-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.241
ıst yasıyorum
Allah yardimcin olsun canim o goruyor herseyi insallah biran once kendi evinize cikarsiniz ben esimle yurt disindayim annesi ile birlikte yasamayi dusunduk biz dusundum daha dogrusu herkes beni ikna etmek icin ugrasti tr gitme sakin orda yasama diye allahtan ugrasmislar sonradan gozum acildi megersem benim melek sandiigm melek yuzlu seytanmis buyuk sorunlar ve cabalar sonu esimi yanima aldim simdi kendi evimizde mutluyuz huzurluyuz arada bir telefonlar msnde konusmalar olmasa :) ama bunada sukur diyorum insallah sende biran once kurtulursun o evden
neden geldim tr yazmisin yurt disinda yasiyordun anlasilan ve esinle evlendigin icin ist tasindin:)
malesef canım daha yanlarındayız keske hemen cıka bılsem okadar cok ısderımkı.aman sakın gelıyım deme buralara canım berbat bengeldım cok pısmanım
ınsalah bıgun olur evım ozaman cok rahatlıcam
yok canim gelirmiyim o iki yil evveldi umutsuzluga kapilip esimin yanina gidecektim ayni evde iki oda bi salon kaynim eltim esim ben ve kayinvalide artik ben sonunda delirirdim herhalde birde cok titizim ben herseyden huylanirim bunlar aksine daginik ve pasakli pisler acikcasi olmazdi yani buarada benim kayinvalidemde kendini tititzim diye ovunur ama mutfagini banyosunu bir gorsen girip kullanmak istemezsin trye esimin yaninda nisanli iken tatile giderdim ilk iki gun temizlik yapardim
canım ben esımle yurt dısında tanısdım dugunde annesı geldı oraya
sızı almadan ben gıtmem dedı zorlada olsa getırdı bızı sımdı cok pısmanım bılıyormusun geske orda kaynanama bız burda kalmak ısdıyoz deseydım orda olurduk ben soyle dusundum benım gorusumde okadar ıyıydıkı kotu olmayalım dedım gıdelım dedım bak herseyıde gelınce gordum burda hakkımızda hayırlısı artık canım
neyse cicekcım goruselım hep boyle canım
hayirlisi evet canim insallah cikarsin kendi evine biran once rahatlarsin ozaman esini ikna etmeye calis bende tabi tartisarak degil guzel sozle yap bunu
tamam canim hafta ici 9dan aksam 6ya kadar ben burdayim canim
alkisalkisalkis Aferin kız sen bu kocayı idare etme işini epey geliştirdin
Tartışarak yaptırmak istediğimiz herşey geri tepiyor adamlar inada bindiriyor
Kaynanaların ekmeğine yağ sürülüyor
tamm hayatım bye
aycaa35, edirneli, mahmuriye, mutnojmet, sahrud72
kızlar sız neden konusmuyorsunuz???