Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Canımcıgın ıyı dusun.durumun gercekten cok zor...kendı aılenden maddı olarak bıraz destek alamazmısın.onlara yavas yavas odersın.ne bıleyım aklıma bıseyde gelmedı.esını de ıkna et.dolasmasın cebınde parayla.5 lıra ıcın neler yapmıyolar.esımde 10 lıra ıle dolasır bazende parasız dolasır garıbım.senınkıde 100 euroyla dolassın...

Annen babanda zor durumda bizim dugun olayinda ev dosemede kinada cok para harcadilar onlarinda borcu var 21 yasinda sorumsuz bir erkek kardesim var ( allah dusman basina vermesin) para hergun ister vermeyince kufurler dayaga kadar gider annem mecbur verir babam alisveris parasi icin insaatlarda surunuyor bu yasinda bir kizkardesim var 12 yasinda yani onlarin durumu hic kolay degil canim onlardan kesinlikle para isteyemem yapmamam canim esime dun deidm 20 euro yeterli benim cebimde 5 euro oluyor acil durum icin onuda hic harcamam yok efendim gunde bri paket sigara iciyormus giderleri varmis oyle diyor offff

cicekcim aslında toplasan eşimin borcu onu bile gecer malesef...
ama calısıyoruz ikimizde insallah öderiz. faiz hepimizi yiyor...
ben borc olsa da istiyorum sanırım olmuyor ondan.. ..
sen daha yeni evlisin benden bıkac yaş gençsin .. ben de 3 yıl önce istemezdim haklısın belki kendince.
o nedenle simdi istememen de normal tabiki senin kararın ınsallah dogrusunu bulursunuz...

cicekcim aslında toplasan eşimin borcu onu bile gecer malesef...
ama calısıyoruz ikimizde insallah öderiz. faiz hepimizi yiyor...
ben borc olsa da istiyorum sanırım olmuyor ondan.. ..
sen daha yeni evlisin benden bıkac yaş gençsin .. ben de 3 yıl önce istemezdim haklısın belki kendince.
o nedenle simdi istememen de normal tabiki senin kararın ınsallah dogrusunu bulursunuz...

daha yeni evliyiz canim biz birde cok zor bir bes yil gecirdim arkamda biraktim ben henuz tam toparlanamadim piskolojik rahatsizliklar sinir krizleri geciriryordum yani kendime geldim toparlandim borcumuzu oderiz bir is kurariz yavas yavas biseyelr yapariz kendi evimizi aliriz dedim allah calisma gucu versin yeter dedim ama bebek cikti hic beklemedigim anda.... neyapacagimi bilmiyorm

ne zor şeyler var hayatta bizimde epey borcumuz var cocuk olmuyor diye üzülünce borcları düşünüp teselli ediorum kendimi.......

canım sizin için de ınsallah hayırlısı olur...önce sağlık tabiki ruhsal durumlar da önemli.
insallah toparlanırsın bir kolaylık cıkar sana... cok gençsiniz bir yol mutlaka cıkacaktır dua edelim.
sen de umutlu ol...

ne zor şeyler var hayatta bizimde epey borcumuz var cocuk olmuyor diye üzülünce borcları düşünüp teselli ediorum kendimi.......

canım sizin için de ınsallah hayırlısı olur...önce sağlık tabiki ruhsal durumlar da önemli.
insallah toparlanırsın bir kolaylık cıkar sana... cok gençsiniz bir yol mutlaka cıkacaktır dua edelim.
sen de umutlu ol...

umutlu olmakmi canim benim bir karar vermem gerekiyor zor bir karar bir secim yapmaliyim artik cok gec kalmadan ... aldirmakmi aldirmamakmi aldirirsam eeger allah beni cezalandirir istedigimde birdaha hic cocugum olmazsa diye dusunuyorum veya b aska bisey le cezalandirirsa bilmiyorum cok korkuuyorum aldirmaktanda aldirmamaaktanda :KK43:
senağlama

çok zor be guzelım.ne yapmak lazım bılemedım.dedıgım gıbı esıne guvenın olsa ıdı keske.gerısı zaten gelırdıııı....dıyecek bısey bulamıyorum.sahrud arkadasımızda olsa ıdı keske.onun akılcı fıkırlerınede ıhtıyacımız var...

cicekcim işin cok zor .. biliyorum bizim böyle demelerimizle --demekle ---olmuyor bazı seyler ama ben olsam gerekirse türkiyeye gelir,her ne iş olursa çalışır cocuguma bakardım ..
yani ben bakamadım bir tanıdık a emanet eder yıne de aldırmazdım..
hani bunlar söylemeyle olmaz tabiki.. demesi kolay diye demiyorum...kendimi yerine koyup düşünerek yazdım...

yine de kararına saygı duyarız.

