Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

çok güzel bir tavsiye vermişsiniz:) benım evın anahtarı kaynanamlarda var ve ben işteyken girip mutfak malzemelerımden alıyolar ve haberde vermıyolar,almaları problem degıl zaten haber varseler,bi de sabah apar topar cıkamıyosun duzeltmek zorunda kalıyosun çünkü eşyalarımada bakma olasılıkları cok yüksek :çok üzgünüm: anahtarı da kayınbabam kılıdı degıstırıncede onlara vermıs bızden once:KK43: geri verinde diyemedik ama kendi anahtarımı kaybedıcem ellerındekini alıcam,çünkü bigün eşimle sabah yataktayız(cilvelesiyoz :kedi: ) neyse birden kapı paaat diye acılmaya calısılıyo. eşim zıpladı ustunu gıydı kapıya gıttı,neymiş seslenmişler seslenmişler duymamısız bişey mi olmuş :1shok: hafta sonu ve saat sabahın 10 u pes dedim...

tabi cnm,evliyiz yani,kendi yatakodamızda da rahat olamıcaksak, parklarda mı cilveleşelim.içi geçmiş senin kaynananın, anlamıo tabi bööle şeylerdenŞeniz bak ne dicem; kaynatan yaşıosa, aydın-manisa da yakın birbirine, bi kavanoz mesir macunu sizi bu tip densizliklerden kurtarır bak, benden sölemesisositososito

:))kızlar bazı yerlerde okudum koptum ,bazı yerlerde okudum sinir oldum benim kayınvalidem yok 14 sene önce vefat ettii-eltim ve görümcemde yok ama bazı okuduklarım beni eski günlerime götürdü okudukça sinirlendim bende yaşadımbunları diye..ALLAH yardımcınız olsun ama size tavsiyem çok fazla yüz göz olmayın araya mesafe mutlaka koyun yeri geldiğinde de haklı olduğunuzda lafınızı söleyin,herkes yerini ve haddini bilsin......

kızlar size bir şey anlatayım artık inci mi kazık mı siz karar verin..ben ilk izine gittiğimde görümcemle konuşuyoruz bu arada önce msn de konuşurduk birbirimizn msn si ekliydi birbirimizde..konu kendi adına soyadına msn adresi almaktan açıldı..benim adresim adıma soyadıma çünkü..o da dedi ki ben asla almam almamak gerekir falan..konu kapandı..aradan 1 hafta geçti ben bi akrabada msn mi açtım beni 6 farklı kişi eklemiş hepsi erkek ve acayip nikler..şaşırdım kaldım o adresi 5 yıldır kullanmama rağmen ilk defa farklı kişiler ekliyordu ve ne tesadüfse görümcemle o konuyu konuştuktan sonra..ben hiç üstüne getirmedim..ama sonra bi baktım çok acayip bir arkadaşlık sitesinden mail geldi bana işte şu şu isimli erkekler sizinle tanışmak istiyor..sizin mail adresinizi de başka bir tavsiye etti diye..bir baktım o erkeerin bulunduğu şehir görümcemin ünv. okuduğu şehir!!!!!!! düşünebiliyor musunuz benim adreesimi üstelik adıma soyadıma olan adresimi saçma sapık sitelere veriyor bu insan bozması..

o günden beri tiksiniyorum ondan ispat edemeyeceğim için de susuyorum..kabak benim başıma patlat işin içinden sıyrılır suç bana kalır diye korkudan eşime de söyleyemiyorum..işte böyle insan kılığındaki şeytanlarla uğraşıyorum ben:KK43:((

Güzelim bu ne inci ne kazık düpedüz terbiyesizlik. Allah onun şerrinden korusun. İnsan kazığı bile bir derece affedebilir ama bunu asla.

Bizde bi akşam kayınvalidemlerde yemekteyiz masada kayınvalidemin teyzeleri onların kızları, gelinleri daha bisürü insan var. Birisi dediki kaynanama ne iyi ettin bulaşık makinesi almakla. Kaynanamda ayyy evet herkese tavsiye ediyorum gelin alacağınıza bulaşık makinesi alın hem daha ucuz hemde konuşmuyo :1shok: bunun üzerine ben ne mi? dedim herzamanki gibi hiiiiiiçççç... :sm_confused:

:roflol::roflol:
yok artık nasıl sıktın dişini ben olsam gayet rahat güler ay anneciğim çok şakacısın senin kayınvalidene sen çok pahalıya patlamışsın o zaman derdim:roflol::roflol:

Ay sen çok yaşa valla çok şekersin. O kayınvaliden sana nasıl kıyıpta o incileri döktürüyo şaşırdım valla.

