- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.221
arkadaşlar bilenler bilir benim başıma gelenleri o cadaloz kaynanadan çektiklerimi,evimden eşyalarımı çaldıklarını ve daha birsürü şey en son kavga etmiştik daha doğrusu bunlar bana saldırmışlardı analı kızlı allah cezalarını verdi ve 2 gün önce düşmüş dizi çıkmış ameliyata almışlar kötüymüş yani dizinin durumu sorada alçıya alacaklarmış allahın sopası yok bana yaptıkları çıkıyor işte yaptıkları hiçbir kötülük yanlarına kalmayacak dahada çekeçekler çünkü hakettiler
Benim eltim nikahtan hemen sonra gelin odasında çantasının ağzını sonuna kadar açıp "altınları bana veriyosun güzeliiiiiim" dedi, kayınvaldem ise, kızıma sütüm yetmediği zaman "afrikalı kadınların bile sütü var ne biçim memeymiş seninkisi" dedi...Birde, "daha geçen gün sütün vardı napıyosun sen sütünü yerlere mi döküyorsun?" dedi...:))))
valla canim esimle biz 5 yildir tanisiyoruz ben yurt disinda oldugum icin surekli yanina gittim ve onlarda kaldim evet ayni odayi hatta ayni yatagi paylastik ama inan bisey olmadi.. ve bunu kimselere anlatamadim ben insana cok agir geliyor yapmadigin halde yaptin demeleri ama allah biliyor onlar yuzunden depresyona girdim ve acisi cikacaktir elbette onlardan senin kaynananinda benimkinden kalir yani yokmus ama benimki uyanik esimin yaninda kizim evladim yavrum diye konusuyor guzel gelinim diyor oglu gidince butun laflari sokuyor haliyle esim yanimizda olmadidgi icin savunamiyor beni en kotusu bu ama kadar iste bunu yasamam gerekiyormus neyapalim
boşver canım anlatmakta zorunda değilsin zaten emin olsalarda kulp takacak başka bişi bulurlar. kesin emin olsalarda derlerki yapmak istemişlerdir de becerememişlerdir. insanlar buna niye bu kadar takar anlamışta değilim aslında, benim kayınpeder biz sevgiliyken eşimle bana benim oğlumdan bi b.k olmaz kendini yakıp bana dert yanma ilerde, oğlum senin yanına çok geliyo karıkkoca hayatı yaşıyor olabilirsiniz benim için önemli değil olabilir bu ama evlenilecek insan değil benden söylemesi dedi. verdiğim cevapları yazmim uzamasın. kaynanamda zaten balayı için dediğini yazmıştım.o laftan sonra eşimle aynı evde yaşarken düğün hazırlığı içim kaynananın oraya gittik salon işi gelinlik falan için. bilmem nerden açtı konuyu yada hep aklı fikri oradamı bilmiyorum. siz yapmışsınızdır kesin aynı evdesiniz dedi. ne alakası var aynı evde olmamızla yapmak istesek daha öncede fırsatımız çoktu şimdiye kadar olurdu. oğlunda bende sandığın kadar uçkur düşkünü değiliz dedim. aman kızım oğlanın canı çeker accık izin ver çatlarda oğlum demez mi:kedi: ölür müsün öldürür müsün akannehir
benim bi yönüm senin kaynanaya benziyo:kedi: eşim ona laf söylememe izin vermiyo bende eşim yokken bişi dese ağzının payını veriyorum ama senin kaynanan gibi sataşmıyorum o sataşırsa kendimi koruyorum.yerimseniben . bu arada eşimin kullandığı bi taktik var sana öneririm.