Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

haklısın canım.dunde cook rahatsızdım.hıcbısey yapamadım.esımı bekledım.geldı alısverıs yapmıs hersey sevdıgım seylerı almıs.geldı sobayı yaktı.kuymak cok severım ondan yaptı.kestane cızıp fırında pısırdı.ayaga bıle kaldırmadı benı....bulasık tabak hepsı duruyor.esım cok tıtız olmasına ragmen hıc kızmadı...bugunde ıste aklım hep sende deyıp duruyor....

neyse cnm ben kalkım zorlada olsa bıraz ıs yapım.erkek mutfaktan anlamaz...bırkac bardagım var onları yıkım.gelecem

cıcekcım cnm ben sımdı cıkıyorum.pazara falan gıdecem meyveler taze taze oluyor.balık falan alacam.sonra gorusuruz.takma kafana....

canlarım sımdı gıyınıyorum.hamsı alacagım ama tavasını yapacagım...ayy cıcekcım hamılesın ama...yakın olsanız keske buyrun yemege

canlarım sımdı gıyınıyorum.hamsı alacagım ama tavasını yapacagım...ayy cıcekcım hamılesın ama...yakın olsanız keske buyrun yemege

yakin olsak hic yok demezdim herhalde :)
hamilelikle alakali degil xanim bu hapsi pilavi yillardir soylerim canim istiyor alalim yapalimn diye ama etrafimda kimse yok yapabilen tadini okadar merak ediyorumki yemis gibi herdefasinda canim istiyor :)

X