sorma tatlım ya sadece 1 kere espri yapmıştım o da 2 gün surat asmalarına sebep olmuştu:) bi daha tövbeeeee didim :umursamaz: zaten ben onların yanındayken sap gibiyim,ben espri manyagı ben konusamıyorum çünkü bana surat asıyolar üüüüüüüüü :çok üzgünüm: kalıplasmıs davranıslar beklıyolar benden :ecrin_bebek: ayrıca sen kaynanamın bi suratını görrseeen nasıl döktürdüğüne şaşmazdın :ecrin_bebek: allah ım ya bi de beni karşılarında ağlatırken "ben çok duygusalım"demiyo mu ününü sıkasım geliy valla buyrunnnnnnnnn

Bide bu var. düğün salonundan evimize geldiğimizde kaynanam zorla gelinliğimi çıkartırıp kafamı bozdurdu abdest al nikah kıyılcak diye ben hiç nikah için abdest e gerek olduğunu bilmiyodum :KK43: neyse yaptım dediğini nikahtan sonra da tutturdu allahım gece bişey olursa hemen arıcakmışız onu tedariklimiymişim herşeyim tammıymış ahhh kitlenip kalanlar varmış. Hemen arayın beni tamam mı? hastaneye gideriz. Ayrıca yarın sabah 9 da burdayım dedi imali imalı sanki o gece yapmaya mecburuz. Çok beklersin dedim içimden. daha neler neler kayın pederim utancından dışarı kaçtı tabii bende ağlamaya başladım korkudan değil ama utançtan ayy çok sinir di. Cahil olsam korkucam yani. Kocam sonunda dayanamadı tarif te etseydin bari anne dedi. Sesi kesti. sırnaşık şey

tabi cnm,evliyiz yani,kendi yatakodamızda da rahat olamıcaksak, parklarda mı cilveleşelim.içi geçmiş senin kaynananın, anlamıo tabi bööle şeylerdenŞeniz bak ne dicem; kaynatan yaşıosa, aydın-manisa da yakın birbirine, bi kavanoz mesir macunu sizi bu tip densizliklerden kurtarır bak, benden sölemesisositososito

kızzzzzzz allah senı neetmesin opuyorumnanaktan kız kapıya gelen kaynanamdıııı :roflol: gerçi onda işe yarayacağını bilsem alıp gelim dicem ama herifi almıyo ki yanına kaydirigubbakcemile5

Bide bu var. düğün salonundan evimize geldiğimizde kaynanam zorla gelinliğimi çıkartırıp kafamı bozdurdu abdest al nikah kıyılcak diye ben hiç nikah için abdest e gerek olduğunu bilmiyodum :KK43: neyse yaptım dediğini nikahtan sonra da tutturdu allahım gece bişey olursa hemen arıcakmışız onu tedariklimiymişim herşeyim tammıymış ahhh kitlenip kalanlar varmış. Hemen arayın beni tamam mı? hastaneye gideriz. Ayrıca yarın sabah 9 da burdayım dedi imali imalı sanki o gece yapmaya mecburuz. Çok beklersin dedim içimden. daha neler neler kayın pederim utancından dışarı kaçtı tabii bende ağlamaya başladım korkudan değil ama utançtan ayy çok sinir di. Cahil olsam korkucam yani. Kocam sonunda dayanamadı tarif te etseydin bari anne dedi. Sesi kesti. sırnaşık şey

yazık ayol sana nereye düştün sen öyle sesinide çıkarmamış yavrum onlara benim gibi biri düşecektide göreceklerdi ben düğünden beri görüşmüyorum öyle diyim yani.. Allaha havale et canım eden buluyo

Dugunumuzn ertesı sabahı saat 10da cep telefonlarımızınactık kı adettİrya evden gelın Çıkmaz ogun.
Bı baktık sabh 8de aramıŞlar eŞİmİn babası aramıŞ eŞİm tabı gayet saf bı Şekİlde acaba bİŞeymİ oldu busaatte arıyaolr dedİ ve aradı noldu baba demeye kalmadı nerdesınız nıye kapalı telınız dedı Şok olduk bızde tabı saat sabahın 10u bİzİ 8de aramnİŞlar
neymİŞ merk etmİŞler

neyse sizinkiler sadece sizi merak etmişlerde aramışlar bizimkilerde düğün sabahı kapıya dayanmışlar neymiş hadi artık kalkalımmış eşimin bi akrabası çeyizi görmeye gelcekmiş hay ben o çeyize neyi görceklerse bak yine aklıma geldi delirtirler adamı zorla zıvanadan çıkarıyolar o gelen kadındanda nefret ederim şükürki artık uzağım kaynanada ben gelinde ben karışçak kaynana yok boşıycak koca yok derler bizim orda ben aynen o durumdayım şimdi eşimde uzakta çalışıyor haftada bir yada 15 te bir gelir benden :teytey:rahatı yok

yuh ya ne görgüsüzmüş bu kadın!!!! nikah falan neyse de ne demek gece arıycaksınız yuhhhhhh :eek:klava: bunlar seninle eşin arasında kalıcak seyler,bu kaynanaların ilk gecemize karışmasalar olmuyo sanki........ yasakkelime