(eşim bilinçli mi yapıyo bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyo) saçımı boyattım kaynanam yüzüme güzel dedi gittim peşimden ay o ne sapsarı olmuş demiş. içeri girdim eşim demez mi anne bak aslında dediğin kadarda sapsarı değil. yada arkamdan yağı sıçratmış diye dudak bükmüş, ben mutfağa girince eşim bana gül yağ sıçratmışsın annem arkandan dudak büzdü dedi. sende kullan eşim büyük ihtimal bilerek yapmıyo ama süper oluyo arkamdan haberim oluyo:)) sende yapabilrsin. ha bak bi kerede ben yaptım. kayınpeder eşim gidince bana sataştı, mankenler vardı tv de vay be ne boy var kız dediğin böle olacak ama bizim sülaleye böle güzel girmez dedi. bekar oğluna bakarak. niye ben çok mu kötüyüm dedim.(övünmek için demiyorum ama eşimin sülalesinden görünüşüm çok farklı beni kim görse kaynanama çok güzel olduğumu söyler yada tarif edecek olsada onların şu güzel olan uzun gelini derler) sen uzun güzel değilsinki dedi böle küçümseyerek baktı. o arada eşim geldi. hayatım sizin sülalede benim boyumda(1,71)bayan var mı dedim, yoo dedi. niye dedi. eee baba ben kısaysam senin sülalene ne demeli dedim. olay çözüldü. a
nnaaa çok uzattım ama rahatladım ohh paylaşmak gibisi yokkaydirigubbakcemile3
bayildim vallahi benim kayinpeder konusunda icim rahat cok iyi davraniyor bana onla bi derdim yok tek derdim kayinnanam olacak o insan ama senin kayinvalidende benimki kadar terbiyesizmis massallah oglumun cani ceker benimkine direk boyle deil buna benzer laflar etmisti 55 yasindaki kadin sizi yalniz birakalim isleriniz vardir diyip aksam eltimi kaynimi alip cikiyordu evden biz daha henuz nisanli ben onlarin evinde misafir iken :)
aman canim bosverdim benim tek derdim kocamla aramizi bozmasinlar huzurumuzu kacirmasinlar baska derdim yok ama paylasmak gercekten rahatliyotr:)
slm kızlar ıyı aksamlar benım esımde bugunlerde hıc bısı soyletmıyor annesıne babasını enson konusdum annenlerle konus evımızı ayıralım dıyor ama ne konusdular esım bana bıle soylemıyor bıktım artık kızlar
slm kızlar ıyı aksamlar benım esımde bugunlerde hıc bısı soyletmıyor annesıne babasını enson konusdum annenlerle konus evımızı ayıralım dıyor ama ne konusdular esım bana bıle soylemıyor bıktım artık kızlar
benım kayınpeder bıldıgınız buzdolabı bıgun olsun guler yuzlu davranmaz yıne senın kayınpeder ıyı davranıyor neguzel canım.yanında bıle konusamam
ayri eve cikmak icin onlardan musademi istiyorsunuz???
ayri ulkelerdeyiz canim en buyuk sansim bu benim ama dugun cdsini gorsen kayinpeder gelini surekli gelip opuyo kucakliyi ( taki toreninde bayildim) kayinvalidenin suratu bin karis gormeye deger yanikayinpeder surekli hatir sormaya kizim naislsin iyimisin sunu istermisin bunu istermisin insan olarak cocuklarina pek iyi bir baba ve pek iyi bir es degilmis ama bana iyi davraniyor canim
evet malesef canım onlar nezaman ısderse ozaman cıkıcaz sanırım bıktım artık dayanıcak takatım kalmadı kahretsın dıyorum neden geldım tr ye gelmesem sımdı cok rahat hayatımız olucakdı esımle hıc degılse evım ayrıydı orda canım
canim gercekten ise yariyor kimse kimseyi tam olarak tanimiyor gercek hayatta ama derdini paylasmak ve birilerinin seni dinleyip anlamasi cok guzel bir duygu ben buraya yazdigiim ilk gunu hatirliyorum hep icime atan kimseye anlatmayan biriydim o yuzden surekli sinirli ters artik daha farkliyim paylasiyorum rahatliyorum :)
nerde yasiyordun canim??
yıne bı kayın pederın ıyı davranıyor ben de yalnız bı esım var baskada kımsem yok canım