi gibi igrenc bi durum.

haftaya cumartesi dugunum var bakalim neler olcak? simdi kusler bana dugunde de artik sirtlarini donerler de oynarlar geline benim isime gelir

bir keresinde de en küçük görümcem bir iyiye bir kötü düşermiş dedi ve sonra uzuuun uzun ağbisinin iyiliklerini anlattı ben de bu durumda ben kötü oluyorum galiba dedim o da bana omzunu çekerek "galiba"dedi

Ne ayıp,ne ayıp ...Harp çıkmadı mı bu sözünden sonra ? ohaoldumsmile

bizim cadoloz telefonda bana seni haydar dümene götürcem demişti (çocuğumuz olmuyor diye) bende haydar dümenmi beni hamile bırakcak demiştim :roflol:

sonra eşime çıkmasın dışarı izin verme kaçırırlar bunu demişti bende penceredende bakmayım demiştim evet bakma balkona perde takcam ben demişti ayyy hatırladıkça sinir oluyorummmm şizofren karı

yanlış soru sormuşsun canım o zaman o kötü sen oluyorsun galiba senin eşin çok iyi diyecektinaklinialirimsmile

olsun canım benim,küs olsunlar onlar sana ne yaparsa sende onlara onu yap..ve en önemlisi kendi düğününü kendine zindan etme..oyna gül neyapabiliyosan yap..çünkü emin ol canım o gece sadece bir kere yaşanıyo..ve geriye dönüşü olmuyo..sonra düğün fotolarına bakıp çok içini çekersin ama kıymetı yok ozamanda tatlım..kimsenin düğününü mahvetmesine izin verme..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…