- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
:roflol::roflol:benimkide fark ettim [COLOR="Red"]sofrada bayat ekmekleri caktirmadan [/COLOR]Benim onume tazeleride esimin onune koyuyor sonra bi fark ettim esimin onune koyduklarindanyiyodum bende oylece bakip kaliyordu
Allahtan yilda bir gidiyom tatsizlik cikmasin dedim
Aslinda iyi kadindir severim kendisini
, 2006model, axi___, blueworld, clochette, dc102007, derya_su, Egem, elfcn, fapeons, gelincik53, leyla21, masumum, Melvin, papatyammmm, pinarpin, Rengarenk..., rüzgar20, sehnsucht06, serin7979, sevcan..., sudem., yeşşo, Z@z@, zeze85
arkadaşlar henüz konuyu okumadım ama başlık dikkatimi çekince girdim.
anladım ki bu konu hepimizin dikkatini fazlasyla çekiyor
vereliniortak
, 2006model, axi___, blueworld, clochette, dc102007, derya_su, Egem, elfcn, fapeons, gelincik53, leyla21, masumum, Melvin, papatyammmm, pinarpin, Rengarenk..., rüzgar20, sehnsucht06, serin7979, sevcan..., sudem., yeşşo, Z@z@, zeze85
arkadaşlar henüz konuyu okumadım ama başlık dikkatimi çekince girdim.
anladım ki bu konu hepimizin dikkatini fazlasyla çekiyor
vereliniortak
kızzzzzzz allah senı neetmesin opuyorumnanaktan kız kapıya gelen kaynanamdıııı :roflol: gerçi onda işe yarayacağını bilsem alıp gelim dicem ama herifi almıyo ki yanına kaydirigubbakcemile5
Ayyy kızlar çok oldum farkındayım ama bunu da söylemeden geçemicem... Biz eşimle 7 yıl çıktık sonunda kayınvalidecim evlendirmeye karar verdi ve annemle tanışmaya geldiğinde anneme demişki ben ayrılırlar diye bekledim ama vazgeçecekleri yok birbirlerinden napalım gelelim dedik... Artık akrabalar evlendir sevenleri diye çıkışıyo... :dance: Şimdi bin pişman ama nafileeeeeee.... Bırakmam goncamı ben.. :asigim:
Ayyy kızlar çok oldum farkındayım ama bunu da söylemeden geçemicem... Biz eşimle 7 yıl çıktık sonunda kayınvalidecim evlendirmeye karar verdi ve annemle tanışmaya geldiğinde anneme demişki ben ayrılırlar diye bekledim ama vazgeçecekleri yok birbirlerinden napalım gelelim dedik... Artık akrabalar evlendir sevenleri diye çıkışıyo... :dance: Şimdi bin pişman ama nafileeeeeee.... Bırakmam goncamı ben.. :asigim:
diyecek hiçbirşeyim yok şokşok şok sadece
benim kayınvalidem 4 ay önce vefat etti o yüzden arkasından konuşmak istemem allah mekanını cennet eylesin ama ben de sizin kadar olmasa da laf sokulmasına maruz kaldım .
keşke kendilerini bizlerin yerine koyabilseler ya da geçmişte bizim yerimizde olduklarını hatırlasalar.
bence bu sorunların çözümleri büyüklerden geçiyor çünkü bizden daha olgun ve tecrübeliler. daha önce yaşıyorlar bizim yaşadığımız herşey onların başına yaklaşık 30 sene önce geliyor
işte onlarda onun acısını çıkarıyolar, ben 'ben ne ypıyorumki benim kaynanam neler yapardı' diyenini ördüm
ay çok güldüm yakaydirigubbakcemile3bazıları çok komik
benim evlendiğim ilk sene tangalarım kayboldu,e soramıyorumda kimseye nerde diye
asmıştım ama yok:sinifsinif:
1 sene sonra k.valideciğim itiraf etti,hani senin şu kilota benzer şeylerin vardı ya
eee dedim,işte ben onları attım:bbo:ee ama neden dedim,boşver ben sana daha güzellerini alırım
onlar giyilir mi hiç dedi:roflol:harbidende aldı ama baya kapalı şeyler aldı:roflol:
neyse ben görümcelere falan anlatıyorum yanında,nasıl bağırıyo bana rezil etme beni bee,ne anlatıyosun:roflol: