Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

bebişinin seninle olduğuna ve olacağına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin bende 13 haftalık hamileyim..sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin bebişlerimizz....

amin canim hepimizinkini allah olmayanlarada nasip etsin.. ben hala inanamiyorum aca doktora gider ve doktordan duyarsam inanirim herhalde :)

ınsallah cnm gurbetten arkadasım bende 32 haftam bıttı bugun.dur daha tekmelerını duydugun zaman ısın keyfı orda.hayırlı dogumlar cnm...

Cıcekcım cnm ne zaman gıdeceksın dra.hadı bakalım.bu arada aldırma kararından vazgectın sanırım.coook sevındım.ben aldırmandan yana degılım bılıyosun...

Cıcekcım cnm ne zaman gıdeceksın dra.hadı bakalım.bu arada aldırma kararından vazgectın sanırım.coook sevındım.ben aldırmandan yana degılım bılıyosun...

biliyorum canim cogu kisi degildi vazgectim sanirim doktora pazartesi gidiyorum sonuc hemen belli olurmu bilmiyorum ama pazartesiye randevu aldim canim

Cnm benı 4 haftalıkken bellı olmustu.ama ultrasonda 3 haftalık demıstı dr.sonrakı gıttıgımde haftasıyla uyumlu demıstı.yanı benım dedıgımdı dogru olan.eger 23 24 gunlukse gozukur gıbıme gelıyor.hadı hayırlısı bakalım...kızın olursa alırım ha...benım oglusum olacak.bız cok cekmısler olarak kayınvalde degıl anne oluruz evlatlarımıza...

Cnm benı 4 haftalıkken bellı olmustu.ama ultrasonda 3 haftalık demıstı dr.sonrakı gıttıgımde haftasıyla uyumlu demıstı.yanı benım dedıgımdı dogru olan.eger 23 24 gunlukse gozukur gıbıme gelıyor.hadı hayırlısı bakalım...kızın olursa alırım ha...benım oglusum olacak.bız cok cekmısler olarak kayınvalde degıl anne oluruz evlatlarımıza...

hmm dusunmem lazim canim ama eminim iyi bir kayinvalide olursun oglunda kizima iyi bakar severse veririm tabi babayada sormak lazim:KK70:
kaydirigubbakcemile2

varya benım oglusum kısmetse babaya cekerse yasatır valla esını...canım ıcınden ne gecıyor.ne hıssedıyorsun.ben erkek hıssetmıstım.oylede oldu.gercı saglıklı olsunlarda hıc onemlı degıl...

varya benım oglusum kısmetse babaya cekerse yasatır valla esını...canım ıcınden ne gecıyor.ne hıssedıyorsun.ben erkek hıssetmıstım.oylede oldu.gercı saglıklı olsunlarda hıc onemlı degıl...

Kiz cocuklarina bayiliyorm ama kiz degil olursa galiba erkek olacak :) buarada nezaman ogreniliyor cinsiyeti ben hayatta bekleyemem hemen ogrenirim :) c

kizlar ben cikiyorum netten eve gdiiyorum simdi hepinize iyi aksamlar pazartesi gorussuruz opuyorum sizi byebyee

canım ben bıraz gec ogrenmıstım.18,haftada falan.emın degılım ama 16.haftada ogrenılıyor sanırım...kendıne ıyı bak hoscakal...

16 Haftada öğrenmek mümkün oluyor küçük sıpalar utanıp saklamazsa :kedi:
Bende çocuk falan yok ama bilgi maşallah kaydirigubbakcemile3
5 sene sonra bende beklerim acep kız mı erkek mi diye

ınsallah cnm gurbetten arkadasım bende 32 haftam bıttı bugun.dur daha tekmelerını duydugun zaman ısın keyfı orda.hayırlı dogumlar cnm...

canım çok sevindim ne güzel senin az kalmış ben şimdi hasta oldum bebişim için çok endişe ediyorum grip oldum bu sabah:KK43: az önce eşimle de tartıştım ufffff çok sıkkınım bebeğimi düşünüorum allahım hepsini korusun...

Ben ikinciyi yapmicam canım benim çocuğumun iki tane kardeşi var zaten
Biri ben biri babası kaydirigubbakcemile2
Bizim tercihimiz değil tıbbi şartlar öyle gerektiriyor

saglık olsun cnm.buarada az sonra esım ısten gelecek.mesaı aldımı bılmıyorum ama aldıysa sanırım benı yemege goturecek.sarjı bıttıgı ıcın arayamadı.kız sahrud cnm benım dua et,yemege gıdelım.gecen haftada goturmustu benı yemege.yemekten sonrada mısss gıbı karanfıl almıstı....canım kocısım benım...

O zaman kalk biraz giyin süslen saçını başını tara
Bizim bu dağ başında yemeğe gitme imkanımız yok
Esnaf lokantaları ve pideciler var
Ama annemlere gittiğimiz zaman mutlaka yemeğe götürür
Annem önceleri azcık üzülüyordu siz geleceksiniz diye hazırlık yaptım diyordu
Şimdi ayarladık öğlen evde akşam dışarda yiyoruz iki tarafta hoşnut
Sonra mutlaka sinemaya yada tiyatroya gideriz

cnm sen bana msj yazdıgın dakıkalarda kayınpeder geldı.karnı acmıs.benımde sadece yemegım vardı.gıttım mutfaga corba salata vs yaptım.malum esımle gıderız dıye bırsey hazırlamamıstım.arabasını yaptırmaya gelmıs buraya.bıraz sonrada esım geldı.kapıda dedım baban geldı dıye.sordum mesaı alamamıs.hos zaten gıdemıycektık ya.hazırladım oturduk hepberaber yedık.kızım cok guzel olmus corban ama nıye bukadar ugrastın dedı.ben severım kendısını.sadece bıraz paracı dusuncesız o kadar.neyse artık baska zaman gıderız kısmetse.bızım burası coook kalabalık bır ılce hergun bırsuru goc alıyor.heryerden gelen oluyor.sanayı bolgesı.ıstanbula cok yakın.ama malesef sınema tıyatrosu yok...anca arkadaslarla arabayla buyuk alısverıs merkezıne gıdersek gıderız sınemaya.oyle ıcte cnm ne yapayım kısmet degılmıs.şimdi eşim sınava gitti.kayınpeder herhalde buaksam bizde kalır...

Benim eltim henüz yok ama kayganam var görümcem var hayınpederim var :bbo:
Bu bayramdan sonra siz benim görümcekle kayganayı görün
İncileri şimdiden duyar gibiyim
Buraları beğenmedi de gelmedi de, Sosyetesi mi bozuluyordu da Çok üzgünüm çoook
Bizi beğenmiyor da o gelmiyor madem oğlum sen niye gittin daha neler neler söyliceklerdir kim bilir ama çokta tın ne eşim ne ben takarız laelaelaelaelae
Çünküüüü dün akşam domuz gribiydi soğuktu kalabalıktı evin şartları rahatsızlığım biraz cilve derkene eşimi ambalaj ettim kaydirigubbakcemile3
Çünkü bayramda eşim yalnız gidecek ben gitmiyorum ama eşim benimle aileme gelecek ordan yalnız gidecek

X