Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

canım hıc ınanma hep boyle derler senın yanına gelmesı ıcın yapıyordur benım kaynanada bı bakarsın ıyı bı bakarsın yalakalık yaparlar

canım hıc ınanma hep boyle derler senın yanına gelmesı ıcın yapıyordur benım kaynanada bı bakarsın ıyı bı bakarsın yalakalık yaparlar

yok canim tam 4bucuk yil oldu onu taniyalim inanirmiyim hic o gercek yuzunu gosterdi bile bin pisman simdi ama artik cok gec :))

kızlar kendimi hiiç iyi hissetmiyorum yaklaşık bir hafta on gün sonra kayınvalde kayınpeder falan gelecek ve ben şimdiden strese girdim uykularım kaçtı. başka şeyler düşünim diyorum ama yapamıyorum güzel hayaller kurim dua edim uyurum diyorum ama ikide bir kendimi o zamanı düşünürken buluyorum. neyi eleştirken neye kulp takacak, sürekli azarlar gibi konuşmak için fırsat kollayacak of ya offf. gece sürekli geri cevap versem mi sussam mı, şunu derse şu derim bunu derse böle derim paso istemiyorum ama düşünüyorum. en çok da zoruma giden babamı hayatında 4defa gördü isteme nişan düğün bide babam gitti yanına ama maaşallah ne çok tanımış. her fırsatta baban şöye biri böle biri çok konuşuyor ben sıkılıyorum dinlemekten ama anlatıyor yada ne bilim baban tembel gibi bi sürü laf çok ama çok zoruma gidiyor. tamam babam mükemmel değil ama ayıp ya adamın arkasından kızına kötülüyorsun. artık bunu yapmasına tamammül edemiyorum ve bir daha bunu yaptığında ona tepkimi sert bir şekilde göstermek istiyorum ama nasıl napacağımı da bilmiyorum lütfen bana yol gösterin. akşam düşüne düşüne uyuyamadım sinirden ağladım gece kalkıp..işteyim aklım yine orada halsizim uykusuzum öle iş güç yapmadan oturuyorum.

ben senin yerinde olsam aynen sunu derdim hic dusunmeden ailem hakkinda yorum yapmak size dusmedi lutfen artik hattinizi bilin ve ailem hakkinda konusmayin derdim sert bisekilde ama bu insanlar nasil biri bilmiyorumki esin nasil biri simdi ben boyle derdim diyorum aama esime guveniyorum orda beni savunur veya tatsizlik cikmasin istiyorsan.. anne lutfen boyle soyleme uzuluyorum dersin anlayisli insansa tabi yada esine soyle o annesini bildigi gibi uyarsin yani uykusuz kalmak icin degmez canim kendine eziyet bu baska bisey degil

Kızlar ben bu bayramda mıy mıy kaynanamdan ve onun sıfır saygı duyduğum kocasından kurtuldum galiba
Ama sakın kocama söylemeyin bütün planlarım ters teper kaydirigubbakcemile3

kaynanamla pek görüşmem.ama eltimi çok severdimki onunda beni sevdiğini biliyordum.ama Rabbim erken aldı onu yanına mafoldumben şerefsizin teki masumun canına kıydı