kızlar size bir şey anlatayım artık inci mi kazık mı siz karar verin..ben ilk izine gittiğimde görümcemle konuşuyoruz bu arada önce msn de konuşurduk birbirimizn msn si ekliydi birbirimizde..konu kendi adına soyadına msn adresi almaktan açıldı..benim adresim adıma soyadıma çünkü..o da dedi ki ben asla almam almamak gerekir falan..konu kapandı..aradan 1 hafta geçti ben bi akrabada msn mi açtım beni 6 farklı kişi eklemiş hepsi erkek ve acayip nikler..şaşırdım kaldım o adresi 5 yıldır kullanmama rağmen ilk defa farklı kişiler ekliyordu ve ne tesadüfse görümcemle o konuyu konuştuktan sonra..ben hiç üstüne getirmedim..ama sonra bi baktım çok acayip bir arkadaşlık sitesinden mail geldi bana işte şu şu isimli erkekler sizinle tanışmak istiyor..sizin mail adresinizi de başka bir tavsiye etti diye..bir baktım o erkeerin bulunduğu şehir görümcemin ünv. okuduğu şehir!!!!!!! düşünebiliyor musunuz benim adreesimi üstelik adıma soyadıma olan adresimi saçma sapık sitelere veriyor bu insan bozması..

o günden beri tiksiniyorum ondan ispat edemeyeceğim için de susuyorum..kabak benim başıma patlat işin içinden sıyrılır suç bana kalır diye korkudan eşime de söyleyemiyorum..işte böyle insan kılığındaki şeytanlarla uğraşıyorum ben:KK43:((

sende onunkini ver sen kanıtlayamayacağına göre oda kanıtlayamazkötükedihüso

neyse sizinkiler sadece sizi merak etmişlerde aramışlar bizimkilerde düğün sabahı kapıya dayanmışlar neymiş hadi artık kalkalımmış eşimin bi akrabası çeyizi görmeye gelcekmiş hay ben o çeyize neyi görceklerse bak yine aklıma geldi delirtirler adamı zorla zıvanadan çıkarıyolar o gelen kadındanda nefret ederim şükürki artık uzağım kaynanada ben gelinde ben karışçak kaynana yok boşıycak koca yok derler bizim orda ben aynen o durumdayım şimdi eşimde uzakta çalışıyor haftada bir yada 15 te bir gelir benden :teytey:rahatı yok

:roflol::roflol::roflol:

bıde ben anlatayım ben kayınvaldemi cok seviyorum cok iyi anlaşıyoruz kırıcı bi lafını duymadım benim eşim ilk damat bende ilk gelinim ik tarafta ilk defa düğün yaptılar işte geçenlerde kiz kardesime dünürcü gelmişti bizide çagirdi annemler gidiyoduk kayınvaldem eşime oğlum bak yeni damat geliyo senin papucun dama atılır artık 2. damat daha tatlı olur felan dedi bende aynen gayet ciddi bi yüz ifadesi ile böyle bi kural mı var 2. gelin gelincede benimmi papucum dama atılacak dedim güldü tabi pot kırdı yok kızım olurmu ilkler herzaman özeldir dedi sarıldı bana

benimkide fark ettim sofrada bayat ekmekleri caktirmadan Benim onume tazeleride esimin onune koyuyor sonra bi fark ettim esimin onune koyduklarindanyiyodum bende oylece bakip kaliyordu
Allahtan yilda bir gidiyom tatsizlik cikmasin dedim
Aslinda iyi kadindir severim kendisini

:kızgın: aaa demek hepsi aynı benimkide ben ne sevmezsem o yemeği yapardı bende hep bisküi yerdim yaw ne zavallımısım heee şimdi kendime acıdım inşallah kızınada aynısını yaparlar ben zaten artık mümkünse hiç görüşmemeye calısıyorum çünkü ruh saglıgım bozuluyor onunla muhatap olunca böylelerini allah ıslah etsin bir

belkide kilo almayayım diye yapıyordu kadıncagız annem öyle derdi özel zayıflama kliniği gibi kaynanan var derdi bana zaten ayy sen dogurmadan kilo aldın dedi kendisi 110 kilo heyy allahım

Düğünün ertesi 9 da gelmedi yine sağolsun gene insaflıymış 1 de geldi ve tutturdu görcem diye ben bizim öyle bi adetimiz yok çok günah dedikçe kadın bizim öyle adetimiz var diyo ben de dayanamadım artık b i z i m y o k... dedim! neyse akşam 11 e kadar oturdular oğluda geçirmeye indi peşlerinden bi sorun varmı diyomuş kocama. adamceyzim şok olmuş çok utandım dedi. Yok anne yok dert etme sen çok güzel demiş....kaydirigubbakcemile3 yerim sen ben kocacıım...

X