Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

malesef canım daha yanlarındayız keske hemen cıka bılsem okadar cok ısderımkı.aman sakın gelıyım deme buralara canım berbat bengeldım cok pısmanım
ınsalah bıgun olur evım ozaman cok rahatlıcam

neden geldim tr yazmisin yurt disinda yasiyordun anlasilan ve esinle evlendigin icin ist tasindin:)

canım ben esımle yurt dısında tanısdım dugunde annesı geldı oraya
sızı almadan ben gıtmem dedı zorlada olsa getırdı bızı sımdı cok pısmanım bılıyormusun geske orda kaynanama bız burda kalmak ısdıyoz deseydım orda olurduk ben soyle dusundum benım gorusumde okadar ıyıydıkı kotu olmayalım dedım gıdelım dedım bak herseyıde gelınce gordum burda hakkımızda hayırlısı artık canım

yok canim gelirmiyim o iki yil evveldi umutsuzluga kapilip esimin yanina gidecektim ayni evde iki oda bi salon kaynim eltim esim ben ve kayinvalide artik ben sonunda delirirdim herhalde birde cok titizim ben herseyden huylanirim bunlar aksine daginik ve pasakli pisler acikcasi olmazdi yani buarada benim kayinvalidemde kendini tititzim diye ovunur ama mutfagini banyosunu bir gorsen girip kullanmak istemezsin trye esimin yaninda nisanli iken tatile giderdim ilk iki gun temizlik yapardim

aynı becanım bunlarda cok pasaklı arkalarını toplamakdan bıktım bı yemek yapar dersınkı savasmı cıkmıs .ısdedıgım zaman duşumu rahat alamıyorum wc rahat gıdemıyorum kucucek yatak odam var sadece canım

hayirlisi evet canim insallah cikarsin kendi evine biran once rahatlarsin ozaman esini ikna etmeye calis bende tabi tartisarak degil guzel sozle yap bunu

hayirlisi evet canim insallah cikarsin kendi evine biran once rahatlarsin ozaman esini ikna etmeye calis bende tabi tartisarak degil guzel sozle yap bunu

alkisalkisalkis Aferin kız sen bu kocayı idare etme işini epey geliştirdin
Tartışarak yaptırmak istediğimiz herşey geri tepiyor adamlar inada bindiriyor
Kaynanaların ekmeğine yağ sürülüyor

gecke olsa hemen ama napalım canım.neyse canım ben cıkıyorum gorusuruz olurmu canım benım opuyorum senı

alkisalkisalkis Aferin kız sen bu kocayı idare etme işini epey geliştirdin
Tartışarak yaptırmak istediğimiz herşey geri tepiyor adamlar inada bindiriyor
Kaynanaların ekmeğine yağ sürülüyor

ne saniyorsun canim soylediklerin hepsini kulagima kupe yaptim ben:)))
senin sayende yoksa ben tartismaya devam ederdim valla.. ama soylediklerini dinledim ve uyguladim baktim durum daha farkli oluyoo gercek hayatta olmasa bile burda senin gibi birinin olmasi inanki cok rahatlatici bi durum iyiki varsin :1hug:

kaynanam la görümcem beraber börek yapiyoduk.görümcem ay ne güzel kayinvalidenle oturuyosun .her seyi ögreniyosun. ee sende otur bir kac sene ögrenirsin .ögretir o da sana dedim. ikiside birbirine baktilar birsey diyemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…