keşke eşim söylediklerini dememe izin verse. benim kayınpederim öyle bir insanki çay servis ederim hiç güzel olmamış der. kaynanam niye nesi var ki ben demledim çayı der. lafı değiştirir çayı dinlendirmemiş hemen döktü bak çay dinlenince ikinci bardak ne güzel. böle de dönek yani. birde maalesef şöyle pis bir huyu var maksat üste çıkmak olaun yüzde yüz haksız olduğu ayan beyan bir durum olsada üste çıkma için birşeyler söyler. daha önce lafını açtığında babamın bir defasında sen babamı kaç kere gördün ki ne kadar tanıyorsunda böyle konuşuyorsun hiç öyle biri değil dedim eşimde yoktu Allahtan veriştirdim biraz. aman ben şaka yaptı demek hiç eleştiriye açık bir aile değilsiniz çok asabisiniz falan lafı çevirdi. kaynanamda aslında haklı olduğumu biliyor ama sırf kocasını savunmak için ondan yana konuşuyor sinir küpü oluyorum. eşimde biliyor ailesinin ne biçim insanlar olduğuklarını ama yok yani bana cevap verdirmiyor onada uyuz oluyorum.en sinirimi bozan şeylerden biride, o kadar kötülediği bardan bara gezen anca öle kıytırıktan bi işe gidip kazandığını da iş çıkışı barlarda yiyen bir insanken onu bulunduğu kötü ortamdan çıkardım bir bankaya girdi sürekli destekçisi oldum güzelde bir mevkisi var saygın insanlarla beraber mezhep ayrılığı memleket ayrılığı demedim evlendim oturduğumuz apartmandada çalıştığı yerdede herkes çok saygı duyar çok sever eşimi, çok iyi kalpli ve çok dürüst bir insan öle ahım şahım yakışıklı değil ilk nişanlandığımızda falan benim tanışlarım eşi hiç yanına yakışmıyor falan diye konuşmuş arkamdan. ki kaynanamların sülalede eşime şakasına sen nasıl kandırdın bu kızı diye takılır ama ailesi bunları ya görmüyor ya görmek istemiyorlar. o kadar doluyum ki... sanki babamın evinden değil sosaktan alıp oğullarına aldılar beni. benimle konuşurken yüzüme tiksinir gibi bakar. yediğime laf eder giydiğime laf eder her şeye ama her şeye laf eder ve azarlar gibi konuşur...
böle boğazına yapışsam iki elimde desem hayvan herif sen kimsinde bana kulp takıyorsun sen oğlunu kış günü sokağa attığında ben evimi açtım ona hasta olduğunda hastaneye ben götürdüm benim oğlum adam değil derken aile sahibi yaptım ben onu kötü mü oldum şimdi, gerizekalı sen babama laf edip duruyorsun da sen babamın iki katı maaş alıyorsun evlendik düğün yaptık ta ne babalığını gördük. tenezzür edip bir bilezik takmadın koluma, beğenmediğin babam kötü durumuyla senden çok sahip çıktı bize. karaktersiz o adam senin arkandan tek laf etmedi o kadar sorun çıkardın düğünde nişanda, sen ne gördünde anlatıp duruyorsun.... ağzımı bir açsam uzun süre kapanmayacak ama sizi çok sıkmim.neysem bacılar böööle bir kaşık suda boğacamkötükedihüso
:mymeka::mymeka:klava:klava:

hadi gozun aydin canimmm opuyorumnanaktan

Daha kesin değil 1 Aralıkta annemlerin şehirde aşı randevum var. Üstelik kardeşim görev yerinden geliyor
Biz normalde önce annemlere sonra kaynanaya gidiyorduk
Şimdi 27sinde annemlere 29unda kaynanama 30unda evime 1 aralıkta tekrar annemlere
Yollar beni öldürür. Kardeşim de bana çok düşkün olduğundan daha çok zaman geçirmek istiyor
Kısaca bayrama kadar cilve naz diz boyu :kedi:
Aslında kaynanamın evindeki şartlar beni çok rahatsız ediyor
Yoksa evel allah kimse beni rahatsız edemez ama
Bi anlatsam mideniz almaz :tomato:

Neden SIkasin canim bastan sona kadar okudum belliki yuzsuz insanlar seninkilerde benimki gibi bosver be canim sen esinlemutlu olmaya bak onlarida nekadar az gorur isen siz huzurunuz icin okadar iyi ama is tabi yine kocada bitiyo Allah yardimcin olsun seninde hepimizinde

aman canim bayrdamda yollarda dikkatli olun bayram geldimi aklima turkiyedeki kazalar geliyor dikkatli olun siz kandirirsin sen kocani eminim ayrica bundan :) senin verdigin taktikler bizim evde ise yaradigina gore sen yaparsin bisey ler canim :)

tgull ya sen çok doluymuşsun bacım yaa inan okurken çok üzüldüm rabbim sabır versin sana seni çokda iyi anlıyorum ama bence hiç cevap bile verme onları takmıyormuş gibi yap

biliyor musun bunu da denedim. ağzının havasına konuşuyodu laf beni ailemi eleştirmeye gelince kafamı çevirdim tv ye doğru bakmaya başladım kumandayı alıp sesini bir iki çubuk açtım. ay demesin mi bizim gelinde bizi hiç takmıyo laf söylüyoz yüzümüze bile bakmıyo..benneyaptımki hönk oldum. anla lan anla dinlemek istemiyorum umursamıyorum seni alla alla...

