Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

helsl olsun kız sana.hep derım korkulur senden.bende dusundum dusundum esımden ne ıstesem dıye.elma sekerı ıstedım.bırazdan getırecek.sevıyorum ıcımdekı cocugu ben ya...

O fare yuvasında yaşanmaz yaa
Yorgan rutubet kokuyor. çarşaf nevresim yok yastık kılıfını saymıyorum
Odada karı koca yatıyormuşsun gelin varmış kimin umrunda dingonun ahırı gibi girip çıkanlar
Mutfakta gezinen böcüklerle buzdolabında küflenmiş yicekler yüzünden bakkaldan alınan ekmeği bile midem kaldırmıyor
Günübirlik gidip gelmeye varım ama gece o evde uyuyamam ben

gunaydın canım.ayyyy ne kadar ıgrencler.cok haklısın bende olsa uyuyamazdım.ama allah var benım kayın valıde cok temız cok tıtız.ıstersen gece saat 1de catkapı gıt evıne heryer tertemız.afedersın yerı yalasan toz cıkmaz.bu arada kayınpeder dungece bızde kaldı.bu sabah gıtmısşbız uyurken...

ınsan yaşlı olur gücü yetmez tamam ama bu her zaman olmaz ki
Üstelik annemden bi kaç yaş küçük annem beyin ameliyatı olduğu zaman bile elinde bezle geziyordu
Her gün bi oda süpürse hem bi kere temiz düzen tutturunca devam ettirmesi kolay
Ama onların midesi rahatsız olmuyor bu durumdan
Bende giderken çantamda bisküvi hazır su nevresim takımı götürüyorum
Zaten allahtan henüz iki gece kaldık tekrarı olmaz inşallah

insallah olmaz canım.valla acık soylemek gerekırse benım kayınvalıdem annemden cooook daha temız.annem kadın pıs degıl ama kayınvaldemınkı hastalık boyutunda.vallaha ımrenıyorum kadına.benım annemden de 6 yas buyuk.keske bende onun gıbı olabılsem.esıme bıle ogretmıs buyuzden esımde coook tıtız...

Benim eşimde çok temizdir
Hiç anasının oğlu değil aslında anasıda zamanla salmış gittikçe boşvermiş
Ya insan günde bi oda süpürse 5 dakka sürmez
Geçen bayram eşime bugece de kalacaksak ben şu yorganı bi havalandıriiim dedim
Aslında bi kadın tutup evi temizletmeye niyetlendim ama
Eşim bu evi yıksan anca temizlenir boşver gidelim evimize dedi
ılk evlendiğim hafta eşim yatak örtülerime işlemeli nevresim takımlarıma pikelere hayran hayran bakardı
Erkek adamın ne işi olur derdim annesinin evini görünce anladım ki adam temizliğe düzene hasret kalmış

sahrudcugum gunun nasıl gectı bugun.benımkı cok sıkıcıydı.esımle beraberdık.beraberken mutluyuz ama hava coook soguk oldugu ıcın dısarı cıkamadık.sımdı o cıktı dısarı.benı goturmedı usuturum dıye...

Bugün yeni bi iş aldım beynim ambalaj
Ama yarın güzel olacak yarın pazar eşim evde
Öğleden önce kalkmayız sonra birlikte kahvaltı
Bütün gün telefon internet kapatırız hepsini birbirimize hizmet eder sırnaşır dururuz artık
Sonra o silinecek düzeltilecek yer var mı diye tutturur
ışler biter biraz tavla oynarız o çamura yatar kaydirigubbakcemile2
Pişti oynarız deken akşam olur battaniyemize sarılır bişeyler yudumlarken film seyrederiz
Bütün dünyadan uzak başbaşa bigün geçiririz

cnm ne guzel.benımde esım bugun evdeydı sırnasa sırnasa bı kaldık.ama yarın ıste maalesef.bende yarın ne yapacagım bılmem.havada cok soguk dısarı cıkamam.

