- 6 Ağustos 2009
- 2.996
- 8
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.441
slm kızlar,bugün paylaşmak istediğim;ağır bir grip geçiriyorum,eşimde yüksek ateş ve mide bulantısı belirtileri vardı,eşim hastaneye gitti,tahliller yapıldı,bakteriyel enfeksiyon çıktı.kaynanamlar;oğlum şunu ye,ilacını içtin mi,saatini takip et rengarenk 4 saatte alınmalı....... kimse de demedikiseni de dr a götürelim mi,kız kardeşimle barışmıştık ya,aynı katta çalışıyoruz,dün ölen arasında uzandım ofiste ve çok fena olmuştum,kardeşim dr.git diye verdi kimliğini(ikiziz ve benimki evde kalmıştı)akşamda beni merak etmiş,nasıl oldum diye,domuz ribi olmamdan korkmuş.....KAYNANAMLAR EŞİMİN DOMUZ GRİBİ OLMASINDAN KORKMUŞLARDI,AKILLARINA BEN ELMEDİM BİLE,görüceme grip oldum dediğimde ya niye dikkat etmiyosunuz kendinize,BİZEDE BULAŞTIRCAKSINIZ dedi...Varın yorumu siz yapın.
hey Allah ım yarabbim. ayıp üstüne ayıp etmişler. sen hastasın hiiç dikkat etmiyor sırf eşinle ilgileniyorlar onu nasıl bakacan tarif ediyolar, onu doktora götürüyorlar seni götürmüyorlar, eşinin domuz gribi olmasından korkuyorlar ama sen bu adamın yanında yatıyorsun öle bişi varsa(Allah ım göstermesin) sanada bulaşır diye düşünmeden, utanmadan, arlanmadan bide sana niye dikkat etmiyor grip oluyorsun banada bulaştıracaksın diyor ha... Allah bildiği gibi yapsın. bunlar adamı hep hasta eder ya..
şimdi nasılsın geçmiş olsun ayrıca..(bak bendeki kaynana olacakta, oğlu hasta olur bakmadın mı oğluma hasta ettin der, ben hasta olurum; hasta oldun yattın oğlumun yemeğini çayını kim verecek der. bende sağolsun oğlun kendinede hazırlıyo banada derim. Amaaan bide oğluma kendini baktırıyo der.)
bakıyorum da şimdi kocacığımın bekarlığında hiiç bu kadar üstüne düşmez oğlum da oğlum demezdi hatta çokta beğenmezdi oğlunu kötülerdi. kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur misali oğullarıda bizle evlendi acayip değere bindiler onların gözünde.