çok zor be guzelım.ne yapmak lazım bılemedım.dedıgım gıbı esıne guvenın olsa ıdı keske.gerısı zaten gelırdıııı....dıyecek bısey bulamıyorum.sahrud arkadasımızda olsa ıdı keske.onun akılcı fıkırlerınede ıhtıyacımız var...

evet durum bu canim dogru diyorsun sahrud da olsa idi gelir herhalde bugun onunda yorumunu alirim

cicekcim işin cok zor .. biliyorum bizim böyle demelerimizle --demekle ---olmuyor bazı seyler ama ben olsam gerekirse türkiyeye gelir,her ne iş olursa çalışır cocuguma bakardım ..
yani ben bakamadım bir tanıdık a emanet eder yıne de aldırmazdım..
hani bunlar söylemeyle olmaz tabiki.. demesi kolay diye demiyorum...kendimi yerine koyup düşünerek yazdım...

yine de kararına saygı duyarız.

bilmiyorum artik ne dusunmem gerektiginide bilemiyorum...:KK43:
saglik durumumda iyi degil cok yorgun ve halsizim suan ayakta zzor duruyorum dusunemiyorum mantikli ve malesefki isteyim aslinda simdi kosarak herseyimi paylasitigim anneme gitmek istiyorum ama onuda bu derdimle uzmek istemiyorum hep uzdum dertlerimle yuzu gulsun biraz istiyorum bu durumu ogrenince cok uzulecek :KK43:

cıcekcım bende konu actım bırderdım var yardım edın kızlar dıye.zaman ayırıp okursan cok mutlu olurum.ılk sayfayı okusan yeter.fıkrını buraya yaz.çokmu abarttım...

sana şunu yap yada yapma diyemem ama sadece kendim olsam aldırırdım evet bana kızıcaklar ama aldırırdım bir arkadaşım eşiyle sorunlu idi çok yalvardım sakın hamile kalma diye ama o yok çocukları çok seviyor çocuğu olursa evine bağlanır düzelir dedi hamile iken bile dayak yemiş eşinden şimdi 7 yaşında bir kızı var ve kızıyla şartları pekte iyi olmayan baba evinde yaşıyor boşanma davası hala sürüyor şimdi soruyorum o çocuğun suçu ne babasıyla annesiyle büyümek onun hakkı değilmi ben doğurmazdım vereceğin karar hakkında hakkınızda hayırlı olur inşallah

sana şunu yap yada yapma diyemem ama sadece kendim olsam aldırırdım evet bana kızıcaklar ama aldırırdım bir arkadaşım eşiyle sorunlu idi çok yalvardım sakın hamile kalma diye ama o yok çocukları çok seviyor çocuğu olursa evine bağlanır düzelir dedi hamile iken bile dayak yemiş eşinden şimdi 7 yaşında bir kızı var ve kızıyla şartları pekte iyi olmayan baba evinde yaşıyor boşanma davası hala sürüyor şimdi soruyorum o çocuğun suçu ne babasıyla annesiyle büyümek onun hakkı değilmi ben doğurmazdım vereceğin karar hakkında hakkınızda hayırlı olur inşallah

ben esim bana baglasin evine duskun olsun bi cocuk olsun yapisinda bi insan degilim aksine hersey yerine oturunca bir cocugumuz olsun saglik bir anne babadan huzurlu rahat bir sekilde buyusun taraftarindaydim hep ve oyle hamile kalanlari kiniyordum ama simdi benim basima geldi :KK43:

çiçek canım bır derdım var esı esımın aılesı-kızlar yardım edın cooook uzgunum dıye...ılk sayfanın tamamını okusan yeter.yorumunu buraya beklıyorum....

çiçek canım bır derdım var esı esımın aılesı-kızlar yardım edın cooook uzgunum dıye...ılk sayfanın tamamını okusan yeter.yorumunu buraya beklıyorum....

yorumumu yazdim oraya ama burayada kopyalim canim

canim benim duygusalligindan kaynaklaniyor hamile kadinlar duygusal olur diye bosa dememisler ayrica esin seni sevmese begenmese kilo aldin diye aksam isten cikip direk evegelmez merak etme o teldekiler ile yetinmez baska seyle ryapmaya kalkar duygusal davranmisin canim gercekten oyundur yani aptalcana resimlerle oluyor oyle bosver uzulme aglama canim kendinide esinide bebeginide bos yere uzme

yani bence abartmisin :)

cnm o aksam gıttı yattı o.bende bıraz agladım yuzumu yıkadım yattım yanına.sarılıp optum.uyurken bıle sarıldı bana.karnım cok agrıyor dedım.sabaha kadar masaj yaptı karnıma.dun sabahta ıse gıttı uykulu uykulu.sabah ozur dıledım.butun gece kan aglattın bana,acaba dusundum bende senı aldattım mı dıye.ıse gıttı msnden konustuk bana dedıkı sen kılolu degılsın bebek var o yuzden dedı.kaldıkı kılolu bıle kalsan senın bır tırnagını degısmem onlara bana senın sol tarafın yeter dedı.bılıyorsun onlar oyun dedı.bende hatamı anladım tekrar ozur dıledım.çiçekçigim bır erkek sevgısını daha nasıl anlatabılırki...

cnm o aksam gıttı yattı o.bende bıraz agladım yuzumu yıkadım yattım yanına.sarılıp optum.uyurken bıle sarıldı bana.karnım cok agrıyor dedım.sabaha kadar masaj yaptı karnıma.dun sabahta ıse gıttı uykulu uykulu.sabah ozur dıledım.butun gece kan aglattın bana,acaba dusundum bende senı aldattım mı dıye.ıse gıttı msnden konustuk bana dedıkı sen kılolu degılsın bebek var o yuzden dedı.kaldıkı kılolu bıle kalsan senın bır tırnagını degısmem onlara bana senın sol tarafın yeter dedı.bılıyorsun onlar oyun dedı.bende hatamı anladım tekrar ozur dıledım.çiçekçigim bır erkek sevgısını daha nasıl anlatabılırki...

bak bosa uzmusun kendini canim :) dogumdan sonra eski haline gelirsin her hamile olan aliyor zaten kilo dimi :))

X