Valla ben soğuğu severim bissürü bere ve atkım var
Canım sıkılınca soğuk kar dinlemem
Sende sıkılırsan al eline şiş ip iki ters bi düz bişeyler yap
Ben herife atkı örücem tavsiye ederim senin ellerinle ördüğün atkı ısıtsın onu :kedi:

kızlar benim kayınvalidemde yok eltimde yok yahu.3tane görümcem var ama onlardanda hiç laf işitmedim abla kardeş gibiyiz..hiç kimseye kendimizi üzmeye izin vermemeliyiz zaten ya da takmamalıyız allah kimsenin tadını bozmasın

kızlar benim kayınvalidemde yok eltimde yok yahu.3tane görümcem var ama onlardanda hiç laf işitmedim abla kardeş gibiyiz..hiç kimseye kendimizi üzmeye izin vermemeliyiz zaten ya da takmamalıyız allah kimsenin tadını bozmasın

Canım aslında çoğunu üzen kaygana elti yada hayınpeder değil eşlerin bu duruma kayıtsız kalması

Bu arada allah ağzınızı tadını bozmasın :nazar:

Benim eşim ben kimseye elti görümce gelin köle almadım sevdiğimle hayatımı paylaşıyorum diyor
Kimse sesini çıkaramıyor
Ama eşim sesini çıkarmasa atmaca gibi atlicaklar üstüme
Onlar gibi giyinmiyorum onlar gibi düşünmüyorum yaşamıyorum
Onlara yedirmiyorum mesafemi koruyorum diye benden pek hazetmezler

daha önce anlatmıştım zaten kayınvaldemden duyduklarımı ama nerdeyse 8-9 aydır görüşmüyorduk yurtdışında yaşıyor kendisi
3 hafta olacak geleli kısmetse de bayramın 2. günü gidecek hoş bu 3 hafta içinde sadece 2 kere gittim evine 2 kerede o geldi . tabi bunda görümcelerimin geçen bayramda bana yaşattıkları ve onları hayatımdan çıkarmam yatıyor eşimde sağolsun sıkmıyor beni. ama kara kara düşünüyorum bayram günü gitmeyi hiç istemiyorum çünkü
neyse gelelim son incisine :)
hamileyim ve tansiyon sorunu yaşıyorum eşim ben ve kayınvaldem oturuyoruz eşim anne hamilelikten tansiyonu düşüyor kızın üzüntüye hiç gelemiyor diyo kayınvaldem de ne olmuş benimde tansiyonum düşüyor dedi:umursamaz:

Benim eşim ben kimseye elti görümce gelin köle almadım sevdiğimle hayatımı paylaşıyorum diyor
Kimse sesini çıkaramıyor
Ama eşim sesini çıkarmasa atmaca gibi atlicaklar üstüme
Onlar gibi giyinmiyorum onlar gibi düşünmüyorum yaşamıyorum
Onlara yedirmiyorum mesafemi koruyorum diye benden pek hazetmezler

tatlım eşimde aynısını söylüyor ama takan kim
hala arkamdan konuşup duruyorlar
ama bende akıllandım artık tamamen sildim hayatımdan ve kim gelipte barışın her ailede olur diyorsa da hayır diyorum 2 defa aynı rezillikleri yaptılar 3. ye izin vermeyeceğim
kayınvaldemede dedim benim için kızların bitmiştir diye

Kaynana bu işine belli olmaz
Valla gelinle yarışmak için onu bile yaparlar

bilmem belkide yapar canım
ama sanırım menepozda o yüzden şansı yok :)
aslında bazen kızamıyorumda kadına kayınpederim yurtdışına çalışmaya gittiğinde eşim 7 yaşındaymış ve 10 sene babasını hiç görmemiş kadın koynumda büyüttüm onu diyor
ama madem bu kadar kıymetli oğulları var neden evinde eşiyle mutluluğunu çekemezler onu anlayamıyorum
ben dayanamıyorum eşimin gözyaşlarına onlar nasıl dayanıyor bilmiyorum :KK43:

X