Geçen bayram kaynanama gittik
Ben çok rahatsız olduğum için eşim annesine bi yatak açalım da yatsın çok ağrısı var dedi
1 odaya yatak açtılar yattım çarşaf yok nevresim yastık kılıfı yok ayrıca bişey kokuyor ama öyle böyle değil nefes alamıyorum
Neyse ilaçların birazda ateşin etkisiyle arada dalıyorum kapı açılıyor bakıyorum anası bidaha dalıyorum tekrar kapı bakıyorum babası
Anası babası danası derken 2 saat geçti ama hala o kötü kokudan nefes alamıyorum
Eşime mesaj çektim meğer içerdeymiş geldi
Ya burda ne kokuyor dedim. kokladı baktı annesine sordu
Odada fare ölmüş tahtaların altında çürümüş o kokuyormuş yorgan deseniz rutubet içinde
Rahat uyuyabildin mi dedi
Nerdeeee odaya giren çıkan belli değil ki baban bile girdi dedim eşimde surat hemen düştü
Neyse o gün öyle sancılı geçti
Ertesi sabah caaart diye kapı açıldı hadi kalkın diye
Gözümü bi açtım kapı önünden gelen geçen noluyor diye bakıyor kapatın lan kapıyı diye bağırdım
Kalktık giyindik kaynanam rahat uyudunuz mu dedi
Kokudan odaya giren çıkandan ne mümkün dedim
Bize fare kokulu odayı layık gördüler
Aslında kaynanamın böyle fesatlığa kafası çalışmaz herşey düşüncesizliğinden
O yüzden gitmek istemiyorum
Zaten gitsem de nevresim takımı götürücem yanımda ayrıca başka oda isticem ev müsait

sağol çiçek86... işim zor valla zateb benimle senki onların düşmanıymışım gibi konuşuyor küsse keşke diye içimden geçmiyor değil. ama kafama taktım bu sefer bana eşime evime değilde babama yine laf eder lafını açarsa tepkimi koyacağım. söyleyeceğim laf içimde kalıp beni uykusuz bırakacağına çıksın onu rahatsız etsin, eşimde benimle bu yüzden tartışacaksa tartışsın . bide acayip bir savunması var bu adamın "bu benim kişiliğim ben böyleyim beni kabul eden böyle edecek" diyoo ve her istediğini söylüyo yapıyor.
konuşacam işte söyleyeceğim. "eleştirel bir insansın herşeyi eleştirebilirsin bu senin kişiliğin, babamı doğru dürüst tanımadan arkasından konuşmak hatta kızına onu kötülemek senin kişiliğin olabilir kabul ederim ama benim kişiliğimdede aileme laf söyletmemek var. kimi eleştirirsen eleştir ama bana babamın ailemin hakkında arkalarından atıp tutma diyeceğim." ne olursa olsun artık.
ay nedense bunu yazınca böyle bir cevap vereceğim diyince başım hafifledi...

Sende dan diye söyle cevabını bozulursa ayyy kusura bakmayın yaa bende böyleyim birden çıkıveriyo laf dersin :lepi:

bugün karar aldık evi satıyoruz ve başka eve göçeceğiz kaynanayla kavgadan sonra !!!!!!!

tek kelimeyle igrenc birkere odada sen yatarken annesi neysede babasinin ne isi var ayip denen bisey var densizmi bu adam ya birde kokulu allahim yarabbim igrencccc tek kelime ile igrenc yani olu fare dusunemiyorum kokusunu
neyse kayinvalidemin evininde farki yok mutfak yagdan tozdan yerlere yapismis bocekten ve rutubet kokusundan gecilmiyo esimin odasi tozdan evin tamami havasizliktan banyo anlatmayim mide kaldirmaz ic camasirlar ortada yani evde iki erkek var erkek temizlikten pek anlamaz ama anneside esimin hic bisey anlamiyo oraya gittikce ben ilk iki gun filan temizlik yapardim oyle yerdim icerdim yatardin ama yinede icim rahat etmezdi bunund tek sebebi buyudugum ev yere yag dok yala annem tertemiz titiz bizide oyle buyuttu o yuzden biryerde yiyip icemiyorum yatamiyorum gorumcem haric tabiki iyi hos esimin teyzeleride allah var tertemiz ama annesi nedense cok pis

valla canim hic kendini SIKMA daraltma lafini ver otur rahatlarsin enazindan sonra kusura bakmayin sizi kirmak degildi amacim yanlsi anlamadiniz dimi dersin :) kayinvalidemin taktigi lafi der der yanlis anlama der arkasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…